Știrea zilei
Petrecerea anului la un sfert de veac de vodcă la Vorona: robot, confetti, Buzdugan, lacrimi şi noua Voronskaya – VIDEO & GALERIE FOTO

Povestea vodcii plecată din Vorona pentru a cuceri România a împlinit un sfert de veac. Iar oamenii care au făcut din „Voronskaya” unul dintre puţinele branduri botoşănene de rezonanţă naţională au marcat momentul cum se cuvine.

Unde stă adevărata bogăţie a companiei


Au făcut-o cu o petrecere care a început vineri seară la Casa Lux şi care s-a terminat după miezul nopţii, atunci când sărbătoarea grupului „Prodalcom” s-a transformat într-una a României întrucât se păşise deja în 1 Decembrie, zi când ţara noastră şi-a aniversat centenarul.


S-au trăit momente emoţionate, în care ochii asociaţiilor companiei din Vorona s-au umezit. Aceasta mai ales că şi-au premiat câţiva angajaţi care le-au fost alături încă din prima zi de activitate.


„25 de ani sau un sfert de secol, de suişuri, de coborâşuri, de realizări, dar nu despre acestea vreau să vă vorbesc acum, am să vă vorbesc despre adevărata bogăţie, bogăţia societăţii noastre, Prodalcom, despre oamenii care stau în spatele acestor realizări, despre oamenii care produc plus valoare”,


Nicu Catană, asociat Prodalcom.


Acesta a lansat încă de pe 30 noiembrie 2018 o invitaţie tuturor celor prezenţi pentru sărbătoarea din 2043, când firma îşi va aniversa semicentenarul.

 

Noua Voronskaya, intrare de gală


Iar printre cei care trebuie astfel să îşi fixeze deja în calendar viitoarea întâlnire s-au regăsit colaboratori din toate colţurile ţării, 280 de angajaţi, atâţi câţi are „Prodalcom”, directori de instituţii, parlamentari, preşedintele Consiliului Judeţean şi primarul. Pentru că toţi aceştia, alături de partenerele de viaţă, au luat parte la eveniment.


Dar conducerea companiei nu a marcat 25 de ani de activitate doar printr-o uriaşă petrecere, ci şi prin prezentarea noii game de produse. Locul vechii „Voronskaya” a fost luat de trei tipuri de votcă: Classic, Organic şi Platinum. Sticlele, cu un design cu totul nou, la care s-a lucrat mai bine de un an, au fost aduse în cutii speciale, după care a urmat o degustare generală. Nu a lipsit un tort uriaş în forma celor trei sticle colorate în alb, albastru şi negru.


„Sunt 25 de ani, este o sărbătoare mare pentru Prodalcom, sunt emoţionat pentru că am parcurs 25 de ani alături de asociatul şi prietenul meu. Să vă spun un secret: noi ne cunoaştem din copilărie, avem un istoric frumos, Nicu a fost la cumetria mea, când avea 10 luni, în 1965. Sunt 53 de ani de când ne cunoaştem, am parcurs lucruri frumoase împreună, prima dată la grădiniţă, apoi în liceu, în armată şi după. A fost o perioadă frumoasă, sunt sigur că vom rămâne împreună până la moarte. Ni s-a alăturat Dan Ursu, un asociat şi un prieten adevărat, cu care am avut ocazia să ne cunoaştem în 1991, când am colaborat şi sper să ne reîntâlnim în primă fază la 30 de ani, după care la 50 şi aş vrea în aceeaşi formulă să fim”,


Cornel Şfaiţer, asociat Prodalcom.

 

Cifre grele şi o distracţie nebună


Toţi cei trei asociaţi au avut alături soţiile, copiii şi, după caz, nepoţii, ei subliniind de mai multe ori că fără ajutorul partenerelor de viaţă nu ar fi putut să ajungă la un asemenea grad de dezvoltare. Care la finele anului precedent însemna 93,1 milioane de lei cifră de afaceri pentru SC Prodalcom Distribution SRL şi 15,7 milioane de lei SC Prodalcom SA, profitul însumat al celor două firme ridicându-se anul trecut la 4,39 milioane de lei.


