Știrea zilei
FOTOREPORTAJ Sute de oameni & garoafe,directorime, primar şi candidaţi la mitingul USL 
Peste 500 de oameni au mărşăluit vineri după-amiază la Botoşani într-un miting care marchează pentru USL finalul campaniei electorale. Înarmaţi cu steaguri, bannere, afişe şi... sute de garoafe, manifestanţii au plecat de la sediul de campanie de pe Pietonalul Unirii sub atenta supraveghere a candidatului la Senat, Viorel Grigoraş.


Garoafe şi pentru bărbaţi, au dat şi peste nişte ecologişti

Cu toţii s-au oprit puţin în casa PSD-ului, unde li s-au alăturat primarul Ovidiu Portariuc şi candidaţii social-democraţi la deputăţie şi au pornit apoi pe Cuza Vodă, de unde au făcut stânga pe Calea Naţională. Pe tot parcursul marşului circulaţia auto a fost interzisă, mai mulţi poliţişti de la Serviciul Rutier, precum şi poliţişti locali - unii dintre ei răsplătiţi fiind chiar şi cu flori şi flyere electorale - dirijând circulaţia. De altfel, în timp ce grosul membrilor şi simpatizanţilor USL au mers pe stradă, grupuri de tineri cu garoafe şi materiale electorale au făcut acest lucru pe trotuare, acordând flori inclusiv bărbaţilor. Printre beneficiari s-au numărat inclusiv membri ai Partidului Ecologist Român, cu căciuliţe verzi inscripţionate cu „ecologiştii”, care se aflau în apropierea Stadionului Municipal. Aceştia puseseră deja pe maşini fluturaşe cu PER, astfel încât atunci când a trecut coloana USL, social-democraţii şi liberalii aceştia şi-au aşezat propriile materiale peste sau pe lângă cele ale ecologiştilor.

De la protestatarii "independenţi" la poensionari militari şi batalioanele care trec Carpaţii

La miting au luat parte o mulţime de foşti sau actuali directori, de la cei de la unităţile subordonate Consiliului Judeţean sau Consiliului Local, precum Liviu Toma, Simion Drelciuc şi Gabriel Cârlan de la Urban Serv şi Nova Apaserv până la cei cu subordonare ministerială, precum Silvia Diaconu de la Casa Corpului Didactic şi Vasile Gherasă de la Secţia Drumuri Naţionale. Lor li s-au adăugat o pleiadă de consilieri judeţeni şi locali şi de angajaţi în instituţii, nelipsiţi fiind, ca şi în alte cazuri, consilierii de la Primăria Botoşani ai lui Ovidiu Portariuc. De altfel, nu a lipsit nici VW-ul edilului şef, care tot aştepta coloana din faţă, lucru pe care l-a făcut atât pe Calea Naţională, pe lângă Stadionul Municipal, cât şi lângă Botoşani Shopping Center. Prezenţi au fost şi manifestanţii din iarnă care au protestat ca independenţi luni de zile şi care acum scandau la portavoce ”USeLe victorie / PDL istorie" şi nici tradiţionalii pensionari militari care au refuzat să ia parte la acţiunile de protest organizate de Cartel Alfa împotriva actualului Guvern.
Pe tot parcursul marşului coloana a fost deschisă, pe lângă maşina Poliţiei, de o alta, de la RVG, la care se difuzau melodii patriotice de genul „Trec batalioane române Carpaţii”. De asemenea, personal, Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale, a supravegheat desfăşurarea marşului.

