Interviuri
INTERVIU Gabriel Alecsandru : Ideea a fost a mea și a soției mele
Campania electorală pentru alegerile parlamentare se apropie de final. Cu zi înainte de terminarea oficială a acesteia candidatul Alianţei România Dreaptă pe Colegiul 6 Botoşani la Camera Deputaţilor a ţinut să-şi expună gândurile, speranţele şi chiar să-şi dezvăluie o parte din strategii într-un interviu. În acesta răspunde inlusiv reproşurilor USL privitoare la nesemnarea Pactului pentru Botoşani şi precizează şi ce nu va face dacă nu reuşeşte să intre în Parlament, deşi este încrezător într-o reuşită.
Gabriel Alecsandru cu sotia si copilul

„M-am consultat cu soția mea în momentul în care am decis să candidez”

Rep: Aveţi o campanie oarecum separată de a celorlalţi candidaţi ARD, nu prea apăreţi cu ei la acţiuni, pe afişe, pe bannere, aveţi sediu separat de campanie. De ce?
Gabriel Alecsandru: Consider că nu am o campanie separată, ci una complementară față de cea a colegilor mei. Apar împreună cu ei, nu pe afișe, ci la acțiuni atât timp cât acestea se derulează sau vizează electoratul din colegiul în care candidez. Acesta este și motivul pentru care am un sediu de campanie separat. Ar fi ridicol, ca să spun așa, să am sediu de campanie în colegiul electoral 5 și să candidez pe colegiul 6. Este un vot uninominal, nu? Eu am vrut, în primul rând, să fiu apropiat de alegătorii mei, să îi cunosc și să mă cunoască. De aceea am apelat și la acest mod de a face campanie: mergând din ușă în ușă și vorbind cu fiecare cetățean ce crede în mine, în valorile care mă animă. Nu am uitat nici o clipă că fac parte dintr-o echipă. Dar o echipă formată din individualități, cu personalități care se exprimă cum le este mai potrivit.
Rep: A cui a fost ideea cu familia pe materialele electorale? O regretaţi după apariţia atâtor discuţii?
sotia lui Gabriel Alecsandru cu fetitaGabriel Alecsandru: Ideea a fost a mea și a soției mele. M-am consultat cu soția mea în momentul în care am decis să candidez și apoi când am luat decizia de a promova conceptul de familie în această campanie. Am făcut-o pentru că amândoi am fost crescuți și educați în spiritul valorilor pe care le reprezintă familia și ne-am dorit ca eu să promovez și să susțin o campanie sinceră. Oamenii s-au săturat să tot audă aceleași și aceleași promisiuni pe care nu le văd niciodată împlinite. Eu vreau ca oamenii să mă descopere așa cum sunt: sincer, familist și onest și cred că am reușit acest lucru ținând cont de reacțiile oamenilor în urma întâlnirilor pe care le-am avut în această lună cu ei.  Îmi doresc să ne recâștigăm ca români aceste valori la care ținem atât de mult, iar asta depinde numai de cei care ne conduc, de legile pe care ei le vor face pentru ca oamenii să simtă că situația lor se îmbunătățește pentru a nu mai fi nevoiți să plece peste hotare pentru a-și câștiga traiul. 

„Dl Portariuc a promis în campania pentru alegerile locale 2000 de locuri de muncă și în 7 luni nu am văzut nici unul”

Rep: Spuneţi că sunteţi candidat nou, dar totuşi vă aflaţi la al doilea mandat de consilier judeţean. Dacă v-ar întreba cineva de ce nu aţi încercat măcar să faceţi din postura de consilier judeţean lucrurile pe care acum le promiteţi, ce i-aţi răspunde?
Gabriel Alecsandru: Am intrat în această campanie cu gândul de a face cât mai puține promisiuni sau mai bine spus de a promite exact ceea ce știu că pot face. Sunt lucruri pe care le-am promis, cum ar fi  sprijinirea copiilor cu rezultate foarte bune la învățătură pe care le-am făcut și până acum chiar dacă nu am anunțat imediat în presă. Nu poți însă majora alocația de stat pentru copii sau să-i ajuți pe tineri să-și deschidă o afacere, pentru că acestea sunt cele mai îndrăznețe promisiuni ale mele, din postura de consilier județean.  Este nevoie pentru asta de proiecte legislative bine concepute pentru a fi susținute apoi de colegii din Parlament. Îi asigur pe botoșăneni că voi căuta permanent sprijin la colegii mei pentru a duce la îndeplinire promisiunile pe care le-am făcut către ei. Vreau ca botoșănenii să mă recunoască drept un prieten al lor și nu un parlamentar care abia așteaptă să-și voteze propria leafă. Le-am promis botoșănenilor respect și îi asigur că se vor simți respectați de deputatul Gabriel Alecsandru.