Evoluţia firmei, precum şi imagini în direct de la spectacol s-au difuzat pe trei ecrane uriaşe. Şi am spus spectacol pentru că trupa „Feelings” chiar asta a făcut. Băieţii din Bacău au abordat tot felul de genuri, de la „Jump” – Kris Kross şi „I See Fire” - Ed Sheeran până la „Un trandafir creşte la firida mea” şi „Cântă cucu-n Bucovina”. Dincolo de muzică, la un moment dat un membru al formaţiei s-a costumat într-un robot care a... împuşcat mulţimea cu fum şi confetti. Şi a avut ce împuşca, ringul de dans fiind arhiplin în condiţiile în care peste 400 de oameni au luat parte la eveniment.

 

S-a tras cu… Buzduganul!


Show-ul a fost întregit de fotografiile la minut de pe hol, acolo unde s-au îngrămădit o mulţime de invitaţi şi de prezenţa actorului Daniel Buzdugan, care a remarcat că, „patronii de la această firmă chiar îşi consumă produsele. Să ştiţi că este lucru rar în România, de obicei patronii nu prea au curajul să-şi consume produsele de la firmele lor”. Aceasta după ce, în prealabil, a urat conducătorii, angajaţii şi invitaţii cu un „Pluguşor” cu multă… vodcă.

 

loading...
(P) Noua Voronskaya a fost lansată la Paris, Prodalcom a făcut pasul către târgurile internaționale - FOTOGALERIE
FOTO O companie de prestigiu marchează cu o… vodcă pe cinste 511 de ani de la finalul domniei lui Ştefan cel Mare

 

