Interviuri
INTERVIU Mihai Ţâbuleac : Este grav ce se întâmplă la Botoșani, dar mă opresc aici
Mihai Ţâbuleac o ia din nou de la capăt. După ce a condus frâiele PNL Botoşani, pentru ca apoi să formeze de la zero fostul Partid Liberal Democrat, care prin fuziunea cu PD a dat naştere actualului PDL, se află în faţa unei noi provocări: Partidul Mişcarea Populară. Fost consilier judeţean în două rânduri, fost senator şi fost preşedinte al Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac pare atins de virusul politicii, activitate pe care nu o poate abandona. Dincolo de această „boală” ţine însă să ia atitudine faţă de ceea ce se întâmplă la Botoşani, unde Puterea instalată de un an şi trei patru luni face tocmai ceea ce a reproşat PDL-ului, ba chiar pe alocuri mai rău decât „portocaliii”. Iar pentru el Mişcarea Populară, a cărei filială o conduce la Botoşani ca preşedinte interimar, pare să fie cea mai bună oportunitate pentru acordarea unei noi şanse… lui, dar mai ales botoşănenilor.
interviu Mihai Tabuleac presedinte interimar Partidul Miscarea Populara Botosani

„Mulți au preferat să tacă, să nu facă nimic, devenind complici, îmbolnăvindu-se la rîndul lor”

- Ați ocupat funcții importante în partide politice, dar ați renunțat la ele pentru a o lua de la capăt. Ați făcut lucrul acesta cu Partidul Liberal Democrat, acum se repetă istoria. Nu este mai ușor să duci muncă de convingere într-o entitate politică deja consacrată, decât să construiești de la temelie?
-    Sunt mai multe categorii de oameni politici. Unii se implică, eventual ocupă funcții importante, pentru că așa le dictează conștiința, aceasta este concepția lor despre viață. Alții reușesc pentru că duc mapa șefului, sunt promovați pe criterii „de cumetrie”, ori sunt jucători experimentați și știu să joace la mai multe capete. Eu fac parte din prima categorie, a celor care și-au propus să facă lucruri importante pentru el și semenii săi prin muncă, prin pregătire permanentă, fără pile. De aceea construiesc de fiecare dată plecând de la temelie. Și mai este ceva: la fel ca în cazul celor mai mulți români, și încrederea mea în partidele politice a scăzut în permanență. Mai mult decât atât, eu am fost în interior și am văzut cum apare și se extinde boala numită „politică proastă”. Mulți au preferat să tacă, să nu facă nimic, devenind complici, îmbolnăvindu-se la rîndul lor. Eu am spus deseori lucrurilor pe nume, chiar dacă am incomodat. Ca ultimă soluție am și demisionat, pentru o mai clară delimitare. Toate acestea s-au întâmplat sub ochii oamenilor, sunt lucruri dovedite. Este suficient să dăm înapoi filele presei locale și obținem dovezile. Aceste dovezi îmi dau curajul să afirm că m-am ținut de cuvânt, am spus de la început că voi face un alt fel de politică și așa am făcut.

„Un om trebuie să rămână permanent într-un partid care nu mai corespunde credințelor sale?”


-    Au fost și voci care v-au acuzat de traseism...
-    Eu nu cred că, pentru a evita această critică, un om trebuie să rămână permanent într-un partid care nu mai corespunde credințelor sale, sau într-un partid al cărui lider are două fețe, cu una disprețuiește iar cu alta uneltește, reușind să-și păstreze supremația.
Sau a anulat cineva libertatea conștiinței și dreptul constituțional al cetățeanului de a se asocia liber în partide politice?
Iar s-a preluat o lozincă de la televizor, pentru că a fost interesul cuiva să se întâmple asta! Uitați-vă cum se sancționează traseismul la români: parlamentarul deloc, primarul numai dacă pleacă din partid iar consilierul dacă pleacă din partid și dacă este dat afară. Cu alte cuvinte, cu cât funcția este mai mare cu atât sancțiunea este mai mică. Din punctul meu de vedere, plecările din partidele politice sunt determinate de faptul că acestea funcționează prost iar responsabili sunt liderii și nu membrii.
Ce pretenții de statornicie putem să avem atunci când partidele își schimbă principiile de la stânga la dreapta sau invers, ori atunci când, sub același semn electoral, candidează competitori cu opțiuni politice contrare?
Totuși, oportunismul este absolut condamnabil. Cineva care a dobândit o funcție în administrație sau legislativ și se folosește de ea pentru a obține foloase personale  înregimentându-se în partidul de la putere săvârșește o eroare gravă care trebuie incriminată de opinia publică și chiar de lege.

