Știrea zilei
Dans lasciv cu Tricolorul sponsorizat de un parlamentar – VIDEO & FOTOGALERIE
Cei peste 1.000 de oameni care au luat parte duminică la miezul nopţii la concertul susţinut de Lavinia, fosta componentă a trupei „Spicy”, au avut parte de un moment pe care nu îl vor uita probabil prea repede. Înainte de a interpreta ultima melodie fosta Miss Litoral şi Miss Timişoara a întrebat insistent flămânzenii dacă sunt mândri că sunt români.

concert Lavinia cu Tricolorul la Flamanzi

Drapelul Naţional - bară de dans

Din sutele şi sutele de piepturi s-a strigat în cor „daaaa…”, lucru care a prefaţat piesa „Romanian Girl”. Atunci, cele patru dansatoare, îmbrăcate într-un soi de costume de baie, au intrat pe scenă şi au început să agite Drapelul Naţional. Ba mai mult, la un moment dat, l-au folosit pe post de bară pentru dans. După câteva zeci de secunde au luat steagurile şi le-au pus pe scenă, alături de cele cu chipul artistei. Aducerea artistei la Botoşani a fost opera vicepreşedintelui PNL Botoşani Verginel Gireadă, deputat pe Colegiul Flămânzi.

"Mi-aţi dat posibilitatea ca să vă pot sponsoriza cu o frumoasă cântăreaţă"

De altfel, spectacolul artistei care a făcut playback a fost precedat de o alocuţiune susţinută de parlamentarul liberal de pe scena festivalului. „Mă bucur nespus de mult că sunt în seara asta alături de voi şi mi-aţi dat posibilitatea ca să vă pot sponsoriza cu o frumoasă cântăreaţă de muzică uşoară, Lavinia. Vă mulţumesc mult şi vă urez succes în continuare, vorbele mare le lăsăm pe mai târziu”, a afirmat Verginel Gireadă.
primarul de Flamanzi Dan Oloeriu si deputatul Verginel Gireada la Zilele Orasului Flamanzi
Prezentatorul spectacolului a dat asigurări că astfel de concerte vor mai avea loc. „Când am fost de dl deputat în campanie şi am făcut un concert în clubul mare al vostru am promis că de două ori pe an, pentru tineretul de aici, din Flămânzi, vor fi evenimente speciale numai pentru ei sponsorizate de dl deputat. Aplauze pentru că, dacă unul se întâmplă în această seară, unul va fi la iarnă, în club”, a spus Marius Honceru.

Au intrat îmbrăcate din cap până în picioare, au ieşit cam dezbrăcate

Şi primarul de flămânzi a urcat pe scenă şi parcă a anticipat întrucâtva momentele de stânjeneală ce aveau să urmeze. 
„Este un efort, dar merită. Când mă uit la dvs. şi văd atâta energie pozitivă pe care mi-o daţi uit de orice dispută politică, uit de orice răutate, îţi dă un alt elan în sensul vieţii. Vreau să-mi cer scuze pentru locatarii ansamblului de locuinţe, este într-adevăr un disconfort, dar le promit că până la anul nu se va mai întâmpla. Distracţie plăcută”, a afirmat Dan Oloeriu, primar de Flămânzi.
Culmea este că în timpul melodiei cu Tricolorul şi Lavinia Pârva a simţit nevoie să rămână cel mai sumar îmbrăcată din tot spectacolul. Aceasta după ce, atât ea, cât şi dansatoarele au intrat mult mai îmbrăcate pe scenă. De altfel, acestea din urmă au imitat oarecum hainele obişnuite a unor măicuţe, la care au renunţat treptat, pe parcursul spectacolului.VEZI ŞI:
Lavinia, fostă Miss Litoral, a încins Flămânziul la miezul nopţii – VIDEO & FOTO
[[galerie-foto]]
VEZI ŞI:
Sexy-nebunie în zi de sărbătoare – VIDEO & GALERIE FOTO