DESCARCĂ APLICAŢIA BOTOŞĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
Avalanșă de bețivi la Urgențe, tot mai mulți elevi alcoolici - Se cere consiliere în școli
Un fenomen îngrijorător se întâmplă în județul nostru. Medicii sunt îngrijorați, unii vârstnici speriați, iar unii părinți disperați. La Botoșani se bea, indiferent de vârstă sau sex, indiferent de ocupație sau de circumstanțe. Alcoolul a ajuns să fie plăcerea zilnică a sute de botoșăneni.
POVESTEA amenințării cu bombă de la Finanțe, o femeie ar fi avertizat autoritățile, vizați niște… arabi – GALERIE FOTO
Săptămâna a început la Botoșani într-un mod cu totul neașteptat după ce partea centrală a orașului a semănat cu un teatru de război. Jandarmi de la Brigada de Intervenții Speciale cu arme în mâini, bandă galbenă împrejurul perimetrului, polițiști și pirotehniști de la SRI au completat tabloul care dădea fiori.
Fiu de primar din Botoșani, lider în Diaspora - studiază la o universitate de top din Anglia pentru a SCHIMBA ceva în România
Robert are 21 de ani și este fiul primarului Marinel Stredie de la Cristinești. Spune că nu vrea să fie cunoscut datorită tatălui, ci prin lucrurile pe care le face el, singur, prin propriile forțe. Își admiră tatăl, însă își dorește să zboare în lume fără să fie neapărat asociat cu el.
Sharenting-ul: Noua modă printre părinții de la Botoșani, care pune în  pericol copiii, medic de la Mavromati:  A luat amploare acest fenomen
Zilnic  pe rețelele de socializare sunt postate de către botoșăneni, diverse, poze, texte și altele asemenea. Copilul la joacă, copilul cum mănâncă, copilul în cadă, copilul cum râde, etc.
SCANDAL în școli de la cadourile de 1 și 8 Martie, serbări anulate, părinți interogați și amenințați
Articolul publicat în Botoșăneanul la începutul lunii cu referire la cadourile uneori exagerate oferite cadrelor didactice în luna Mărțișor a stârnit o patimă neașteptată. Mai ales în rândul unor educatori sau învățători care ar fi anulat cu totul serbările de 8 Martie dedicate mamelor.
Deputatul de 200.000 de euro pe an a revenit printre botoșăneni cu tot cu consilieră: Este mulțumitor pentru mine - GALERIE FOTO
Exact în luna când a împlinit patru ani de la începutul mandatului, Mihai Țurcanu a revenit printre botoșăneni. Europarlamentarul a participat duminică la Comitetul de Coordonare Locală al PNL Botoșani, unde a avut și o luare de cuvânt. 
Se fură pe rupte din magazine: O angajată din Palatul de Justiție „se servea” zilnic dintr-un supermarket
Nu este deja o noutate că unii botoșăneni bagă mâna unde nu trebuie, însă este îngrijorător că numărul lor crește de la an la an. Printre aceștia regăsim și cazuri care pur și simplu te lasă fără replică. 
A dat mall-ul pe din afară! Uvertura a făcut peste 12,5 milioane euro într-un an cu noi recorduri de vizitatori
La aproape șase ani de la inaugurare, Uvertura Mall a stabilit un nou record de vizitatori. Spre deosebire de majoritatea celorlalte companii intrate în insolvență, pentru firma care administrează cel mai mare complex comercial această procedură nu a afectat business-ul propriu zis.
Martie la Botoșani: Luna coșmar pentru părinți și a cadourilor pentru cadre didactice – Flori de sute de lei, bani direct în plic sau chiar lanțuri din aur
Luna cadourilor a venit adusă de primăvară. Sau invers. Bineînțeles, femeile sunt cele care se bucură cel mai mult de această perioadă, însă nu numai. Cadrele didactice se numără printre persoanele cele mai avantajate de începutul primăverii iar motivul, în cazul celor care nu-l ghicesc încă, va fi arătat în acest articol.
Femeia din Botoșani care de 20 de ani strunește un „monstru” de 12 tone: În viața asta până nu încerci să faci ceva, nu poți să zici că nu poți
Se pare că femeile botoșănence nu sunt doar frumoase, ci și foarte curajoase. Noi am cunoscut o botoșăneancă încrezătoare că poate face același lucru ca un bărbat sau chiar mai bine.
Mâncarea italienilor a ajuns și la țăranii din Botoșani, o încearcă și nu se mai satură de ea: Mulți vin și mă întreabă: ce e asta?GALERIE FOTO
Când s-ar mai fi pomenit în urmă cu două decenii ca oamenii de la sate să renunțe la mămăliga aburindă și ulcica cu chișleac pentru o mâncare de care oricum nu auziseră. Ca un tablou imaginar, căruțele trase de cai sau vaci, în funcție de sat, ar fi oprit să cumpere „delicatesa” în drum spre muncile câmpului.  
I-au lăsat nervii: Bătaie cruntă între vecini, s-a cerut testarea cu poligraful -  Mi-a spus că aș întreține relații sexuale cu mama
Nu de puține ori vecinii se iau la bătaie, din motive întemeiate sau nu. Iar asta se întâmplă mai ales pe la sate.