miting USL Botosani alegerile parlamentare
miting USL Botosani alegerile parlamentare 2
miting USL Botosani alegerile parlamentare 3
miting USL Botosani alegerile parlamentare 4
miting USL Botosani alegerile parlamentare 5
miting USL Botosani alegerile parlamentare 6
miting USL Botosani alegerile parlamentare 7
miting USL Botosani alegerile parlamentare 8
miting USL Botosani alegerile parlamentare 9
miting USL Botosani alegerile parlamentare 10
miting USL Botosani alegerile parlamentare 11


VEZI ŞI:
 Faţa nevăzută a mitingului USL Botoşani, de la maşinile cu steaguri şi şuşotelile lui Crin cu Victor la consiliera prefectului şi directorul care se ascunde – GALERIE FOTO

VEZI ŞI:
 Miting copilăros în Parcul Tineretului : ţâncii în extaz politic traşi cu trenuleţul electoral, părinţii traşi cu bugetul. Tot electoral... VIDEO & GALERIE FOTO

VEZI ŞI:
 FOTOREPORTAJ Insider in campania USL : sindicalist, dans, artişti cu propaganda & patron şi director cu chiuitul 
VEZI ŞI:
 Pantaloni scurţi, bere, apă, garoafe, foşti-viitori şefi la mitingul USL – GALERIE FOTO
RĂSPUNS în bătaie de joc de la Administrația Bazinală, pensionarul Mețler cu „protecție” și după ce ”l-a luat... apa”
Scandalul izbucnit în cadrul Agenției Naționale a Apelor Române (ANAR) cu privire la o serie de angajări revoltătoare ale unor persoane incompetente sau cu grade de rudenie la nivel înalt, continuă să ridice o mulțime de semne de întrebare.
MODIFICĂRI în Botoșani: Poliția poate ridica mașinile din parcările concesionate, familiile cu mai multe locuri de parcare rămân doar cu UNUL singur
În sala Mihai Eminescu a avut loc luni o dezbatere publică pe marginea regulamentului de gestionare al parcărilor din municipiu.
Audit la ”TBC”: Pază de la Suceava & mașină de spălat din Italia recepționată înainte să ajungă la Botoșani - DOCUMENT
Noul manager de la Spitalul de Pneumoftiziologie din subordinea municipalității botoșănene a preluat conducerea unității medicale de la începutul acestei luni și susține că a găsit lucruri făcute sub sau la limita legalității. În completarea celor afirmate, are ca instrument justificativ un raport de audit pentru activitatea din anul 2020.
Primul muzeu multimedia de la Botoșani, amenajat sub pământ – IMAGINI spectaculoase despre cum va arăta – VIDEO & FOTO
Este posibil grație unui proiect cu finanțare europeană implementat alături de parteneri din Ucraina. Inițiativa aparține Primăriei municipiului Botoșani, prin serviciul de programe europene din cadrul instituției, care a atras finanțarea.
Fetițe gemene în vârstă de patru ani adoptate de o familie din Botoșani
Mai multe familii din Botoșani s-au întregit și au primit o undă de speranță chiar și pe timp de pandemie. Au reușit să adopte copii aflați în grija Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).
S-au supărat eroii în halate albe, guvernanții le-au promis mai mulți bani decât primesc deja și i-au „păcălit”, pacienții le mor în spitale, dar asta contează mai puțin
Prima ședință reunită după nefastul an pandemic 2020 la Prefectura Botoșani le-a fost cumva dedicată salariaților din sistemul sanitar botoșănean. Cunoscuta Comisie de Dialog Social (CDS) care în vremurile de normalitate se întrunea trimestrial și în cadrul căreia erau dezbătute tot felul de probleme întâmpinate de bugetari. Pentru că privații nu beneficiază de atât de multe drepturi precum cei din sistemul public.
”Gentlemen's agreement” la Nova Apaserv! Directorul „providențial” al liberalilor a deblocat într-o săptămână conturile societății
Ținta propusă în primele zile de la preluarea conducerii societății Nova Apaserv a fost deblocarea conturilor și efectuarea plăților restante urgente. Compania risca să fie deconectată de la electricitate și astfel nu mai putea furniza servicii către populație. Aceasta în condițiile în care salariații sunt neplătiți de deja două luni.
De manual: Cum ajungi șefă de centru la un concurs închis doritorilor din afara instituției - DOCUMENT
Persoana care ocupă temporar funcția de șef al Centrului Social de Urgență (CSU) din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) se află în situația favorabilă de a se definitiva pe funcție.