Rep: Adversarii politici v-au propus un pact pentru Botoşani, de ce nu l-aţi semnat?
Gabriel Alecsandru: Nici pe departe nu e vorba de orgolii politice. Aveam în gând să-l semnez, dar citindu-l cu atenție, am observat că e un pact făcut superficial, așa cum PSD ne-a obișnuit și la alegerile locale. USL spune că va sprijini orice proiect al Primăriei Botoșani și că se va angaja în susținerea alocării de resurse bugetare pentru comunele Băluşeni, Gorbăneşti, Curteşti, Răchiţi, Stăuceni, dar celelalte comune din județ, de ce să nu fie sprijinite ca să primească bani pentru dezvoltare? Eu candidez pentru Colegiul 6 Botoșani, dar îmi doresc să reprezint tot județul. Mai spun cei din USL că vor să creeze locuri de muncă dar mi-amintesc că dl Portariuc a promis în campania pentru alegerile locale 2000 de locuri de muncă și în 7 luni nu am văzut nici unul. Același pact mai prevede că USL nu va iniția nicio inițiativă legislativă care să aibă vedere diminuări salariale în sistemul bugetar și privat, dar asta e o mare greșeală. Angajatorii din sistemul privat își stabilesc singuri retribuțiile pe care le acordă salariaților în funcție de producția pe care o au, de puterea financiară. Poți, e drept să-i sprijini oferindu-le diferite facilități fiscale, care să nu-i împovăreze foarte mult. Am fost surprins să citesc în pactul lor că nu vor vota niciun proiect care prevede închiderea spitalelor, dar ei s-au împotrivit la Botoşani, în Consiliul Judeţean, unui proiect care prevedea o finanţare mai bună acordată spitalelor din judeţ. După un an în care am încercat să-i lămurim de necesitatea acelui proiect, l-au votat. Îi asigur însă pe botoșăneni de tot respectul și sprijinul meu,  iar asta înseamnă că, în calitate de deputat, voi continua să am întâlniri cu ei și după campania electorală pentru că, numai așa poți fi permanent în contact cu situația lor.

„A apărut un sondaj în care sunt dat drept câștigător”

Rep:Nu vă pun pe gânduri sondajele USL-iştilor, anunţurile că vor câştiga cu 65%?
Gabriel Alecsandru candidat ARD BotosaniGabriel Alecsandru:  Mai nou a apărut un sondaj în care sunt dat drept câștigător dintre candidații la Camera Deputaților din colegiile Botoșani, culmea într-un sondaj facut de Econtext.. Nu mă îmbăt însă cu iluzii. Preocuparea mea în momentul de față o reprezintă întâlnirea cu oamenii, iar reacțiile lor îmi confirmă rezultatele unui sondaj făcut înainte de campania electorală, la nivel național precum că majoritatea cetățenilor își dorest schimbarea actualei clase politice. Oamenii s-au săturat să li se tot promită marea cu sarea și în realitate, lucrurile să rămână la fel gri. Oamenii vor să se simtă reprezentați de cei pe care îi trimit în Parlament și eu asta vreau. Vreau să lupt pentru ca românii să simtă că li se întâmplă și ceva bun. Mentalitatea actuală că parlamentarul român doarme și nu face nimic trebuie înlocuită cu una a parlamentarului activ, implicat, pus pe treaba, iar eu sunt hotărât să arăt că pot fi un parlamentar sincer, onest și dornic de muncă.
Rep: Cât aţi cheltuit în campania electorală şi de unde banii?
