Știrea zilei
FOTOREPORTAJ Botoşani e viaţa mea – Asalt fără precedent pe Municipal, dela oameni pe blocuri, la sexy suportere; presa naţională şi oficialiiCFR Cluj impresionaţi de atmosferă  
Duminică 21 iulie 2013 este o zi care nu va uitată niciodată de microbişti, dar nu numai de ei. Şi asta nu doar datorită debutului FC Botoşani în Liga I, ci şi a atmosferei create de cei 8.000 de spectatori care au umplut până la refuz Stadionul Municipal. Spectatori nu au fost doar în arena propriu-zisă, ci pe la toate blocurile de prin împrejurimile acesteia.
FC Botosani CFR Cluj spectatori

Asalt pe stadionul cu cele mai scumpe abonamente

Oamenii au stat la ferestre, pe acoperişuri, în balcoane, tineri sau bătrâni, bărbaţi sau femei, cu toţii ţinând să vadă pe viu confruntarea FC Botoşani – CFR Cluj terminată nedecis, 0 – 0. Afluenţa extraordinară a publicului a fost remarcată şi de presa naţională de specialitate. Cronica Gazetei Sporturilor este dedicată în mare parte tribunelor şi mai puţin desfăşurării propriu-zise a meciului. „Entuziasmul creat în jurul meciului i-a făcut pe suporterii din Botoşani să ocupe locurile stadionului Municipal încă de la ora 16:00, cu un ceas înaintea startului. Pe lîngă fanii localnicilor, în număr de 7.500 plus o galerie formată din 300 de persoane, CFR Cluj a fost încurajată de aproximativ 20 de oameni”, notează gsp. Spre deosebire de partidele din al doilea eşalon fotbalistic, la debutul în Liga I şi afluenţa publicului feminin a fost una de proporţii. Unele suportere s-au refugiat în balconul casei care desparte tribuna cu vestiarele de Peluza Ion Bordeanu, fiind remarcate şi de ProSport. „În ciuda faptului că FC Botoşani este echipa care a stabilit cele mai scumpe abonamente din prima divizie, suporterii au luat cu asalt stadionul Municipal, creând o atmosferă extrem de frumoasă. Cele 10.000 locuri ale arenei nu au fost suficiente pentru suporterii dornici de fotbal, astfel că unii dintre ei au găsit metode inedite pentru a privi partida. Cele mai norocoase au fost două domnişoare, care au găsit locuri "VIP" la balconul unui bloc din spatele arenei”, scrie ProSport.

Galerie la pielea goală

„Dark Hooligans” a cântat continuu, încă dinaintea partidei. Cei aproximativ 300 de membri ai galeriei s-au dezbrăcat la bustul gol şi au avut o coregrafie demnă de Liga I. La intrarea echipelor pe teren au desfăşurat un mesh roş-alb-albastru cu un luptător al Imperiului Roman şi două mesaje: „1937 – 2013” şi „Un vis devenit realitate, atacăm Liga I cu demnitate”. Pe parcursul partidei au scos alte două bannere inscripţionate cu „1.000 de sămânţari ca voi, fac câte 10 ultraşi de la noi” şi „Chiar de eşti departe, Hasan inima ta lângă noi bate”. Scandările favorite au fost „Ole, Ola, Botoşani e viaţa mea”, „Pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor”, "Aici nu bate nimeni" şi "Aici noi facem legea". . În numeroase momente ale jocului, determinaţi şi de eliminarea prematură a căpitanului Ciprian Dinu, miile de oameni s-au ridicat în picioare şi au scandat „Hoţii! Hoţii” şi „Botoşani! Botoşani”.