„Am reușit să asigur pentru județ finanțări nerambursabile de peste 300 milioane euro”


-    Considerați că implicarea dumneavoastră de până acum s-a soldat cu rezultate concrete care vă recomandă ca un politician eficient?

-     Discutăm despre rezultate concrete și eficiență, luând în considerare următoarele dovezi:
Ca președinte al PNL Botoșani, între 2001 și 2006, am reușit împreună cu echipa de atunci, atât o creștere de la 4,5% la 20%, cât și câștigarea alegerilor în municipiul Botoșani;
După un mandat de senator, obținut pe listele Alianței DA, am câștigat funcția de președinte al Consiliul Județean Botoșani, prin vot uninominal;
Chiar și în 2012, deși nu am mai obținut un mandat, am avut un număr semnificativ de voturi, chiar mai multe decât în 2008, motiv pentru care le mulțumesc din nou botoșănenilor.
Dar nu dobândirea voturilor și a funcțiilor reprezintă adevărata eficiență în politică. Mereu am susținut că adevărata politică nu înseamnă să lămurești oamenii să te voteze, ci să faci treabă bună exercitând funcția pentru care ai fost votat.
Din acest punct de vedere, invoc următoarele dovezi:
Ca senator, am fost prezentat de statistici oficiale ca fiind printre cei mai conștiincioși, am provocat demararea construcției conductei de gaz metan Hârlău-Botoșani, finalizarea investițiilor de la Colegiul AT Laurian și Direcția de Finanțe Publice, includerea în harta investițiilor a drumului național Rădăuți Prut-Manoleasa Prut;
Ca președinte al Consiliului Județean Botoșani, am reușit să asigur pentru județ finanțări nerambursabile de peste 300 milioane euro și să demarez investiții majore precum reabilitarea Spitalului Județean, sistemul integrat de management al deșeurilor, extinderea și modernizarea infrastructurii de apă-canalizare.

„Este evident că nici nu le trece prin cap că trebuie să schimbe direcția”

-    De ce considerați Partidul Mișcarea Populară un proiect interesant?
   Partidul Mișcarea Populară reprezintă un proiect pe cât de interesant, pe atât de necesar. Este interesant pentru că aduce elemente de noutate pe o scenă politică ce a devenit destul de descurajantă. Tot mai mulți români susțin că și-au pierdut total încrederea în partidele politice actuale și în liderii politici care, de la revoluție încoace, și-au schimbat doar locurile dar au repetat mereu aceleași greșeli. Partidul Mișcarea Populară intervine pentru a reda speranțele, pentru a aboli minciuna și înșelăciunea și pentru a activa o nouă generație de oameni politici. Această nouă generație va fi compusă cu predilecție din tineri care înțeleg că au datoria să se implice și din cei care s-au implicat și până acum, acumulând experiență, fără a renunța la principii. Necesitatea noului proiect politic decurge din obligativitatea îndepărtării unui pericol real cu care se confruntă comunitatea noastră: guvernarea în România se dovedește a fi un demers aproape imposibil . Partidele care conduc acum au mai condus și altădată și au eșuat. Este evident că nici nu le trece prin cap că trebuie să schimbe direcția iar finalul nu este greu de anticipat.
interviu Mihai Tabuleac presedinte interimar PMP Botosani Celelalte partide au avut, de asemenea, prilejul să-și dovedească valoarea și nu au reușit decât să-și trimită reprezentanții la posturile de televiziune.
Cineva trebuie să coboare printre oameni și să se preocupe de nevoile lor reale: de ce factura la curent este umflată cu tot felul de taxe, de ce sunt nevoiți să plece la lucru în străinătate, de ce afacerile lor sunt controlate de prea mulți inspectori, de ce sunt impozitele prea mari și prea multe, de ce nu reușim să absorbim fonduri europene,  de ce nu funcționează creditul bancar pentru firme si așa mai departe. Este foarte periculos să se amâne prea mult rezolvarea acestor probleme, mai ales după ce anul trecut s-a suprasolicitat orizontul de așteptări al electoratului. De fiecare dată, în caz de dezamăgire, supărarea oamenilor este cu mult mai mare decât nivelul votului de încredere acordat.

