Știrea zilei
Petrecerea anului la un sfert de veac de vodcă la Vorona: robot, confetti, Buzdugan, lacrimi şi noua Voronskaya – VIDEO & GALERIE FOTO

Povestea vodcii plecată din Vorona pentru a cuceri România a împlinit un sfert de veac. Iar oamenii care au făcut din „Voronskaya” unul dintre puţinele branduri botoşănene de rezonanţă naţională au marcat momentul cum se cuvine.

Unde stă adevărata bogăţie a companiei


Au făcut-o cu o petrecere care a început vineri seară la Casa Lux şi care s-a terminat după miezul nopţii, atunci când sărbătoarea grupului „Prodalcom” s-a transformat într-una a României întrucât se păşise deja în 1 Decembrie, zi când ţara noastră şi-a aniversat centenarul.


S-au trăit momente emoţionate, în care ochii asociaţiilor companiei din Vorona s-au umezit. Aceasta mai ales că şi-au premiat câţiva angajaţi care le-au fost alături încă din prima zi de activitate.


„25 de ani sau un sfert de secol, de suişuri, de coborâşuri, de realizări, dar nu despre acestea vreau să vă vorbesc acum, am să vă vorbesc despre adevărata bogăţie, bogăţia societăţii noastre, Prodalcom, despre oamenii care stau în spatele acestor realizări, despre oamenii care produc plus valoare”,


Nicu Catană, asociat Prodalcom.


Acesta a lansat încă de pe 30 noiembrie 2018 o invitaţie tuturor celor prezenţi pentru sărbătoarea din 2043, când firma îşi va aniversa semicentenarul.

 

Noua Voronskaya, intrare de gală


Iar printre cei care trebuie astfel să îşi fixeze deja în calendar viitoarea întâlnire s-au regăsit colaboratori din toate colţurile ţării, 280 de angajaţi, atâţi câţi are „Prodalcom”, directori de instituţii, parlamentari, preşedintele Consiliului Judeţean şi primarul. Pentru că toţi aceştia, alături de partenerele de viaţă, au luat parte la eveniment.


Dar conducerea companiei nu a marcat 25 de ani de activitate doar printr-o uriaşă petrecere, ci şi prin prezentarea noii game de produse. Locul vechii „Voronskaya” a fost luat de trei tipuri de votcă: Classic, Organic şi Platinum. Sticlele, cu un design cu totul nou, la care s-a lucrat mai bine de un an, au fost aduse în cutii speciale, după care a urmat o degustare generală. Nu a lipsit un tort uriaş în forma celor trei sticle colorate în alb, albastru şi negru.


„Sunt 25 de ani, este o sărbătoare mare pentru Prodalcom, sunt emoţionat pentru că am parcurs 25 de ani alături de asociatul şi prietenul meu. Să vă spun un secret: noi ne cunoaştem din copilărie, avem un istoric frumos, Nicu a fost la cumetria mea, când avea 10 luni, în 1965. Sunt 53 de ani de când ne cunoaştem, am parcurs lucruri frumoase împreună, prima dată la grădiniţă, apoi în liceu, în armată şi după. A fost o perioadă frumoasă, sunt sigur că vom rămâne împreună până la moarte. Ni s-a alăturat Dan Ursu, un asociat şi un prieten adevărat, cu care am avut ocazia să ne cunoaştem în 1991, când am colaborat şi sper să ne reîntâlnim în primă fază la 30 de ani, după care la 50 şi aş vrea în aceeaşi formulă să fim”,


Cornel Şfaiţer, asociat Prodalcom.

 

Cifre grele şi o distracţie nebună


Toţi cei trei asociaţi au avut alături soţiile, copiii şi, după caz, nepoţii, ei subliniind de mai multe ori că fără ajutorul partenerelor de viaţă nu ar fi putut să ajungă la un asemenea grad de dezvoltare. Care la finele anului precedent însemna 93,1 milioane de lei cifră de afaceri pentru SC Prodalcom Distribution SRL şi 15,7 milioane de lei SC Prodalcom SA, profitul însumat al celor două firme ridicându-se anul trecut la 4,39 milioane de lei.


Evoluţia firmei, precum şi imagini în direct de la spectacol s-au difuzat pe trei ecrane uriaşe. Şi am spus spectacol pentru că trupa „Feelings” chiar asta a făcut. Băieţii din Bacău au abordat tot felul de genuri, de la „Jump” – Kris Kross şi „I See Fire” - Ed Sheeran până la „Un trandafir creşte la firida mea” şi „Cântă cucu-n Bucovina”. Dincolo de muzică, la un moment dat un membru al formaţiei s-a costumat într-un robot care a... împuşcat mulţimea cu fum şi confetti. Şi a avut ce împuşca, ringul de dans fiind arhiplin în condiţiile în care peste 400 de oameni au luat parte la eveniment.

 

S-a tras cu… Buzduganul!


