Top News
MĂRTURII cutremurătoare ale soției călătorului umilit în maxi-taxi

Botoșăneanul care a fost umilit de către un șofer de maxi-taxi pe 5 septembrie în municipiul Botoșani,  în timp ce venea din Cătămărăști Deal se află în acest moment internat la spital.

Soția sa a dorit să se afle adevărul despre cel cu care a trăit câteva decenii și cu lacrimi în ochi și o sacoșă de acte medicale a povestit ceea ce a aflat că s-ar fi petrecut în mijlocul de transport în comun.

 

Totul, urmare a afirmațiilor denigratoare la adresa soțului ei, făcute de administratorul de la societatea Microbuzul care ar fi afirmat că botoșăneanul se afla în stare de ebrietate și urinat.

 

Din contră, bărbatul care are 69 de ani este extrem de bolnav și nu este un consumator de băuturi alcoolice. Are o serie de afecțiuni, urmare a unui accident rutier petrecut în urmă cu mai mulți ani precum și a unui blocaj renal în urma căruia a stat în comă profundă patru zile.

 

Bărbatul este căsătorit, are patru copii, toți stabiliți în străinătate și este descris ca fiind un om extrem de pașnic, ce se ceartă rar sau deloc și care, în timpul călătoriei a stat cu capul plecat fără să scoată un cuvânt la înjurăturile ce i-ar fi fost adresate de șofer.

 

Întreaga scenă a fost povestită de o elevă care se afla în maxi-taxi și care l-a ajutat să-și strângă din lucrurile care s-au împrăștiat, după ce i s-a rupt sacul.

 

„Nu este un boschetar. El a făcut un atac de panică, l-a fugerat în cap. Am acte medicale, merg la Poliție și le depun, cu o reclamație împotriva acestui șofer. A venit miercuri să se împace cu noi, dar am zis că nu mă împac.

 

Când a ajuns microbuzul s-a dus la microbuz. Avea de la un prieten de-al nostru pere, mere, i-a dat câteva nuci și exact 16 știuleți de porumb, pentru păsări. Avea să spun așa, 12 kg. Prostia a fost că le-a pus în saci menajeri. Șoferul când l-a văzut i-a zis: stai, moșule la celălalt microbuz. Unde să te iau eu cu bagaj?

 

Și, bărbatul meu zice: ăsta mi se pare că e ultimul și rămânîn Cătămărăști. Și șoferul zice: cum, cu atâta bagaj, mergi pe abonament? Bărbatul meu zice, îți plătesc. Când a urcat i-au căzut niște știuleți. Șoferul a început să înjure. În spate erau două d-șoare și ele tot râdeau și făceau tot felul de glume proaste pe seama lui.

 

El este un om foarte pașnic, nu înjură, nu face absolut nimic. Și stătea așa cu capul în jos, parcă rușinat”,

A povestit soția călătorului

 

Mai departe, femeia a relatat, conform spuselor fetei care a fost în maxi-taxi că la una din stații a urcat un tânăr care nu avea decât 1 leu pentru bilet, iar soțul ei i-a oferit diferența până la 2 lei, pentru a putea călători.

 

”Când a ajuns acolo la gară, d-șoara care l-a ajutat, avea o pungă și i-a dat-o și l-a ajutat să pună totul. Când am ajuns la gară, m-am dat eu jos, apoi s-a dat el ca mai apoi să ia pungile. Dându-se jos, șoferul i-a spus: hai, moșule, dă-te jos că eu trebuie să ajung acasă. Cum a lăsat el sacoșile și s-a dat jos, până să se întoarcă, șoferul i-a dat cu piciorul și i-a căzut totul jos. Cu piciorul. Avea și o sticlă de apă, a dat cu piciorul în sacoșe apoi în sticlă. Iar șoferul vine la noi acasă și spune,: nu, doamnă, era un băiat la care i-a plătit biletul, el i-a dat cu piciorul”.