„Sunt foarte mulți oameni interesați de acest proiect”

-    Sunt tot mai multe discuții despre necesitatea unificării forțelor politice de dreapta. Credeți că acest demers este posibil și benefic?
-    Este o problemă destul de complicată. Oricum, n-ar fi corect să mă pronunț pentru că o asemenea discuție trebuie să aibă loc într-un for de conducere al partidului.
Deocamdată avem în față două obiective majore: să realizăm o formațiune politică puternică și cu adevărat nouă, capabilă să determine modernizarea societății românești prin promovarea și punerea în practică a doctrinei și politicii populare, respectând valorile Partidului Popular European și să obținem, la primul examen electoral, respectiv la europarlamentarele de anul viitor, un scor care să ne recomande ca principal partid de opoziție.
După aceea, orice discuție despre unificări pe baza identității doctrinare este binevenită dar, repet, într-un cadru instituțional statutar.

-    Cum merge treaba în teren? Aveți adepți? Sunt înscrieri în Partidul Mișcarea Populară?
-    Deși nu s-a finalizat procedura de înregistrare a Partidului Mișcarea Populară, sunt foarte mulți oameni interesați de acest proiect. Părea că, în fața unui USL care stăpânește națiunea de la înălțimea procentului de 70%, nimeni nu mai îndrăznește să  miște în front.
Realitatea este însă total diferită, pentru că procesul absolut necesar de resetare în ceea ce privește atitudinea civică dar și implicarea politică se desfășoară într-un ritm din ce în ce mai alert. Tot mai mulți botoșăneni, care nu au mai deschis până acum ușile partidelor politice, se înscriu în Partidul Mișcarea Populară. În același timp, noi intervenim activ în acest proces pentru că suntem permanent în căutarea oamenilor valoroși și prin aceasta nu fac trimitere neapărat la cei cu state vechi pe scena politică. Racolarea membrilor altor partide nu reprezintă un scop, dar precizez că orice om care împărtășește idealurile și principiile noastre este binevenit. Ar fi neoportun să dau cifre sau să nominalizez organizații locale, însă pot să dau asigurări că, până la primul congres al partidului, vom avea structuri bine puse la punct în toate localitățile județului și marile confruntări electorale care urmează ne vor găsi pregătiți.

interviu Mihai Tabuleac presedinte interimar Partidul Miscarea Populara Botosani

„Opinia publică este atât de relaxată de parcă lucrurile merg perfect”


-    Cum apreciați evoluția lucrurilor la Botoșani, după momentul iunie 2012?

-     Vreți un punct de vedere privind modul în care noua administrație județeană și locală și-a făcut datoria până în prezent ? Nu mai dețin o funcție publică, informațiile sunt mai puține, dar experiența anterioară îmi permite să formulez o părere. Și părerea mea este că deja a devenit clar că una s-a promis și alta s-a făcut. Locurile de muncă, parcurile industriale, parteneriatele public-private s-au dovedit simple vorbe. Cu mari întârzieri, s-au continuat proiectele demarate în mandatul precedent, iar asta nu trebuia să  conducă la “umflarea în pene” și la cheltuirea banilor publici pe filme de lung metraj, broșuri sau panouri. Cel mai mult mă mâhnește faptul că opinia publică este atât de relaxată de parcă lucrurile merg perfect și toată lumea este mulțumită. Este grav ce se întâmplă la Botoșani, dar mă opresc aici pentru că, dincolo de ce cred eu, contează ce trăiesc oamenii. Iar oamenii se vor pronunța prin vot la alegerile care vin.
CITEŞTE ŞI:
 Partidul lui Băsescu se mişcă popular: fost director, ex-jurnalist, consilieri undercover şi fără Ada Macovei
[[banner]]
CITEŞTE UN INTERVIU REALIZAT DE BOTOŞĂNEANUL ÎN FEBRUARIE 2010 CU MIHAI ŢÂBULEAC:
 INTERVIU Mihai Ţâbuleac : „Nu mi-i gîndul la alegerile din PD-L”

FLASH INTERVIU: Alma, cea mai frumosă liceană cu 10 pe linie – CE carieră dorește să urmeze – FOTOGALERIE

Despre Alma Iuliana Grosu au auzit mulți locuitori ai acestui orășel din nordul țării, după ziua de 5 iulie, cea în care s-au afișat rezultatele de la examenul de bacalaureat. Este singura liceană de la Botoșani care a promovat acest examen cu 10 pe linie.

FLASH INTERVIU: Funcționarul public al anului, 40 DE ANI de muncă în același loc

15 persoane din întreaga țară au fost premiate pentru rezultate meritorii la locul de muncă, printre care și doi botoșăneni. Premiile au fost acordate de Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP).

