Știrea zilei
Flutur, scrisoare explozivă în PNL: Pur și simplu ne-au măcelărit / Nu m-am bucurat de susținerea partidului în aceste zile grele

Primarul încă în funcție al municipiului Botoșani își acuză colegii liberali că, direct sau indirect, au contribuit la pierderea alegerilor locale și la situarea sa pe locul al doilea în cursa de la municipiu, cel puțin până la renumărarea voturilor, dacă operațiunea aceasta va mai avea loc vreodată.

Liberalii ”grăbiți” din secții ar fi contribuit la fraudarea în favoarea PSD


Cătălin Flutur a trimis o scrisoare colegilor de partid în care îi pune în temă cu acțiunile pe care le întreprinde încă din noaptea alegerilor, explicându-le că la scrutinul pentru postul de edil șef s-ar fi produs o fraudă și că este de datoria sa să lupte pentru restabilirea adevărului.
În partea a doua a misivei, primarul în exercițiu aduce mai multe reproșuri PNL-iștilor botoșăneni.


”O fraudă facilitată de un alt element anormal: în toate aceste secții, membrii comisiilor au acceptat să semneze procesele verbale în alb, înainte de finalizarea votului propriu-zis și, cu atât mai mult, înainte de numărarea efectivă a voturilor. Inclusiv reprezentanții PNL, ceea  ce, iată, le dă acum apă la moară propagandiștilor pesediști. Graba unora dintre reprezentanții noștri de a ajunge acasă a scăzut și atenția în momentul numărării, ceea ce a favorizat orice tentativă de manipulare a buletinelor de vot pe care alții, mai puțin grăbiți, ar fi încercat-o! Nu s-a mai verificat atent nici dacă buletinele de vot prezentate drept nule au fost realmente așa”,


Cătălin Flutur, primar în exercițiu.

 

Unii peneliști NU ar fi votat candidații partidului


Edilul șef face apoi afirmații șocante, arătând că liberalii, în unele cazuri, nu au votat candidații partidului.


”Știm cu toții – cel puțin cei care am mers duminică la vot, pentru că am avut neplăcuta surpriză să aflu că nu toți colegii liberali au făcut acest lucru, ba chiar că și dintre cei care au mers la vot nu toți au votat candidații noștri!!!”


Cătălin Flutur, primar în exercițiu.


Acesta a adăugat că, ”profitând de neatenția în creștere și de lipsa de pregătire a reprezentanților noștri, din ce în ce mai obosiți”, reprezentanții din secțiile de vot ale celorlalte partide au putut frauda și, în general, au făcut ce au vrut.


”Călcați pur și simplu în picioare de adversarii noștri”


Potrivit edilului șef încă în funcție, problemele în mediul rural au fost și mai grave, iar aceasta tot din cauza lipsei de pregătire a oamenilor trimiși de partid în secțiile de votare.


”Situația a fost pur și simplu dezastruoasă pentru candidații PNL în foarte multe localități din județ! Dacă în municipiu lucrurile au stat așa cum am spus, adică foarte rău, într-o mare parte a județului pesediștii pur și simplu ne-au măcelărit!”,


Cătălin Flutur, primar în exercițiu.


Acesta susține, fără a dezvălui însă localitatea, că a existat o secție de votare în care buletine de vot originale au fost arse în sobă, ”fiind înlocuite cu ce doreau adversarii noștri să ajungă în urne. Iar șirul exemplelor, vă asigur, este foarte lung”!


”Care ar fi fost scorul real al votului botoșănenilor din municipiu și din tot județul dacă am fi fost într-adevăr pregătiți și dacă nu am fi lăsat să fim călcați pur și simplu în picioare de adversarii noștri în atât de multe locuri? Cu siguranță unul mult mai bun!”


Cătălin Flutur, primar în exercițiu.

 

”Parcă Primăria municipiului Botoșani nu ar fi interesat pe nimeni din tabăra noastră politică”

 

În final, edilul șef care își încheie zilele acestea cel de-al treilea mandat, pune în balanță, atitudinea social-democraților cu cea a liberalilor în lupta pentru municipiul Botoșani.


