Top News
Sexy-isterie de noapte pe iarbă și în ploaie: O să se deschidă cerul - VIDEO & GALERIE FOTO

A fost nebunie curată noaptea trecută la Ipotești. Ploaia, cea care se credea că va strica a X - a ediție a Festivalului Floare Albastră organizat de Primăria și Consiliul Local Mihai Eminescu, s-a dovedit a fi în cele din urmă cheia distracției.

Spectacolul a coborât de pe scenă în iarbă

După ani la rând în care manifestarea a avut loc în amfiteatrul de la Memorialul Ipotești, în 2017 a fost mutată pe stadionul ”Luceafărul”, nou construit în comună. Iar unul dintre motivele strămutării a stat tocmai în tradiția precipitațiilor din zilele festivalului. Așa că în mijlocul terenului, Stage M a montat scena, iar spectatorii au luat loc în tribuna acoperită a arenei. Dar unii dintre ei nu au stat acolo decât până la finalul spectacolului susținut de Syarela. Cântăreața care activează și la un teatru privat din București a venit însoțită de două dansatoare cu forme voluptoase, pe placul ipoteștenilor, iar la finalul show-ului acestea au ignorat ploaia abundentă, au coborât de pe scenă și au mers pe teren, acolo unde zeci de locuitori ai comunei Mihai Eminescu s-au îngrămădit să danseze lângă ele, să se fotografieze cu dânsele, să le atingă.

Celia a tras aer în piept de lângă spectatori

S-au întors în cortul montat în spatele scenei abia după ce dintr-o mașină de teren, cu o geacă în cap, a coborât Celia.


”Nu-i așa că începe să se oprească ploaia? Stați să vedeți când o să cânt piesa «Șoapte»! Atunci o să se deschidă cerul! Spuneți voi cine iubește aici!?” s-a adresat Celia publicului, încă din start.


Interpreta unor hituri precum ”Șoapte” și ”Trag aer în piept”, ambele cu milioane bune de vizualizări pe Youtube, n-a putut nici ea sta prea mult pe scenă și a coborât cu tocurile în iarbă printre spectatori, acolo unde a cântat alături de aceștia primul single menționat.

Festival... by Gireadă

Înainte de Syarela și Celia pe scenă au intrat însă soții Gireadă, Verginel, cel care a inițiat festivalul în perioada în care conducea localitatea și soția sa, Aneta, actualul primar al comunei.


”Chiar dacă vremea este puțin potrivnică, ați avut plăcerea de a fi alături de noi. Această sărbătoare vă este adresată, tuturor celor care sunteți aici, tuturor locuitorilor comunei Mihai Eminescu și nu doar. Frumusețea acestor locuri și a acestor oameni a fost scrisă mereu în opera marelui poet, al cărui nume îl poartă comuna noastră astăzi”, a spus Aneta Gireadă.


A luat cuvântul și fostul deputat, care parcă a prevăzut că precipitațiilor vor accentua distracția:


”Ploaia este de bun augur. Chiar dacă plouă, avem unde să stăm. Și chiar dacă plouă, pe scenă vor veni nume importante și o să vă invit să veniți în față să dansați. E pentru prima dată când avem posibilitatea să dansăm și în ploaie”.
Verginel Gireadă a promis că în acest format se va întâlni cu locuitorii comunei și anii viitori.


Până în 2018 însă, mai este o zi de festival din 2017. Duminică manifestările vor începe la amiază, fiind dedicate iubitorilor de muzică populară.

loading...
Vocea de la ProTV a divorțat un bărbat la Ipotești și a strigat că vrea… mai tare – GALERIE FOTO & VIDEO
FOTOREPORTAJ S-a încins Ipoteştiul! Extaz senzual & muzical la Memorial: Dulce ca ciocolata şi Înveleşte-mă cu tine  

 

SCANDALOS: Femeie leşinată în casă într-un incendiu, autospeciala pompierilor blocată de maşinile parcate aiurea în zona zero a oraşului – FOTOGALERIE

Întâmplări incredibile au avut loc vineri seară în zona ultracentrală a municipiului Botoşani, acolo unde pompierii au reuşit cu mare dificultate şi întârziere să ajungă la un incendiu.

DEMENŢIAL! Unui şofer i s-a furat a doua oară antena în aceeaşi parcare după ce prima oară a filmat hoţul şi-a dat imaginile Poliţiei

Automobilul unui botoşănean pare să fi intrat serios în atenţia unui hoţ din Botoşani. Sau poate a doi fiindcă nu este clar cine-i autorul.

Proiect special la Judeţ, şefii Consiliului au muncit atât de mult pentru botoşăneni în 2017 încât la anul vor avea vacanţă mai mare – DOCUMENT

Titlul nu reprezintă vreo exagerare, ci este rezultatul unui proiect de hotărâre pe care plenul Consiliului Judeţean îl va dezbate la şedinţa ordinară care va avea loc pe 21 decembrie.

