Reportaj
FOTOREPORTAJ Miss nebun la PDL Botoşani: Sexy Crăciuniţă cu funduleţul la vedere, poezie de Eminescu, dans la mop şi… Deşteaptă-te Române
Nouă dintre cele mai frumoase fete din Botoşani s-au întrecut vineri seară, în Tex Club, la Miss PDL Botoşani. Concursul de frumuseţe moştenit de pe vremea fostului PD a ajuns la cea de-a XVII –a ediţie şi, lucru remarcat de mai mulţi participanţi la eveniment, a ajuns astfel să aibă mai mulţi ani decât o bună parte a concurentelor.
miss pdl botosani 2013

Crăciuniţă îndrăzneaţă rău

Acestea au avut vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, mezina Mădălina Petrescu fiind responsabilă principală cu spectacolul. Au fost trei probe principale, ţinută de zi, sport şi seară, iar la prima dintre acestea, dat fiind şi debutul sărbătorilor de iarnă, „Mădă” a venit într-un costum de Crăciuniţă. Avea căciuliţă, în schimb rochiţa era teribil de scurtă, astfel încât cei prezenţi i-au putut admira în voie posteriorul. Tot Mădălina a executat apoi un dans la… mop, în care ajutorul gospodinelor a jucat rol de bară.

Cartofi, lămâie, oglindă... Eminescu

Aceasta a fost însă doar una dintre încercările ciudate la care au fost supuse tinerele între probele principale. Printre altele, o fată a trebuit să taie coaja de pe trei cartofi în 45 de secunde, o alta să recite din Eminescu mâncând o lămâie, în timp ce Raluca Oboroceanu a trebuit să… latre. Aceasta după ce la proba sportivă, fără să i se ceară, a executat un şpagat de toată frumuseţea. Nu au lipsit nici întrebări de genul „ce ţine o vită când stă la soare?”; răspunsul fiind „umbră” ori „cine spune numai adevărul?”… Oglinda! La rândul ei, câştigătoarea Emanuela Viziteu a trebuit să danseze pe scenă alături de prietenul său pe ritmurile melodiei „Sus pe toc”.

De la Deşteaptă-te Române la bentiţă tricoloră la picior

O altă adolescentă, Lorena Ţugui, a trebuit să interpreteze o strofă dintr-un cântec şi cum din public s-a sugerat „Deaşteptă-te române”, fata a luat-o de bună şi ajutată fiind de prezentator a început să cânte Imnul de Stat al României. Imediat, toţi cei aflaţi la Tex Club s-au ridicat în picioare şi aplaudând au cântat şi ei. Tenta patriotică a Miss PDL Botoşani a fost dată şi de intepretarea melodiei „Cântă Cucu’n Bucovina”, care de asemenea, pornită fiind de pe scenă, a fost preluată de întreaga asistenţă. Filonul patriotic a pătruns-o atât de tare pe una dintre concurente, Olga Posteucă, încât la proba sport a venit cu o bentiţă tricoloră, dar nu pe cap, ci la… picior, motiv pentru care membrii juriului au depunctat-o serios.


 

VEZI ŞI:
Miss în pantaloni scurți la PDL – FOTOGALERIE învingătoarea

Capii PDL-ul la miss, inclusiv în juriu

La ultima probă concurentele şi-au ascuns faţă sub ochelari şi măşti asemănătoare celor de la Carnavalul de la Veneţia, defilând în faţa publicului pe ritmurile unei melodii de dragoste la… propriu. Locurile 3, 2 şi 1, adică Anamaria Grigoruţă, Manuela Mânzat şi Emanuela Viziteu au fost premiate de prim-vicepreşedintele Gabriel Alecsandru, preşedintele TDL Botoşani Adrian Poclid şi de preşedintele PDL Botoşani, Cătălin Flutur. Urcat pe scenă, liderul judeţean al democrat-liberalilor a ţinut să transmită şi un mesaj celor prezenţi la acţiune.
„Într-un an greu, de alegeri pentru noi, am organizat alegeri şi pentru organizaţia de tineret. Este un nou Birou care va lucra patru ani de zile în această formulă. Este o surpriză pentru mine ceea ce a făcut în seara asta noul Birou Permanent Judeţean al organizaţiei de tineret. Într-o săptămână frumoasă au organizat două acţiuni: au fost alături de copiii cu dizabilităţi - şi trebuie să-i aplaudăm pentru asta - şi în aceeaşi săptămână au dat curs organizării Miss PDL, o acţiune care se organizează de 17 ani”, a declarat Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani.
Acesta a venit alături de soţie la Miss PDL Botoşani, eveniment la care au luat parte mai mulţi consilieri locali şi consilieri judeţeni, doi făcând parte chiar în juriu, Andreea Suhăreanu şi Florin Bulgaru.