Trei oameni de afaceri, o fostă primăriță și un subsecretar de stat - pentru subprefect la PNL – LISTA
Dacă pentru funcția de prefect lucrurile s-au tranșat relativ repede în PNL Botoșani după ce organizația județeană a obținut postul în cadrul coaliției, oarecum paradoxal, pentru subprefect lucrurile par mai complicate. Sau cel puțin sunt mai mulți doritori.  
Loading...
Concertul de Ziua Îndrăgostiților pe scena Filarmonicii din Botoșani: Bravo!!!, au strigat domnii / Cam mult, au șoptit doamnele - GALERIE FOTO&VIDEO
Spectacol mai puțin obișnuit, sâmbătă seara, pe scena Filarmonicii ”George Enescu” din Botoșani.
Un medic botoșănean efectuează operații revoluționare în Belgia cu o cască de realitate augmentată dezvoltată de Microsoft și NASA – GALERIE FOTO
”Nimeni nu-i profet în țara lui” este un proverb cu aplicabilitate tot mai dureroasă în România. Și se resimte și mai pregnant în Botoșani, județ părăsit de zeci de mii de oameni plecați să-și găsească un rost în străinătate. Din nefericire, pierdem astfel tot mai multe minți luminate, oameni care dacă ar fi rămas pe aceste meleaguri poate că ar fi reușit să urnească lucrurile și în acest colț uitat de lume.   
Plecări și demisii pe capete la Modern Calor, avem director interimar
Compania de termoficare a orașului se află în plin proces de reorganizare a echipei de management după ce nu mai puțin de trei dintre cei șapte șefi au părăsit unitatea.
AFACERILE macabre cu bunurile statului, înfloritoare la Botoșani, locurile care se vând abuziv cu mii de euro
Botoșăneanul semnala fenomenul în urmă cu patru ani de zile, iar de atunci aproape că nu s-a schimbat nimic. Site-urile de vânzări sunt pline de anunțuri prin care se scot la vânzare locuri de înhumare din cimitirele statului.
Cum să pierzi șefia de la ”Apă” după ce ai avut 5 membri în CA din 7: Uluitoarea poveste în care Șoptică și Țurcanu au răsturnat PSD-ul cu... Pro
Propulsarea unui director liberal la conducerea SC Nova Apaserv SA în condițiile în care acționar majoritar al societății este Consiliul Județean, instituție cu președinte, vicepreședinte și administrator public de la PSD, a fost posibilă datorită unui plan pus la cale de PNL la care s-au raliat Pro România și ALDE.
Loading...
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă NU au demisionat! Pur și simplu au fost anunțați să NU mai vină la serviciu – DOCUMENT
După publicarea articolului referitor la plecarea a doi angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) Botoșani, unul dintre cei care s-au trezit cu contractul de muncă încetat a dorit să clarifice public modul în care s-a realizat încheierea relațiilor de muncă.
Viteji și vocali doar pe Facebook! Oficial, majoritatea pacienților care au fost internați la Mavromati NU au dat șpagă sau NU au cumpărat medicamente
Peste 2.000 de pacienți sunt internați lunar la Spitalul Județean Mavromati. Puțini sunt însă cei care își exprimă oficial opinia cu privire la serviciile oferite de către cea mai mare unitate medicală din județ.
Omul lui Țurcanu de la ALDE a preluat Partidul AUR la Botoșani: Ne-am strâns mâna
O mișcare surprinzătoare pe scena politică botoșăneană a avut loc la mijlocul acestei săptămâni. Conducerea națională a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a desemnat un nou președinte al organizației județene. Și nu este vorba despre independentul care discutase pe această temă cu liderii de la București, ci de membrul altui partid.
