Top News
Tânăr drogat și sechestrat într-o locuință din Centrul Vechi, doi amici au vrut “să-l facă” , el a încercat să sară pe balcon

A fost o desfășurare de forțe impresionantă miercuri seară în Centrul Istoric al municipiului. Un băiat de 24 de ani a încercat să se arunce în gol de la un balcon, speriat de doi tineri care locuiesc în zonă.

El este din Copălău și a venit la Botoșani pentru a-și procura droguri.

 

În după amiaza zilei de 5 septembrie, orele 18:10 în Centrul Vechi, la o locuință situată deasupra Clubului Pensionarilor, un tânăr a fost observat atârnând cu picioarele în gol, cu intenția clară de a sări de la etaj.

 

„Președintele Clubului Pensionarilor a reușit cu ajutorul unei scări să-l determine pe tânăr să coboare pe scară, fără să sară și să-și pricinuiască vreo lovitură. Un echipaj de Poliție Locală aflat un zonă a intervenit și pe tânărul numit C. Bogdan Gabriel din localitatea Copălău l-a condus la sediul Poliției Locale din Centrul Vechi unde acesta a relatat că a venit din Copălău împreună cu F. Hagi și după ce au procurat o țigară cu substanțe etnobotanice s-au deplasat la domiciliul acestuia”,


Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale.

 

În locuință, tânărul de 24 de ani din Copălău a auzit cum amicul lui a sunat o altă persoană pe care o invita la el folosind cuvintele: „vino să-l facem”.

 

Acum nu este clar dacă intenția celor doi a fost să-l supună unor perversiuni sexuale sau să-l deposedeze de bunurile avute asupra lui, de exemplu o brățară din aur pe care o avea la mână.

 

Băiatul era destul de drogat și incoerent.

 

„Auzind acest lucru și neputând folosi ușa locuinței a încercat pe balcon să iasă din perimetrul domiciliului în care părea a fi sechestrat. În momentul în care cei de la Poliția Locală au constatat că este confuz și nu are o stare a sănătății bună, a fost condus la UPU pentru a beneficia de îngrijiri medicale de specialitate”,


Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale.

 

În cazul celor doi care au vrut „să-l facă” pe tânărul drogat, aceștia vor răspunde în fața legii numai dacă el depune o sesizare la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) atunci când se va externa de la Secția de Psihiatrie, acolo unde a fost internet, sflat fiind sub influenţa stupefiantelor.

 

loading...
Imagini şocante în centrul oraşului, tânăr căzut lat după ce s-a DROGAT… la pungă – FOTOGALERIE
Priveghi cu SCANDAL în Centrul Vechi: Zece cetăţeni amendaţi de jandarmi

 

