Știrea zilei
Târgul Agro-Zoo deschis cu pleiadă de candidaţi şi Ferma Ţurcanu-FOTOGALERIE
A treia ediţie a Târgului Agro-Zoo de la Staţiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor (SCDCOC) Popăuţi s-a deschis sâmbătă dimineaţă în prezenţa unei pleiade de politiceni. O mulţime de liberali şi social-democraţi care candidează la alegerile parlamentare din acest an au luat parte la manifestare.
Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici

Candidatul Micky s-a simţit întâmpinat cu căldură

În jurul orei 12:00, alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, de fratele acestuia, Mihai Ţurcanu, preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi de Liviu Harbuz, consilierul premierului pe probleme de agricultură, au poposit la SCDCOC Andrei Dolineaschi, Tamara Ciofu şi Doina Federovici, pretendenţi PSD la Legislativ, dar şi Costel Şoptică şi Viorel Grigoraş, aspiranţi PNL la Parlament. Cu toţii au pornit la vizitat ţarcurile cu oi, capre şi vite, dar şi terasele în care sfârâiau micii şi se învârteau preparate din carne în oale imense. Social-democraţilor şi liberalilor li s-a adăugat şi progresistul Şerban Mihăilescu. “Am fost întâmpinat cu multă căldură, aţi văzut şi aici lumea mă cunoaşte, fără ca eu să fiu capabil să îi ştiu exact, dar toată lumea îşi aduce aminte o întâlnire sau alta în diverse ipostaze”, a declarat Şerban Mihailescu, candidat UNPR pe Colegiul de Senat Darabani – Săveni. Acesta s-a întâlnit la faţa locului cu Constantin Conţac, candidat independent la Senat Botoşani, în momentul în care l-a văzut întrerupându-şi dialogul cu jurnaliştii pentru a-l saluta pe fostul şef al CJ, cu care s-a întreţinut câteva minute.

“Aţi văzut undeva să apară un partid politic, o etichetă cu stand, cu ceva?”

De la Popăuţi nu su lipsit nici vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, primarul Ovidiu Portariuc şi viceprimarul Cosmin Andrei. Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici 21  Preşedintele Consiliului Judeţean susţine că la Târgul Agro-Zoo, pe care instituţia ce o conduce îl finanţează cu 100.000 de lei, nu se face propagandă politică. “Credeţi că noi la intrarea în acest târg punem o barieră şi le cerem carnetul de partid, ce culoare are? Aici intră care doresc, pleacă care… Aţi văzut undeva să apară un partid politic, o etichetă cu stand, cu ceva? Cred că nu aţi văzut”, a afirmat Florin Ţurcanu, preşedintele CJ. Acesta este principal organizator şi totodată participant la târg. Astfel, în zona rezervată animalelor, “Ferma Ţurcanu” a expus “Metişi karakul & Cap negru german – TINERET”, “Metişi karakul & Cap negru german – FEMELE” şi “Metişi karakul & Cap negru german – Masculi reproducţie”. “Bănuiesc că, dacă lucraţi în presă, aţi auzit de marketing politic, îl excludeţi din viaţa unui politician?” a fost răspunsul lui Victor Harbuz, consilierul premierului pe problem de agricultură, despre campania mascată pe care unii oameni politici o fac la Târgul Agro-Zoo.

Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici 2

Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici 3
Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici 4
Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici 5
Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici 6
Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici 9
Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici 10
VEZI ŞI:
Mare „pregăteală” mare la Popăuţi, de la corturi la... WC-uri – GALERIE FOTO

Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici 11
Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici 20
Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici 12
Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici 12
Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici 13
Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici 14
Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici 15
Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici 16
Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici 17
Targul Agro Zoo Popauti 2012 deschis cu oameni politici 19 CITEŞTE ŞI:
Târgul lui Ţurcanu de la Popăuţi, pregătiri cu ţuică şi animale, Sofia şi Furdui Iancu