Când a avut câştigătoarea cele mai mari emoţii

La final, o parte dintre aceştia s-au îngrămădit să o felicite pe Emanuela Viziteu, noua Miss PDL Botoşani, felicitări care bineînţeles că includeau şi o porţie generoasă de pupături.
„Mă bucur că am fost aleasă Miss PDL. Cred că la prima probă am avut cele mai mari emoţii pentru că atunci a fost prima apariţie şi nu eram sigură de reacţia publicului”, a spus Emanuela Viziteu.
Şi ea, dar şi majoritatea celorlalte fete au avut vestimentaţii super-sexy, de la rochiţe foarte scurte şi strâmte până la pantaloni şi mai scurţi sau rochiţe mai lungi, dar cu şliţuri pornite foooooarte de… sus.
Nici una dintre fete nu a plecat acasă fără o distincţie, fiecare fiind recompensată cu tot felul de titluri, de la Miss Popularite la cea mai fotogenică fată.
Totul a început şi s-a terminat la fel, adică pe ritmurile Imnului PDL, Verde Înrourat.
Sergiu BĂLĂŞCĂU
VEZI ŞI:
Fată de 15 ani şi aproape 1,80 m la Miss PDL FOTOGALERIE tinerele care vor titlul
[[galerie-foto]]
VEZI ŞI:
 Miss PDL – îmbulzeală, senzualitate de liceu şi directori „la muncă” - GALERIE FOTO
 [[banner]]
 REPORTAJ: Femeile (ne)observate din spitale care sunt cel mai aproape de bolnavi: Una a fost luată acasă de-un pacient
Nu de puține ori dăm importanța cuvenită doar medicilor sau asistenților și uităm de unele persoane care zilnic au grijă de pacienți chiar dacă în mod diferit, muncesc din greu și poate nu se bucură de aprecierea celorlalți. Astăzi, este despre ele, infirmierele de la Spitalul Județean Mavromati.
Zeci de sri lankezi aduși la Botoșani de un om de afaceri italian: Le-a dat loc de muncă, casă și masă, dar și câte un nume românesc – FOTO & VIDEO
Sri Lanka. O privire rapidă pe Wikipedia, pentru că numele sună cunoscut, dar detaliile lipsesc. Este o țară insulară asiatică, situată în sudul Asiei, în Oceanul Indian cu capitala în Colombo. Țara are o populație de aproximativ 21 de milioane de locuitori. 44 dintre sri lankezi au ajuns tocmai la Botoșani, la 10.000 de kilometri distanță de casă aduși, într-un paradox dulce-amărui, de un italian. Iar de aici, începe farmecul acestui articol.
REPORTAJ: Ambulanța a ajuns bătaia de joc a unora: Medici chemați să salveze saci de gunoi, agresați sau confundați cu taximetriștii: Veniți și vi-l luați că e mort
Botoșănenii, fie că sunt bolnavi sau nu, sună cu încredere la 112. Vorbim despre o încredere dusă uneori la extrem. Și astfel, din nefericire, medicii botoșăneni se confruntă cu tot mai multe afecțiuni închipuite ale pacienților.
IATĂ mâinile unui copil din Botoșani! POVESTEA puștiului care la 11 ani culege urzici pentru a-și ajuta mama și frații orfani de tată - GALERIE FOTO
Unii copii își doresc cel mai nou telefon apărut pe piață, alții nici măcar nu știu cum arată. Unii copii muncesc pentru a se întreține, alții nici nu știu ce înseamnă asta. Sunt copii și copii, unii mai fericiți decât alții, ”cu sau fără copilărie”.
REPORTAJ în comuna păzită de cadrele MAI de cel mai feroce dușman invizibil: oamenii stau treji noaptea, animalele băgate în „groapa comună” – FOTO&VIDEO
Comuna „maternitate” de unde a pornit primul focar de pestă porcină africană din județul Botoșani este în continuare sub asediu. Cei care o apără sunt vizibili de la depărtare, dușmanul este însă unul nevăzut, sperie localnicii, fie că vorbim despre pădurile cu copaci anemici sau propriile cotețe unde oamenii și-au crescut porcii.
CÂT de mult te schimbă pușcăria: de la trafic de persoane, la quilling și lecții pentru adolescenți – REPORTAJ din Penitenciarul Botoșani – GALERIE FOTO
Penitenciarul Botoșani este locul unde se descoperă multe talente, abilități, aptitudini. Da, desigur, este și un loc al oamenilor răi, dar care se pot transforma în ființe umane altruiste, conștiente de ceea ce au făcut în trecut… sau nu. Astăzi am ales să ne concentrăm pe partea pozitivă a poveștii despre tot ce înseamnă detenție.