STUPEFIANT! Un fost parlamentar, o ex-directoare şefă la femei, 3 primari şi alţi aleşi locali scapă de ANI prin comisia celebrului “Altă întrebare” - LISTA

Proiectul celebrului Florin Iordache de la PSD zis “Altă întrebare” de modificare a legii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) ar putea avea efecte devastatoare asupra activităţii instituţiei, avertizează agenţia într-un răspuns pentru România Curată.

ȘOCANT: Elev ”luat pe sus” de șoferul unei ambulanțe fiindcă a îndrăznit să-l cheme la un om care spunea că moare: Haide uăăăăi, urcă aici

S-a întâmplat vineri seară în al doilea municipiu al județului Botoșani, acolo unde un elev a chemat salvarea pentru un suferind care îi spunea că va înceta din viață.  

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI: Studenta sfârtecată într-un accident lângă universitate a murit

Studenta de 22 de ani care a fost accidentată de o mașină chiar în fața facultății a încetat din viață. Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a făcut public astăzi că tânăra Cerasela Tatarciuc a pierdut lupta pentrru viață.

Supliment bugetar de 10.000 de lei pentru împrejmuirea Primăriei cu un gard: Unitatea nu era în siguranţăDOCUMENT

Consiliul Judeţean Botoşani a modificat repartizarea fondurilor alocate la începutul anului către o primărie din judeţ din cauza unui… gard. Şi a făcut-o la solicitarea expresă a administraţiei publice de acolo.

IMAGINI ŞOCANTE: Un copil îşi duce mama beată cu o roabă: Las-o aşa că stă bine VIDEO

Scene uluitoare au putut fi văzute săptămâna aceasta într-o comună din judeţul Botoşani. O femeie s-a îmbătat atât de tare încât nu s-a mai putut ţine pe picioare şi a avut nevoie de ajutor ca să meargă acasă.

Îşi bat joc de noi! Sume infime pentru drumuri, în Ilfov se dă de 22 de ori mai mult, primim cei mai puţini bani din toată ţara

Bătaia de joc la adresa botoşănenilor şi moldovenilor cu privire la infrastructură va continua şi în 2018. Regiunea Nord-Est, din care face parte şi Botoşani, va beneficia de cele mai mici fonduri din bugetul Ministerului Transporturilor. La Ilfov, de exemplu, se vor aloca de peste 20 de ori mai mulţi bani.

loading...
Întâiul premiu după 38 de ani primit într-o gală cu lacrimi și suspine: Câte puțin din tăria stâncilor, din zbuciumul mării și din curajul vulturilor - VIDEO & GALERIE FOTO

Cu lacrimi și cu suspine a fost evocată și în acest an cea care a fost Angelica Gherman. Gala care îi este închinată a ajuns la a V - a ediție, iar colegii de la Școala Gimnazială nr. 13 s-au adunat în centrul multifuncțional ce îi poartă numele într-o nouă aducere aminte.

Gardian de la spital umplut de sânge de ruda unui pacient, autorităţile caută agresorul – VIDEO

Conflict violent la intrarea în Spitalul din Botoșani, unde un gardian a fost lovit de ruda unui pacient. Paznicul nu i-a permis agresorului să intre într-o secție a spitalului în afara orelor de vizită.

Proiectul de 32 de milioane de euro de la Primărie, tot mai aproape! Dispar tramvaiele

După trei ani de zile de la deschiderea actualului exercițiu financiar, în sfârșit proiectele depuse pentru atragerea de noi fonduri europene sunt pe cale să devină realitate.

Moment EMOȚIONANT în Centrul Istoric – Imnul Național al României interpretat într-un mod unic la Botoșani – GALERIE FOTO & VIDEO

A fost poate unul dintre cele mai emționante momente ale zilei în care sunt sărbătoriții toți românii și botoșănenii deopotrivă.

Scene dureroase în “capătul lui 1”, mamă şi copil cu autism umiliţi la uşa unui tramvai: Afară!

Scene reprobabile pentru un oraş ce se doreşte a fi european au avut loc marţi spre seară la intersecţia străzii Primăverii cu bulevardul George Enescu. Acolo, angajaţii companiei de transport a municipalităţii au blocat accesul în tramvai al unui copil bolnav de autism (sindromul Asperger) şi a mamei acestuia.

loading...
Ce-i cu băiatul ăsta? Un tânăr ajuns director şi-a scos angajaţii la lucru la 4 dimineaţa – GALERIE FOTO

Prima noapte cu ninsoare de la Botoşani, deşi redusă cantitativ, l-a băgat în priză pe noul director adjunct de la societatea de salubrizare a municipalităţii. Şi, mai departe, pe cei din subordinea sa.