”PSD a luptat și luptă pe toate fronturile la maxim! Vedem tărăboiul iscat la București, la nivelul Sectorului 1 și cu potențial de extindere în toată capitala, la fel cum vedem tot ce întreprind și tot ce comunică, zi după zi, la noi, la Botoșani. Din păcate, eu nu m-am bucurat de aceeași susținere din partea partidului în aceste zile grele, de parcă Primăria municipiului Botoșani nu ar fi interesat pe nimeni din tabăra noastră politică”,


Cătălin Flutur, primar în exercițiu.

 

Este Scrisoarea a II – a. Prima pare să îl fi costat


Scrisoarea semnată ca ”al vostru coleg de partid” nu este prima de acest gen trimisă de Cătălin Flutur. Anul trecut, el a împărțit o alta cu tonuri critice la adresa PNL chiar la adunarea electorală ce a avut loc la Casa Sindicatelor și la care au participat președintele Ludovic Orban și actualul europarlamentar Rareș Bogdan. Potrivit unor liberali, gestul de atunci al lui Cătălin Flutur a semănat cu o sinucidere politică întrucât liderii de la centru s-ar fi arătat deranjați de acțiunea primarului de la Botoșani într-o perioadă în care PNL se lupta ”la sânge” cu PSD-ul condus pe atunci de Liviu Dragnea.

 

Voi știați cine este președintele municipal al PNL?


Pe de altă parte, actuala scrisoare nu face altceva decât să confirme relația glacială a lui Cătălin Flutur cu majoritatea liderilor organizațiilor județene și municipală. Edilul șef nu a candidat la alegerile interne din 2017 astfel încât s-a ajuns în situația atipică prin care, deși are primar la Botoșani, filiala municipală să fie condusă încă de pe vremea lui Florin Țurcanu de către Viorel Iliuță, care nici măcar consilier local nu a fost în ultimii șapte ani.


Costel + Cătălin, o iubire imposibilă


Mai mult, în campania pentru alegerile locale din 2020 Costel Șoptică și Cătălin Flutur, candidați la președinția Consiliului Județean, respectiv Primăria Botoșani, nu au ieșit împreună în oraș nici măcar la o singură acțiune electorală. De altfel, tensiunile dintre cei doi au răbufnit într-un interviu pe care Cătălin Flutur l-a acordat ziarului Botoșăneanul în plină campanie electorală și în care nu s-a ferit să vorbească despre un posibil blat pe care președintele PNL Botoșani l-ar face cu lidera PSD Botoșani.

 

Singur, atât de singur...


De la declanșarea imensului scandal privind posibila fraudare a alegerilor pentru Primăria Botoșani, nici președintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, nici prim-vicepreședinții Gheorghe Sorescu și Cristian Roman și nici măcar deputatul Cristian Achiței nu i-au luat public apărarea lui Cătălin Flutur. De altfel, edilul șef nu este foarte ajutat nici măcar de toți consilierii locali foști și viitori, lucrând în bună parte cu oamenii de la cabinet, foști sau actuali.

 

A venit factura?


Deși oficial evită să îi răspundă, în privat unii liberali de vază susțin că primarul în exercițiu nu face altceva acum decât să plătească prețul a patru ani în care ar fi sfidat conducerea PNL, ”a condus Primăria Botoșani pe persoană fizică”, ar fi luat decizii fără consultarea partidului, ”doar cu un grup de foști PDL-iști” și că ”noi aflam din presă cine este pus în nu știu care consiliu de administrație” fără a se purta vreo discuție la partid, ”deși posturile erau practic obținute cu sprijin politic”.

 

De asemenea, unul dintre liberali susține că primarul nu a permis ingerințele celor de la județ în campania de la municipiu, că și-a organizat campania așa cum a crezut de cuviință, refuzând să meargă la întâlniri cu cetățenii, neascunzându-și mirarea că, ”la experiența și flerul lui politic și-a pus întregul destin politic în mâinile unui puștan fără vreo experiență politică și care n-a mai făcut în viața lui o campanie electorală”. Iar concluzia acestor liberali ar fi că, după toate aceste lucruri, edilul șef nu ar fi îndriduit să aibă prea multe așteptări de la partid. 