Costel Șoptică și-a luat înapoi prefectul și un subprefect! Vot și jocuri de culise pentru posturile din Prefectură
PNL a obținut trei posturi de conducere în Prefectură, a pierdut unul și intră în marea bătălie pentru alegerea persoanelor care le vor ocupa, în cazul a cel puțin două dintre ele. Vineri, 5 februarie 2021 membrii Biroului Politic Județean (BPJ) din cadrul PNL Botoșani vor vota pentru susținerea politică a prefectului, fie el același sau altul.
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă au renunțat la posturi după scandalul care se lasă cu un proces colectiv
Acțiunea fără precedent a oamenilor străzii de la Botoșani care și-au arătat intenția de a deschide un proces colectiv împotriva Direcției de Asistență Socială (DAS) a municipalității botoșănene s-a soldat cu ieșirea din sistem a doi angajați care au fost implicați direct în furnizarea meselor pe timpul carantinei.
SURSE: Fost candidat la locale și parlamentare aproape să ocupe o funcție care a avut un singur deținător în istoria județului
Un social democrat specializat pe fonduri europene ar urma să preia funcția de administrator public al Consiliului Județean.
Dupa inceputul masurilor impotriva poporului,daca ar fi alegerile maine cu cine ati vota??????.Au asteptat sa treaca alegerile si .........proasta alegere!!!!!!!
13 decembrie 2012, 21:57
Comarita este in timpul programului de lucru si participa la miting este corect?Se aude d-le primar??!A pupat in fund PDL-ul si cand l-au pus pe liber a trecut in cealalta baricada ,de astfel de oameni aveti nevoie?
10 decembrie 2012, 08:45
Oare cu o floare poti cumpara toti oamenii care sunt necajiti in Botosaniul asta?Pentru un amarat de vot ti se da o garoafa si mii de promisiuni.E DEADREPTUL RIDICOL...........
9 decembrie 2012, 17:56
cei de la ARD tot parsivi au ramas,sa le fie rusine,nu stiu decat sa rezolve prin bataie,bravo celor de la USL ca nu se coboara la nivelul celor de la ARD.
8 decembrie 2012, 14:38
nu stiu care din partide joaca mai murdar,dar ARD,ii intrece pe tori,degeaba dau vina pe USL,dar ei sunt chiar niste nesimtiti,porcalai,aseara de ce au pus cei de la ARD foi la fiecare usa cu grigoras cu "hotiile lui",ce nesimtiti pit fi,le este frica de concurenta si nu stiu ce minciuni sa mai inventeze pe ultima suta de metri,au facut un gest foarte urat sa faca asa ceva,si ei zic de dreptate,dar joaca foarte murdar cei de la ARD!!!
8 decembrie 2012, 14:31
Pentru colegul "Bogdan Epureanu cu apostrof la sfarsit": chiar atat de jos poti sa ajungi incat sa-mi furi pana si numele? Inteleg ca nu ai curajul sa semnezi cu numele tau, dar macar ai decenta de a semna cu un pseudonim.Daca te intereseaza atat de mult, la referendul NU am fost la vot pentru ca nu am fost de acord cu tentativa de lovitura de stat, iar maine nici intr-un caz nu voi vota PSD-ul. Insa prin actiunea dumitale draga postac PDList m-ai convins ca nu se merita sa votez nici ARD-ul. Asa ca eu unul maine fie imi voi anula votul, fie voi vota un partid exotic gen PER. Felicitari pentru ca ai pierdut un vot pentru partidul dumitale!
8 decembrie 2012, 13:52
Ce fel de mars e asta?cu copii de 15 ani hai sa fim seriosi.
8 decembrie 2012, 13:17
balan, Hasul, diaconu, astia nu erau marii profesori promovati de adutza? A avut mana buna, acum vad ca toti sunt rosii. Ca buha.
8 decembrie 2012, 10:25
Sunt unul ditre protestatarii independenti care au manifestat in ianuarie-februarie 2012 impotriva guvernului Boc. Nu am participat si nu particip la mitinguri electorale ale aliantelor actuale pentru ca toti sunt mincinosi. Nu am vazut un program de guvernare, nu am auzit decat de Basescu de parca el ar candida acum, iar una dintre minciunile actualei coalitii le gasitii pe www.stelian-aivancesei.ro CINE SUNT MINCINOSII?