Tricolorul compus din sute de luminiţe, a răsunat centrul oraşului la “Deşteaptă-te, române” – FOTOGALERIE

Ziua Naţionale a României a fost sărbătorită în avans de Colegiul Naţional Mihai Eminescu. Asemeni anilor precedenţi şi de această dată prestigioasa unitate de învăţământ a organizat o acţiune deosebită.

Mascații au descins în Centrul Vechi și Parcul Tineretului

Acțiuni de amploare în mai multe zone ale municipiului Botoșani desfășurate de DIICOT.

Cântăreață din Botoșani alături de Stela Popescu în ultimele clipe din viața publică: Cumplit... Nu există cuvinte... - VIDEO & FOTOGALERIE

Ultima apariţie publică a Stelei Popescu a avut loc, marţi, la Gala Femeilor de succes, unde artista a primit un premiu. Spectacolul a fost prezentat de botoșăneanca Francisca Dulceanu.

Regina bobocilor din liceele botoșănene aleasă în ropote de aplauze – GALERIE FOTO

În această seară  Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit finala Festivalului-Concurs Miss și Mister Boboc 2017.

vivacredit.ro
Acuze de trafic de carne vie în PSD Botoşani, un consilier local pe picior de plecare a răbufnit: Neruşinaţilor, interlopilor

Scandalul declanşat de alegerile parţiale care au avut loc pe 5 noiembrie continuă şi după învestirea noului primar de la Nicşeni.

Io unul mam simtit bine fetele au fost grozave am facut poze cu ele impanzesc facebookul cu ele sa moara dusmanii
14 mai 2017, 20:53
De vis
14 mai 2017, 19:04
Smecher concert
14 mai 2017, 19:03
Frumoase tipele muzica buna seara de neuitat
14 mai 2017, 17:44
Nu cred ca ar trebui sa criticati o fata (domnisoara) pt ca a dansat in multime..... Sa va fie rusine ba......
14 mai 2017, 15:27
Si ce voiai sa se intample?! Sa vina artisti din toata tara si sa va recite poezii??? Ca daca va pune cineva sa recitati o strofa din Eminescu, habar nu aveti. Nu v-a placut, dar v-ati uitat. Grase, slabe, urate....dar la voi v-ati uitat,"modelelor"? Continuati sa sapati in gradina!!!!
14 mai 2017, 15:21
Cât kitchi de ala ieftin :)) ma eu aveam pretenții de la oameni din comuna aia, ca-s oleacă mai cu o carte citită fata de restu, da se pare ca toți o apa si-un pământ...ne merităm soarta...
14 mai 2017, 15:14
Felicitari primariei Joya na concertele nu au scop educativ sunt sa ne distram si ne-am distrat bblana aseara
14 mai 2017, 15:05
Esti frustrat .vem asa si la anulProgramul de la concert a fost cel mai bun si fetele cele mai sexy
14 mai 2017, 14:47
Manelismul si tractorul ar trebui sa fie stema comunei lui Eminescu. Cam asta este nivelul actual de inteligenta. Mirlani beti si funduri supraponderale goale. Este absolut gretos ce au facut din comuna poetului. Ma mir ca nu l-au adus pe salam, guta si minune!
14 mai 2017, 14:28
Ce ti alegi aia culegi. Daca funduri goale si grase ii plac ce vrei tu? Sa fie sigura femeia ....ca nu are concurenta...Termica ....mama ei de viata cu directorii.....
14 mai 2017, 12:07
Intr un cuvant dizgratios. ...pacat de banii cheltuiti pentru aceasta manifestare..rusine primariei pentru asemenea gusturi....sunt atat de multe nume sonore ...unul dar bun...nu asemenea adunatura de ...urat..va intrec multe comune....idei proaste in locuri frumoase.
14 mai 2017, 11:11
dizgratioase asa zisele dansatoare.........
14 mai 2017, 10:48
se vede ca ești tuta ...și mori de necaz ...tineri știu sa se distreze ...poate ești o urata și stai în casa ...dute în lumea ta ..felicitări primăriei..
14 mai 2017, 10:40
..ce legatura au parasutele astea cu Eminescu???..asa educam noi tinerii??.halal primari inculti si nesimtiti...
14 mai 2017, 10:08
iarena.ro
loading...
loading...
Sondaj
Se califică FC Botoșani în play-off?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
Eu sunt tipa pe care aţi hărţuit-o, tipa pe care aţi numit-o curvă, prostituatăPersoană, persoană, persoanăEu sunt tipa pe care o urâți, aș fi trebuit să fiu băiat, astfel aș fi lângă voiȘi dacă un poet ...
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.6256 lei
USD
Dolarul SUA
3.7686 lei
CHF
Francul elveţian
3.9178 lei
GBP
Lira sterlină
5.1993 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4068 lei
XAU
Gramul de aur
162.6750 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2239 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4976 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9976 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0335 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1812 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6209 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-6.5 o C
Dorohoi
-10 o C
Bucecea
-6.5 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
-10 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2018 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.