Clujenii, aproape interzişi de ce au găsit la Botoşani

Deşi a văzut multe meciuri şi multe stadioane la viaţa sa, preşedintele CFR Cluj nu şi-a ascuns mirarea pentru ce i-a fost dat să trăiască la Botoşani. „Atmosfera extraordinară, stadionul frumos, am venit pentru prima dată în Botoşani, oraşul e foarte frumos, plăcut, stadionul e de nivel, în afară de nocturnă are de toate, probabil că şi nocturnă am înţeles că o să-i pună, ce să zic, a fost totul foarte frumos în afară de rezultat, pentru noi”, a afirmat Iuliu Mureşan.
Dincolo de scor, omologul său de la Botoşani a avut ca primă satisfacţie tocmai umplerea stadionului. „Sunt foarte bucuros, ştiţi foarte bine câtă muncă a fost la stadion până la ora jocului şi m-am preocupat personal ca meciul să decurgă în condiţii foarte bune şi s-a văzut acest lucru în condiţiile în care a fost un stadion arhiplin cu CFR-ul, era normal. Cel mai mult mă bucur că am umplut stadionul, n-am dezamăgit, ce v-am spus şi înainte de joc, important este să nu dezamăgim”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani.
Echipa fanion a judeţului nu a mai avut niciodată o asemenea asistenţă la un meci disputat acasă. Ultima dată Stadionul Municipal s-a umplut la barajul naţionalelor de tineret România – Anglia, care s-a desfăşurat în 2010.Şi când au ieşit la încălzire, dar şi la finalul partidei roş-alb-albaştrii au salutat deopotrivă galeria şi pe ceilalţi spectatori, mulţumindu-le pentru că au venit la meci şi pentru sprijinul acordat.
VEZI ŞI:
 ACUM : Înfruntare istorică pe stadion – FC Botoşani – CFR Cluj – LIVE TEXT – VIDEO - FOTOGALERIE 0 - 0
VEZI ŞI:
 Hooligans încinge atmosfera pe stadion – FOTO&VIDEO

[[galerie-foto]]

