Ştiri
S-a dezlănțuit Șoptică! Către Flutur: Tot timpul ați băgat bățul prin gard! Președintele PNL discurs furtunos despre pierderi și trădări

Costel Șoptică a făcut în primă fază la liberalii din municipiu să ia cea mai bună decizie la momentul când vor pune ștampila de vot pentru conducerea Organizației Municipale pentru următorii patru ani.

Flutur și Nechifor, atac direct 

 

Și le-a mulțumit deopotrivă pentru eforturile din ultimii patru ani de zile, când a fost și bucurie dar și multă dezamăgire.

 

A pronunțat cuvântul „echipă” care i-a fost etalon din postura de președinte al PNL Botoșani. Iar mai apoi i s-a adresat direct lui Cătălin Flutur, și mai apoi lui Dan Nechifor.

 

„Dacă aveați acest vibe la alegeri ați fi fost primar”

 

„Mi-au plăcut foarte mult unele expresii din discursul dv. mai ales cele despre maturitate. Suntem o echipă. Maturitate. Era important să fim o echipă la timp, dar trebuie să vă spun că am remarcat și eu: dacă acest vibe creat în ultima săptămână ar fi existat măcar pe jumătate la alegerile locale, ați fi fost primar detașat.

 

Nu știu dacă eu aș fi câștigat la județ, pentru că județul Botoșani dragii mei, trebuie să știți și sunt convins că știți, fără o alianță pe partea dreaptă, este foarte greu de câștigat. Am fost acuzat că nu am vrut să fac alianță. Am discutat cu liderii de la celelalte partide de dreapta, cu USR-ul până în ultimul moment. Până când aceștia la momentul respectiv și-audat mâna pentru a susține același candidat. Acesta este adevărul.

 

„Eu nu știu că dl Cîțu vine la Botoșani”

 

Trebuie să restabilesc un adevăr. Noi Filiala Județeană a PNL, de când și-a anunțat candidatura și dl Cîțu, nu ne-am poziționat nici într-un fel, nici cu dl Cîțu, nici cu dl Orban. Dl Cîțu poate veni și a venit la Botoșani oricând își dorește. Dl Cîțu, dle prefect, înțeleg că dv. știți că vine. Eu nu știu. Ca atare nu știu nici cu cine se va întâlni mâine. Dar din ce înțeleg nu cu Organizația PNL și spun asta pentru că trebuie să știți și dv. dle prefect, Botoșani are 78 de UAT-uri.

 

Nu are 28. Este adevărat, cei 28 sunt primarii noștri care într-adevăr au câștigat, sunt câștigători. În rest, noi am pierdut, eu am pierdut. Împreună, spre exemplu, la alegerile parlamentare, cu dl Achiței. Da, am pierdut. Este adevărat și trebuie să ne asumăm lucrul acesta.

 

„Dl Achiței a pierdut cei mai mulți primari pe zona lui”

 

Dl Achiței, din păcate, a muncit. A pierdut cei mai mulți primari pe zona dlui. Trebuie să știți asta, pentru că am spus că suntem la ora adevărului. Tot de pe zona respectivă. Dacă Manoleasa era o comună mare și strica procentul: renunț la Manoleasa, dați la Darabani. Să calculeze la Darabani pierderea ca și scor. S-ar părea că nu ați fost primul dacă ne uităm la alegerile locale așa cum au avut ele loc.

 

 

Nu voiam să spun așa ceva. Dar sunt indignat de modul în care ați terminat dle Flutur, discursul. Exact dv. vorbiți de PNL și PDL. De aceea suntem în situația asta. De aceea, eu prin toate eforturile pe care le-am făcut și ca sănătate, și ca tot, nu vă spun acum câte am făcut, am pierdut. Pentru că dv. ați băgat tot timpul bățul prin gard. Pentru că iată, pe față, măcar dl Iliuță a avut decența și s-a prezentat într-un flyer echipa.

 

”Nu mai umblăm cu prostii„

 

V-ați uitat pe echipa asta? (flyerul cu foști democrat liberali, nota red.), dle Flutur? Din toți membrii propuși în echipa unul PNL puternic și unit, atenție, câți sunt foști PDL-iști și câți sunt foști PNL-iști? Dovada că am un unificator o aveți aici (arată spre Cristian Achiței)

 

Uitați, dl Achiței. Pe semnătura mea a candidat, de la fostul PDL. Dv., dle Flutur, pe semnătura mea ați candidat, de la fostul PDL. Haideți să fim onești la final. Nu mai umblăm cu prostii.

 

( vociferări din sală)

 

Vă rog frumos, cei care sunteți în stare de ebrietate, să părăsească sala. Asta, dacă înțelegeți ce vreau să spun. Suntem oameni serioși, suntem la un moment al restartului, da? Și trebuie să ne asumăm și bune și rele.

Nu am promovat tineri? Pentru prima dată avem doi consilieri județeni tineri, avem consilier tânăr la Municipiu. Pentru prima dată, după 1990 avem secretar de stat de la Tineret, Radu Lebădă. Acestea, de exemplu, nu le vedeți? De ce nu prezentați și lucrurile astea?