Gabriel Alecsandru: Am fost ajutat de prieteni, rude si pe aceasta cale chiar țin să le mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat. Nu am avut un buget mare de campanie spre deosebire de contracandidații mei. Am încercat să fac o campanie frumoasă, bazată mai mult pe voluntariat. Am folosit mai mult afișe pentru că sunt mai puțin costisitoare și cât s-a putut celelalte materiale electorale. M-am bazat mult pe întâlnirile cu oamenii prin care am încercat să-i conving că este nevoie de tineri în Parlament, oameni care vin cu idei, cu o mentalitate proaspătă, cu dorință de muncă. Mi-am dorit o campanie de bun-simț în care să se regăsească oamenii adevărați! 

„Eu nu am promis locuri de muncă, nu am promis locuințe”

Rep: Enumeraţi trei motive pentru care oamenii să vă dea dvs. votul şi nu contracandidaţilor.
Gabriel Alecsandru: Le-am promis oamenilor de la începutul campaniei respect, iar asta înseamnă că voi face tot ce pot ca să-i reprezint cât mai bine în Parlament. Vreau ca tinerii să se simtă în sfârșit reprezentați și-i voi sprijini să-și deschidă propriile afaceri. E foarte important să fii pe picioarele tale, să-ți câștigi existența fără să depinzi de cineva. Vreau ca alocația de stat acordată copiilor să crească și voi căuta tot sprijinul colegilor mei pentru ca acest lucru să se întâmple cât mai repede. Îmi doresc să acord una –două burse de merit unor copii cu rezultate deosebite la învățătură, pentru a putea studia mai departe la o facultate de prestigiu. Bunicilor noștri, le promit că voi face tot ce pot pentru a duce o viață liniștită. Vreau să fac cât mai puține promisiuni și cele pe care le fac, să le pot pune în practică. Ceea ce am promis acum, voi face pentru că asta înseamnă respect pentru oameni!
Rep: Ce veţi face dacă nu veţi câştiga, cum rămâne cu toate planurile şi promisiunile?
Gabriel Alecsandru: Viața merge înainte! Promisiunile pe care eu le-am făcut pot fi realizate de către  un parlamentar și m-aș bucura ca cei care vor reprezenta județul în Parlament să le pună în practică. Nu o vor face însă pentru că oferta lor electorală conține alte idei. Eu nu am promis locuri de muncă, nu am promis locuințe pentru că știu că asta nu ține doar de un parlamentar. Parlamentarul trebuie să facă legi bune pentru a atrage investitori în județ, pentru a stimula investițiile si creșterea economică. Eu promit doar ceea ce știu că pot să fac și voi susține toate  inițiativele care au în vedere bunăstarea românilor.
CITEȘTE ȘI:
 Campanie inedită la Botoşani: Afişe electorale cu familia
 ACUM: Dezbatere electorală fără USL şi cu soţie de candidat

INTERVIU Amitabh Vardhan, CEO Cine Grande: Iubesc orașul acesta; La Botoșani este cinematograful vieții mele, al carierei mele
Spre sfârșitul anului trecut Cine Globe a lansat cardul de fidelitate prin care o parte a cheltuielilor făcute de botoșăneni la cinema li se înapoiază. A făcut-o în prezența directorului general mondial ”Cine Grand”, Amitabh Vardhan, artizanul construcției multiplexului de la Uvertura Mall, care tocmai a fost inclus în Top 10 CEO de către Industry ERA Magazine. Despre amintitul card, despre investiția de la Botoșani și despre altele citiți în interviul de mai jos.
Povestea fetei care a vrut să zboare cu aripile altcuiva: Alegerea mea este să rămân sinceră și liberă, asta mă scoate din mulțime, din tiparGALERIE FOTO & VIDEO
A fost mereu copilul teribil al folkului românesc. Impresionantă, surprinzătoare, imprevizibilă. Cu o voce matură, purtătoare de tulburătoare mesaje, a călătorit cu chitara în spate, adunând trofee, prieteni, întâmplări.
Legenda Văduvei Negre și romanul incitant al unei botoșănence: Mi-am imaginat cum trebuie să fi fost viața celei după care niciun bărbat nu a mai putut iubi
Între poezie și proză, coboară din când în când în suburbiile sufletului. Cercetează durerea aproapelui, studiază comportamentul deviant al femeii, dar nu o face doar din cărți, ci stând uneori pe marginea prăpastiei. Acolo unde prea puțini îndrăznesc... 