 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
Flutur nu renunță la bătălie: Tribunalul Botoșani va hotărî pe fond săptămâna viitoare asupra deciziilor de renumărare a voturilor
Cosmin Andrei de pe scaunul primarului: Am câștigat alegerile la Botoșani VIDEO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google play download from apple store
Compania de apă a județului cheltuiește lunar aproape 20.000 de lei cu paza unei stații care nu a funcționat niciodată – FOTO&VIDEO
Compania cu drept exclusiv de furnizare a serviciilor de apă și canalizare în întreg județul continuă să înregistreze cheltuieli cel puțin ciudate. Iar contractul cu paza bunurilor și obiectivelor ar putea fi un exemplu, mai ales când sunt cheltuite sume consistente pentru obiective care nu aduc niciun beneficiu.
Primăria le ia banii proprietarilor cu clădiri sau terenuri în paragină, supraimpozitare de 400% pentru foste fabrici, cantine sau case: Îi executăm silitGALERIE FOTO
Aproape opt luni au durat verificările efectuate în municipiul Botoșani de către o comisie mixtă constituită prin dispoziția primarului Cosmin Andrei. Botoșănenii care nu-și îngrijesc proprietățile sunt buni de plată.
Șoptică și atacurile șefei CJ la adresa medicilor: Vine d-na președinte și le mai dă lecții / A făcut și ea liceul pe unde a putut, facultate, numai ea știe ce a făcut și ce licență are
Pornind de la ceea ce s-a întâmplat la Secția de Obstetrică – Ginecologie a Spitalului Județean Mavromati, unde o tânără de 25 de ani a murit fără ca timp de șapte ore să primească îngrijiri medicale, deputatul Costel Șoptică a arătat pentru Botoșăneanul că asemenea tragedii se produc și ca urmare a propulsării de către PSD-iști în funcții de conducere a unor oameni care nu au vreo legătură profesională cu domeniile respective.
”Un film așa, oarecum bășcălios, la adresa unui sfânt al Ardealului” - O premieră la Unirea cum n-a mai fost alta: Unii spectatori au părăsit sala, alții s-au enervat, regizorul luat la rost VIDEO & GALERIE FOTO
Câteva aplauze răzlețe, alte câteva zeci de secunde de tăcere, foarte puține felicitări și apoi un val de întrebări acuzatoare la adresa regizorului, venit în fața spectatorilor botoșăneni pentru a discuta pe seama filmului ”Arsenie. Viața de apoi”, a cărei proiecție specială a avut loc marți seară la Cinema Unirea.
Este OFICIAL! Daune de peste 7 milioane de euro solicitate de familie în cazul Alexandra
Solicitările de daune morale urmează a fi depuse de reprezentanții legali ai familiei Alexandrei Ivanov.
Alexandra ar fi împlinit 26 de ani! Comemorare la mormânt cu peste 100 de botoșăneni, slujbă oficiată de nouă preoți – VIDEO&FOTO
Alexandra Ivanov, născută pe data de 11 septembrie 1997.Decedată pe data de 18 august 2023, în Maternitatea Botoșani.
Povestea ”made in PNL” a numirii de către Doina Federovici a unui manager liberal: Să nu se facă de rușine, îi ajutăm și cu Monica Adăscăliței la Botoșani
Decizia președintelui social-democrat al Consiliului Județean Botoșani de a numi un manager liberal la conducerea celui mai mare spital a fost una surprinzătoare, cel puțin din punct de vedere politic.
An nou, probleme vechi: Zeci de școli din Botoșani tot FĂRĂ autorizație sanitară
Și în anul de învățământ care va începe luni vor exista școli din județul Botoșani care nu dețin autorizație sanitară de funcționare.
Momente emoționante: Prima generație de la ”Electro” s-a întâlnit după 45 de ani, alături de directorul care a înființat liceul – VIDEO&FOTO
Majoritatea foștilor elevi au împlinit de ceva vreme vârsta pensionării. Au făcut parte din prima generație a actualului Colegiu Tehnic ”Gheorghe Asachi”, fostul ”Liceu Electrocontact”.
