Blog
Good night and good luck Mr.Fusta Nevestei

Au tot curs luni amenințările. De la cele voalate până la alea cu proces de 15 miliarde. Nu-i mult, e cam cât a încasat VC-ul ca să circulăm prin gropi și să sară pavelele abia montate. Asta probabil în loc de răspuns la scrisoarea oficială în care întrebam și noi câteva lucruri de bun simț despre investiție.

editorial botosaneanulLa câte amenințări primim însă zi de zi - că până la urmă acesta este riscul meseriei, pe care oricum nu ne obligă nimeni să o facem - n-am să insist prea mult cu răspunsurile. Două precizări merită însă făcute:


1.NU ȚINE!!! Ce a fost azi este doar începutul, așa că bagă serios pentru taxa de timbru, că urmează din alea despre afaceri mult mai bănoase. Dacă nu și-a pus nimeni mintea cu tine până acum, uite că ne-o punem noi.


2.PROCES - abia aștept
Abia aștept să povestesc și în instanță cum o trimiteai pe sora nevestei cu bilețele să-ți aranjez întâlniri cu directorul de la Apă ca să te dea pe tine câștigător la licitația aia din bani europeni cu multe zerouri. Am refuzat și ți-am zis că e plecat din oraș, iar tu răgeai, ca de obicei de altfel, că-i în oraș și se ascunde:  ”Vine Crăciunul, vin sărbătorile, o să vreți salarii, o să vreți prime, de unde uăăăiii!!???!!!” – Îți amintești?
Abia aștept să povestesc cum mi-a cerut jurista (ce fain, chiar ea pregăteşte plângerea de 15 miliarde) să fac eu adrese la câteva instituții ca să-l îngropi tu pe Mirel, căruia i-ai făcut plângere la DNA. Că așa ești tu bărbat, mereu îi bagi pe alții în față. Și am refuzat.
Abia aștept să arăt măcar unul dintre e-mail – urile în care scriai, cu scrisul ăla al tău tare frumos și cu litere lipsă, cum să-l execut pe Iftime. Și iar am refuzat.
Abia aștept să povestesc cum contabila îmi cerea să antedatez niște contracte ca să poată firma să acceseze un credit bancar fiindcă ”am vorbit și cu șeful”. Și am refuzat-o și pe asta.
Abia aștept să povestesc cum s-au falsificat contracte de muncă fiindcă iar am refuzat eu să semnez. Dar n-a fost bai, s-au găsit repede alţii ca să facă din 1 – 4.
Și să vezi surpriză frate, cred că o să aduc și în instanţă probe pentru astea.
Așa că, nu uita, chiar te rog, mișcă-te repede cu procesul că mi se îngălbenesc foile.
Cât despre ameninţări, îţi recomand, ca oricărui om de afaceri îmbogăţit din contracte uriaşe cu statul şi care tot ne trimite semnale prin interpuşi fiindcă atât este de bărbat încât se ascunde după fusta nevestei (şi ce fustă...) şi pantalonii secretarei... Fiindcă ştiu că este mai greu cu scrisul şi cititul, uită-te la filmul „Good night and good luck”. Ce a făcut Edward R. Murrow o să facem şi noi. N-avem noi miliardele tale, dar avem vreo 12 - 15.000 cititori în fiecare zi care fac infint mai mult decât toate miliardele tale.

Uite că sunt pe lumea asta și oameni mai (ne)buni decât tine! Hai pa. Și toarnă și tu un asfalt că la câte sute de miliarde ai încasat de la stat n-o fi o gaură în cer.

Sergiu BĂLĂŞCĂU

[[banner]]

[[readotherarticle:botosaneanul.ro:40908:Asfaltarea străzii Primăverii s-a poticnit în afacerea PaVViC ”made in Victor”, peste 27 miliarde lei vechi plătiți deja pentru gropi și pavele sărite - GALERIE FOTO ]]

 