Show-ul a fost întregit de fotografiile la minut de pe hol, acolo unde s-au îngrămădit o mulţime de invitaţi şi de prezenţa actorului Daniel Buzdugan, care a remarcat că, „patronii de la această firmă chiar îşi consumă produsele. Să ştiţi că este lucru rar în România, de obicei patronii nu prea au curajul să-şi consume produsele de la firmele lor”. Aceasta după ce, în prealabil, a urat conducătorii, angajaţii şi invitaţii cu un „Pluguşor” cu multă… vodcă.

 

loading...
(P) Noua Voronskaya a fost lansată la Paris, Prodalcom a făcut pasul către târgurile internaționale - FOTOGALERIE
FOTO O companie de prestigiu marchează cu o… vodcă pe cinste 511 de ani de la finalul domniei lui Ştefan cel Mare

 

DESCARCĂ APLICAŢIA BOTOŞĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
Se solicită SCOATEREA urgentă a tramvaielor din circulație, la Botoșani – CINE se opune acestei măsuri
Tot mai des sunt auzite cuvintele: „până nu moare un om, nu ia cineva vreo măsură”. Printre botoșăneni, pe rețele de socializare unde se discută tot mai aprins și chiar la nivel administrativ, în rândul celor care administrează acest oraș.
Copiii neadoptabili de la Botoșani – Nu-i vrea nici măcar o familie, iar statul nu poate lupta cu asta
Peste 1.000 de copii se află în acest moment în grija statului, prin instituțiile de profil. Dintre aceștia, aproape 400 sunt în unitățile de tip rezidențial, precum apartamente integrate social, module de tip familial sau centre de plasament. 
Zeci de tentative de sinucidere la Botoșani – Unii ajung să se omoare din disperare, alții din pură…greșeală
În județul nostru o mare problemă pare să fie intenția de sinucidere. Zeci de persoane ajung la spital după o astfel de acțiune, iar altele, din nefericire, sunt aduse mult prea târziu.
Săraci, dar cu concedii scumpe: Botoșănenii, vacanțe de vis pe mii de euro - DESTINAȚIILE preferate
Deși suntem printre cele mai sărace județe din țară, botoșănenii nu uită să se și relaxeze. Iar unii dintre ei și-au planificat din timp concediile.
Acuzații GRAVE: Un copil ar fi fost bătut de învățătoare până l-a învinețit, s-a declanșat o anchetă – FOTOGALERIE
Un nou incident neplăcut s-ar fi petrecut în învățământul botoșănean. O mamă acuză că al ei copil a fost bătut de învățătoare chiar la școală.
Tentativă de OMOR: Doi șoferi s-au luat la bătaie din cauza locului de parcare, unul a fost înjunghiat în ficat
Criza locurilor de parcare își spune cuvântul în municipiul reședință de județ. Și nu de puține ori șoferii se iau la ceartă din acest motiv. În cazul a doi conducători auto lucrurile au degenerat și totul s-a terminat cu dosar penal.
Lucrări pe drumul groazei DOAR înainte de alegeri, după s-a lăsat totul de izbeliște: Șeful județului dă vina pe vreme – FOTOGALERIE
Drumul care a scos sute de șoferi botoșăneni în stradă în luna aprilie 2019 arată în continuare într-o stare deplorabilă. Vorbim de acel drum strategic care cuprinde mai multe tronsoane. Așa cum s-a promis, s-a încercat să se intervină pe partea de întreținere, însă și aici lucrurile s-au împotmolit.
Tânără din Botoșani moartă împreună cu fiica sa într-un accident produs în Franța
Trei români au murit, iar alţi patru au fost grav răniţi, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un camion pe o autostradă din apropierea oraşului Novy-Chevrieres din Franţa, relatează presa franceză. Accidentul a avut loc pe 1 iunie și printre victime se regăsește și două botoșănence.
Monument istoric din Botoșani transformat în șezătoare de bețivi cu mucuri de țigară și pahare – GALERIE FOTO
Astăzi și la Botoșani se sărbătorește Ziua Eroilor, dar puțini sunt botoșănenii care trec pe lângă acest monument și își dau seama ce reprezintă pentru istoria noastră, a locuitorilor acestui județ. Dacă la alte astfel de monumente de câteva ori pe an sunt depuse coroane de flori de către oficialități, iar altele sunt expuse în zone circulate ale orașului, în cazul de față, construcția din piatră este sprijin pentru bețivii Centrului Istoric.
Hotel cu parcări și spații comerciale în bulevardul Mihai Eminescu, în dezbatere publică la Primărie - GALERIE FOTO
Un nou proiect imobiliar se află în etapa de pregătire, documentația necesară fiind în dezbatere publică la Primăria Botoșani.
POVESTEA fetei născută la 900 grame și FĂRĂ șanse de supraviețuire, ajunsă olimpică cu media 10 pe linie – FOTOGALERIE
Oana Silivăstru este o adolescentă plină de vise și o elevă eminentă. În spatele unui zâmbet frumos se află însă o poveste extrem de dureroasă.
Au început lucrările la unul dintre cele mai mari supermarket-uri din Botoșani, clădire uriașă demolată, furnicar de oameni pe șantier - FOTO
