Știrea zilei
FOTOREPORTAJ Botoşani e viaţa mea – Asalt fără precedent pe Municipal, dela oameni pe blocuri, la sexy suportere; presa naţională şi oficialiiCFR Cluj impresionaţi de atmosferă  
Duminică 21 iulie 2013 este o zi care nu va uitată niciodată de microbişti, dar nu numai de ei. Şi asta nu doar datorită debutului FC Botoşani în Liga I, ci şi a atmosferei create de cei 8.000 de spectatori care au umplut până la refuz Stadionul Municipal. Spectatori nu au fost doar în arena propriu-zisă, ci pe la toate blocurile de prin împrejurimile acesteia.
FC Botosani CFR Cluj spectatori

Asalt pe stadionul cu cele mai scumpe abonamente

Oamenii au stat la ferestre, pe acoperişuri, în balcoane, tineri sau bătrâni, bărbaţi sau femei, cu toţii ţinând să vadă pe viu confruntarea FC Botoşani – CFR Cluj terminată nedecis, 0 – 0. Afluenţa extraordinară a publicului a fost remarcată şi de presa naţională de specialitate. Cronica Gazetei Sporturilor este dedicată în mare parte tribunelor şi mai puţin desfăşurării propriu-zise a meciului. „Entuziasmul creat în jurul meciului i-a făcut pe suporterii din Botoşani să ocupe locurile stadionului Municipal încă de la ora 16:00, cu un ceas înaintea startului. Pe lîngă fanii localnicilor, în număr de 7.500 plus o galerie formată din 300 de persoane, CFR Cluj a fost încurajată de aproximativ 20 de oameni”, notează gsp. Spre deosebire de partidele din al doilea eşalon fotbalistic, la debutul în Liga I şi afluenţa publicului feminin a fost una de proporţii. Unele suportere s-au refugiat în balconul casei care desparte tribuna cu vestiarele de Peluza Ion Bordeanu, fiind remarcate şi de ProSport. „În ciuda faptului că FC Botoşani este echipa care a stabilit cele mai scumpe abonamente din prima divizie, suporterii au luat cu asalt stadionul Municipal, creând o atmosferă extrem de frumoasă. Cele 10.000 locuri ale arenei nu au fost suficiente pentru suporterii dornici de fotbal, astfel că unii dintre ei au găsit metode inedite pentru a privi partida. Cele mai norocoase au fost două domnişoare, care au găsit locuri "VIP" la balconul unui bloc din spatele arenei”, scrie ProSport.

Galerie la pielea goală

„Dark Hooligans” a cântat continuu, încă dinaintea partidei. Cei aproximativ 300 de membri ai galeriei s-au dezbrăcat la bustul gol şi au avut o coregrafie demnă de Liga I. La intrarea echipelor pe teren au desfăşurat un mesh roş-alb-albastru cu un luptător al Imperiului Roman şi două mesaje: „1937 – 2013” şi „Un vis devenit realitate, atacăm Liga I cu demnitate”. Pe parcursul partidei au scos alte două bannere inscripţionate cu „1.000 de sămânţari ca voi, fac câte 10 ultraşi de la noi” şi „Chiar de eşti departe, Hasan inima ta lângă noi bate”. Scandările favorite au fost „Ole, Ola, Botoşani e viaţa mea”, „Pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor”, "Aici nu bate nimeni" şi "Aici noi facem legea". . În numeroase momente ale jocului, determinaţi şi de eliminarea prematură a căpitanului Ciprian Dinu, miile de oameni s-au ridicat în picioare şi au scandat „Hoţii! Hoţii” şi „Botoşani! Botoşani”.