Daune de peste 1 milion de euro pentru Alexandra: Să le luăm bunurile și casele / Viața nu poate costa trei paraleVIDEO
Specializată în dreptul asigurărilor, avocata din Iași care a preluat cazul Alexandrei Ivanov are deja două sentințe cu daune care depășesc pragul de 1 milion de euro. Se gândește ca și în acest proces nivelul daunelor ce vor fi solicitate să fie ridicat.
Președintele tinerilor liberali a plecat din partid la câteva luni după ce a fost ales. Cu tot cu soție... – GALERIE FOTO
La sfârșitul lunii iunie a anului trecut Andi Buchi (foto cu ochelari) a fost ales cu o largă majoritate președinte județean al Tineretului Național Liberal. La începutul lunii septembrie a acestui an, a fost anunțat oficial drept membru al Forței Dreptei, formațiune înființată de fostul președinte PNL, Ludovic Orban și condusă la Botoșani de un alt ex-liberal, Viorel Iliuță.
Se cere OFICIAL arestarea preventivă a unor angajați ai Maternității în dosarul decesului Alexandrei Ivanov: Pot în numele dreptății să fac aceste solicităriVIDEO
Ancheta în cazul morții Alexandrei Ivanov este încă în plină desfășurare și departe de a se finaliza. Se anunță un nou maraton de audieri programate cel mai probabil săptămâna viitoare, cu țintă către personalul medical.
Patronul din Suceava care era să ne lase fără depozit de deșeuri mai prosperă patru ani la Botoșani
În 2021 și 2022, depozitul a fost la un mic pas să rămână fără autorizație de mediu, din cauza unui management defectuos care a atras amenzi de la Garda de Mediu. Anul acesta, administratorul depozitului a primit „undă verde” pentru a se ocupa de depozit încă patru ani. Liberalii de la Județ nu au scos un sunet.
Percheziții la doctorițele Oprișanu și Pitrop, medicul de gardă în noaptea morții, audiere maraton la Parchetul din Suceava
Medicul Mariana Pitrop, care se afla de gardă în noaptea în care Alexandra Ivanov a încetat din viață la Maternitatea Botoșani fără ca timp de șapte ore să i se acorde vreun ajutor medical, a fost audiată timp de șase ore în cursul zilei de vineri.
PRIMELE declarații publice ale președintelui Colegiului Medicilor Botoșani, în cazul Alexandrei Ivanov – VIDEO
La nivelul Colegiului Medicilor Botoșani a fost declanșată o anchetă disciplinară privitoare la situația ivitată la Secția de Obstetrică și Ginecologie din cadrul Spitalului Județean Mavromati în cazul „Alexandra Ivanov” unul cu un puternic impact mediatic și comunitar.
Drumuri distruse de coloane de tiruri cu cereale, șefii județului anunță controale surpriză, amenzile pot ajunge și la 5.000 de euro de șofer – VIDEO
Mai multe porțiuni de drumuri județene au fost afectate de coloanele de camioane încărcate cu cereale mai ales.Cea mai afectată este zona de nord a județului unde astfel de coloane ar fi mai frecvente.
VIDEO cu imaginile înfiorătoare de la Maternitate - PRIMELE măsuri luate de noul manager: Este într-adevăr o problemă
Moartea Alexandrei Ivanov a declanșat o serie de schimbări în sistemul medical botoșănean. Nereguli grave care înainte erau trecute cu vederea sunt acum reparate.
Încep audierile familiei la Poliție în cazul Alexandra, avocata din Iași: Vă rog să aveți încredere în funcționarea justiției!
Ancheta privitoare la decesul Alexandrei Ivanov a fost preluată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava. Procurorii i-au delegat pe polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean pentru audierea martorilor cu implicare directă.
Faimoasă în Moldova, supranumită și „avocata diavolului”, a preluat cazul Alexandra, se anunță proces de răsunet: Vom vorbi de daune uriașe / S-au rătăcit în sistemul medical astfel de psihopațiVIDEO