 

De ce nu prezentați că Prefectura trebuia să fie la Vaslui și nu la Botoșani? Prin puterea mea am negociat și am adus Prefectura la Botoșani. Ca să compensez acea pierdere a mea, mi-am asumat-o și am compensat-o. Răsplata o voi primi probabil, sâmbătă, dar vom vedea cum va fi,

Trebuie să fim onești și cinstiți cu noi înșine.

loading...
Cătălin Flutur, discurs devastator la adresa colegilor: Pe cine credeți că și-ar dori PDL-iștii la conducerea PNL-ului?

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Permis de conducere uzat înlocuit cu unul falsificat, descoperit la Rădăuți Prut
Bărbatul a declarat polițiștilor de frontieră că a procurat documentul falsificat gratuit, pentru că permisul autentic era uzat.
Vrei să știi starea reală a mașinii pe care intenționezi să o cumperi SH? CUM o poți verifica amănunțit
În urma acestei verificări vor fi identificate mașinile cu defecțiuni ascunse, cum ar fi reparații neconforme la structura de rezistență, cu kilometraj modificat sau probleme de identificare.
ACCIDENT mortal: Un autoturism s-a izbit violent într-un copac - FOTO
Un accident grav a avut loc în această dimineaţă, soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor două.
Cei mici sunt invitați la o întâlnire cu Dodo… Elefănţelul curios
Un spectacol muzical şi interactiv, de Valentin Dobrescu, după o idee de Rudyard Kipling.  
Casă făcută scrum în Balta Arsă, totul ar fi pornit de la o lumânare - FOTO
Un incendiu violent a izbucnit, în această dimineață, într-o gospodărie din județ.
Comunicat USR: PSD+PNL fac la Botoşani administraţie pe furiş - „Miroase de la o poştă a corupţie, incompetenţă şi practici nedemocratice”
Multe primării din  judeţul Botoșani, în frunte cu cele din municipii, dar şi cu Prefectura judeţului sau Consiliul Judeţean, arată o nepăsare crasă faţă de legile ce le obligă să comunice cetăţenilor activitatea pe care o prestează, zice-se, în slujba lor.
Locurile de muncă din Botoșani: Dacă vrei să fii medic câștigi mai puțin de 5.000 lei, dacă știi programare vei avea 19.000 lei pe lună
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani a transmis situația locurilor de muncă disponibile în această săptămână.
”Șarpele lui Esculap” găsit după 16 ani într-o pădure din Iași, este o raritate și la Botoșani
Au fost găsite, pentru prima dată în 16 ani de observație, două exemplare vii ale speciei de șerpi „Esculap”.
Momente emoționante într-o parohie, creștinii au primit distincții de vrednicie - FOTO
Sfintele slujbe au fost oficiate de PS Nichifor Botoșăneanul, dimpreună cu un sobor de clerici.
Loading...
Localurile din preajma școlilor vizitate de polițiștii locali, zeci de elevi trimiși în clase
Aproape 30 de elevi, care se aflau în incinta localurilor, au fost legitimați și apoi îndrumați să se prezinte la orele de curs.
Polițiștii locali au intrat în piețele din Botoșani, comercianți sancționați pentru nereguli – GALERIE FOTO
Au fost făcute verificări privind deținerea autorizației activităților de alimentație publică.
ASTĂZI: Fără gaz pe mai multe străzi din municipiul Botoșani
Serviciul de distribuţie al gazelor naturale va fi sistat temporar marți, 24 mai, pe câteva străzi din munICIPIUL Botoșani.
ACUM: Daniela Șfaițer la Botoșăneanul TV ”face to face” cu Gabriela Erdic – VIDEO & GALERIE FOTO
Seria premierelor continuă la ”Botoșăneanul TV”. După ce la începutul acestei luni a fost prezentă pentru prima dată într-un studio Anca Boldea, fondatoarea rețelei de farmacii ”Anca Farm”, azi este rândul Danielei Șfaițer să bifeze prima apariție la o emisiune în direct.
Reformă cu mulți șefi și puțini ”pălmași” / Sute de oi au ars de vii / Iașul vrea tramvaiele noastre / Medic dus la Psihiatrie după un scandal în spital
Prima zi a săptămânii nu a fost lipsită de evenimente, unele dureroase, altele dătătoare de speranțe.
Loading...
Medic botoșănean internat la Psihiatrie după o criză de furie în spital
Se pare că medicul ar fi agresat o pacientă și colegi din spital, apoi s-a urcat în cabina unei mașini de la salubritate și nu mai voia să coboare.
Cum oferi cea mai bună îngrijire animalelor de companie
(P) Dacă ai acasă animale de companie, știi deja că acestea sunt adevărați membri ai familiei. Le iubim și am vrea să aibă o viață lungă și frumoasă, fără accidente sau incidente medicale. La schimb, câinele sau pisica ne oferă dragoste necondiționată și multe momente de bucurie.