 

O altă femeie aflată în microbuz i-ar fi oferit la rându-i o pungă și l-a ajutat să-și strângă lucrurile care erau împrăștiate.

 

Bărbatul umilit a suferit un atac de panică și s-a așezat pe bordură, acesta fiind motivul și nu faptul că era beat și urinat pe el.

 

Femeia demontează și demisia șoferului.

 

„Nu, nimic. Aseară era pe microbuz. Da. Mi-a spus, ce crezi că rămân fără pâine? Era pe microbuz, am vorbit eu cu el”.

 

Conducătorul auto ar avea 64 de ani.

 

Iar motivul pentru care fata care a postat fotografiile pe o rețea de socializare nu a făcut imaginile cu fața omului, a fost pentru a-i proteja imaginea și nici într-un caz pentru că era urinat.

loading...
ANCHETĂ la Primărie pentru călătorul umilit în maxi-taxi
Călător umilit de şofer în microbuz, pe Calea Naţională: l-a înjurat, i-a spart o sticlă, i-a aruncat plasele şi l-a dat afară – FOTO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
TRĂSNET: Mama care şi-a aruncat copilul la canal condamnată, iese din închisoare la o vârstă când greu mai poate deveni din nou mamă

La mai puţin de două luni de la debut, procesul privind mama care şi-a aruncat copilul nou născut într-un canal din poligonul ACR s-a şi terminat.

A picat revelionul Primăriei! Pană de curent, artiștii au tăiat-o în mașină, lumea fluieră – VIDEO & GALERIE FOTO

Intrată pe scenă în jurul orei 22:50, când nu cântase decât vreo trei melodii, Ami a fost nevoită să își întrerupă concertul.

Noua vedetă a Botoşaniului cântă de revelion la cel mai mare restaurant, la care intrarea este 700 de lei

Suucesul pe care l-a avut atât ca artist solo, dar mai ales în duetul cu Edward Sanda i-a crescut brusc cota, iar în noaptea dintre ani va cânta în cea mai mare berărie din ţară.

SCANDALOS: Femeie leşinată în casă într-un incendiu, autospeciala pompierilor blocată de maşinile parcate aiurea în zona zero a oraşului – FOTOGALERIE

Întâmplări incredibile au avut loc vineri seară în zona ultracentrală a municipiului Botoşani, acolo unde pompierii au reuşit cu mare dificultate şi întârziere să ajungă la un incendiu.

DEMENŢIAL! Unui şofer i s-a furat a doua oară antena în aceeaşi parcare după ce prima oară a filmat hoţul şi-a dat imaginile Poliţiei

Automobilul unui botoşănean pare să fi intrat serios în atenţia unui hoţ din Botoşani. Sau poate a doi fiindcă nu este clar cine-i autorul.

Proiect special la Judeţ, şefii Consiliului au muncit atât de mult pentru botoşăneni în 2017 încât la anul vor avea vacanţă mai mare – DOCUMENT

Titlul nu reprezintă vreo exagerare, ci este rezultatul unui proiect de hotărâre pe care plenul Consiliului Judeţean îl va dezbate la şedinţa ordinară care va avea loc pe 21 decembrie.

STUPEFIANT! Un fost parlamentar, o ex-directoare şefă la femei, 3 primari şi alţi aleşi locali scapă de ANI prin comisia celebrului “Altă întrebare” - LISTA

Proiectul celebrului Florin Iordache de la PSD zis “Altă întrebare” de modificare a legii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) ar putea avea efecte devastatoare asupra activităţii instituţiei, avertizează agenţia într-un răspuns pentru România Curată.

ȘOCANT: Elev ”luat pe sus” de șoferul unei ambulanțe fiindcă a îndrăznit să-l cheme la un om care spunea că moare: Haide uăăăăi, urcă aici

S-a întâmplat vineri seară în al doilea municipiu al județului Botoșani, acolo unde un elev a chemat salvarea pentru un suferind care îi spunea că va înceta din viață.  

