Top News
Microbuzul contraatacă în scandalul călătorului umilit: Era pișat, era băut, era muci - NU o să vă vină să credeți de unde provine șoferul

Conducătorul operatorului de transport municipal în regim maxi-taxi s-a sesizat după ce marți s-a făcut publică întâmplarea din mijlocul de transport de pe ruta Cătămărăști Deal - Botoșani și a luat primele măsuri.

”Nu pot să-l dau afară”

A hotărât formarea unei comisii care să ancheteze evenimentul care a avut loc în microbuzul BT 06 BUS și care a stârnit revolta altor călători și nu numai a lor.


”Potrivit Codului Muncii am dispus înființarea unei comisii de disciplină din care eu nu fac parte. Comisia îl va convoca pe șofer și în funcție de concluzii vom lua o măsură. Cel mai probabil va fi o mustrare scrisă fiindcă omul se află la prima abatere și nu pot să-l dau afară pentru că apoi mă dă în judecată și trebuie să îi plătesc retroactiv salariul pe nu știu câte luni”,


Dumitru Bălan, director general SC Microbuzul SRL.

 

Călătoru-i vinovat

O asemenea măsură disciplinară blândă este posibilă și pentru că, potrivit managerului societății în cauză, cele întâmplate nu ar fi fost atât de grave pe cât s-a crezut în prima instanță. Dumitru Bălan a purtat o discuție preliminară cu șoferul, iar acesta i-a explicat că doar o parte a celor relatate de un călător prezent în același maxi-taxi ar fi adevărat. Un conflict verbal ar fi avut loc, însă din cauza stării de ebrietate a pasagerului, care ar fi coborât de bună voie la stația de la Gară și nu obligat de șofer.


”E o chestiune aproape logică: de ce nu l-a filmat din față? Era pișat, de asta, era băut. Un om normal nu stă cu fundul pe marginea drumului. Cum spunea acea femeie, că lua una din sac și cădea alta. Păi el era muci, dar nu a avut bunul simț să-l filmeze și din față. Și nu l-a dat șoferul afară, acolo a avut el de coborât”,


Dumitru Bălan, director general SC Microbuzul SRL.


Învinovățirea pasagerului începuse să fie transmisă chiar de unii șoferi ai amintitei societăți încă din ziua în care s-a petrecut incidentul, directorul companiei nefăcând practic altceva decât să oficializeze această variantă.
În cazul în care lucrurile ar fi precum cele redate de reprezentanții firmei de transport persoane, rămân totuși cel puțin câteva întrebări:


- Dacă pasagerul a coborât de bună voie cum de i s-au împrăștiat toate bunurile din sac și i s-a spart și o sticlă?
- Dacă a observat că este în stare avansată de ebrietate și cu bagaj, așa cum susțin reprezentanții societății, de ce șoferul l-a lăsat să urce în microbuz?

Șoferul, un fost cadru militar

Conducătorul auto aflat la volanul respectivului mijloc de transport are peste 50 de ani și este fost cadru militar, fiind pensionar MApN. La SC Microbuzul SRL el lucrează în baza unui contract de muncă pe timp parțial, de patru ore mai exact. Directorul societății susține că s-a ajuns într-o asemenea situație și fiindcă foarte greu găsește botoșăneni care doresc să se angajeze din cauza multitudinii de ajutoare sociale acordate de Statul Român, care îi determină pe beneficiari să prefere șomajul în locul unui loc de muncă. Astfel, deși are mai mulți șoferi la care ar vrea să renunțe, nu o poate face fiindcă nu are cu cine să îi înlocuiască.


200.000 de lei


pe lună susține directorul societății că plătește lunar la buget SC Microbuzul SRL

 

loading...
ANCHETĂ la Primărie pentru călătorul umilit în maxi-taxi
Primarul, declarații despre călătorul umilit în microbuz

 

DESCARCĂ GRATUIT APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

 

download from google playdownload from apple store
TRĂSNET: Mama care şi-a aruncat copilul la canal condamnată, iese din închisoare la o vârstă când greu mai poate deveni din nou mamă

La mai puţin de două luni de la debut, procesul privind mama care şi-a aruncat copilul nou născut într-un canal din poligonul ACR s-a şi terminat.

A picat revelionul Primăriei! Pană de curent, artiștii au tăiat-o în mașină, lumea fluieră – VIDEO & GALERIE FOTO

Intrată pe scenă în jurul orei 22:50, când nu cântase decât vreo trei melodii, Ami a fost nevoită să își întrerupă concertul.

Noua vedetă a Botoşaniului cântă de revelion la cel mai mare restaurant, la care intrarea este 700 de lei

Suucesul pe care l-a avut atât ca artist solo, dar mai ales în duetul cu Edward Sanda i-a crescut brusc cota, iar în noaptea dintre ani va cânta în cea mai mare berărie din ţară.