INTERVIU - Olimpica de la Seminar campioană la tir sportiv: Fiecare foc e diferit și se simte altfel
Cum se naște o campioană? Câtă muncă și, mai ales, câtă determinare se află în spatele unui succes? Într-un timp în care tinerii sunt priviți cu neîncredere, descoperim la ei adevărate lecții de viață. Despre ce înseamnă să urmezi visul fără să aștepți ca altcineva să ți-l construiască.
FEMEI PUTERNICE: Afacerea născută din durere, două surori care și-au îngropat câte doi copii au succes cu o făbricuță de produse naturale – GALERIE FOTO
Nicio mamă nu ar trebui să se afle în urma unui sicriu pentru a-și conduce copilul pe ultimul drum. Și nu o dată. Ci de două ori. Astfel de tragedii, inexplicabile și de neînțeles în orânduirea firească a lumii noastre, cu oameni care mor tineri, la doar două decenii de viață, usucă inimile mamelor care își poartă doliul până la apusul vieții lor. Pentru că niciodată viața lor, așa cum o trăiau înainte, nu va mai avea același sens.
FEMEI PUTERNICE: Polițistă din Botoșani SINGURA din țară premiată la 21 de ani cu Emblema de Onoare, cea mai înaltă distincție din Poliția Română: FOTO&VIDEO
Probabil că talentul de a ieși în evidență și tăria de caracter a unor persoane nu țin cont de vârstă. Sunt calități native. La doar 21 de ani, o polițistă din Botoșani este singura din România care a fost premiată la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) cu „Emblema de Onoare”, cea mai înaltă distincție din Poliția Română.
FEMEI PUTERNICE din Botoșani: Cornelia Bordianu, antreprenoarea cu hotel în Lisabona care a condus afaceri din Cipru până în Brazilia: Trebuie să ne înarmăm cu mai mult curaj - FOTOGALERIE
”E o rușine pentru mine să spun că sunt din Portugalia. Sunt din Botoșani dragii mei. Bine v-am găsit, este o plăcere, este un moment emoționant. Am început după revoluție cu mici companii, testând, încercând și luptând bineînțeles. Am ieșit din zona de confort. Trebuie să ne înarmăm cu mai mult curaj, cu mai multă flexibilitate”. Au fost cuvinte spuse cu lacrimi în ochi de Cornelia Bordianu, o femeie de afaceri plecată în 1997 din Botoșani și revenită în oraș cu ocazia lansării filialei județene a Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).
FEMEI PUTERNICE de la Botoșani: Daniela Șfaițer, doamna etalon a Botoșaniului: Dacă nu ai suflet, nu faci nimic GALERIE FOTO
Din seria femeilor puternice de la Botoșani, astăzi este despre Daniela Șfaițer. O doamnă care probabil nu are nevoie de foarte multe cuvinte de prezentare. Este recunoscută dacă apare în public și asociată cu imaginea soțului. Cei care au cunoscut-o personal cunosc sentimentul pe care-l oferă Daniela Șfaițer, femeia care te hipnotizează prin felul ei de a fi.
Gelu Graur, posibil candidat la Primăria Botoșani din partea USR (?!): Degeaba ne revoltăm pe Facebook, degeaba ridicăm pumnii către cerGALERIE FOTO
La nivel de Botoșani, când vine vorba despre ieșit în stradă, ne vine în minte cuplul Gelu Graur – Sînziana Secrieru. Nu a fost protest împotriva vreunei ordonanțe (de orice fel) la care să nu fi fost în stradă în semn de revoltă. Cei doi au fost printre botoșănenii gazați anul trecut pe 10 august 2018. Tot ei au aprins o lumânare și au plâns în față la Colectiv. Iar exemplele pot continua.
inpuff.ro
Loading...
FEMEI PUTERNICE de la Botoșani! Mirela Saucă, femeia politician cu carieră proprie și familie: În spatele unei femei de succes stă un bărbat flămând :))
O femeie cu o voce este în definitiv o femeie puternică. Într-o lume care le aparține încă bărbaților, mai ales la nivel de decizie, există femei care le sunt adversari egali și care pot face față oricăror provocări. În unele cazuri, mai bine chiar decât sexul tare. Și la Botoșani sunt femei puternice. Pe multe dintre ele avem ocazia să le vedem și să le ascultăm. Altele preferă să strălucească în propriul con de umbră, mai puțin expus ochiului critic al societății.