Gianina Vera Poroșnicu a acceptat să reprezinte familia Alexandrei Ivanov în toate etapele legale pe care le va urma dosarul care vizează moartea tinerei, de la faza de cercetare penală până la reprezentarea ca apărător legal, după ce va fi făcută trimiterea în judecată a autorilor, aceasta dacă în probatoriul administrat de anchetatori vor apărea și persoane cu calitatea de inculpați.
Șefii de la Consiliul Județean, deplasare de urgență în comuna fără apă de la Botoșani: SOLUȚIA găsită la Primărie – VIDEO& GALERIE FOTO
Conducerea Consiliului Județean a reacționat prompt la problemele pe care le întâmpină botoșănenii din comuna Blândești cu lipsa apei.Vicepreședinții instituției au preluat această misiune de a găsi o soluție de orice fel pentru rezolvarea acestei situații și pentru ca oamenii să nu mai sufere.
O minzerie sunteți cu totii , Flutur, Soptica ... jalnici
4 octombrie 2020, 10:57
De unde stii tu ca despre Val Mintemulta se vorbeste aici? Sau daca pui lucrurile cap la cap ajungi la dumnia sa. Poate gresesti Insa cartea pe care o stie ii foloseste in primul rand domniei sale si este in discordanta cu politica de denigrare si minciuna crasa pe care o disemineaza in spatiul public. Paradoxal, nu si-a pus nimeni mitea cu el fiindca aduce multe prejudicii de imagine multor oameni doar avand ca baza a zicerilor sale BÂRFA. Insa un lucru este foarte clar- oricata carte ai avea, daca nu ai si un dram de caracter si o infima doza de bun simt, tot degeaba este! Eu raman la convingerea ca o fi vreunul fara minte ca sunt destui ”Vali”in Botosani.
3 octombrie 2020, 17:41
Cică "Val turnătorul". Voi ați băut prea mult rachiu dat de ce trei trandafiri. Nu vă e rușine, omul știe mai multa carte decât toata sleata pesedista.
3 octombrie 2020, 16:59
Votul meu nu-l va mai avea NIMENI!!A avut ocazia si PNL si PSD sa arate cat de corecti au fost in alegeri! Asa, lui Flutur i-a ramas doar sa faca plangeri penalie pe banda rulanta, inclusiv oamenilor lui care au fost partasi la fraudare deoarece si cu acordul lor s-au “ furat” voturi.Celelalte partide, cantitati neglijabile pe plan local care au mostenit acelasi narav de la neamuri si cunostinte, membre in partidele mai dus mentionate, toti niste oportunisti pregatiti si ei sa ocupe functii fara a avea habar cu ce se mananca administratia publica.
3 octombrie 2020, 16:58
Si dupa toate astea, in consiliul local PNL va fi reprezentat de oamenii lui flutur. Muahahahaha
3 octombrie 2020, 15:46
”Pur si simplu”---i-ai macelarit! Betie, spaga, sictir pentru cetateanul de rand, un oras neglijat total, cam asta ai oferit botosanenilor in ultimii patru ani plus tot soiul de nerusinati care au lovit cu ciomegele prin intermediul asaziselor lor bloguri si emisiuni”culturale” PNL si pe cei ce nu va pupau mana. Rusine sa-ti fie si incearca sa te ascunzi, sa nu mai deschizi gura never, caci nu mai esti credibil. I-ati achitii, turcanii, iliutii, bejenarii , rotunzii si toate neamurile acestea proaste care de ani intregi, pe bani au discreditat mizerabil tot ceea ce parea sa aiba o sansa in PNL si du-te unde stii! Mai aveai o sansa sa treci demn peste infrangerea asta, infrangerea ta personala care s-a rasfrant si asupra PNl ,fiindca electoratul de dreapta nu a mai venit la vot. Ne-am ales cu un primar care nu stie pe ce lume traieste numai si numai din pricina faptului ca te-ai crezut etern.
3 octombrie 2020, 14:55
Dar Flutur a fost cu PNL ? :))))) Daca au mers penelistii ca fraierii singuri pe municipiu si au bătut cartiere, fara candidat alaturi, cum sa fie? CATALIN FLUTUR si-a bătut joc din PNL Botosani, el si șleahta lui cu Țurcanu, Orisanu, Lupascu sa plece
3 octombrie 2020, 14:52
Si eu am fost„macelarit”de o clica trimisa de dumneavoastra cu patru ani in urma!Este un Dumnezeu peste noi si plateste fiecaruia dupa faptele lui!...