SCANDALOS: Femeie leşinată în casă într-un incendiu, autospeciala pompierilor blocată de maşinile parcate aiurea în zona zero a oraşului – FOTOGALERIE

Întâmplări incredibile au avut loc vineri seară în zona ultracentrală a municipiului Botoşani, acolo unde pompierii au reuşit cu mare dificultate şi întârziere să ajungă la un incendiu.

DEMENŢIAL! Unui şofer i s-a furat a doua oară antena în aceeaşi parcare după ce prima oară a filmat hoţul şi-a dat imaginile Poliţiei

Automobilul unui botoşănean pare să fi intrat serios în atenţia unui hoţ din Botoşani. Sau poate a doi fiindcă nu este clar cine-i autorul.

Proiect special la Judeţ, şefii Consiliului au muncit atât de mult pentru botoşăneni în 2017 încât la anul vor avea vacanţă mai mare – DOCUMENT

Titlul nu reprezintă vreo exagerare, ci este rezultatul unui proiect de hotărâre pe care plenul Consiliului Judeţean îl va dezbate la şedinţa ordinară care va avea loc pe 21 decembrie.

STUPEFIANT! Un fost parlamentar, o ex-directoare şefă la femei, 3 primari şi alţi aleşi locali scapă de ANI prin comisia celebrului “Altă întrebare” - LISTA

Proiectul celebrului Florin Iordache de la PSD zis “Altă întrebare” de modificare a legii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) ar putea avea efecte devastatoare asupra activităţii instituţiei, avertizează agenţia într-un răspuns pentru România Curată.

ȘOCANT: Elev ”luat pe sus” de șoferul unei ambulanțe fiindcă a îndrăznit să-l cheme la un om care spunea că moare: Haide uăăăăi, urcă aici

S-a întâmplat vineri seară în al doilea municipiu al județului Botoșani, acolo unde un elev a chemat salvarea pentru un suferind care îi spunea că va înceta din viață.  

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI: Studenta sfârtecată într-un accident lângă universitate a murit

Studenta de 22 de ani care a fost accidentată de o mașină chiar în fața facultății a încetat din viață. Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a făcut public astăzi că tânăra Cerasela Tatarciuc a pierdut lupta pentrru viață.

loading...
Supliment bugetar de 10.000 de lei pentru împrejmuirea Primăriei cu un gard: Unitatea nu era în siguranţăDOCUMENT

Consiliul Judeţean Botoşani a modificat repartizarea fondurilor alocate la începutul anului către o primărie din judeţ din cauza unui… gard. Şi a făcut-o la solicitarea expresă a administraţiei publice de acolo.

IMAGINI ŞOCANTE: Un copil îşi duce mama beată cu o roabă: Las-o aşa că stă bine VIDEO

Scene uluitoare au putut fi văzute săptămâna aceasta într-o comună din judeţul Botoşani. O femeie s-a îmbătat atât de tare încât nu s-a mai putut ţine pe picioare şi a avut nevoie de ajutor ca să meargă acasă.

Îşi bat joc de noi! Sume infime pentru drumuri, în Ilfov se dă de 22 de ori mai mult, primim cei mai puţini bani din toată ţara

Bătaia de joc la adresa botoşănenilor şi moldovenilor cu privire la infrastructură va continua şi în 2018. Regiunea Nord-Est, din care face parte şi Botoşani, va beneficia de cele mai mici fonduri din bugetul Ministerului Transporturilor. La Ilfov, de exemplu, se vor aloca de peste 20 de ori mai mulţi bani.

Întâiul premiu după 38 de ani primit într-o gală cu lacrimi și suspine: Câte puțin din tăria stâncilor, din zbuciumul mării și din curajul vulturilor - VIDEO & GALERIE FOTO

Cu lacrimi și cu suspine a fost evocată și în acest an cea care a fost Angelica Gherman. Gala care îi este închinată a ajuns la a V - a ediție, iar colegii de la Școala Gimnazială nr. 13 s-au adunat în centrul multifuncțional ce îi poartă numele într-o nouă aducere aminte.

Gardian de la spital umplut de sânge de ruda unui pacient, autorităţile caută agresorul – VIDEO

Conflict violent la intrarea în Spitalul din Botoșani, unde un gardian a fost lovit de ruda unui pacient. Paznicul nu i-a permis agresorului să intre într-o secție a spitalului în afara orelor de vizită.

loading...
Proiectul de 32 de milioane de euro de la Primărie, tot mai aproape! Dispar tramvaiele

După trei ani de zile de la deschiderea actualului exercițiu financiar, în sfârșit proiectele depuse pentru atragerea de noi fonduri europene sunt pe cale să devină realitate.