Clujenii, aproape interzişi de ce au găsit la Botoşani

Deşi a văzut multe meciuri şi multe stadioane la viaţa sa, preşedintele CFR Cluj nu şi-a ascuns mirarea pentru ce i-a fost dat să trăiască la Botoşani. „Atmosfera extraordinară, stadionul frumos, am venit pentru prima dată în Botoşani, oraşul e foarte frumos, plăcut, stadionul e de nivel, în afară de nocturnă are de toate, probabil că şi nocturnă am înţeles că o să-i pună, ce să zic, a fost totul foarte frumos în afară de rezultat, pentru noi”, a afirmat Iuliu Mureşan.
Dincolo de scor, omologul său de la Botoşani a avut ca primă satisfacţie tocmai umplerea stadionului. „Sunt foarte bucuros, ştiţi foarte bine câtă muncă a fost la stadion până la ora jocului şi m-am preocupat personal ca meciul să decurgă în condiţii foarte bune şi s-a văzut acest lucru în condiţiile în care a fost un stadion arhiplin cu CFR-ul, era normal. Cel mai mult mă bucur că am umplut stadionul, n-am dezamăgit, ce v-am spus şi înainte de joc, important este să nu dezamăgim”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani.
Echipa fanion a judeţului nu a mai avut niciodată o asemenea asistenţă la un meci disputat acasă. Ultima dată Stadionul Municipal s-a umplut la barajul naţionalelor de tineret România – Anglia, care s-a desfăşurat în 2010.Şi când au ieşit la încălzire, dar şi la finalul partidei roş-alb-albaştrii au salutat deopotrivă galeria şi pe ceilalţi spectatori, mulţumindu-le pentru că au venit la meci şi pentru sprijinul acordat.
VEZI ŞI:
 ACUM : Înfruntare istorică pe stadion – FC Botoşani – CFR Cluj – LIVE TEXT – VIDEO - FOTOGALERIE 0 - 0
VEZI ŞI:
 Hooligans încinge atmosfera pe stadion – FOTO&VIDEO

[[galerie-foto]]