3 octombrie 2020, 14:23
PNL partidul national de Lichele.
3 octombrie 2020, 13:56
Campanie electorala cu nulitati gen achitei, iliuta , mihaitza tzurcanu,etc, nu puteau sa-ti aduca decat rezultatul acesta. fluturasul este un puiut bolsevic, trait bune, imbuibat si megaticalos care iti baga cutitul in spate (la figurat) dupa ce in fata ti-a spus ca te iubeste.Probabil in pepiniera lor de tineri au oameni cinstiti cu care sa iasa in fata si cred ca Magopet si Oloeriu sunt doi dintre cei care vor avea un cuvant greu de spus, doi dintre adevaratii penelisti care au sfintit locul si au adus plus valoare PNL. Turcanu, achitei iliuta- OUT!
3 octombrie 2020, 13:46
Probabil isi va da si demisia de onoare din PNl, fiindca nu a fost penelist niciodata. Sa se descurce in mediul privat, sa deschida o afacere din spagile incasate si sa plateasca impozit la stat. Locativa va fi desfiintata de Psd chiar daca oamenii de acolo sunt juma-juma pesedisti si clica flutur.
3 octombrie 2020, 13:28
Fără să urmăresc prea mult "finețurile" și mâncătoriile din sânul PNL-iștilor Botoșăneni după scrisoarea asta îmi este clar că acest partid în județul ăsta nu prea are perspective de mai bine atâta timp cât nu se înțeleg nici măcar între ei. Vă meritați soarta dragilor iar Flutur se pare că și-a cam terminat resursele și poate să-și crească liniștit nepoții înafara politichiei. Prevăd niște rezultate dezastruoase la nivelul județului pentru PNL , nu există lideri, nu există viziune nu există oameni capabili. Atâta timp cât partidul ăsta a fost și este populat cu personaje precum Țurcanu ăla cu vila din șpagă și Gireadă tractoristul ajuns și mai era parcă un primar prin nordul extrem care se juca de-a contrabandistul de țigări nici nu știu dacă mai poate avea cineva pretenții. Ce e drept și PSD după trecutul glorios cu Conțac și prezentul mirobolant reprezentat de Budăi , Federovici și alții personalități de prestigiu din care Dragnea și Veorica au făcut ce au vrut nu cred că are perspective de mai bine. Cu toții sunt, după umila mea părere, doar niște aplaudaci triști care n-au fost și nu vor fi capabili să lase ceva bun pentru votanții din județ în urmă.
3 octombrie 2020, 13:20
ATI ORGANIZAT ALEGERILE , ATI AVUT REPREZENTANTI IN TOATE SECTIILE DE VOT ,ATI FOST ALIATI CU TOTI CEILALTI REPREZENTANTI AI PARTIDELOR DE DREAPTA, ATI FACUT FRONT COMUN IMPOTRIVA PSD , ATI FOST IN FIECARE SECTIE 7-8 REPREZENTANTI ALIATI, IMPOTRIVA UNUI SINGUR REPREZENTANT PSD SI AVETI TUPEUL SA ACUZATI CA PSD A FRAUDAT ALEGERILE????.......ESTE PENIBIL! !!!!........RUSINE.!.!!!..OPRITI-VA DIN MANIPUAREA ASTA IEFTINA!!!
3 octombrie 2020, 13:11
Am convingerea ca PNl se va ridica din noroiul in care acest impostor l-a calcat in picioare si va veni la parlamentare cu liste avand pe ele oameni onesti, tineri si nu numai, persoane credibile si serioase. Nu voi vota niciodata o lista pe care se va afla Achitei sau oricare alt impostor.
3 octombrie 2020, 13:11
Mult orgoliu. A fost prea sigur ca va castiga alegerile. A pozat in bun crestin in gesturi si nu in fapte. Nu se mai obosea sa vorbeasca cu oamenii simpli.S-a inconjurat de yesmeni cu purtari execrabile, ahtiati dupa functii si bani Achitei, Turcanu, Turcu etc.Nu a gospodarit in interesul comunitatii fondurile publice la lucrarile de pe Bulevard și de la Cornisa. Regretele sunt tarzii.
3 octombrie 2020, 12:32
E culmea fluturele! Ăsta nu poate să înțeleagă că a pierdut alegerile. Oamenii nu te-au vrut primar. Punct. Mergi acasă, chiar nu ai treabă???
3 octombrie 2020, 12:07