Moment EMOȚIONANT în Centrul Istoric – Imnul Național al României interpretat într-un mod unic la Botoșani – GALERIE FOTO & VIDEO

A fost poate unul dintre cele mai emționante momente ale zilei în care sunt sărbătoriții toți românii și botoșănenii deopotrivă.

Scene dureroase în “capătul lui 1”, mamă şi copil cu autism umiliţi la uşa unui tramvai: Afară!

Scene reprobabile pentru un oraş ce se doreşte a fi european au avut loc marţi spre seară la intersecţia străzii Primăverii cu bulevardul George Enescu. Acolo, angajaţii companiei de transport a municipalităţii au blocat accesul în tramvai al unui copil bolnav de autism (sindromul Asperger) şi a mamei acestuia.

Ce-i cu băiatul ăsta? Un tânăr ajuns director şi-a scos angajaţii la lucru la 4 dimineaţa – GALERIE FOTO

Prima noapte cu ninsoare de la Botoşani, deşi redusă cantitativ, l-a băgat în priză pe noul director adjunct de la societatea de salubrizare a municipalităţii. Şi, mai departe, pe cei din subordinea sa.

Tricolorul compus din sute de luminiţe, a răsunat centrul oraşului la “Deşteaptă-te, române” – FOTOGALERIE

Ziua Naţionale a României a fost sărbătorită în avans de Colegiul Naţional Mihai Eminescu. Asemeni anilor precedenţi şi de această dată prestigioasa unitate de învăţământ a organizat o acţiune deosebită.

vivacredit.ro
Mascații au descins în Centrul Vechi și Parcul Tineretului

Acțiuni de amploare în mai multe zone ale municipiului Botoșani desfășurate de DIICOT.

Fost cadru militar, in jur de 50 de ani ( batran tare !!! ) pensionar .Sofer pe maxi-taxi . Mai sa fie !!! Nu i-o mai fi ajuns pensia !!!
7 septembrie 2017, 22:30
El e gigi de la microbuzul! Bre gigione! De la cei care muncesc pute bre! Da tu nu ai de unde să ştii. De la păduchi ca tine miroase a prostie şi mârlănie, adică mai pe scurt eşti muci.
7 septembrie 2017, 19:55
Sunt convins că SC Microbuzul srl , singura firma privată care asigură transport public de călători în municipiul Botoșani și care este susținută de la bugetul local cu sume importante , preocupată fiind de asigurarea unui transport in comun la standarde înalte, pe lîngă investițiile permanente menite să crească confortul călătorilor a investit și în implementarea unui sistem de supraveghere audio/video la bordul performantelor microbuze. Așteptăm ,cu emoție și interes, punerea la dispoziția mass-media a înregistrărilor acestui sistem de supraveghere. Sunt convins că aceste înregistrări vor veni în susținerea celor afirmate de dl. Bălan. Propun totodată ca fiecărui cetățean care nu corespunde standardele de miros, educație și ținută să-i fie interzis să meargă prin parc, pe pietonal sau in transportul în comun așa cum bine punctează @ Gigi.
7 septembrie 2017, 15:01
Deontologii care iau apărarea boschetarului,nu au decât să stea ei cu mirosul de băutură,urină și nespălat.Chestiunea asta se intâmplă si pe Unirii și pe Bulevard si in Parcul Eminescu unde persoane nespălate,in stare de ebrietate emană un miros,care impune ocolirea lor,să producă voma.
7 septembrie 2017, 11:29
Era de asteptat,corb la corb nu scoate ochii!
7 septembrie 2017, 11:16
mai e unul care conduce in stare de ebrietate . asta pana o sa dea cu masina peste careva...apropo de betivul aruncat in strada...e vreo lege care interzice consumul de alcool cand folosesti mijloacele de transport in comun, in Ro? daca nu exista, sa-i suportam, ca doar pe pielea lor se imbogatesc unii de devin de neatins.
7 septembrie 2017, 09:55
iarena.ro
loading...
loading...
Sondaj
Se califică FC Botoșani în play-off?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Roțile tuturor utilajelor, camioanelor și vehiculelor care vor ieși din șantier vor fi spălate în așa fel încât să nu murdărească străzile din municipiu”, Marian Murariu, viceprimarul municipiului Botoșani ...
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.6614 lei
USD
Dolarul SUA
3.7984 lei
CHF
Francul elveţian
3.9727 lei
GBP
Lira sterlină
5.2814 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4322 lei
XAU
Gramul de aur
163.0820 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2250 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.5077 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0446 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0592 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1834 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6259 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-2 o C
Dorohoi
-2 o C
Bucecea
-2 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
-2 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2018 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.