Top News
Crimă oribilă în Centrul Vechi, bărbat omorât cu mașina, au fost chemați mascații – GALERIE FOTO

Un eveniment șocant a avut loc noaptea trecută în Centrul Istoric al municipiului Botoșani.

Cetățenii romi au participat la un priveghi la care s-a consumat alcool toată noaptea. Spre dimineață, undeva pe la ora 4:30 între mai mulți bărbați s-a iscat o ceartă cruntă.

 

Conflictul a degenerat și la un moment dat unul dintre romi l-a lovit cu mașina pe Bălan I. care avea 40 de ani.  

 

”O ceartă de la băutură, unul l-a lovit pe fratele lui, ăsta care l-a omorât i-a dat neve și l-a omorât. A murit, pe loc aici el a murit, până la venit salvarea el a murit aici, 4:30 era ceasul”,

Spunea în zorii zilei de femeie din Centrul Vechi

 

Victima se afla în parcarea de lângă fostul cinematograf Luceafărul iar bărbatul care s-a urcat la volan ar fi călcat accelerația atât de puternic, încât trupul a fost aruncat la câțiva metri în aer

 

A căzut și a umplut efectiv asfaltul de sânge, pe carosabil rămânând și organe interne.

 

Medicii nu au mai avut cum să-l ajute, însă l-au preluat cu ambulanța pentru a efectua manevrele de resuscitare.

 

Peste 100 de romi au ajuns și ei la spital cu familia formată din mai mulți frați și surori de-ai bărbatului omorât.

 

Zona a fost imediat înțesată de polițiști și jandarmi, fiind chemate și trupele speciale ale Poliției pentru ca nu cumva conflictul să capete alte proporții.

 

Familia a fost mințită că bărbatul lovit se află în operație, totul pentru ca scandalul să nu degenereze, frații celui mort fiind cunoscuți ca extrem de temperamentali și ”nebuni”.

Între timp, cel care a comis omorul se află în audieri la Poliție.

Loading...
Crimă SADICĂ : Un tânăr de 18 ani a fost ÎNJUNGHIAT în inimă, după ce a sărit în ajutorul unei femei

 

Viața în blocul fantomă, locatari zgribuliți de frig, pereți găuriți, oameni plângând ca niște copii – GALERIE FOTO & VIDEO

Ieri, 15 noiembrie s-au împlinit fix două luni de zile de la explozia care a zguduit blocul din Primăverii și care a schimbat destinul celor 13 familii care locuiesc în această scară. Două luni de zile și parcă, pentru acești oameni, timpul s-a scurs degeaba.

ALARMĂ METEO: Un ciclon polar ajunge în judeţele Botoşani şi Suceava şi aduce prima ninsoare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) avertizează că, de duminică, prin nordul ţării, va pătrunde ciclonul polar Olaf, care va transforma precipitaţiile în ninsoare şi care ar putea interacţiona cu un alt ciclon, Numa, care vine din sudul continentului şi are o masă de aer cald.

Karatista cu atitudine a atras privirile și a devenit Miss Boboc – GALERIE FOTO

Într-o sală plină doar pe jumatate, Liceul Tehnologic „Elie Radu” şi-a desemnat cei mai frumoşi liceeni de clasa a IX-a.

Alarmă bugetară: A două cea mai mare unitate a statului de la Botoşani a rămas FĂRĂ BANI DE SALARII

România are o creştere economică uriaşă, aproape toate fondurile de la Consiliul Judeţean şi unităţile subordonate s-au direcţionat spre salarii, dar totuşi una dintre acestea nu mai are bani de lefuri.

Amendă pentru 160 de km/oră la o mașină dată jos de pe platformă de o firmă din Botoșani, amenințări și înjurături

În România zilelor de astăzi s-a ajuns la situația în care oricine poate obține statutul de patron, prin înființarea unei firme. Iar serviciile oferite ajung să fie, evident, pe măsura eforturilor depuse.

A zburat inclusiv patul! Intervenţie în forţă a Urban Serv şi Poliţiei Locale într-un cartier unde munţii de gunoaie intrau în bloc – GALERIE FOTO

Desfăşurare de forţe luni dimineaţă în cartierul Pacea, acolo unde grămezi uriaşe de gunoaie împânziseră un spaţiu verde şi începeau să intre în bloc.  

Mihaela, frumusețea lovită de o boală cumplită, primește un ajutor neașteptat de la câțiva bărbați celebri din capitală

În ultima miercuri a lunii noiembrie, la București va avea loc a V - a ediție a NovemBEARD, manifestare a bărbaților bărboși și a celor care pentru o lună decid să-și lase barba să crească... în scop caritabil.

„Fetele de la Botoşani” s-au dus cu vin, usturoi şi-o... mască la Măruţă – FOTOGALERIE ce-a făcut realizatorul cu „obiectul vestimentar”

După toată mass-media locală, „Fetele de la Botoşani” şi al lor cântec de promovare al judeţului au ajuns şi în cea naţională. Astfel, dacă joi melodia „Hai la Botoşani” a fost difuzată de Radio Zu, vineri tinerele au apărut la Pro TV.

Șeful Poliției Rutiere vrea liber la parcare pe TOATE locurile concesionate, pe timpul zilei

Cel mai probabil, peste două luni de zile, noul regulament de blocare și ridicare autoturisme din municipiul Botoșani va intra în vigoare.

Loading...
13 milioane de euro în joc! Anunţ de ultimă oră despre Uvertura Mall în pragul licitaţiei de vânzare a centrului comercial

Compania care administrează cel mai mare centru comercial al Botoşanilor a trimis miercuri seară un comunicat referitor la scoaterea la vânzare a acestuia de către Management Reorganizare Lichidare Iași. SC Uvertura City Mall SRL anunţă că hotărârea de valoficare a imobilului a fost deja contestată de trei creditori. Societatea previne practic potenţialii cumpărători că ar putea pierde clădirea.