DESCARCĂ APLICAŢIA BOTOŞĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
EXCLUSIV: Supus unor presiuni politice imense, un manager de spital de la Botoșani și-a prezentat azi DEMISIA
Un adevărat duel al declarațiilor publice a avut loc în ultima săptămână la Botoșani, disputat fiind un spital.
BĂTAIE între constructori pentru drumul de aproape 100 de milioane de euro care străbate județul: În sfârșit, s-au prezentat
Vești bune transmise de șefii Consiliului Județean Botoșani.
Divele pe tocuri, directorii și unii politicieni nu s-au mai folosit de istorie pentru tradiționala defilare de Ziua Eroilor, la Cimitirul Pacea – GALERIE FOTO
Nu au mai fost văzute obișnuitele fețe de politicieni sau directori politici sprijiniți de coroanele de flori pentru a da bine în fotografiile presei. Nu au mai fost văzuți nici militarii din Garda de Onoare. Nici oficialitățile înalte ale orașului și alții care „se lipesc” la astfel de manifestații pentru a putea fi văzuți alături de „lumea bună”.
Taximetrist înjunghiat de un client, cere aproape 100.000 de lei de la agresor
A trecut mai bine de jumătate de an de când un taximetrist din Botoșani a fost înjunghiat de un client.
Asistenta decedată era o femeie sănătoasă, făcea sport și urca pe munte! BOALA a reacționat diferit la ea, înainte de deces a fost declarată VINDECATĂ
Lenuța Buta nu ducea deloc o viață sedentară. Ba dimpotrivă, era o persoană extrem de activă și iubea natura. Făcea sport ori de câte ori era posibil, iar muntele o atrăgea ca un magnet.
„Sanda” femeia din Sri Lanka venită la Botoșani, dezvăluiri șocante: Muncitorii srilankezi s-au bătut cu cuțitele cu agenții de securitate - VIDEO
Cu fix un an înainte de scandalul, devenit național între timp, cu muncitorii din Sri Lanka aduși pentru a lucra în domeniul confecțiilor, Botoșăneanul realiza un reportaj în interiorul fabricii GT Company.
Piețari revoltați adunați în fața Prefecturii, după descinderile din Piața Centrală: Puteau să doneze produsele, nu să le calce în picioare - FOTOGALERIE
Mai mulți comercianți din Piața Centrală au venit luni dimineață în fața Instituției Prefectului fiind nemulțumiți de descinderile care au avut loc săptămâna trecută.
Am intrat în starea de nesimțire civică: ”Ce frumos și curat era orașul în starea de urgență!” - FOTO
Se spune că civilizaţia este un proces prin care învăţăm să fim mai buni. Doar că, atunci când suntem buni, ne raportăm în primul rând la confortul nostru, la câștigul propriu și prea puțin sau deloc la nevoințele aproapelui nostru.
Două agenții bancare ÎNCHISE la Botoșani: una s-a redeschis, cealaltă nu se știe când - FOTOGALERIE
Săptămâna trecută a fost îmbulzeală aproape în fiecare dimineață la sucursalele din Botoșani ale marilor bănci, însă în cazul a două dintre acestea nu pot fi învinovățiți doar clienții.
inpuff.ro
Loading...
E dezastru: Botoșani a depășit pragul de 700 de cazuri de Covid! Am ajuns pe locul 4 în România
Cu toate că la nivel național pandemia este în retragere de o săptămână, la Botoșani situația se înrăutățește de la o zi la alta. Iar asta o arată chiar datele făcute publice de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).
A doua oară, în două zile! Mascații și Poliția au răscolit iar Piața Centrală, comercianții sunt disperați și s-au dus la prefect – GALERIE FOTO
Comercianții din Piața Centrală, din zona cunoscută ca fiind „a moldovenilor” situată în vecinătatea Halei de Lactate, au fost iar controlați de Poliție pentru a doua oară, în decurs de două zile.
Sechestrate în case, lângă bărbați violenți! Zeci de botoșănence bătute cu sălbăticie în izolare, val de apeluri la 112
În timp ce virusul COVID-19 a pus stăpânire pe întreaga planetă, există și victime ascunse ale acestei pandemii. 
Scandal la vârful Primăriei pentru o mașină de spirt: sticlele date jos în cartier, cuvinte grele între edili
Disputele dintre primarul PNL și viceprimarii PSD ai municipiului Botoșani au ajuns și la materialele folosite în lupta cu coronavirusul. Mai exact, la o autoutilitară cu spirt aflată în centrul unui nou scandal public de genul celor cu care edilii i-au obișnuit deja pe botoșănenii ce le-au dat votul.
Toți botoșănenii infectați cu COVID care au murit aveau alte afecțiuni – BOLILE de care sufereau
Până marți la Botoșani 42 de persoane infectate cu virusul COVID au murit. Toate cazurile au fost raportate de către autorități la decese din cauza virusului chinezesc.