INTERVIU ministrul Gabriel Petrea: Fiind membru în Guvern pot să vă spun exact ce s-a întâmplat / Niciodată nu sunt destule doamne

În decembrie tocmai a împlinit 32 de ani, iar în ianuarie a devenit unul dintre cei mai tineri miniştri de după revoluţie. Este întruchiparea visului social-democrat, al junelui care a urcat în ierarhie nu pe trepte, ci cu liftul, ajungând să conducă Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social, calitate în care în luna martie a fost prezent la Botoşani, unde a participat la o întâlnire cu parlamentarii, şefii Prefecturii, ai Consiliului Judeţean, patronate şi sindicate.

INTERVIU Răzvan Rotaru: Conducerea partidului ar putea să dea mai multe explicații. Am votat pentru, este un vot public, am înțeles că sunt înregistrări

În doar două luni de la debutul mandatului de parlamentar, Răzvan Rotaru a reușit să intre în atenția presei naționale printr-un punct de vedere mai... aparte privitor la proteste, față de al majorității colegilor. Iar la Botoșani a fost unul dintre cei care în interiorul filialei a criticat vehement refuzul unor lideri ai organizației PSD de a-i da ”undă verde” lui Cosmin Andrei să ocupe funcția de secretar de stat. Cum a gândit deputatul Răzvan Rotaru în aceste două probleme, dar și alte lucruri poate inedite, le aflăm în rândurile următoare.

FLASH Cine este anonimul care a preluat Cornișa : Așteptările sunt foarte mari, este foarte dificil

Despre Parcul de agrement turistic și sportiv Cornișa nu s-a mai vorbit de câteva săptămâni de zile iar așteptările privitoare la o eventuală deschidere a obiectivului care a suscitat atâta interes, s-au disipat odată cu venirea toamnei. Însă, serviciul care va administra acest complex are deja trei salariați care și-au început activitatea de o săptămână de zile.

Marian Murariu, adevărul despre postul de viceprimar : Nu sunt un vânător de funcții!

Tânărul viceprimar Marian Murariu a bifat deja în calendarul de pe birou două luni de zile de când s-a așezat efectiv pe fotoliul administrativ. Cât de mult sau cât de puțin a reușit să se integreze în administrația publică locală de la Botoșani știe doar domnia sa. În exterior, este persoana care în momente oficiale nu schițează nici măcar o umbră de zâmbet și care, cel puțin pentru moment, își tratează misiunea din fruntea Primăriei cu extrem de mare seriozitate.

INTERVIU Mihai Venedict – WorkTape Medical: Alimentele reprezintă carburantul nostru esențial și contează enorm calitatea și cantitatea

După un periplu prin Bucureşti şi Anglia s-a întors la Botoşani unde şi-a deschis un centru de recuperare cum nu se prea întâlneşte prin zonă. Este fiziokinetoterapeut şi la nici 30 de ani a hotărât să îşi ia destinul în propriile mâini şi să îşi iniţieze propriul business. Cel puţin declarativ este însă mai puţin interesat de afacere şi mai mult de recuperarea botoşănenilor. Şi pentru aceea a venit cu câteva noutăţi pe… piaţa serviciilor de aces tip.

INTERVIU : Mihaela Huncă, despre clișee și ipocrizie - Nu am habar la ce fel de „vedete” faceţi trimitere

Este șefa Inspectoratului Școlar Județean Botoșani de deja patru ani de zile și unii ar spune că i se potrivește de minune sintagma ”doamna de fier a învățământului botoșănean”. A atras și simpatii și antipatii și nu de puține ori a ținut prima pagină a ziarelor. După patru ani de zile în fruntea educației botoșănene, Mihaela Huncă face un bilanț al realizărilor, dar și al eșecurilor.

Botoșăneanul care își ia doctoratul pe băncile unei universități de prestigiu din Anglia: DESCOPERĂ-l pe Andreas, un tânăr cu o minte strălucită

Andreas Zimmermann este un tânăr de 21 de ani, născut și format la Botoșani. A absolvit Colegiul Național ”Mihai Eminescu” și a plecat să studieze în cadrul unei universități de prestigiu din Anglia. Este pasionat de tot ceea ce ține de automobile și își dorește pe viitor o carieră în domeniu. Nu a rămas în România pentru că străinătatea l-a primit cu brațele deschise și i-a oferit mai multe posibilități.

FLASH INTERVIU : CINE este Bogdan Cărăușu, liderul protestatarilor de la Botoșani?