Spitalizare de 25.000 de euro pentru un botoșănean cu COVID, internat la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani
Aproape 600 de botoșăneni au fost tratați la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani după ce au fost infectați cu virusul SARS-C0V-2. Acești pacienți au fost internați pe secțiile celei mai mari unități medicale a județului și au fost externați după vindecare.
Urban Serv obligată de instanță să îi plătească lui Nicuță despăgubiri de aproape un sfert de miliard de lei vechi
La doi ani după ce a fost destituit din funcția de administrator al societății de salubrizare a orașului, Cezar Nicuță a obținut la Tribunalul Botoșani plata unei sume destul de consistente.
Mihai Țurcanu pus pe lista de așteptare pentru postul Minodorei Vasiliu! Altcineva așteaptă ordinul
Una dintre cele mai disputate funcții de conducere din instituțiile publice de la Botoșani este deocamdată pusă la păstrare.
Școli cu blazon din județul Botoșani! Notele mici ale elevilor de sub numele mari ale personalităților: Pentru mine, asta înseamnă genocid. Pentru că eliminăm 40% din populația țării
Un adevărat genocid. Astfel caracteriza un academician situația în care se află școala în care învață copiii satelor. Iar la Botoșani notele obținute de elevi la Evaluarea Națională fac parte din acest tablou trist al societății românești. Un tablou în care, fără să exagerăm, se întrevede viitorul nostru ca popor.
TREI primari PSD scoși din ATOP pentru incompatibilitate și puși să dea înapoi banii pentru ședințe - DOCUMENT
Un raport al Curții de Conturi întocmit în 2020, pentru anul financiar trecut, a lăsat incompletă Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), o structură finanțată de Consiliul Județean care are ca scop general luarea de măsuri pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.
Alt botoșănean mort după sedare: Mi-l îngropi dezbrăcat, ca pe un nu știu cum, în pielea goală, într-un sac? Spitalul: Halucinații, depresie, delir la pacienți
„Asta este povestea noastră…(plânge în hohote n.r.), nu a vrut să meargă, mi-a spus: eu dacă merg în spital, iau COVID. Și așa a fost, așa a fost… Nu știu ce să zic. El a fost candidatul ideal. Avea glicemie mai mare, avea tensiune, era supraponderal. Dar nu a avut nici un simptom de COVID de acasă, din astea trâmbițate” – Mihaela Pietrariu, soția unui botoșănean mort la Spitalul Județean.
Alt gagiu, care de data asta a OMORÂT un om! Un șofer de 23 de ani și-a abandonat victima în șanț și a plecat acasă – GALERIE FOTO&VIDEO
Ziua de duminică a însemnat pentru polițiștii botoșăneni una de luptă continuă. Un accident mortal cu fugă a pus toate echipajele în alertă pentru găsirea făptuitorului. În mai puțin de 12 ore, cadrele Inspectoratului de Poliție Județean l-au identificat în județul vecin. Acasă.
Profesoara condamnată la închisoare cu suspendare pentru banii unei fetițe cu handicap vrea gradație de merit: Nu e moral, și noi suntem conștienți
Situație revoltătoare înregistrată la Botoșani. Un fost inspector școlar, actualmente profesor la o unitate de învățământ din municipiu, condamnat la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității, a depus dosar pentru gradație de merit, o distincție acordată cadrelor didactice cu performanțe deosebite în pregătirea elevilor.
Cu experiență de peste 20 de ani: CINE este noul subprefect al Botoșaniului: Este o funcție cu responsabilitate foarte mare
Începând cu data de vineri, 12 iunie 2020, printr-o Hotărâre de Guvern, Botoșaniul are doi subprefecți. Învestirea celui de-al doilea, în persoana Laurei Cronț, a avut loc într-un cadru restrâns, sâmbătă, 14 iunie. Un nume nou, de altfel, printre persoanele cu funcții de conducere de la Botoșani.
inpuff.ro
Loading...
BĂTĂLIE incredibilă pe postul Minodorei Vasiliu de la DSVSA, listă lungă cu oameni care îi vor biroul
Postul eliberat de Minodora Vasiliu la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) face cu ochiul multor aspiranți care au obosit să se tot afle pe lista de așteptare ce a rămas neatinsă mai bine de un deceniu.
Pacienți SEDAȚI și cu telefoanele închise de personalul medical! Au murit în saloane, familiile acuză, tăcere din partea spitalului
Finalul săptămânii trecute a fost marcat la Botoșani de cea mai lungă listă cu oameni morți din cauza virusului SARS-COV-2. Cinci decese într-o singură zi, trei femei și doi bărbați. Toți se aflau pe secția ATI a Spitalului Județean Mavromati.
Uvertura Mall s-a redeschis cu restricții și mari reduceri: restaurante fără food-court, terasă renovată și o mulțime de afișe – GALERIE FOTO
Noua etapă de relaxare intrată luni, 15 iunie 2020, în vigoare include și redeschiderea marilor centre comerciale. Astfel, începând de ieri dimineață, după aproape trei luni, și-a reluat programul și Uvertura Mall.
Botoșănenii s-au săturat să stea în casă și pleacă în vacanțe: Litoralul, la mare căutare - CUM sunt prețurile
După luni bune în care botoșănenii și românii în general au fost nevoiți să stea în case, odată cu relaxarea măsurilor, unii dintre ei au început să plece în concedii. Sau măcar să și le planifice, semn că pandemia nu-i mai sperie.