INTERVIU: Cristian, inspector de 30 de ani într-o instituție (încă) îndrăgostit de Cenușăreasa pe care i-au interzis-o și părinții – GALERIE FOTO
Se poate spune că a iubit-o încă de când nici nu știa ce înseamnă iubirea. I-a intrat pe sub piele, direct în sânge, ca un microb de care nu te mai poți descotorosi și nu l-a mai părăsit nicio clipă. I-a simțit prezența prima dată pe când avea probabil patru ani. Atunci și-a privit prima dată, în ochi, pasiunea.Pictura!
INTERVIU: Dr. Bogdan C.S. Pîrvu: Până să ajungă la psiholog sau la medic, preotul este foarte important
De foarte multe omul își creează boala, se spune, iar adevărul nu este departe. Medicul psihiatru Bogdan C.S. Pîrvu, de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati, spune că atât psihologii, cât și medicii și preoții, trebuie să fie pregătiți pentru a prelua problemele complexe cu care se confruntă societatea de astăzi.
INTERVIU Tânărul de la alianța care a produs marea surpriză a alegerilor: Am vrut să emigrez de vreo două ori. Așa am ajuns în politică
Marea surpriză a alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019 au fost tinerii din Alianța 2020 USR – PLUS care s-au clasat pe podium și au fost la un pas să depășească partidele istorice de pe eșichierul politic românesc.
INTERVIU: Învățătoarea din municipiu care de peste 20 de ani merge zilnic la țară, și-n cizme de cauciuc,pentru a forma generații – Sunt fiica satului
Cineva spunea că învățătorii au trei iubiri: iubirea de a învăța, iubirea față de elevi și iubirea de a le aduce pe cele două împreună. Ana - Maria Zbanț este învățător de 25 de ani, iar de 21 de ani face zilnic naveta. Iubește copiii cei mici și susține că acum nu îi mai este greu să parcurgă zilnic aproape 20 kilometri. 
Loading...
INTERVIU: CINE este cu adevărat botoșăneanul care a fost văzut de peste 1 milion de oameni – GALERIE FOTO  
Daniel Câșlariu a ieșit din mulțime pentru prima dată la marșul auto care a avut loc pe 9 aprilie 2019 în județul Botoșani. Are 29 de ani și s-a născut în comuna Trușești. S-a evidențiat în urma mesajelor pe care le-a transmis la manifestații publice și care au prins mai ales în rândul tinerilor. Deși, spune el, au fost și botoșăneni cu ani mulți în buletin care l-au oprit pe stradă pentru a-l felicita pentru curajul de a se implica.  
INTERVIU cu una dintre cele mai iubite profesoare din Botoșani, care de 12 ani colorează viața elevilor: Îmi imaginez că în bănci sunt copiii meiFOTOGALERIE
„Felul cum este profesorul este mult mai important decât ceea ce predă el" – anonim.Astăzi este despre un profesor iubit de elevi poate și prin prisma materiei pe care o „predă”. Talida Grunzac este profesor de Arte Plastice la Colegiul AT Laurian și de-a lungul anilor a înțeles că elevii trebuie respectați, sprijiniți și iubiți.
Să nu ne răzbunațiINTERVIU cu actrița care joacă într-o piesă unică: Am fost botezată pe ascuns, într-un ceaun, acasă
Weekendul acesta botoșănenii își pot petrece timpul liber la Cinema Unirea. De data aceasta nu la un film, ci la o piesă de teatru ce se joacă în premieră.
EXCLUSIV  în INTERVIUL săptămânii: Tânărul din Botoșani captiv în lumea drogurilor timp de 12 ani: Uneori făceam rost de la șeful meu
Fenomenul consumului de droguri este din ce în ce mai îngrijorător la nivelul județului Botoșani. Și nu numai. De cele mai multe ori tinerii sunt cei care cad în capcana acestui flagel. Gabriel, un botoșănean în vârstă de 29 de ani, a fost captiv în lumea drogurilor timp de 12 ani. Acum, spune el,  a renunțat pentru că pur și simplu se săturase să trăiască așa. 
