Ştiri
Un celebru lanț de restaurante specializează oameni la… Botoșani!

Lanţul de restaurante de tip fast-food continuă procesul de extindere prin deschiderea unei unităţi în recent inauguratul Veranda Mall, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Spartan ajunge astfel la 28 de restaurante în toată ţara: 11 proprii şi 17 în sistem de franciză, unul dintre acestea deschis și la Uvertura Mall Botoșani. Investiţia în noul restaurant este de 100.000 de euro, iar în primele patru zile clienţii au cumpărat preparate în valoare de 7.000 euro. Cifra de vânzări prognozată pentru primul an de activitate a Spartan-Veranda Mall este de 400.000 de euro.

 

Restaurantul ocupă o suprafaţă de 70 m2 în zona de vizibilitate maximă a food-court-ului. În primele zile de funcţionare, Spartan Veranda Mall a fost vizitat de 1.500 de clienţi, cifră obţinută din numărul de bonuri eliberate la casă.

 

„Suntem foarte mulţumiţi de rezultatul eforturilor noastre care s-au concretizat într-un restaurant cu un design inovator, unde se servesc preparate de o calitate ireproşabilă. În ceea ce priveşte amenajarea, am mizat pe creativitate şi am transformat stâlpul din centrul spaţiului într-un element important de decor care captează atenţia în mod pozitiv. Aici am amplasat şi simbolul mărcii, casca spartanică! Toţi cei 15 angajaţi au ca principală grijă atenţia la nevoile clienţilor. De altfel, investiţia în instruirea personalului şi schimbul de experienţă între restaurantele din reţea sunt aspecte pe care noi, la Spartan, punem foarte mare preţ: periodic, o parte din echipa de management merge la un stagiu de pregătire la centrul de la Botoşani, a adăugat Constantin Puiu.

Lanţul de restaurante Spartan va continua extinderea în capitală şi în 2017. Unităţile ce vor fi inaugurate la anul se vor adăuga celor din Sun Plaza, Mega Mall, ParkLake, Veranda Mall, Cora Pantelimon şi vor fi deschise atât de Spartan Food Restaurante, compania deţinută de Constantin Puiu, cât şi de alţi francizaţi. (Gandul.info)

În 2013 şi-a deschis fast-food în Uvertura, iar acum vinde de 600.000 de euro într-un singur loc

 

pantofi-trendy.ro
loading...
Loading...
Loading...
starshiners.ro%20
targulcartii.ro
mydressing.ro
loading...
Sondaj
Își va îndeplini ministrul Transporturilor promisiunile privind modernizarea drumurilor Botoșani - Târgu-Frumos, Botoșani - Ștefăneșți și DN 24 C?
Da
Parțial
Nu
Nu știu/nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Propunerea care există a fost făcută de colegii de la Asociația Municipiilor și se respectă un principiu. Într-o instituție cel mai mare salar îl are conducătorul. Acesta este principiul. Pentru că în momentul de față, ...
perdele-online.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5631 lei
USD
Dolarul SUA
4.2286 lei
CHF
Francul elveţian
4.2568 lei
GBP
Lira sterlină
5.2689 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8010 lei
XAU
Gramul de aur
169.3564 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2148 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4785 lei
AUD
Dolarul Australian
3.2384 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1558 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1689 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6136 lei
Vremea
astăzi
Botosani
9 o C
Dorohoi
9 o C
Bucecea
9 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
9 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.