VEZI ŞI:
 FC Botoşani – CFR Cluj: Aplauze şi huiduieli la încălzire – FOTO&VIDEO
ȘASE asistente medicale cazate la un hotel INFECTATE cu coronavirus! ANCHETĂ derulată de DSP: Să vedem unde a fost sursa, dacă ele au interacționat în hotel
Un nou val de cadre medicale a fost depistat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre un lot de asistente medicale care provin de la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati și care au fost detașate pentru o perioadă de două săptămâni de zile la Secția de Boli Infecțioase.
Zeci de angajați de la Spitalul de Recuperare ținuți acasă pentru că directoarea „n-are ce să facă cu ei”
Situație disperată pentru câteva zeci de angajați din cadrul Spitalului de Recuperare Sfântul Gheorghe, din municipiu. Au fost trimiși acasă pe perioada stării de urgență, iar de luni ar fi trebuit să revină la muncă, lucru care nu s-a întâmplat.
”Decât” un salariu: 500 de euro amenda medie în pandemie la Botoșani! Sancțiunile aplicate de Poliție au atins un nivel istoric
Disputele pe seama amenzilor aplicate de structurile Ministerului Afacerilor Interne (MAI) în Starea de Urgență au determinat ExpertForum.ro să întocmească un studiu mai aprofundat al politicii Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) cu privire la pedepsirea cetățenilor în perioada pandemiei.
Viceprimarul Murariu lăsat fără cele mai importante atribuții: Este clar răzbunare! Flutur: Erau disperați oamenii
Contrele politice din fruntea Primăriei municipiului reședință de județ se amplifică pe final de mandat. Ultima ședință de Consiliu Local a fost poate și cea mai încrâncenată, mai ales prin limbajul folosit de unii aleși locali, și a avut repercusiuni la scară mai largă.
Covidul a doborât și barilul: Benzina din Botoșani, cea mai ieftină din ultimii 10 ani - FOTOGALERIE
În urma cu exact un an și jumătate Botoșăneanul remarca într-un articol creșterea accelerată a prețurilor carburanților la principalele stații PECO din oraș și, mai ales, faptul că la toate acestea motorina ajunsese mai scumpă decât benzina de cea mai bună calitate.
Director de instituție publică internat în spital cu simptome de COVID, la serviciu un coleg este POZITIV
Lucrurile par să se fi schimbat într-atât în ultimele două luni de zile încât normalitatea de dinaintea pandemiei pare că nu va mai reveni curând, așa cum era percepută în accepțiunea generală a oamenilor. Iar între timp, SARS – COV- 2 mai cucerește o instituție publică de la Botoșani.
Misterul celor 61 de botoșăneni care au... dar nu au Covid: Nu mai iau nici un fel de tratament
Ciudățenia bolii care a blocat mapamondul produce situații neobișnuite inclusiv în statistici și chiar la Botoșani. Județul nostru ocupa joi, 7 mai, locul 6 la nivel național ca număr total de persoane infectate.
DONAȚIILE botoșănenilor încep să producă efecte! Peste 250 de teste efectuate ZILNIC la Botoșani
Începutul a fost unul anevoios, într-un context epidemiologic care nu a putut fi anticipat și care a forțat la maximum resursele de orice fel ale statului, fie că vorbim de mediul economic sau de sistemul sanitar local și național.
Centrul Județean al luptei cu Covid-ul, pulverizat chiar de coronavirus: polițiști, jandarmi, oameni de la servicii trimiși înapoi de unde au venit
Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervențiilor (CJCCI), acesta este sau ar trebui să fie la Botoșani ”creierul” luptei cu coronavirusul. În plină pandemie însă, tocmai acest CJCCI a fost afectat de Covid-19.
inpuff.ro
Loading...
OPT copii infectați cu COVID internați la Secția de Boli Infecțioase, cel mai mic are 10 ani
Coronavirusul îi afectează pe adulți, dar și pe copii deopotrivă. La Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Mavromati sunt internați mai mulți copii infectați cu virusul COVID.
SPERANȚĂ: Sute de copii născuți la Maternitatea Botoșani în plină pandemie, unele mămici suspecte de COVID
Există și vești bune în toată această perioadă dificilă pe care întreaga omenire o traversează.
Câți medici bolnavi am fi avut oare? Primul pacient infectat, testat abia la insistența aproape disperată a doctoriței omorâte de Covid
Nici mai mult, nici mai puțin de 199 lucrători în sistemul sanitar botoșănean, într-o proporție covârșitoare angajați ai Spitalului Județean, au fost diagnosticați cu Covid 19, potrivit datelor furnizate miercuri seară de către Centrul Județean de Comunicare.
S-a cerut oficial înlocuirea! Medic de la Urgențe pregătit pentru preluarea Sănătății Publice
Deși este conștient că merge la un salariu de trei ori mai mic față de cel din Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) și la cârma unei instituții în care decizia face uneori diferența dintre viață și moarte, medicul botoșănean este pregătit pentru această provocare. Iar singura motivație este faptul că își dorește să schimbe ceva în evoluția pandemiei de COVID-19 pe plan județean. Să repare din răul făcut deja.