VEZI ŞI:
 FC Botoşani – CFR Cluj: Aplauze şi huiduieli la încălzire – FOTO&VIDEO
An nou, probleme vechi: Medici școlari puțini, profesori și părinți îngrijorați: În caz de infectare, tot noi răspundem
Mai sunt mai puțin de două săptămâni până la începerea noului an școlar care va fi unul cu totul atipic. Autoritățile se pregătesc de redeschiderea școlilor, în această perioadă având loc mai multe întâlniri cu toți factorii de decizie. Concret însă abia pe 10 septembrie 2020 se va ști cum se va învăța în fiecare unitate de învățământ din Botoșani.
Aventură între un învățător și o mămică la o școală din Botoșani! Soțul acuză că s-au filmat pornografic în fața copiilor - GALERIE FOTO
O aventură între două persoane căsătorite a ajuns în atenția instituțiilor publice de la Botoșani, având în vedere că unul dintre protagoniști lucrează în sistemul educațional.
Ar trebui să (le) fie rușine! Oameni care stau în locuințe sociale, fără studii și loc de muncă vor să conducă municipiul reședință de județ
Oferta electorală din anul 2020 continuă să fie una pestriță și să surprindă în mod neplăcut. Dacă în urma cu patru ani de zile anumite candidaturi au provocat amuzament sau ostilitate, gluma pare-se că se îngroașă la următorul scrutin electoral. Pentru că vorbim până la urmă de funcțiile supreme ale municipiului reședință de județ, care, nu doar în teorie, ar trebui să fie ocupate de candidați capabili și vizionari.
Zona de food-court din Uvertura Mall, plină din nou de clienți la mese! Pregătiri în toi și la multiplex – GALERIE FOTO & VIDEO
După o pauză de cinci luni de zile restaurantele și cafenelele din spațiile comerciale au revenit la normal. O pauză care a marcat o serie de premieri negative în istoria românilor și a umanității care s-a confruntat cu una dintre cele mai grave crize sanitare din toate timpurile.
Sorescu e aproape ministrul Afacerilor Interne, Vela a plecat să candideze la Caransebeș
Ministrul de Interne Marcel Vela și-a delegat atribuțiile cu privire la alegeri, deoarece conduce lista de consilieri locali la Consiliul Local al orașului Caransebeș, unde a fost primar pentru 12 ani.
FOTOGALERIE 80 de locuințe ANL aproape gata de repartizare, consilierii au aprobat prima LISTĂ
După patru ani în care s-a lucrat la construirea locuințelor pe terenul obținut de Primăria Botoșani de la Ministerul Apărării Naționale (MApN) dar și în paralel la asigurarea utilităților, toamna aceasta este posibil ca primele chei de garsoniere sau apartamente să fie înmânate viitorilor chiriași.
Mici latifundiari, colecționari de bijuterii sau mașini vechi ori persoane doar cu apartament – AVERILE candidaților la președinția Consiliului Județean Botoșani
Nouă botoșăneni au intrat în cursa electorală pentru a câștiga președinția Consiliului Județean Botoșani. Politicieni cu notorietate mai mică sau mai mare în spațiul public botoșănean, oameni care au agonisit de-a lungul anilor sau care se compară la averi cu simpli cetățeni.
Deschidere de an școlar în pandemie: Părinți care refuză să-și trimită copiii la școală, elevii riscă inclusiv exmatricularea - VIDEO
La acest moment este știut faptul că se dorește ca noul an școlar să fie deschis de la 14 septembrie 2020, iar școlile să funcționeze în baza a trei scenarii de risc. La nivelul județului Botoșani, prin ordin al prefectului, au fost constituite comisii pentru verificarea condițiilor de siguranță sanitară din unitățile de învățământ.
PSD a rămas fără reprezentant în Biroul Electoral Județean după o urgență medicală și o incompatibilitate soț – soție - DOCUMENT
Biroul Electoral Județean (BEJ) s-a întrunit marți în ședință pentru a emite o decizie cu privire la reprezentantul PSD în această structură, susceptibil de incompatibilitate.
Loading...
Moarte violentă și tristă! Femeia omorâtă în accident pe Împărat Traian o anonimă, nicio rudă nu a venit la spital, polițiștii au căutat familia din scară în scară – FOTO&VIDEO
Un fel de „Jane Doe” a Botoșaniului. Femeia care și-a pierdut viața duminică seara în accidentul violent care a avut loc pe strada Împărat Traian a rămas neidentificată multe ore de la producerea evenimentului. 
„Petrecere” la Cornișa până aproape de miezul nopții cu muzică și țipete în microfon pentru directorul Țurcanu și câțiva apropiați! Botoșănenii au sunat la Poliție – VIDEO
Muzica și vocea DJ-ului din parcul de agrement turistic și sportiv Cornișa s-au auzit extrem de puternic încă din timpul zilei de vineri, 21 august 2020 într-o bună parte a orașului care se află la o distanță considerabilă de zona de agrement.
Spitalul Mavromati se golește de pacienții cu COVID, se tratează în continuare doar urgențele: De ce să redevenim zonă roșie pe harta țării?
Botoșaniul încă mai înregistrează noi cazuri de Covid, însă situația de la nivelul județului este ținută sub control. De altfel, în timp ce în unele zile la Botoșani se înregistrează câte două-trei cazuri, în alte județe sunt și 90 – 100.
Afaceristul milionar, liderul de grup al PSD-iștilor timp de opt ani, marele absent de pe lista pentru Consiliul Local: Au venit cu altă garnitură...
Lista depusă de social-democrații botoșăneni pentru noul Legislativ local din următorii 4 ani de zile are o mare absență în dreptul omului care a condus grupul PSD în plenul municipal timp de două mandate.