Loading...
Cultura botoșăneană este în DOLIU: ”O pierdere colosală. Putea fi ea însăși un tezaur viu”
A plecat într-o discreție care o caracteriza, într-o modestie rară. Un om care a lăsat în urmă o impresionantă zestre etnografică, de o valoare documentară excepțională.
Angajată a Centrului de Creație găsită decedată în locuință: O mare pierdere pentru cultura botoșăneană- FOTOGALERIE
Centrul pentru Conservarea și Valorificarea Tradiției și Creației Populare, aflat în subordinea Consiliului Județean Botoșani, este în doliu.
ASTĂZI: Slujbă în aer liber pe ploaie: Botoșăneni cu măști și umbrele, dar uniți în credință – GALERIE FOTO
După două luni în care credincioșii s-au rugat doar acasă urmărind online slujbele religioase, a venit vremea când au loc și primele slujbe în aer liber.
EXCLUSIV: Consiliera acuzată de trădare a fost EXCLUSĂ din PSD cu unanimitate de voturi
După scandalul izbucnit în Consiliul Local Botoșani la ședința pentru schimbarea membrilor Consiliului de Administrație de la societatea Eltrans, Daniela Roșu a fost exclusă din PSD.
Prima zi de LIBERTATE la Botoșani, după ieșirea din starea de urgență: distanțarea socială respectată. Și nu prea – GALERIE FOTO
Data de 15 mai 2020 a fost așteptată de întreaga României dar și de cetățenii din Botoșani deopotrivă. A însemnat terminarea din Stării de Urgență, după două luni de interdicții, în care o simplă ieșire pe ușa locuinței nu putea fi efectuată fără nelipsita declarație privitoare la scopul „plimbării”.
COVID afectează unul dintre hipermarketurile de la Botoșani! Soțul unei angajate MORT de coronavirus, o parte dintre salariați trimiși la izolare
Soția bărbatului de 39 de ani al cărui deces a fost transmis în cursul serii de miercuri, 13 mai 2020 de Grupul de Comunicare Strategică, lucrează într-un mare centru comercial de la Botoșani.
Să vedeti in cartierul Cișmea , blocuri ANL cu doar două etaje cu toate utilitățile , unde locuiesc baragladinele etnice și care sparg seminte in fata blocurilor zi lumină , iar plozii lor fac o mizerie de nedescris și culmea nesimțirii , desi primesc ajutoare sociale din banul public , in loc sa si rănească mizeria făcută chiar d ei , zilnic ANGAJAȚII urban servului , le fac curat .Basta achitarea dărilor către stat , in timp ce tineri ce muncesc 10// 12 ore / zi pe salariu minim pe economie , stau inscrisi pe liste la primărie pt, o locuință ani , unora le expiră și varsta la care au dreptul de a capăta .
13 septembrie 2018, 20:25
Nu înțeleg, în continuare, de ce au primit indiano - pakistanezii locuințe sociale în centrul vechi... Oare nu mai posedă municipalitatea și alte imobile? Sau oare cei care au nevoie de o locuință sunt numai de etnie tuciurie? Ți-e scârbă să treci pe acolo... E centrul târgului, clădirile sunt frumoase, reabilitate... Cum să se plimbe pe acolo lumea sau cum să cuteze vreun turist să treacă pe acolo când vede o șatră de "minorități", burtoși, gălăgioși, spărgători de semințe și amatori de scheorlaituri manelistice ce abia așteaptă "să te facă"? În plus, prezența lor dăunează și celor care și-au deschis afaceri in zona infestată.
6 septembrie 2018, 08:42
Sefii cei mari si neamurile lor au ei grija sa evite acea zona, dar tare bucuros as fi sa-i vad pe cativa la urgente cu capetele sparte, mainele rupte si dezbracati cu totul daca s-ar putea, sa traiasca pe pielea lor frica ce o au unii zilnic ce sunt nevoiti sa suporte acele specimene mancatoare de bani si consumatoare de oxigen numite ``minoritati``
5 septembrie 2018, 23:56
Loading...
zenda.ro
Loading...
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
Propune o definiție pentru 1 iunie! - 1 iunie, ziua în care toți copiii, până și tinerii - adulți se simt fericiți.-1 iunie = cadou, petrecere, grătar. -Fericire, distracție, liniște. -1 iunie ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8426 lei
USD
Dolarul SUA
4.3517 lei
CHF
Francul elveţian
4.5273 lei
GBP
Lira sterlină
5.3509 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0583 lei
XAU
Gramul de aur
241.3579 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2496 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3886 lei
AUD
Dolarul Australian
2.8967 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1635 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1795 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6496 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.