Locuință SPARTĂ în noaptea de Revelion: Hoții au plecat cu 5.000 de lire, un Iphone și… mâncarea din frigider și sunt încă LIBERI
O familie de botoșăneni care locuiește în Anglia a venit acasă, la Botoșani, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, însă șederea lor a fost umbrită de un incident tipic românesc. S-au trezit prădați exact în noaptea dintre ani, hoții luându-le toții banii, lucruri de valoare și chiar și mâncarea din frigider.
Nu mai încap morții în cimitirele din Botoșani! Doi străini băgați în aceeași groapă: Este trist ce facem astăzi, aici
Cele două cimitire din municipiul Botoșani sunt deja suprapopulate iar locurile rămase pentru persoanele care au nevoie de un loc de veci sunt extrem de puține. Administratorii Urban Serv caută tot felul de soluții, unele chiar radicale, pentru a se putea face loc și altor persoane care mor.
astratex.ro
Procesul Uvertura Mall aproape de un FINAL (ne)așteptat – Moment cheie la Tribunal, șefii Primăriei Botoșani AUDIAȚI de instanță
Procesul început la Tribunalul Botoșani, în baza unei anchete a DNA Suceava cu privire la redevența calculată pentru Uvertura Mall, este pe final. Marți, 19 februarie 2019, au dat declarații în instanță persoanele care au calitate de inculpați în acest dosar. Marele tăcut al zilei a fost primarul Cătălin Flutur, singurul căruia nu i s-a auzit vocea.
Încă există SPERANȚĂ: Instituție de la Botoșani condusă exclusiv de tehnocrați, oameni care n-ar intra NICIODATĂ într-un partid
Consilierii de pe la cabinete parlamentare care au lipit afișe în campanii electorale, copiii de politicieni, cumetrii sau prietenii acestora sunt primii „candidați” la funcțiile de conducere din sistemul public. Cutuma este respectată cu încăpățânare de ORICE partid politic, indiferent de cât de agresiv își arată cu degetul adversarii politici.
Femeie comisar de la Inspectoratul de Poliție Botoșani, deces fulgerător în Germania după ce i s-a făcut rău în mașină
Ceea ce ar fi trebuit să fie o vacanță de neuitat s-a transformat în ultima excursie pentru o femeie comisar de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.
Revenire în forță: O fostă directoare a ajuns din nou manager și l-a schimbat tocmai pe cel care îi luase locul 
Spitalul de Recuperări Sfântul Gheorghe are începând de astăzi un nou director. Mandatul lui Sorin Radu a încetat, iar primarul Cătălin Flutur a desemnat un interimar. 
Tu ce-ți dorești la Botoșani? Sediu pentru Poliția Locală sau azil de bătrâni? TRIMITE mesaje primarului și Consiliului Local
Înainte de aprobarea bugetului local, Primăria organizează o dezbatere publică la care pot lua parte și cetățenii orașului. Nu s-a ținut cont tot timpul de doleanțele botoșănenilor la nivelul municipalității, însă cum ar zice o zicală din popor „încercarea moarte n-are”.
kalapod.net%20
IUBIRE la... restaurant: BĂTAIE pe localurile din municipiu de Valentine's Day și Dragobete
Ziua Îndrăgostiților marcată astăzi, după modelul american, este un moment bun pentru distracție. Cel puțin acest lucru se observă în rândul botoșănenilor care și-au făcut deja rezervare la unul dintre restaurantele din municipiu cu meniu special valabil fie pe 14, fie pe 24 februarie 2019.
Văcuța joiana psd vă spune ceva?Dar Livache infractorul, care se ascunde de popor?Bine, ca e smecher, ca apare incognito...Ne mandrim ca am absolvit Kogalniceanu?! Despre ce vb?:)))
2 decembrie 2018, 22:19
Respect Cornel Sfaiter!Suporterii botosaneni iti simt lipsa .
2 decembrie 2018, 19:41
zenda.ro
Sondaj
Credeți că se va întâmpla ceva concret după protestul #ȘîEu pentru autostrăzi?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Campania de a nu mai face întreruperi de sarcini este de mult, nu numai în Botoșani, ci în întreaga țara. Sigur, există cazuri în care există indicație medicală, terapeutică pentru întreruperea unei sarcinii. Nu cred că ...
astratex.ro
ecco-shoes.ro%20
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7607 lei
USD
Dolarul SUA
4.1939 lei
CHF
Francul elveţian
4.1976 lei
GBP
Lira sterlină
5.5509 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7598 lei
XAU
Gramul de aur
175.8239 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2434 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.5218 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9742 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1438 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1856 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6379 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.