Corona-jurnal: Afacerea politică ”starea de urgență” - cum folosești Covid-ul ca să muți alegerile și să schimbi o directoare
Austria, cu de trei ori mai multe infectări decât România, începe să ridice restricțiile, Iohannis mai bagă o stare de urgență... haideți să vedem de ce.
Corona-jurnal: Stai la 5 METRI de mine!
Au început cu un metru, un singur metru. Apoi au zis că ar fi bine totuși să fie un metru și jumătate. S-au mai gândit vreo câteva zile și au ajuns la doi metri. Pentru ca astăzi niște minți luminate să ridice miza la CINCI METRI.
S-au băgat 7 milioane de euro în Centrul Vechi ca să duduie manelele și să urinăm biserica lui Eminescu?
S-a întâmplat într-o zi de decembrie, pe la 16:30, când începea să se însereze. Câteva sute de oameni dansau în Centrul Vechi, o stradelă era blocată, parcarea așijderea, iar din boxele scoase pe trotuar răsunau manele de tremurau la propriu geamurile clădirilor din jur.
Pușcăria Botoșani
Caraș-Severin este unul dintre județele României aflate pe cale de dispariție. Asta cel puțin demografic. În cele trei decenii de după revoluție a pierdut peste 100.000 de locuitori și a ajuns să aibă o populație sub cea din 1930, adică dinaintea celui de-Al Doilea Război Mondial.
Când are interes își ridică fusta
”Asta e Dănuța, ca să ne înțelegem, când are interes își ridică fusta”. Este o frântură dintr-un dialog purtat de cumnata lui Eugen Orlando Teodorovici cu amanta acestuia, nimeni alta decât fosta noră a lui Văcătoroiu.
Botoșăneanul... ziua în care am împlinit 10 ani
În ziua aceasta cuvintele se adună neașteptat de greu. Nu, cu siguranță nu s-au epuizat după 3.650 de zile și 83.987 de articole. Doar că acum se sfiesc privind la ceea ce au făcut și gândindu-se că mâine ar putea fi sfârșitul ori că acest deceniu ar putea fi doar începutul.
O mare rugăminte pentru toți cu #ȘîEu care vor autostrăzi
Fraților, dacă tot v-ați hotărât să întrerupeți lucrul 15 minute, rupeți-vă 15 minute și în luna mai, când sunt primele alegeri din acest an, și mergeți la vot.
O întrebare de bun simț, ca de la finul Gigi la nașul Gică: L-ați vândut pe Oaidă ori ați vândut play-off - ul?
De ce mai cumpără Becali de la Iftime dacă își ia țeapă după țeapă?
Chiar e nevoie de o tragedie ca să scoateți monștrii ăștia de pe străzile orașului?
A mai sărit sâmbătă un tramvai de pe linie... Da, nimic nou la Botoșani. Și totuși...
Loading...
Știrea privind țeapa trasă de Guvern cu Autostrada Moldovei, raportată la Facebook şi eliminată
Știrea din Botoșăneanul prin care anunțam că nu s-a prevăzut nici măcar un leu în proiectul bugetului de stat pe 2019 pentru Autostrada Moldovei a fost raportată ca spam.
Să vă spun ce am să fac cu Placheta Omagială ”Centenarul Marii Uniri” primită de la Primărie
M-am regăsit sâmbătă seară printre cei o sută de botoșăneni premiați de municipalitate, citez din hotărârea Consiliului Local, pentru recunoașterea aportului adus de membrii comunității la dezvoltarea orașului și promovarea imaginii municipiului Botoșani.
Tupeist, pupător în fund la partid şi cu facultate fantomă. Ce iese din combinaţia asta?
Semianalfabet, cu studiile făcute la a doua tinereţe şi neapărat la privat, pe la universităţi fantomă.
Pervertirea iei... sau cum să-ţi iubeşti judeţul scormonind cu „toc de 14” în iarba de festival
Aproape că nu mai trece zi să nu mai văd câte un om politic în ie. Primăvara, vara, toamna, chiar nu mai contează.  Nu-i problemă nici iarna, sunt câţiva îndrăzneţi care o asortează cu un suman sau o căciulă de oaie.
Jandarmeria, de la fugărirea doamnei senator la secretara de școală și urina de partid. Fiindcă roata se învârte
Jandarmeria, pornind de la Botoșani și mergând spre București... tradiții, obiceiuri și politicieni.
Loading...
Fotbal, lapte sau apometre? Ne vedem în Liga 2
Sau mai degrabă n-o să ne mai vedem deloc. Fiindcă în „B” nu încasezi de la nimeni 1,5 milioane de euro doar din televizări şi nu văd vreun nebun care să ţină echipa la matineu.
Ce apă băi? V-ați născut cu robinetul la cap sau care-i treaba?