Scandal politic la Botoșani pentru un viceprimar cu fundu-n două bărci! Țurcanu acuză prefectul de simpatii liberale
Încep să se încingă spiritele printre politicienii de la Botoșani, mai ales în prag de alegeri locale când au loc practic cele mai multe conflicte din toți anii de administrație locală. Viceprimarul de la Dângeni, care s-a pozat alături de familia ALDE, a fost exclus din PNL și nu poate ataca decizia în instanță. De aici a pornit un tăvălug de acuzații.
Loading...
Președinte de partid la 35 de ani! Botoșaniul are un nou lider politic: Fondurile sunt puține, nu prea avem ce împărți
Cea mai... verde formațiune politică din România are un nou lider la Botoșani. Începând cu data de 20 martie, filiala județeană a Partidului Ecologist Român este condusă de Adrian Lupu.
Vă linșez!!! Amendă uriașă pentru un post TV central după amenințări fără precedent la adresa primăriței de la Ipotești
Postul B1 a fost amendat cu 20.000 de lei de către Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) după o ieșire verbală violentă a unui realizator la adresa primarului comunei Mihai Eminescu.
Botoșaniul, în fruntea unui top dureros: Oamenii care au salvat oameni până au… murit!
După luni bune în care COVID-ul a pus stăpânire pe întreaga țară, Botoșaniul este în fruntea unor clasamente dureroase. Dacă în celelalte articole din Botoșăneanul ne-am referit la numărul de cazuri și de decese, astăzi este despre ei, eroii, care au murit pe frontul de luptă cu noul coronavirus.
Premieră politică în sănătate: Edilul de la PSD numește manager de spital un consilier de la PNL cu care s-a bătut în campanie
După mai bine de o săptămână, interval în care unitatea medicală a avut conducere provizorie în urma demisiei medicului ce îndeplinea această prerogativă, s-a luat o decizie în privința următorului director.
Veștile bune despre autobuzele noi, puse puțin la păstrare! Eltrans nu are șoferi după scandalul din Consiliul Local și nici licență de traseu - FOTO&VIDEO
Începutul săptămânii era marcat la Botoșani de sosirea autobuzelor turcești care vor înlocui istoricele tramvaie care aproape că-și dau duhul zi de zi, pe străzile orașului. Patru din cele nouă autobuze au fost aduse din portul Constanța, într-un mult așteptat aer al schimbării.
Ada, come back! Fosta șefă a educației revine la Inspectoratul Școlar Județean
Schimbările pe care liberalii doresc să le facă în fruntea instituțiilor de învățământ nu se opresc doar la Casa Corpului Didactic (CCD), acolo unde în urmă cu o săptămână au înlocuit directorul.
Si mai spune ca tara e in criza=)). ce criza e asta ??? oamenii astia nu mai pot de bine. sa vina prin satele care stau la 5 hm de botosani sa vada ca sunt oameni care nu au lumina.FRATILOR,TREZIREA,SUNTEM IN SECOLUL XXI!!!!!!
22 octombrie 2012, 10:11
Multi politruci au calcat dupa 1989 pe aleea mancata de gerurile iernilor trecute si niciunul nu a facut nimic pentru cercetarea romaneasca din agricultura. Totul e paragina vopsita !.
21 octombrie 2012, 16:53
individa e jalnica rau si mai vrea si nu stiu ce deputat......Trebuie s-o opreasca cineva
21 octombrie 2012, 16:02
DINTR-O CORCITURA DE AMANTA SI UN ALTOI SALBATIC,LA BOTOSANI S-A OBTIBNUT ,,METIS DE SULITA,,CU CAP MARE SI FARA MINTE. NU AVEM METISI NOSTRI MAI TREBUIE SA VINA SI BUCURESTENI,BOSOROGI?CE SA FACA MIKI SPAGA PENTRU NOI? DOAR CEVA BRAN-NCONAJ CA ESTE PE ZONA PRUTULUI SI POATE II IMPRUMUTA O KATIUSA DE LA PRIETENI SOVIETICII,CA ESTE PLAMADIT DIN ACEELASI ALUAT??????????????
21 octombrie 2012, 12:57
d le turcanu sunt persoane cu handicap in judet care nu si au luat salariile de cateva luni. suma cu care a ti venit la acest targ era buna si pentru noi pentru a ne asigura DOAR INDEMNIZATIA LUNARA.
21 octombrie 2012, 12:10
Erau si reprezentantii PDL dar in tarcuri.
21 octombrie 2012, 09:50
Apropoz . Microbuzele scolare de faceau curse pe ruta "Agro-Zoo-Popauti" - Botosani nu le vazu scriitorul ? sau se pune de un "blat" ?
20 octombrie 2012, 23:46
secretara tot secretara ramine. ori face reclama la telefoane ori i s-a lipit de mina. jalnica individa.
20 octombrie 2012, 22:28
gargara eftina emanata de TURCANASI si alte monumente de incompetenta.Dar ceva concret ce ati facut pt oameni ca pentru voi este clar ca veti face mai ales la SULITA?
20 octombrie 2012, 22:26
melimeloparis.ro%20
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Am construit cât de mult am putut, am întemeiat o familie frumoasă, am sprijinit multe alte familii, am dezvoltat o localitate. Acum, după ce cred că am lăsat ceva în urma mea pe unde am trecut, consider că este momentul să î ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8408 lei
USD
Dolarul SUA
4.2716 lei
CHF
Francul elveţian
4.5537 lei
GBP
Lira sterlină
5.4099 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9808 lei
XAU
Gramul de aur
249.0787 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2485 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3664 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9857 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1657 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1818 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6497 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.