INTERVIU în IMAGINI cu botoșăneanul director care intră pe aceeași ușă de 29 de ani de zile – FOTOGALERIE
Sunt aproape trei decenii de când, în fiecare dimineață, un director de instituție de la Botoșani parcurge același drum și intră pe aceeași ușă. Urcă aceleași trepte până la etajul doi al instituției, apasă clanța aceleiași uși și se așază molcom la biroul peste care și-a așternut gândurile și munca oră de oră, în fiecare dintre cele peste 7.000 de zile de când parcurge această rutină.
INTERVIU „Mămica de aur” a bebelușilor de la Maternitatea Botoșani: Poți surprinde într-o singură zi prima respirație a unui copilaș, dar și ultima
Carmen Zaboloteanu este medic în cadrul Secției de Obstetrică-Ginecologie de patru ani. Iubește bebelușii și și-a dorit încă de mic copil să devină medic. Vrea să crească nivelul Maternității Botoșani, iar pentru asta își dorește o echipă cât mai tânără.
Cei de mai sus cum pot sa il critice pe serban din moment ce si ei stalcesc gramatica limbii romane?Exemple:"Mai dute la scoala"-se zice "mai du-te la scoala""S-ati spun"-se zice "sa-ti spun" vine de la "sa iti spun"In loc sa dati sfaturi altora cu privire la gramatica lor,ar trebui intai sa va ascultati singuri sfaturile.Cel fara de greseala sa arunce prima piatra.Cat despre domnul Gabriel Alecsandru,felicitari pentru tactica abordata,a reusit sa pacaleasca suficienti ciumpalaci cu tactica lui luata din state.Sper sa pierzi la limita.
7 decembrie 2012, 15:43
Bun interviul. chiar imi place campania acestui tanar.
6 decembrie 2012, 16:29
serbane, tu ori ai vreo functie pe undeva data cu gratie de USL ori esti sadomasochist. Nu-mi dau seama cum se nu vezi ca traiesti mai prost, ca USL incearca prin toate mijloacele sa ocupe tot si sa controleze totul. In primavara, pariu ca acest usl se va sparge si vor incepe certurile?
6 decembrie 2012, 16:27
da,ks-a consultat cu sotia,ca sa vada ce sa mai faca ca sa abureasca lumea,numai tampenii,observ ca se impaca f bn cu presa ,orice face stie presa,
6 decembrie 2012, 16:21
Serbanele mai dute la scoala oleaca si invatate sa scrii.E jale cu exprimarea ta.Eu zic sa iti vezi de Ciofutetamara si lasane in pace.
6 decembrie 2012, 16:13
Vai vai cate greseli gramaticale ai Serbane. Si esti si USL-ist. S-ati spun eu ce oameni sustin ARD_ul? Oameni culti care si-au dat seama de ceea ce a facut USL-ul in aceste 7 luni. USL-ul a corupt lumea, si in special lumea needucata care nu stie sa deschida ochii. Asa ca tine.
6 decembrie 2012, 15:55
ma minunez p zi e trece tot mai mult...oare nu va este rusine sa va tot luati de partidul USL?serios sunteti toti o adunatura de taraturi,mam kam saturat de voi,sunteti de ultima speta....nu cred ca usl,vai jignit din contra ,ne ajuta dar voi niste lasi platiti de PDL alias ARD stitiunumai sa injositi p cei din usl,sunteti jalnici...si noi cei din judet ii vom vota p ei din usl,ei ne inspira mai multa incredrere decat mi ar inspira cei din ard,sunt hoti,au stat 8 ani cu hot,si akum candideaza ptr a ne jupui de tot,dar de ce nu au avut curajut sa andideze cu numele de PDL,sau furia verde...miscarea pentru botosani...ma lasati ma-m saturat de ei...mi au fugarit familia,am ramas singur,cu un loc de munca slab,sper ca usl sa faca cv mai bun ptr noi
6 decembrie 2012, 15:18
Ce-i cu limbajul asta? Pentru o fata sa folosesti un asemenea limbaj este inadmisibil. Unde este educatia ta? Sau ai fost educata de USL-isti?