8 decembrie 2012, 09:26
pt LOLITAnu a urlat si nu a zbierat nimeni,tolomacomai spala-te,daca ti s-au infundat urechile
8 decembrie 2012, 07:02
Uite ce de nimeni trec pe stradă,mulţime de nimeni...Lei paralei cu coame bine intretzinute, dulai incruntati si catelushi ce se gudura pe langa ei doar doar vor prinde un osishor, maimutze-n fundu` gol dornice sa sterpeleasca ceva, girafe gratioase cu gatul lung intins dupa vreo pleashca, ursi si vulpi, dushmani pe fata pentru prostimea care-i asculta, dar prieteni buni pe la spate, gaini si gashte elegante dornice de afirmare si multe alte animale mai mult sau mai putin cunoscute ne umplura azi ulitza satului. Nu trebuie cumparat bilet. Reprezentatzia este gratis si chiar pe unele ulitze se servesc mici si bere pentru cei nehotaratzi. Toate animalele zambesc si ne promit spectacole de inalt nivel care ne vor umple casele de bucurie si bunastare. Cantecele lor colorate suna insa atat de fals pentru noi cei liberi cu mintea nealterata de minciuni. Ce pacat ca acest circ vine doar odata la 4 ani. Am rade mai des de incercarile lor jalnice de prostire…
8 decembrie 2012, 05:40
Asa cum spuneam mai sus, tinerii astia ne arata ca s-a mai schimbat ceva in USL: Iliescu doar la impuscat pe Ceausescu, a adus minerii sa ne ciomageasca de vre-0 2 ori a devalizat fabricile si ne-a lasat pe drumuri si a mai vandut si Pertomul pe nimic.Astia mici in frunte cu Ponta si Antonescu o sa ne puna streangul de gat la toti si o sa ne duca cu totul de rapa bagand in parlament tot felul de infractori si mardeiasi.Uitativa la noii "doctorasi" cu Bac profesional promovat de dna ministru Andronescu si o sa va dati seama de unde o sa mancati pensii peste cativa ani ....Totusi sper ca nu santem atat de inconstienti!
8 decembrie 2012, 00:03
Nerusinare n-are limite la USL. Cum poti sa faci ditamai galagia in fata Maternitatii??? Au urlat si au zbierat de mi-au infundat urechile...
7 decembrie 2012, 21:58
Domne, da' pruncii aia n-aveau scoala ? Li s-a pus absent ? Sau invata toti de dimineata, al naibii potriveala...
7 decembrie 2012, 21:21
Unii oameni și-au pierdut complet simțul ridicolului.
7 decembrie 2012, 21:13
Nu ma pot abtine sa nu remarc (cel putin cat se vede din fotografii) prezenta unui numar impresionant de tineri (si nu, nu cred ca toti au fost cumparati), ceea ce ne arata ca actualul USL nu mai e tocmai PSD-ul tovarasului Iliescu. Ca astia noi or fi mai buni sau mai rai e o tema de discutie deschisa dezbaterii, dar de remarcat ramane totusi faptul ca lucrurile s-au mai schimbat si la ei.
7 decembrie 2012, 20:54
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
„Le-am și spus (n.r reprezentanților Spitalului Județean Mavromati), numai la Penitenciar se interzice folosirea telefoanelor. Este un drept constituțional și le-am atras atenția vizavi de acest lucru”Dan Nechifor, prefect ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8747 lei
USD
Dolarul SUA
4.0535 lei
CHF
Francul elveţian
4.4161 lei
GBP
Lira sterlină
5.6329 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7924 lei
XAU
Gramul de aur
225.4539 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2316 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3414 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1571 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2041 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1864 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6555 lei
Vremea
astăzi
Botosani
1.3 o C
Dorohoi
1.3 o C
Bucecea
1.4 o C
Darabani
1.1 o C
Saveni
1.3 o C
Ştefăneşti
4.1 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.