După aproape un an de zile de la discuțiile privitoare la construirea unui nou magazin Lidl la Botoșani a fost deschis și șantierul efectiv. O firmă din Iași lucrează în aceste momente pe terenul amplasat lângă ISU Botoșani unde se află clădirea Simcos.
UNICAT: Un tânăr de la PSD o face pe-a directorul la o instituție FĂRĂ să fi fost numit în funcție - DOCUMENT
În data de 7 mai 2019 tânărul Andrei Beilic, declara pentru Botoșăneanul, oficial, că a preluat prin detașare atribuțiile de conducere al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Botoșani.
Profesori și elevi, practică de peste un milion în Europa. La Botoșani nu este teren și nici firme nu prea sunt - FOTOGALERIE
”Optimizarea instruirii practice în context european”, acesta este titlul unui proiect european care poate schimba mentalitatea și atitudinea profesorilor și elevilor de la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” Flămânzi.
Suntem din altă lume! Botoșani, pe primul loc în țară cu NU la referendum, avem cei mai mulți votanți care vor grațierea corupților
Asemeni votului de la alegerile europarlamentare și la referendum Botoșanii par să nu facă parte din România. Dacă la noi câștigă PSD, în timp ce în țară învinge PNL, la plebiscit suntem campionii votului împotrivă.
Facturi plătite de Direcția Județeană de Drumuri a CJ-ului pentru lucrări neexecutate în realitate, la o investiție marca PSDragnea
Două firme, una din Iași și alta din Buzău, care au participat la licitația pentru „reabilitarea podului metalic cu grinzi principale cu zăbrele pe DJ 292 peste râul Jijia, în localitatea Broscăuți”, au încasat facturi pentru lucrări care nu au fost executate și în realitate.
Noaptea cea mai grea la PSD Botoșani: Politicienii Puterii în poate cea mai neagră agonie, șefa lăsată cam singură, s-a pronunțat cuvântul „demisie”
O înfrângere la alegerile europarlamentare era de neconceput, cel puțin în interiorul PSD Botoșani. Numeroasele semnale că social-democrații vor pierde au fost puse pe seama ”haștagiștilor”, ”rezistenților” și nu s-a ținut cont de ele. Anti-pesediștii au fost clar, subestimați de PSD-iștii botoșăneni. Iar scrutinul a reprezentat o palma dată de popor unui partid condus de un lider care-și pierduse controlul.
REZULTATE EUROPARLAMENTARE: PNL câștigă în România, PSD victorie ”scurtă” la Botoșani
PNL câștigă alegerile europarlamentare la nivel național și termină pe locul al doilea în județul nostru, aceasta este concluzia principală după numărarea voturilor a aproape 95% din secțiile existente în România și, cu două excEpții, a tuturor din Botoșani.
Botoșaniul VOTEAZĂ! Zeci de mii de oameni așteptați la scrutin dublu, REZULTATELE transmise în timp real, sute de polițiști și jandarmi la datorie
367.298 de botoșăneni așteptați la urne. Secțiile de votare din județul Botoșani, 425 la număr sunt deschise în intervalul orar 7:00 – 21:00. Aceștia vot vota reprezentanții României în Parlamentul European și, după caz, referendumul pe justiție. Acestea sunt principalele coordonate ale zilei de astăzi.
POVESTE de film: Un botoșănean se luptă să facă acte la doi copii, mama luată de Interpol, un micuț are certificat de naștere valabil… 2 ani – FOTO
Transpirat din cauza efortului, cu o pungă plină cu tot felul de acte amestecate și traduse în limbile română și italiană, un botoșănean de 42 de ani a ajuns pe holurile Primăriei Botoșani pentru a intra în audiență la viceprimarul Cosmin Andrei.
Văcuța joiana psd vă spune ceva?Dar Livache infractorul, care se ascunde de popor?Bine, ca e smecher, ca apare incognito...Ne mandrim ca am absolvit Kogalniceanu?! Despre ce vb?:)))
2 decembrie 2018, 22:19
Respect Cornel Sfaiter!Suporterii botosaneni iti simt lipsa .
2 decembrie 2018, 19:41
starshiners.ro%20
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Sondaj
Unde doriți să organizeze Primăria spectacole?
La Parcul Cornișa
În Centrul Vechi
În Piața Revoluției
La monumentul Răscoalei de la 1907 din parc
În altă parte
Declaraţia zilei
„Ne așteaptă examene electorale importante. În ceea ce privește rezultatele de pe 26 mai 2019 eu aș vrea să spun doar: atât mergem înainte, suntem conștienți că avem un rol important în ceea ce privește viața social politic ...
astratex.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.7223 lei
USD
Dolarul SUA
4.1455 lei
CHF
Francul elveţian
4.2507 lei
GBP
Lira sterlină
5.2846 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8611 lei
XAU
Gramul de aur
187.3571 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2294 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4576 lei
AUD
Dolarul Australian
2.8808 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1441 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1845 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6325 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.