6 decembrie 2012, 14:40
Foarte activ acest candidat , cu toata increderea si respectul ii voi acorda votul meu , am speranta ca si dupa aceasca campanie va fi la fel de activ... Succes pe ultima suta de metri , si ai grija pentru ca , caracatita USL-ista isi intinde tentaculele prin toate sectiile de votare la fel cum au facut si pana acum .. inca o data Succes si Respect !!
6 decembrie 2012, 14:39
Cat de boulean sa fii, incat sa spui ca-l votezi pe unul pentru ca a stiut sa faca o campanie ''inedita". Votati-l ma berbecilor pentru ca are in plan niste legi si modul lor de aplicare, trompetelor. Nici macar sa mintiti nu mai stiti.Tara asta isi merita soarta...
6 decembrie 2012, 13:56
Bravo !!! ... ai avut de departe cea mai buna si mai inedita campanie... Sa speram ca vei avea sansa sa ne poti arata si pe viitor de ce esti in stare... Cel putin eu si famila mea iti acordam din plin aceasta sansa. Speram sa dispara actuala clasa politica si sa fim reprezentati in Parlament de oameni care intr-adevar isi doresc sa faca ceva pt oamenii pe care ii reprezinta ... nu sa-si vada doar propriile interese... Multa bafta !!!
6 decembrie 2012, 13:36
el e schimbarea de care avem nevoie ... de aia duminica voi vota Gabriel Alecsandru ! m-am saturat de promosiunile tuturor caqndidatilor.. el vine cu o idee buna de campanie , o campanie inedita , pe care , numai in S.U.A. mai vedem , in care familia si copii sunt mereu aproape de candidat , frumos , dar nu stiu cati dintre botosaneni vor intelege asta ! Respect G.A.
6 decembrie 2012, 12:55
Da , un labar de PDL ist, transformat in ARD ist, si cu postacii lui o sa suga bomboana electorala servita pe 9 decembrie, si dupa aceea o sa plateasca inmiit datoriile ce le-a creat.
6 decembrie 2012, 12:38
Tinerii trebuie sprijiniti, ajutati, stimulati pentru ca pana la urma tara asta de ei are nevoie.
6 decembrie 2012, 12:34
Bun interviul! Felicitari pentru curaj si mai ales pentru campanie!
6 decembrie 2012, 12:17
respect pentru curajul pe care il ai sa candidezi si sper sa auzim de bn si poate o sa ai grija de tineri care se chinuie sa caute un serviciu! tineo tot asa...succes
6 decembrie 2012, 11:52
Imi doresc ca tinerii sa se bucure de mai mult sprijin din partea statului. Eu, anul acesta am intrat in somaj si din pacate nu reusesc sa-mi fgasesc un loc de munca. Mi-a placut campania pe care a derualt-o acest baiat si cred ca am sa votez cu el. N-am efectiv cu cine vota. Oferta electorala USL este neglijenta din multe puncte de vedere.
6 decembrie 2012, 11:48
Am vazut pomelnicul de promisiuni facut de cei din USL si in comparatie cu ce a promis acest tanar, tind sa-l cred mai mult. Macar are bunsimt si nu da iluzii desarte oamenilor. M-am fript odata cu Portariuc ca a zis ca va face 2000 de locuri de munca si n-am primit nimic. Nu mai vreau inca o data. Adio USL!
6 decembrie 2012, 11:44
Foarte mult imi place cum a evoluat acest tanar intr-o luna. A avut o campanie absolut interesanta si inedita. Il felicit si consider ca doar pentru atat, si mertita un mandat de deputat.
6 decembrie 2012, 11:42
..mda....bla bla bla bla...si iar bla bla bla.....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....OSULLLLL !!! .....MY PRECIOS....IS MINE !!! ONLY MINE !!! ...who are you ??? ...I don't know you !!!....
6 decembrie 2012, 11:33
Loading...
ecco-shoes.ro%20
Loading...
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Am venit într-o țară săracă, în care un profesor câștigă 250 de euro pe lună. Prețurile din magazine nu sunt mult mai mici ca în Austria. Am întâlnit o grămadă de oameni nemulțumiți. Starea de spirit a lor nu e una ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8396 lei
USD
Dolarul SUA
4.4406 lei
CHF
Francul elveţian
4.5685 lei
GBP
Lira sterlină
5.4098 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.1220 lei
XAU
Gramul de aur
247.0285 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2509 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3804 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9040 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1766 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1775 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6490 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.