E prea tarziu cei pe care se baza domnu Flutur erau interesati pentru imagina lor de-a mai castiga pentru a 2 oara un post de C.L sau de C.J. si mai putin interesati de functia de primar la care se gandea ca ar puteaua castiga domnu Flutur .
3 octombrie 2020, 12:01
Si uite asa o menajera sferto-docta si un ogar nauc au ajuns in capul trebii.Cum ciuma rosie nu va pupa la guvernare astia 4 ani, e limpede ca habarnistii astia vor face fix zero, fara virgula.Asa e cand mergi la urne si ai capul pe umeri doar ca sa nu-ti ploua in gat..
3 octombrie 2020, 11:44
Dar Flutur a fost cu PNL ? :))))) Daca au mers penelistii ca fraierii singuri pe municipiu si au bătut cartiere, fara candidat alaturi, cum sa fie? CATALIN FLUTUR si-a bătut joc din PNL Botosani, el si șleahta lui cu Țurcanu, Orisanu, Lupascu sa plece
3 octombrie 2020, 11:05
pur si simplu m-am saturat, peste tot apare catalin măgărel care plănge:))
3 octombrie 2020, 11:05
Urmeaza noaptea cutitelor lungi. In PNL. S-au trezit si astia dupa patru ani ca ii conduce PDL-ul si cateva lipitori ca Orosani si Turcanu. Speram ca unii ca Roman si Iliuta sa ramana in istorie. Sa nu reapara ca salvatori ;-) PNL la Botosani mai are o ultima sansa, peste patru ani. La fel si PSD. Dar nu cu astia.
3 octombrie 2020, 10:56
Orosanu, Diaconu, Bejenariu, Rotundu I, Val-turnatorul, Achtei, Florin Turcanu, Prisecariu-multecasesiterenuriretrocedate si multe alte capuse care au stors financiar bugetul primariei si care au lovit in PNL si in toti cei ce au condus peneleul de cand s-a aciuat flutur acolo. Discreditarea a fost singura actiune coordonata de sleata lui flutur. Nu-i bai, la cati bani are poate trai in Dubai, acolo unde se simte in largul lui. Numai gaura neagra Cornisa cat a inghitit din bugetul primariei, strazile facute in bataie de joc, proiecte finantate gras de doua-trei ori si neterminate niciodata (Bulevardul, Teatrul, etc).
3 octombrie 2020, 10:01
Domnule fost primar, cu oameni ca Oroșanu lângă tine nici nu ai cum să câștigi!!!!!Aducându-l pe Oroșanu să știi că ai îndepărtat mulți oameni de lângă tine, mulți membri de partid. Nu știu ce ai găsit bun la acest individ. Numai că ți-a dat impresia că este slugarnic și cu capul plecat în fața ta i-ai dat funcții importante. Mai interesează-te să vezi ce fel de om este acest individ și câte persoane care l-au ajutat au fost mușcate mai apoi. Păcat!!!
3 octombrie 2020, 09:51
.....Ți-ai Luat Țeapa într-un Hiper Partid?
3 octombrie 2020, 09:47
Singura iubire posibila deoarece doar cine se aseamana se aduna.Doar cu Florin Turcanu s-a inteles tiripliciul asta plangacios.
3 octombrie 2020, 09:40
O minzerie sunteți cu totii , Flutur, Soptica ... jalnici
3 octombrie 2020, 09:33
Sondaj
La clasa copiilor dvs. s-au cerut bani pentru fondul clasei?
Declaraţia zilei
„Eram cu inima îndoită după 40 de ani dacă să mă retrag, să îmi văd pensie, dar am zis să mai rămân un an. Nu pentru cumul am rămas, deci nu mă interesează latura financiară”,Eugen Mateciuc, director APM Botoș ...
answear.ro%20
flanco.ro/
inpuff.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.9675 lei
USD
Dolarul SUA
4.6709 lei
CHF
Francul elveţian
5.1538 lei
GBP
Lira sterlină
5.7134 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.1507 lei
XAU
Gramul de aur
289.1272 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2571 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2837 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0071 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4698 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2037 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6663 lei
Vremea
astăzi
Botosani
17.8 o C
Dorohoi
17.4 o C
Bucecea
17.6 o C
Darabani
16.8 o C
Saveni
18.0 o C
Ştefăneşti
17.5 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.