Urmărește-ne și pe Google News

Șoptică și atacurile șefei CJ la adresa medicilor: Vine d-na președinte și le mai dă lecții / A făcut și ea liceul pe unde a putut, facultate, numai ea știe ce a făcut și ce licență are
Pornind de la ceea ce s-a întâmplat la Secția de Obstetrică – Ginecologie a Spitalului Județean Mavromati, unde o tânără de 25 de ani a murit fără ca timp de șapte ore să primească îngrijiri medicale, deputatul Costel Șoptică a arătat pentru Botoșăneanul că asemenea tragedii se produc și ca urmare a propulsării de către PSD-iști în funcții de conducere a unor oameni care nu au vreo legătură profesională cu domeniile respective.
”Un film așa, oarecum bășcălios, la adresa unui sfânt al Ardealului” - O premieră la Unirea cum n-a mai fost alta: Unii spectatori au părăsit sala, alții s-au enervat, regizorul luat la rost VIDEO & GALERIE FOTO
Câteva aplauze răzlețe, alte câteva zeci de secunde de tăcere, foarte puține felicitări și apoi un val de întrebări acuzatoare la adresa regizorului, venit în fața spectatorilor botoșăneni pentru a discuta pe seama filmului ”Arsenie. Viața de apoi”, a cărei proiecție specială a avut loc marți seară la Cinema Unirea.
Este OFICIAL! Daune de peste 7 milioane de euro solicitate de familie în cazul Alexandra
Solicitările de daune morale urmează a fi depuse de reprezentanții legali ai familiei Alexandrei Ivanov.
Alexandra ar fi împlinit 26 de ani! Comemorare la mormânt cu peste 100 de botoșăneni, slujbă oficiată de nouă preoți – VIDEO&FOTO
Alexandra Ivanov, născută pe data de 11 septembrie 1997.Decedată pe data de 18 august 2023, în Maternitatea Botoșani.
Povestea ”made in PNL” a numirii de către Doina Federovici a unui manager liberal: Să nu se facă de rușine, îi ajutăm și cu Monica Adăscăliței la Botoșani
Decizia președintelui social-democrat al Consiliului Județean Botoșani de a numi un manager liberal la conducerea celui mai mare spital a fost una surprinzătoare, cel puțin din punct de vedere politic.
An nou, probleme vechi: Zeci de școli din Botoșani tot FĂRĂ autorizație sanitară
Și în anul de învățământ care va începe luni vor exista școli din județul Botoșani care nu dețin autorizație sanitară de funcționare.
Momente emoționante: Prima generație de la ”Electro” s-a întâlnit după 45 de ani, alături de directorul care a înființat liceul – VIDEO&FOTO
Majoritatea foștilor elevi au împlinit de ceva vreme vârsta pensionării. Au făcut parte din prima generație a actualului Colegiu Tehnic ”Gheorghe Asachi”, fostul ”Liceu Electrocontact”.
Daune de peste 1 milion de euro pentru Alexandra: Să le luăm bunurile și casele / Viața nu poate costa trei paraleVIDEO
Specializată în dreptul asigurărilor, avocata din Iași care a preluat cazul Alexandrei Ivanov are deja două sentințe cu daune care depășesc pragul de 1 milion de euro. Se gândește ca și în acest proces nivelul daunelor ce vor fi solicitate să fie ridicat.
Președintele tinerilor liberali a plecat din partid la câteva luni după ce a fost ales. Cu tot cu soție... – GALERIE FOTO
La sfârșitul lunii iunie a anului trecut Andi Buchi (foto cu ochelari) a fost ales cu o largă majoritate președinte județean al Tineretului Național Liberal. La începutul lunii septembrie a acestui an, a fost anunțat oficial drept membru al Forței Dreptei, formațiune înființată de fostul președinte PNL, Ludovic Orban și condusă la Botoșani de un alt ex-liberal, Viorel Iliuță.
Se cere OFICIAL arestarea preventivă a unor angajați ai Maternității în dosarul decesului Alexandrei Ivanov: Pot în numele dreptății să fac aceste solicităriVIDEO
Ancheta în cazul morții Alexandrei Ivanov este încă în plină desfășurare și departe de a se finaliza. Se anunță un nou maraton de audieri programate cel mai probabil săptămâna viitoare, cu țintă către personalul medical.
Patronul din Suceava care era să ne lase fără depozit de deșeuri mai prosperă patru ani la Botoșani
În 2021 și 2022, depozitul a fost la un mic pas să rămână fără autorizație de mediu, din cauza unui management defectuos care a atras amenzi de la Garda de Mediu. Anul acesta, administratorul depozitului a primit „undă verde” pentru a se ocupa de depozit încă patru ani. Liberalii de la Județ nu au scos un sunet.