Eminescu? – „Nu știm cine a fost…” REPORTAJ în orașul poetului nepereche „uitat” de tinerii botoșăneni
15 ianuarie 2019 - Ziua Culturii Naționale, dar și ziua în care se împlinesc 169 de ani de la nașterea la Botoşani a poetului nepereche, Mihai Eminescu. Poate pare surprinzător, dar există botoșăneni și mai cu seamă tineri care habar nu au cine a fost Mihai Eminescu.
Lacrimi, îmbrățișări lungi, dar și încurajări, căci STRĂINĂTATEA îi așteaptă: Sute de botoșăneni pleacă spre alte țări după sărbători – GALERIE FOTO
Orașul nostru rămâne din ce în ce mai gol și trist. Sute de botoșăneni au plecat spre Italia, Germania sau Anglia după sărbători, pentru a-și croi un trai mai bun. În fiecare an, luna ianuarie este cea mai tristă pentru botoșănenii care sunt nevoiți să se despartă de casă pentru a-și relua activitatea la locul de muncă, care din păcate, este la mii de kilometri de cei dragi.
REPORTAJ dinăuntrul durerii: Drama pacienților de la Mavromati loviți de cea mai grea boală - Forța trebuie să vină din tine
Dimineața zilei de 21 noiembrie 2018, Secția de Oncologie a Spitalului Județean Mavromati... O liniște apăsătoare domnește pe holuri și în saloane. Pentru cei mai mulți dintre pacienți este liniștea dinaintea furtunii. În timp ce un bărbat tocmai și-a dat sfârșitul în salon, alți zeci de pacienți se luptă cu o boală nemiloasă – cancerul. 
Liceul „din provincie” care a făcut 500.000 de euro în trei ani: Trebuie să supravieţuim, dacă nu facem ceva, în câţiva ani noi dispărem - GALERIE FOTO
Veste mare pentru liceul din cel mai sudic orăşel al judeţului: proiectul „Optimizarea instruirii practice în context european” depus în cadrul Programului Erasmus Plus a fost admis la finanţare.
Omul – spectacol: peste 1.000 de show-uri de la Botoşani şi până la Venezia, din comunism şi până în mileniul 3 cu cei mai mari artiști ai României
Spre sfârşitul anilor ’80 făcea cursuri la Şcoala Populară de Arte. Aşa l-a cunoscut pe Ion Ilie, pe atunci director al Filarmonicii de Stat Botoşani, care observându-i ideile de spectacole şi simţindu-i înclinaţia spre impresariat i-a propus să vină pe acest post la prestigioasa instituţie de cultură.
Afaceri cu cerul! Preotul faianțar - electrician care a ridicat o casă nouă unei familii rămasă fără acoperiș deasupra capului - VIDEO & GALERIE FOTO
O poveste emoționată vine de la capătul județului. În comuna Călărași o familie a rămas fără casă în primăvara acestui an din cauza unu incendiu.
Aventură la spălătoria care-ți curăță mașina până te apucă nervii: ori interior, ori exterior că-i greu amândouă
S-a încălzit brusc, de la zăpadă am trecut repejor la ”mâneci scurte”, așa că merg și eu ca tot omul să schimb anvelopele. Și zic apoi, ”hai să o și spăl”. Gravă eroare!
REPORTAJ în România nimănui și copiii sacrificați ai județului: Două fete care vor să învețe, retrase de mamă de la școală – GALERIE FOTO
La fix 40 de kilometri distanță de municipiul Botoșani se află comuna Cordăreni. Undeva dincolo de Dorohoi, drumul cu mașina este unul anevoios, nu din cauza a cine știe ce obstacole, ci doar a gropilor care fac distanța până acolo să fie parcursă în mai bine de o oră.
Paradisul din orașul mort
Oamenii curg valuri pe poarta fabricii, iar într-o parcare imensă zeci de autocare şi microbuze îi aşteaptă să îi ducă acasă. Pare o scenă desprinsă de pe fostele platforme industriale comuniste, când la ora schimburilor totul era un furnicar, muncitorii abia aveau loc să treacă unul de celălalt, iar autobuzele aveau călători şi pe scări. Doar că aici tabloul este totuşi diferit.
REPORTAJ: Cel mai frumos moment pe Bulevardul Mihai Eminescu, câinele Basil adus la Botoșani pentru un băiat – GALERIE FOTO & VIDEO