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI: Studenta sfârtecată într-un accident lângă universitate a murit

Studenta de 22 de ani care a fost accidentată de o mașină chiar în fața facultății a încetat din viață. Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a făcut public astăzi că tânăra Cerasela Tatarciuc a pierdut lupta pentrru viață.

loading...
Supliment bugetar de 10.000 de lei pentru împrejmuirea Primăriei cu un gard: Unitatea nu era în siguranţăDOCUMENT

Consiliul Judeţean Botoşani a modificat repartizarea fondurilor alocate la începutul anului către o primărie din judeţ din cauza unui… gard. Şi a făcut-o la solicitarea expresă a administraţiei publice de acolo.

IMAGINI ŞOCANTE: Un copil îşi duce mama beată cu o roabă: Las-o aşa că stă bine VIDEO

Scene uluitoare au putut fi văzute săptămâna aceasta într-o comună din judeţul Botoşani. O femeie s-a îmbătat atât de tare încât nu s-a mai putut ţine pe picioare şi a avut nevoie de ajutor ca să meargă acasă.

Îşi bat joc de noi! Sume infime pentru drumuri, în Ilfov se dă de 22 de ori mai mult, primim cei mai puţini bani din toată ţara

Bătaia de joc la adresa botoşănenilor şi moldovenilor cu privire la infrastructură va continua şi în 2018. Regiunea Nord-Est, din care face parte şi Botoşani, va beneficia de cele mai mici fonduri din bugetul Ministerului Transporturilor. La Ilfov, de exemplu, se vor aloca de peste 20 de ori mai mulţi bani.

Întâiul premiu după 38 de ani primit într-o gală cu lacrimi și suspine: Câte puțin din tăria stâncilor, din zbuciumul mării și din curajul vulturilor - VIDEO & GALERIE FOTO

Cu lacrimi și cu suspine a fost evocată și în acest an cea care a fost Angelica Gherman. Gala care îi este închinată a ajuns la a V - a ediție, iar colegii de la Școala Gimnazială nr. 13 s-au adunat în centrul multifuncțional ce îi poartă numele într-o nouă aducere aminte.

Gardian de la spital umplut de sânge de ruda unui pacient, autorităţile caută agresorul – VIDEO

Conflict violent la intrarea în Spitalul din Botoșani, unde un gardian a fost lovit de ruda unui pacient. Paznicul nu i-a permis agresorului să intre într-o secție a spitalului în afara orelor de vizită.

loading...
Proiectul de 32 de milioane de euro de la Primărie, tot mai aproape! Dispar tramvaiele

După trei ani de zile de la deschiderea actualului exercițiu financiar, în sfârșit proiectele depuse pentru atragerea de noi fonduri europene sunt pe cale să devină realitate.

Moment EMOȚIONANT în Centrul Istoric – Imnul Național al României interpretat într-un mod unic la Botoșani – GALERIE FOTO & VIDEO

A fost poate unul dintre cele mai emționante momente ale zilei în care sunt sărbătoriții toți românii și botoșănenii deopotrivă.

Scene dureroase în “capătul lui 1”, mamă şi copil cu autism umiliţi la uşa unui tramvai: Afară!

Scene reprobabile pentru un oraş ce se doreşte a fi european au avut loc marţi spre seară la intersecţia străzii Primăverii cu bulevardul George Enescu. Acolo, angajaţii companiei de transport a municipalităţii au blocat accesul în tramvai al unui copil bolnav de autism (sindromul Asperger) şi a mamei acestuia.

Ce-i cu băiatul ăsta? Un tânăr ajuns director şi-a scos angajaţii la lucru la 4 dimineaţa – GALERIE FOTO

Prima noapte cu ninsoare de la Botoşani, deşi redusă cantitativ, l-a băgat în priză pe noul director adjunct de la societatea de salubrizare a municipalităţii. Şi, mai departe, pe cei din subordinea sa.