Percheziții la doctorițele Oprișanu și Pitrop, medicul de gardă în noaptea morții, audiere maraton la Parchetul din Suceava
Medicul Mariana Pitrop, care se afla de gardă în noaptea în care Alexandra Ivanov a încetat din viață la Maternitatea Botoșani fără ca timp de șapte ore să i se acorde vreun ajutor medical, a fost audiată timp de șase ore în cursul zilei de vineri.
PRIMELE declarații publice ale președintelui Colegiului Medicilor Botoșani, în cazul Alexandrei Ivanov – VIDEO
La nivelul Colegiului Medicilor Botoșani a fost declanșată o anchetă disciplinară privitoare la situația ivitată la Secția de Obstetrică și Ginecologie din cadrul Spitalului Județean Mavromati în cazul „Alexandra Ivanov” unul cu un puternic impact mediatic și comunitar.
Drumuri distruse de coloane de tiruri cu cereale, șefii județului anunță controale surpriză, amenzile pot ajunge și la 5.000 de euro de șofer – VIDEO
Mai multe porțiuni de drumuri județene au fost afectate de coloanele de camioane încărcate cu cereale mai ales.Cea mai afectată este zona de nord a județului unde astfel de coloane ar fi mai frecvente.
VIDEO cu imaginile înfiorătoare de la Maternitate - PRIMELE măsuri luate de noul manager: Este într-adevăr o problemă
Moartea Alexandrei Ivanov a declanșat o serie de schimbări în sistemul medical botoșănean. Nereguli grave care înainte erau trecute cu vederea sunt acum reparate.
Încep audierile familiei la Poliție în cazul Alexandra, avocata din Iași: Vă rog să aveți încredere în funcționarea justiției!
Ancheta privitoare la decesul Alexandrei Ivanov a fost preluată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava. Procurorii i-au delegat pe polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean pentru audierea martorilor cu implicare directă.
Faimoasă în Moldova, supranumită și „avocata diavolului”, a preluat cazul Alexandra, se anunță proces de răsunet: Vom vorbi de daune uriașe / S-au rătăcit în sistemul medical astfel de psihopațiVIDEO
Gianina Vera Poroșnicu a acceptat să reprezinte familia Alexandrei Ivanov în toate etapele legale pe care le va urma dosarul care vizează moartea tinerei, de la faza de cercetare penală până la reprezentarea ca apărător legal, după ce va fi făcută trimiterea în judecată a autorilor, aceasta dacă în probatoriul administrat de anchetatori vor apărea și persoane cu calitatea de inculpați.
Șefii de la Consiliul Județean, deplasare de urgență în comuna fără apă de la Botoșani: SOLUȚIA găsită la Primărie – VIDEO& GALERIE FOTO
Conducerea Consiliului Județean a reacționat prompt la problemele pe care le întâmpină botoșănenii din comuna Blândești cu lipsa apei.Vicepreședinții instituției au preluat această misiune de a găsi o soluție de orice fel pentru rezolvarea acestei situații și pentru ca oamenii să nu mai sufere.
„Criminalii!” Durere și val de furie la protestul pentru moartea Alexandrei, s-a chemat paza la Maternitate, au fost și polițiști în civil – FOTO & VIDEO
Credincioasă, sensibilă, devotată și mamă iubitoare, așa este descrisă Alexandra de către apropiați și nu numai. Iar întreaga comunitate este alături în aceste zile de familia îndurerată.
România, pe primul loc în Europa centrală la olimpiada de informatică, elevii coordonați de un profesor din Botoșani: Este foarte important pentru noi ca țară
Locul 1 pe națiuni pentru România, la Olimpiada de Informatică a Țărilor din Europa Centrală 2023.Elevii români participanți au fost coordonați de un profesor din Botoșani care a avut calitatea de team-leader.
Deja cereti prea mult de la acest incult de Gireada. Decit bani pentru drumuri si altelelucruri strict necesare, avem chilotareala. Asta am votat,asta avem!!!
21 august 2013, 21:01
de ce ne intrebi draga m ? daca avem vii cu fufele sa danseze la noi? sponsorizezi tot tu?
21 august 2013, 18:37
sunteti foarte nationalisti domnilor comentatori. ma intreb cati dintre dumneavoastra aveti un drapel in casa.
21 august 2013, 10:09
o felicit pe Lavinia pentru concertul sustinut la Flamanzi sunt dezgustata de acesti zisi ziaristi
21 august 2013, 09:13
Ce bine ca si subiectele astea au iz politic! si sit-ul la fel! verginel nu te-a sponsorizat! :)))) rai domnule ........ rai!