Cine ești tu? – Un om obișnuit. Un om obișnuit, dar un om neobișnuit de nemulțumit.
Aproape toată suflarea din Botoșani a stat cu ochii pe tinerii care au ieșit în stradă într-unul din cele mai mari mitinguri din ultimii 15 ani. În fruntea lor, un alt tânăr, necunoscut opiniei publice până de curând. Iar întrebarea unanimă a fost, evident, cine este Bogdan Cărăușu?

FLASH INTERVIU: Cerșetoria înflorește la Botoșani - DE CE stau cu mâna întinsă tinerele nimănui : FOTOGALERIE & VIDEO

Majoritatea botoșănenilor le știu pe fetele cu haine murdare și rupte care stau în intersecții și cer câte un ban de la șoferi dar și pe cele care stau în fața supermarketurilor mult vânata fisă de 50 de bani de la coșul de cumpărături. Există totuși un lucru pe care puțini îl știu, pe unii nici nu-i interesează, alții n-au timp să asculte. Și anume povestea acestor sărmane, în cazul în care ele, spun adevărul.

INTERVIU Francezul care a dat luxul din Paris cu Lara Fabian sau Yves Saint Laurent, ca să bage bani în Botoșani: Aș putea trăi aici o viață, dar iernile sunt prea grele!

S-ar muta cu totul în colțul Moldovei de care atâția oameni fug, și ar da cu dragă inimă mâncarea cu nume greu de pronunțat din Franța pentru o porție zdravănă de sărmăluțe cu mămăliguță caldă. Asta dacă nu ar fi iernile atât de grele, ierni care lui Mickael Sejourne nu îi plac de nicio culoare. Cum de s-a rătăcit atunci în Botoșani? Pentru că a căutat un colț de rai unde să-i crească și inima, și afacerea. Și l-a găsit.