Preot nou într-o parohie din Botoșani - FOTO
Parohia din Botoșani a rămas vacantă după ce preotul care a slujit ani buni a câștigat concursul la Biserica Militară din municipiul Botoșani.
Teatrul „Vasilache”, pe scena unui festival organizat la Reșița – PROGRAMUL
La festival vor participa 12 trupe de teatru.
Botoșănean cu tatuaj pe antebraț dat dispărut, a plecat la muncă și nu a mai revenit
Oamenii legii fac apel către botoșăneni.
Mașină suspectă trasă pe dreapta de polițiști, tânărul șofer s-a ales cu dosar penal – FOTOGALERIE
Polițiștii de frontieră continuă cercetările.
La județ, va fi măcel! Șoptică ar putea să se retragă inainte de a fi umilit. Asta este soarta idiotului total, nu este constient ca este idiot- trebuie demonstrat lucrul acesta. Pnl la Botosani are in componență multa impostură formată la Academia Tzurcană. Cei 10% oameni curați sunt marginalizati de restul sau sunt primari in functie. Va curge lapte si miere dar ca să avem bani să le cumpărăm, va trebui să avem cate trei locuri de muncă a 8 ore fiecare. Probabil se vor recalcula si pensiile alea de 700 de ron si se va mai face acolo o economie pentru” investitii” ca să le creasca nivelel de trai( lor). Pensionarii pot fi linistiti cu cat le dă Raluca. Să trăiți bine!!! Ha, ha, ha!!!
2 iulie 2021, 09:40
Nea Soptica pregateste-te de mazilire. Te-ai inconjurat de lichele si tradatori crezand ca ii poti face prieteni de nadejde. Acum, "prietenii de nadejde" te vor preda PD ului cu tot cu PNL ul care s-a umplut de nulitati. Ai avut "onoarea" sa inmormantezi PNL ul si sa pui PD ul pe jiltul puterii pentru urmatorii trei ani. Peste trei ani, cand "belsugul" adus de Catu-Raluca botosaneanca seva revarsa peste popor, va ajunge PD acolo unde merita
2 iulie 2021, 09:14
Asta-i nea Şoptică, aţi preluat gunoaiele din pd, iar acum vă chinuiţi să scăpaţi de ele, mai puneţi un tomberon pe la ghenele de gunoi, poate se găseşte careva cinstit să vă arunce gunoiul în el. Cookie ţi-a dat batărflaiul de-o cafea? După cum te lingi pe la bot ţi-a dat de două!
2 iulie 2021, 08:54
Scuze, pd. Pdl a fost altceva, cu alte persoane care au fost fugarite din partid.
2 iulie 2021, 08:36
Pdlde 5% a pus laba jegoasa si pe PNL la Botosani. Nici vorba de Flutur primar. Chiar daca nu mai are dosare penale, faptele lui nu pot fi sterse. PNL are din momentul acesta o filiala sustinatoare a lui Catu si a Ralucai iar scorul urmator la Botosani va fi acela al pdl, 5%.
2 iulie 2021, 08:14
vor mai trece tot atat pana se claseasa
2 iulie 2021, 06:43
Nu are absolut niciun dosar penal în desfășurare. Ba mai mult, in absolut toate dosarele înfăptuite de DNA la comanda PSD, a fost achitat.Cum adică ce cauta ? In primul rand este omul de dreapta care a obținut cele mai bune rezultate in municipiul Botoșani. In al doilea rand, așa cum spuneau si analiștii Botosaneni, partidul PNL fără domnul Flutur este mort. Asta s-a si văzut în ultimii ani, cand Catalin nu a mai pus atat de mult pret pe partid.
2 iulie 2021, 01:25
soptica, asta e...du-te la magduta...
2 iulie 2021, 00:34
Pe Flutur l-au trezit alții, poate mai sug ceva pe imaginea lui, poza lui.
1 iulie 2021, 23:01
Ce mai cauta si Flutur in politica nu inteleg???Parca avea dosar penal....
1 iulie 2021, 20:16
Sondaj
Ar trebui introduse uniformele școlare obligatorii?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Pentru mine cancerul a fost o mare lecție. Nu un lucru bun, niciodată cancerul nu e un lucru bun, dar te schimbă. A fost un alt meteorit. Boala a fost un meteorit și unul destul de bolovănos. Pentru că am înțeles în foarte ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9472 lei
USD
Dolarul SUA
4.6322 lei
CHF
Francul elveţian
4.7915 lei
GBP
Lira sterlină
5.8254 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.6326 lei
XAU
Gramul de aur
277.6524 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2438 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2933 lei
AUD
Dolarul Australian
3.2944 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.6225 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2014 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6649 lei
Vremea
astăzi
Botosani
19.5 o C
Dorohoi
20.0 o C
Bucecea
18.8 o C
Darabani
19.6 o C
Saveni
20.4 o C
Ştefăneşti
18.5 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2022 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.