Ceea ce s-a petrecut joi dimineață pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani a fost un moment plin de emoție și o lecție dureroasă de viață, deopotrivă.
Orașul în care trăiesc de 36 de ani! ... Și care chinuiește nevăzătorii: șoferi ignoranți , lucrări nesemnalizate, agresiuni
Reluăm astăzi publicarea textelor scrise de nevăzătorii botoșăneni în cadrul concursului „Botoșani, orașul în care trăiesc!” organizat de filiala județeană a Asociației Nevăzătorilor din România (ANR). După ce am inaugurat serialul cu un text scris de cea mai tânără participantă la proiect și l-am continuat cu ”veteranul” competiției, astăzi a venit rândul președintelui ANR Botoșani.
INEDIT: Statui cu Mihai Eminescu și Veronica Micle în mărime naturală dezvelite de fostul șef al Poliției cu primar și afaceriști – FOTO & VIDEO
Moment deosebit petrecut de Sfântul Dumitru la o aruncătură de băț de municipiul reședință de județ. Fostul șef al Poliției Rutiere, Dumitru Zmău este cel care a făcut posibil ca județul Botoșani să aibă statuile poetului nepereche și a femeii pe care a iubit-o.
La drum, la braț cu ecoul bastonului alb: Strigau „chiorul, chiorul” și mă orientau în direcții greșite
Botoșăneanul continuă proiectul unicat în mass-media din această parte a țării și derulat în colaborare cu filiala județeană a Asociației Nevăzătorilor din România (ANR) publicând texte scrise de nevăzătorii botoșăneni pentru Concursul „Botoșani, orașul în care trăiesc!”.
TULBURĂTOR: Botoșaniul văzut prin ochii unei tinere... nevăzătoare: Botoşani, oraşul copilăriei mele
În colaborare cu filiala județeană a Asociației Nevăzătorilor din România (ANR), Botoșăneanul demarează astăzi un proiect unicat în mass-media din această parte a țării. Timp de mai bine de o lună, în fiecare week-end, vom publica articole despre oraș scrise de persoane pentru care ”lumina ochilor” este doar o metaforă.
ella, din pacate tinerii din PSD nici atata nu pot. in afara de niste poze in strada cu niste mere impartite la oameni nu prea stiu. nu e atat de simplu dupa cum iti pare tie sa faci un concurs de miss. si apoi sa fim seriosi, sunt tineri daca nu se ocupa acum de astfel de competitii atunci cand? in viata trebuie sa lupti pentru combaterea somajului, pentru locuinte si locuri de munca promise de portariuc si neindeplinite deloc decat pentru oamenii care l au ajutat in campanie, dar mai trebuie si socializare, divertisment. daca nu acum cand esti tanar, atunci cand????
14 decembrie 2013, 19:23
Cam asta e tot ce pot tinerii de la PDL. Asta e viitorul PDL-ului!
9 decembrie 2013, 08:59
Felicitari tinerilor din PDL pentru acesrt eveniment. Am fost acolo si a fost foarte bine organizat si spectacolul, si probele. Foarte bine!
7 decembrie 2013, 17:03
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Sondaj
Unde vă doriți cel mai mult să lucrați?
În sistemul bugetar
În sistemul privat
În străinătate
Nu știu / nu mă intereseză
Declaraţia zilei
„Am văzut că se fac anchete peste anchete și după aceea se mușamalizează tot. Eu m-am săturat de aceste mușamalizări, iar oamenii să moară cu zile”, Liliana Mincă, președinte ALDE Botoșani ...
astratex.ro
sibello.net%20
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7231 lei
USD
Dolarul SUA
4.2103 lei
CHF
Francul elveţian
4.2861 lei
GBP
Lira sterlină
5.2496 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9027 lei
XAU
Gramul de aur
192.9580 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2392 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4531 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9641 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2263 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1849 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6326 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.