21 august 2013, 06:22
Dj ul din imagine e finul sau, iar la cat e el de avar probabil s a folosit de baiat
20 august 2013, 20:44
Specific lui GIreada.r nu cred ca stie nici ce reprezinta acel steag. Aduceti va aminte de respectul lor pt poetul EMinescu
20 august 2013, 20:33
Pai deputatul la asta se pricepe. Si de la cine sa invete si el, de la tinerele de 20 de ani cu care umbla?
20 august 2013, 19:48
nu aveti de ce sa va legati sunteti penibili concertul Laviniei a fost extraordinar
20 august 2013, 19:42
Pai sunt atributiile impartite in USL. PAD angajeaza firme de asfaltari si toarna asfalt pe soselele patriei iar PNL angajeaza boarfe si FAC TROTUARELE.
20 august 2013, 19:34
Pe vremea lui Iliescu nu se intampla asa ceva ! Ati vrut democratie si America si ati primit doar destrabalare . In Us nu poti sa faci asta pentru ca e considera ofensa grava adusa unui simbol national . Traiasca Revolutia Portocalie !@ Tepes - toti imbecili ca dumneata au votat pt Basescu !!!!!!!!! Te-a facut cum i-a facut si pe altii .
20 august 2013, 19:10
rusine pn-lului si felicitari d nei Federovici si dnului Dolineschi pentru realizari.
20 august 2013, 17:38
psd ul a ajutat la obtinerea fondurilor pentru drumuri si s-au adresat tuturor locuitorilor , el saracu atata se pricepe...la fufe si s-a gandit ca poate mai sunt ceva tinere pe acolo si le racoleaza . stiti vorba romanului " lupul isi schimba parul dar naravul ba" . ce cauta in parlament?rusine noua celor din aceasta tara pentru specimenele trimise sa ne reprezinte.
20 august 2013, 16:47
din banii de deputat a sponsorizat ? ce bine cand lumea e plina de fraieri
20 august 2013, 15:53
bautura si femei, pentru toti baietii mei :)) penal
20 august 2013, 15:47
Consider ca este o ofensa adusa insemnelor statului si-i gasesc vinovati in mod egal pe toti cei trei indivizi de pe scena: primarul, deputatul PNL Verginel Gireada si pseudodansatoarea respectiva.Problema e: este cineva sanctionat ?
20 august 2013, 15:23
Niste fufe agramate si lipsite de voce si un cocalar pe post de sponsor, in fata unei multimi prostite.
20 august 2013, 10:33
Niste fufe agramate si lipsite de voce si un cocalar pe post de sponsor, in fata unei multimi prostite.
20 august 2013, 10:32
Cum sa ia atitudine un official ca primarul care a unplut fisetele de la politie cu dosare, in urma a tot felul de abateri de drept comun.Acest om a aparut din tenebre cu tot felul de minciuni.Va veni si ziua in care se va spune si adevarul despre acest personaj...
20 august 2013, 09:56
Asa arata Romania lui Gireada Verginel.Analfabeta,penala,aroganta si ...nemuritoare.
20 august 2013, 08:56
Oare cine a permis acestei fufe sa se atinga de tricolor. Mai mare umilinta nici ca se putea. faceti pub;lic acest aspect si nicio panarama sa nu mai atinga drapelul Romaniei. Rusine si o=ficialilor locali care nu au luat atitudine fata de acest aspect. Nu era vreo matura sau ciomag prin apropiere ca sa aiba de ce se scarpina?
20 august 2013, 08:34
O lipsa de respect fata de simbolurile nationale!
20 august 2013, 08:33
Sondaj
La clasa copiilor dvs. s-au cerut bani pentru fondul clasei?
Declaraţia zilei
„Eram cu inima îndoită după 40 de ani dacă să mă retrag, să îmi văd pensie, dar am zis să mai rămân un an. Nu pentru cumul am rămas, deci nu mă interesează latura financiară”,Eugen Mateciuc, director APM Botoș ...
answear.ro%20
flanco.ro/
inpuff.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9675 lei
USD
Dolarul SUA
4.6709 lei
CHF
Francul elveţian
5.1538 lei
GBP
Lira sterlină
5.7134 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.1507 lei
XAU
Gramul de aur
289.1272 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2571 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2837 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0071 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4698 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2037 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6663 lei
Vremea
astăzi
Botosani
18.8 o C
Dorohoi
16.0 o C
Bucecea
18.3 o C
Darabani
15.1 o C
Saveni
16.0 o C
Ştefăneşti
19.2 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.