INTERVIU Mirela Saucă: Un liberal botezat în marxism-leninism, care se gudură în fața lui Ponta ca un cățel
Este mamă a două fete, este întreprinzător privat, iar de vreo doi anide zile este şi om politic. Pe scurt, ea este Mirela Saucă, unul dintrefoştii lideri ai Partidului Forţa Civică Botoşani, care prin succesiuneade fuziuni şi alianţe din Dreapta eşichierului politic face acum partedin Alianţa Creştin Liberală. Cum este văzută campania electorală pentruprezidenţiale prin ochii unei figuri relativ noi din politicabotoşăneană şi ce aşteptări are de la turul al doilea citiţi înrândurile următoare.
INTERVIU Florin Ghiorghiţă, dezvăluiri de la HSR, la… duş: Am stat fărăun loc de muncă aproape doi ani şi jumătate, nu a interesat pe nimeni
Fostul, timp de 12 ani, viceprimar al municipiului Botoşani, este figuracentrală a lumii politice locale de două săptămâni. După ApR, PRM şiPDL, după ce a declarat că preferă să se retragă din politică decât săpărăsească rândurile democrat-liberalilor, după ce în nenumărate rândurii-a adus laude publice lui Cătălin Flutur, Florin Ghiorghiţă a votatpentru demiterea propriului coleg de partid, Eugen Ţurcanu, care îi este şi rudă, din funcţia de viceprimar şia contribuit decisiv la desemnarea unui viceprimar de la PSD. Înaceastă mişcare s-a aliat cu Ovidiu Portariuc şi Cosmin
Interviu Elena Udrea: N-am fost un ministru care a stat la cafele, ciunul care a încercat să îmbunătăţească viaţa locuitorilor din Botoșani
Dacă nu a fost prezentă săptămâna trecută la Botoşani, când s-aulansat şi aici candidaţii de la Partidul Mişcarea Populară pentrualegerile europarlamentare, în schimb Elena Udrea a acordat un interviuîn care face mai multe referiri la judeţul Botoşani. Printre altele,fostul ministru al Dezvoltării, care a vizitat judeţul în perioada2010-2011, a trecut în revistă proiectele din judeţ la care a contribuitîn timp ce făcea parte din precedentul Guvern.
INTERVIU Roxana Vașniuc: De când sunt eu pe lumea asta mi-am dorit săfiu la televizor / Doar pentru că e nu ştiu ce milionar nu e suficientpentru mine - FOTOGALERIE
Apare mai mereu la posturile centrale de televiziune şi în tabloide, dareste o apariţie relativ rară prin Botoşani. Roxana Vaşniuc a revenitînsă acasă pentru câteva zile, cu ocazia Sărbătorilor Pascale şi apurtat cu reporterul Botoşăneanul o discuţie despre cariera sa, desprelumea mondenă, despre cum a plecat din judeţ şi a ajuns la posturilecentrale TV. Toate acestea înaintea relansării sale într-o emisiune careva începe să fie difuzată în aproximativ o lună.
INTERVIU Amitabh Vardhan, director Cine Grand: Este cu mult peste așteptările noastre / Am făcut ca Botoșaniul să nu mai meargă la culcare înainte de 1 noaptea
INTERVIU Cătălin Flutur : Sunt la o vârstă la care nu mă mai joc cu viaţa mea / Sunt şi regrete
INTERVIU Cosmin Andrei: Ne-au ameninţat, ne-au insultat & Sunt cu ochii pe ei!
INTERVIU Părintele protopop Lucian Leonte : Permanent se face propagandapăcatului
manipulare scrie pe el....dupa ce a stat atata timp si a furat cat sa traiasca o viata intraga el si copii lui vine si imi zice ca partidul asta e in masura sa radieze coruptia care este acum si sa vina in ajutorul nostru ,,,,cine il mai vteaza mare pr... mai sunt....
22 septembrie 2013, 11:41
Sapte din cele noua comentarii sunt scrise de aceeasi persoana multiplu internata la psihiatrie,pe nume Alexandrina.
16 septembrie 2013, 09:50
oau ce discurs din partea unui hot ai fost presedinte de CJ daca vroiu sa faci ceva faceai si pt cei de la botosaneanul nu loati bani pt pupat in fund
15 septembrie 2013, 22:22
Cum l-ai scos pe usa din spate pe Boanca,cel care te-a primit in firma?
15 septembrie 2013, 19:53
Esti jalnic! Ascunde-te!MAI BINE ASCUNDETI-L!
15 septembrie 2013, 18:44
4 ani la conducerea judetului si nu ati facut nimic. Doar intrarea in TOP 5 presedinti de Consilii Judetene dupa avere, curios cu un judet sarac... Traseist, inganfat, tradator si atatea si atatea adjective negative vi se potrivesc... Mai bine ati disparea. Judetul chiar nu ar pierde nimic.
15 septembrie 2013, 17:38
Miscare populara?Apreciati real sintagma?Dimensiunea ei?Sau o manuiti pentru creiere de turma?A cata oara?Manipulari primitive,pentru un judet debusolat!Felicitari,Sergiu B.,pentru material!
15 septembrie 2013, 13:59
Nu a mentionat nimic despre activitatea ca membru al PCR.Nu ca ar fi o crima sa fi fost membru PCR, dar chiar a crezut in ceea ce facea.
15 septembrie 2013, 13:54
Crede cineva ca ne mai fraiereste cu goange din astea? Trebuie schimbata toata clasa politica din radacini, nu au facut nimic pentru tara asta. Acum vezi mai multi boschetari pe la gunoi decat pe timpul comunismului, in schimb s-au inmultit vilele de pe Valea Prahovei de sute de ori.
15 septembrie 2013, 13:41
tibuleac este fara leac!un individ crescut la crasnaleuca ,care are numai interese personale.Un trdator, evazionist, acaparator de averi si functii.Nu cred ca depaseste numarul de o suta membri pe judet , la partidul nou pastorit.
15 septembrie 2013, 13:27
Cum poate fi Miscarea Populara o formatiune noua,cand membrii ei,mai mult,conducatorii sunt vechi si experimentati traseisti politici?Face cumva fiecare membru,vreo operatie pe creer ca sa-i stearga ce are acolo imprimat?Bancuri de "adormit" naivi si creduli.
15 septembrie 2013, 12:12
Sondaj
Se impune organizarea unui miting împotriva ”Statului paralel și ilegitim”?
Da, fiindcă există un ”stat paralel și ilegitim”, altul deci decât cel ales de popor
Nu, pentru că nu există un ”stat paralel și ilegitim”
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Situaţii dintr-astea vor mai apare, conductele sunt puse de acum cel puţin 30 de ani în acea zonă. O conductă din oţel care n-a fost protejată când a fost montată la momentul respectiv, că eu nu vreau să mă bat cu tovarăşul ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.6332 lei
USD
Dolarul SUA
3.9185 lei
CHF
Francul elveţian
3.9642 lei
GBP
Lira sterlină
5.2671 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4752 lei
XAU
Gramul de aur
158.2582 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2288 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4746 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0007 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0517 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1804 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6224 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.