Soție de polițist aflată pe lista PSD-ului a chemat un primar în instanță: Intenționez să o dau în judecată pentru că a intrat în baza de date neavând niciun drept, cetățeanul și polițistul - DOCUMENT
Un primar botoșănean a primit citație sâmbătă, 15 august 2020, pentru a se prezenta în instanță a doua zi, duminică. Iar asta s-a întâmplat după o contestație la legea electorală depusă de o membră PSD, soție de polițist.
Loading...
Ce și pe cine votăm pe 27 septembrie 2020? Oferta politică pentru Primărie și Județ: CANDIDAȚII analizați prin ochi de foști jurnaliști, sindicaliști sau afaceriști
Spre finele lunii septembrie din anul pandemiei, Botoșaniul își alege oamenii care vor cârmui județul și municipiul reședință. Poate cel mai important scrutin electoral cu efect direct pe plan local, alegerile locale din 27 septembrie vor decide viitorul următorilor patru ani, prin prisma mai ales a noilor investiții.
Rețeta succesului pentru un primar din Botoșani, este susținut și de PSD și de PNL în aceeași campanie, localitate umplută de bannere – FOTO
Un primar botoșănean a reușit să creeze una dintre cele mai inedite situații ale acestei precampanii electorale. Are în comunitatea sa bannere electorale atât cu candidatul PSD cât și cu cel al PNL-ului, principalii adversari politici pentru președinția Consiliului Județean Botoșani.
LA MULȚI ANI, Daniel Badale! E prima oară când vorbesc despre mine, după mai bine de 25 de ani de profesie. Asta e partea mea curată. V-o dăruiesc din toată inima! - FOTO & VIDEO
Actorul botoșănean născut într-o zi de 15 august se află astăzi într-o postură inedită: pe scenă fiind, își joacă propriul rol, unul în care, în urmă cu mai bine de 30 de ani, Revoluția Română îl ”distribuise”.
Vile la preț de 10 apartamente, pandemia îi determină pe bogații târgului să își vândă proprietățile fabuloase - GALERIE FOTO
Exterioare de vis, interioare de poveste. Vile cu arhitecturi deosebite, dotate și utilate până în cele mai mici detalii, cu un design de revistă. Oferta în vreme de pandemie, la Botoșani, este foarte bogată, iar prețurile pe măsură.
Directorul de spital care a renunțat la salariul de 3.000 de euro pentru a merge în privat s-a dus la leafă de 4.000 de lei... tot la stat – VIDEO & DOCUMENT
După ce și-a dat demisia din funcția de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Botoșani, Daniel Buga a renunțat și la postul de execuție din cadrul unității medicale, respectiv cel de inspector de specialitate în cadrul serviciului resurse umane.
Pionierat în sărăcie! Povestea eolienei de la Bucecea întreruptă de hoții locali, centrala a „trăit” puțin peste un an și a rămas bibelou – FOTOGALERIE&VIDEO 
Botoșănenii care ajung în sudul țării, în concedii sau în interes de serviciu, sunt fericiții privitori ai celui mai mare parc de centrale eoliene care a fost construit în urmă cu mai bine de un deceniu la Fântânele-Cogealac. Și în Moldova a existat o pornire firavă și curajoasă deopotrivă la Bucecea - Botoșani. Însă povestea de succes de atunci a avut un final oglindit în specificul zonei, vestit mai degrabă prin prisma sărăciei.  
AM FACUT IN FIECARE AN DEPLASARE LA VOI :) ... an de an am fost primiti bine ... ATI CRESCUT MUULT speram sa ne vedem in liga 1 cat de curang
26 iulie 2013, 15:47
SCHIMBATI IMNUL!!! e oribil!:)
22 iulie 2013, 18:30
da, foarte buna organizare...pacat ca locurile de la tribuna erau ocupate de cei cu bilete de peluza si se mai laudau la sf meciului ca au fraierit sistemul, plus ca am stat o ora la rand ca sa pot intra. Poate cei ce se ocupa de organizare o sa mai invete din mers, si rezolva si pb cu softul ala de printare a biletelor ... .In rest, felicitari echipei si jucatorilor care s-au luptat emblematic pana in ultimul minut.
22 iulie 2013, 18:14
Felicitari FC BOTOSANI!Felicitari echipei patronilor, domnului primar pentru faptul ca au reusit sa organizesze impecabil primul meci!
22 iulie 2013, 17:20
FACETI CEVA CU IMNUL E GROAZNIC O LALAIALA FARA PIC DE MOBILIZARE NU-TI DA GRAM DE ENERGI SUNTEM DE RASUL GAINILOR NU ? DOAR COCOSUL E LA NOI
22 iulie 2013, 14:51
N.B. Daca se Vrea, se Poate!Felicitari!
22 iulie 2013, 10:20
Sondaj
Pe cine votați la Primăria Botoșani?
Gheorghe Ciubotaru - PMP
Cosmin Andrei - PSD
Liviu Toma - Pro România
Roxana Țurcanu - ALDE
Cătălin Flutur - PNL
Corina Dănuță - PPUSL
Marcel Gheorghiță – USR-PLUS
Cătălin Silegeanu - independent
Altul
Declaraţia zilei
„Dacă mai urmează încă un an la fel de secetos, atunci lucrurile se complică foarte mult. Dacă urmează doi ani la fel de secetoşi şi noi suntem la acelaşi nivel al infrastructurii de irigaţie, lucrurile se complică foarte ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8582 lei
USD
Dolarul SUA
4.0972 lei
CHF
Francul elveţian
4.5132 lei
GBP
Lira sterlină
5.3220 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9261 lei
XAU
Gramul de aur
257.4245 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2476 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3490 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9944 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1126 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1821 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6530 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.