Cum vă permiteți mă nesimțiților să reclamați SÂMBĂTA că nu aveți apă? Dar ce-i asta băi? Adică voi cum vreți mă tupeiștilor, ca azi să se întrerupă apa și peste o săptămână, gata, să vă curgă la robinete?
Nu dau doi bani pe Eminescu
Am văzut un consilier care participă la gala de decernare a Premiilor Eminescu doar în anii în care acest statut, de consilier local. Când n-a mai fost a uitat de poet.
Vă scrie un fraier cu apa plătită la zi
... Care încă mai crede că prima datorie a unui cetăţean faţă de Stat este aceea de a-şi plăti la timp taxele, impozitele şi utilităţile. Adică inclusiv apa. Şi canalizarea. Şi apa de ploaie.
O mare rugăminte: nu-i mai discriminaţi pe romi
După evenimentele care s-au petrecut miercuri la Botoşani, când cetăţenii din Centrul Vechi au asediat Spitalul Judeţean, iar forţele de ordine nu i-au atins cu un deget, cred că orice locuitor responsabil al acestui oraş ar trebui să îşi adreseze nişte întrebări.
Radu şi bocitoarele vesele de la înmormântare
Remarcam la pauza meciului Dinamo – FC Botoşani câtă "echidistanţă" există în studioul Digi Sport, una dintre televiziunile care a transmis în direct deja celebrul meci în care moldovenii au răpus bucureştenii.
Ceee faaci baa !!! Tu nu dai comentariile ? Ma p..... pe site ul tau
21 aprilie 2015, 15:25
E clar! Deranj mare intre trupa si patron. Probabil ca patronul a terminat banii...
21 aprilie 2015, 06:19
Cumva ai tu dreptate Sergiu cu Primaverii si cu faptul ca VC a luat aproape toate lucrarile pe bani publici din Botosani. Cand era Flutur primar nu te deranja ca tot orasul era un santier pe care lucra Victor pe banii imprumutati de municipalitate.eu nu cred ca tu esti vreun justitiarca daca erai vorbeai mai demult. Ai un site bun dar latri pt cine te plateste. Probabil Prisacaru si Flutur. Si tot probabil n o sa mi publici comentariul.
21 aprilie 2015, 00:53
FRUMOS SI CORECT , ma bucur ca mai sunt oamenii cu principii si nu cu interese . amenintarea e dovada ca te frica de cineva sau de ceva .
21 aprilie 2015, 00:05
Prea si-a batut Victor joc de toti si de toate .Este genul de om care are impresia ca banii rezolva orice.Ma bucur ca in sfarsit cineva va face public toate "ciudateniile" pe care acest asa zis "om de afaceri" le-a facut.Sper doar ca dunga rosie sa nu-l salveze de institutiile statului
20 aprilie 2015, 22:52
Abia aștept să povestesc ŞI în instanță - citeşte mai atent. Adica, ce era de facut s-a facut deja
20 aprilie 2015, 22:41
Foarte buna atitudinea insa intreb si eu ca prostu`...Atatea informatii detinute si trebuie sa ne suparam ca sa seziam niste instituii?Cred ca sunt adevarate, ca se fura mult la noi, dar se fura si pt ca cei care stiu de obicei TAC.Eu vad treaba cam asa:Taci ca daca nu vorbesc si eu!Nu stiu daca e chiar corect..
20 aprilie 2015, 22:39
Bravo ,Sergiu!
20 aprilie 2015, 22:19
Felicitari Sergiu in primul rand pentru curaj!Sa stii ca nu esti singur si daca omul face pe nebunul vor iesi mult mai multe la suprafata!Daca nu te va cumpara cu cateva zeci de mii de euro ca asa obisnuieste omul vei avea respectul tuturor celor care au stat in genunchi si au rabdat pana acum de teama sa nu fie dati afara!
20 aprilie 2015, 22:15
melimeloparis.ro%20
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Acolo (nr. în Parlamentul European) am învățat niște lucruri extrem de importante, faci compromisuri pentru a ajunge la un consens. Cred că am suficientă experiență ca să îi capacitez pe colegii mei să-și ducă la î ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8375 lei
USD
Dolarul SUA
4.0949 lei
CHF
Francul elveţian
4.4794 lei
GBP
Lira sterlină
5.3607 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8756 lei
XAU
Gramul de aur
271.0003 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2458 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3977 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9510 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0641 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1839 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6494 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.