Tricolorul compus din sute de luminiţe, a răsunat centrul oraşului la “Deşteaptă-te, române” – FOTOGALERIE

Ziua Naţionale a României a fost sărbătorită în avans de Colegiul Naţional Mihai Eminescu. Asemeni anilor precedenţi şi de această dată prestigioasa unitate de învăţământ a organizat o acţiune deosebită.

vivacredit.ro
Mascații au descins în Centrul Vechi și Parcul Tineretului

Acțiuni de amploare în mai multe zone ale municipiului Botoșani desfășurate de DIICOT.

nu mai comentati aiurea1- de ce a coborat la catamarasti? unde era ultima statie a microbuzului botosani leorda? se opreste in zona industriala sau merge pe centura si nu opreste la autogara/gara ?????clar ca era ceva cu calatorul ori beat ori bolnav psihic.2- uitati va la fotografie - mergeti la fata locului si vedeti unde e statia ???????daca victima a coborat in statie sacul trebuia sa fie mai in spate - spre catamarasti si mai spre trotuarnu am nici o legatura cu microbuzul, dar nu mai comentati aiureaaaaaaaasta nu inseamna ca soferiii sunt usa de biserica - luati atitudine
9 septembrie 2017, 23:45
Primarul ce are de spus? Normal că se face că plouă. Primare! Mi-a șoptit o păsărică că matale de aia nu vrei autobuze electrice, că că ar trebui să desființezi miştocrobuzul. Pe lângă tramvaiul inimii tale miştocrobuzul supraviețuiește și el. Aşa e bre?
9 septembrie 2017, 20:45
Şi o asemenea maimuță primitivă a fost cadru militar! Vai de mama noastră să mergi la război cu un așa primitiv. Singurii băuți și pisați pe ei au fost șoferul și patronul.
8 septembrie 2017, 22:46
Am intuit eu bine ieri ca Miky e un mare pungas cu constiinta plina de pete si mismasuri fara numar. Gurile rele spun ca DNA-ul ar fi pe faza . Oare asa sa fie ?
8 septembrie 2017, 22:02
Telenovela 'Pomohaci' e pistol cu app pe langa aceastaEu zic sa scrieti la Antenna 1 la Access Direct ca si-asa ca pare ca trec printr-o perioada proasta acum si nu prea au subiecte, Denisa a murit, Pomohaci nu mai e popa...
8 septembrie 2017, 19:41
niste nenorociti asta e Romnaia noastra cu oameni dezbinati si fudui de parca ar minca cu 10 linguri si ar avea viata vesnica ne mai miram ca ride europa de noi meritam ne soarta !
8 septembrie 2017, 18:35
Bietul om a ajuns in spital si soferul, Visinescu wannabe, "fost cadru militar", e in continuare pe maxi taxi si le mai si râde in fata. Sper ca cineva sa ii indrume, pe victima si pe sotia lui, sa nu lase lucrurile asa. A suportat un grad de umilinta mult peste limitele tolerantei.
8 septembrie 2017, 17:26
iarena.ro
loading...
loading...
Sondaj
Se califică FC Botoșani în play-off?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Roțile tuturor utilajelor, camioanelor și vehiculelor care vor ieși din șantier vor fi spălate în așa fel încât să nu murdărească străzile din municipiu”, Marian Murariu, viceprimarul municipiului Botoșani ...
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.6614 lei
USD
Dolarul SUA
3.7984 lei
CHF
Francul elveţian
3.9727 lei
GBP
Lira sterlină
5.2814 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4322 lei
XAU
Gramul de aur
163.0820 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2250 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.5077 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0446 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0592 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1834 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6259 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-2 o C
Dorohoi
-2 o C
Bucecea
-2 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
-2 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2018 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.