26 aprilie, ziua dezastrului: Ceaușescu în alertă la cinci zile de la EXPLOZIE, iar la Botoșani ”bate-un vânt ciudat, dar e cald”
Cernobîl, 26 aprilie 1986. Mai exact, la 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. Un dezastru considerat ca fiind cel mai grav accident din istoria energiei nucleare.
Loading...
CRIZA coronavirusului doar în buzunarele botoșănenilor! Statul a dat amenzi de peste 7,5 milioane, dar a plătit șomaj în bătaie de joc
La Botoșani vorbim despre o sumă de peste 1,5 milioane euro aplicată ca amenzi de la începutul intrării în Starea de Urgență și a emiterii primelor ordonanțe militare care au restricționat libera circulație a populației.
Cum ne schimbă pandemia: Nimeni NU vrea director la o instituție ”din prima linie”
După apelurile repetate ale Prefecturii și senatorului Costel Șoptică, ministrul Sănătății a schimbat-o vineri din funcția de manager al Spitalului Județean pe Livia Mihalache. Medicul pediatru avea concurs, dar Guvernul adoptase o ordonanță de urgență în urmă cu trei săptămâni care îi permitea inclusiv înlocuirea unor astfel de directori.
Șoferul cu BMW de la Carrefour scos de avocat din arest preventiv! POVESTEA celor 24 de ore din ziua accidentului
Primul mandat de arestare preventivă emis de Judecătoria Botoșani în 2020 a fost pe numele unui tânăr de 27 de ani din comuna Corni, care cauzase un accident rutier la mijlocul lunii ianuarie, soldat cu rănirea unei femei. După aproape trei luni de zile, în Săptămâna Mare, judecătorii au decis să-l lase acasă. În arest la domiciliu.
Acțiune UMANITARĂ fără precedent la Botoșani! Oamenii de afaceri au donat peste 200.000 de euro pentru spitale – LISTA firmelor
Campania a izvorât din dorința comunității de a se proteja. Inițiator a fost unul dintre cei mai apreciați botoșăneni la acest moment, Vlad Plăcintă, în calitate de președinte al Asociației „Salvează o inimă”.
Coronavirusul bate și la ușa IPJ! Angajat de la Pașapoarte pozitiv la COVID detașat la Poliție, teamă și-n rândul polițiștilor
Oamenii pe care ne bazăm în principal și care sunt trimiși în linia întâi în lupta pandemică, fac parte din categoria celor mai expuse persoane la infectarea cu noul virus.
Coronavirusul a întors lumea pe dos: Nunți ANULATE și zeci de înmormântări ATIPICE la Botoșani
De la jumătatea lunii martie asistăm la tot felul de măsuri care ne afectează pe toți, într-o mică sau mai mare măsură. Ne supunem neputincioși la tot felul de interdicții luate de autorități în vedere împiedicării răspândirii coronavirusului. Și astfel s-a ajuns ca viitorii miri să-și anuleze nunțile, iar înmormântările să se facă în condiții speciale.
AM FACUT IN FIECARE AN DEPLASARE LA VOI :) ... an de an am fost primiti bine ... ATI CRESCUT MUULT speram sa ne vedem in liga 1 cat de curang
26 iulie 2013, 15:47
SCHIMBATI IMNUL!!! e oribil!:)
22 iulie 2013, 18:30
da, foarte buna organizare...pacat ca locurile de la tribuna erau ocupate de cei cu bilete de peluza si se mai laudau la sf meciului ca au fraierit sistemul, plus ca am stat o ora la rand ca sa pot intra. Poate cei ce se ocupa de organizare o sa mai invete din mers, si rezolva si pb cu softul ala de printare a biletelor ... .In rest, felicitari echipei si jucatorilor care s-au luptat emblematic pana in ultimul minut.
22 iulie 2013, 18:14
Felicitari FC BOTOSANI!Felicitari echipei patronilor, domnului primar pentru faptul ca au reusit sa organizesze impecabil primul meci!
22 iulie 2013, 17:20
FACETI CEVA CU IMNUL E GROAZNIC O LALAIALA FARA PIC DE MOBILIZARE NU-TI DA GRAM DE ENERGI SUNTEM DE RASUL GAINILOR NU ? DOAR COCOSUL E LA NOI
22 iulie 2013, 14:51
N.B. Daca se Vrea, se Poate!Felicitari!
22 iulie 2013, 10:20
Loading...
ecco-shoes.ro%20
Loading...
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
 ”În această noapte, la Otopeni, am căutat o soluție pentru 36 de cetățeni din Sri Lanka aflați, până de curând, în contract de muncă cu un angajator din Botoșani. Dincolo de proceduri și decizii de care ne vom ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8415 lei
USD
Dolarul SUA
4.4172 lei
CHF
Francul elveţian
4.5621 lei
GBP
Lira sterlină
5.4384 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.1021 lei
XAU
Gramul de aur
244.5322 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2505 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3855 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9233 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1804 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1787 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6494 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.