„Oaia neagră” a Spitalului Județean a intrat în lumea civilizată, cu bani puși deoparte și deținuți de la Penitenciar – GALERIE FOTO & VIDEO cum arată acum

Probabil una dintre cele mai vechi secții exterioare ale Spitalului Județean de Urgență Mavromati arată în sfârșit în concordanță cu anul 2017 al unei Românii europene.

Divorţ catastrofă în familia unui doctor, au ajuns să scoată la vânzare inclusiv sediul Primăriei

Clădirea unde îşi desfăşoară activitatea Primăria comunei Manoleasa este scoasă la licitaţie în urma unui proces de divorţ, deşi administraţia locală a plătit toţi banii către familia de la care a cumpărat în 2008 imobilul pentru noul sediu al instituţiei.

Face show în oraș! Un apartament plus alte 12 camere închiriate pentru Horia Brenciu la un hotel din Botoșani

Horia Brenciu va susține la sfârșitul acestei săptămâni un concert la Botoșani, iar pentru reușita acestuia s-a pus în mișcare o întreagă mașinărie. Artistul nu va veni singur, ci însoțit de un staff format din aproximativ 20 de persoane.

Demisie bombă la Urban Serv, fiica lui Vâzdoagă a ajuns nr. 1

Preşedintele consiliului de administraţie al SC Urban Serv SA a renunţat luni la funcţie. Ion Sorici a demisionat din funcţie din cauza unor probleme de familie.

O altfel de idee! Trecere de pietoni tradițională la Botoșani

Inițiativă inedită din partea unor membri implicați în diverse proiecte sociale și educative ale comunității botoșănene: soții Teodor și Iustina Cenușă sunt cei care au venit cu ideea amenajării la Botoșani a unei treceri de pietoni tradiționale, la costuri mici, însă cu un rezultat reușit.

Hai la Botoșani! Patru fete fac o reclamă extraordinară Botoșanilor, peste 25.000 de oameni le-au văzut într-o zi - VIDEO

Dacă autoritățile botoșănene nu fac mai nimic pentru promovarea județului, ajungând să tipărească și calendare cu imagini din alte părți ale țării, patru tinere s-au gândit să scoată aceste meleaguri în față.

VENEŢIA DE BOTOŞANI: 65-70% din apă se pierde şi se fură - Dacă s-ar diminua mare parte din pierderi şi furturi, apa ar ajunge la toţi consumatorii

Compania de apă şi canalizare controlată de Consiliul Judeţean Botoşani înregistrează pierderi care trec masiv de jumătate din cantitate. Asta cel puţin într-o localitate din sudul judeţului.

Doi părinți frânți de durere cer dreptate pentru fata lor moartă într-o cursă ilegală de mașini: Cea mai dureroasă grevă din câte s-au văzut la Botoșani– FOTO&VIDEO

Trecătorii au rămas țintuiți în loc de tânguielile care răsunau în Piața Revoluției, astăzi, mașinile încetineau în dreptul celor doi oameni cu haine negre. Era glasul aproape stins al unei mame care a trăit cea mai mare dramă pe care o poate oferi soarta: și-a îngropat fata de 20 de ani, iar pe celălalt copil l-a văzut chinuindu-se luni de zile.

Mormântul unui fost polițist distrus, fiul oferă RECOMPENSĂ substanțială pentru informații – GALERIE FOTO

După cazurile de profanare de morminte de la Cimitirul Eternitatea și un altul mediatizat mai puțin de la Pacea, încă un mormânt a fost găsit de familie, distrus.

DEMENŢIAL: Un primar din judeţ propune oamenilor să-l omoare fiindcă este 'cel mai prost primar pe care comuna l-a avut'

Mai săraci sau mai bogaţi, mai puturoşi sau mai harnici, dar cu siguranţă niciodată plictisiţi. Aşa sunt oameni dintr-o comună botoşăneană şi asta în mare parte datorită primarului.

Pe rromi nu-i are nimeni la suflet si pe buna dreptate dar observ ca tot se spune ca jandarmii nu intervin,daca v-ati interesa la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Botosani ati vedea ca sunt sute de amenzi care s-au dat si degeaba fiindca nu au venit deci il doare pe room undeva că jandarmul ii da amenda. Ca erau pe trecerea de pietoni si politia a trecut pe langa ei,de unde stiti ca nu au primit amenda dar inca odata spun,neavând venituri sfidează organul de politie razandu-le in nas. Sa intre cu bastoanele in ei ceea ce ar dori multi ar încălca legea si tot omul de rand spune ca jandarmii si politaii nu au suflet. Rezolvarea e in mâinile altora.
24 august 2017, 07:28
Aloooo!Politia! In piata mare la crasma din spatele notariatului stiti pe ce sume se joaca pocher? ziua in amiaza mare!!
23 august 2017, 21:47
Nu sunt rasist, dar autoritatile ar trebui sa faca mai multe ca sa-i linisteasca pe rrrromii din Botosani.Eu unul i-as baga undeva si nu le-as da voie in oras decat cu bilet de voie pentru buna purtare, si dupa ce s-au SPALAT.Cum zicea cineva mai sus, sa-i tina naravul!
23 august 2017, 20:28
Sa-i vezi cum stau si-si savureaza berile, vodca etc. la o distanta de 10 metri in fata politiei si jandarmilor care nu reactioneaza,cica sunt la priveghi (nu stiu daca exista exceptie de la legea consumului de alcool in spatii publice) sunt curios daca ar face un roman asta, in oricare colt al orasului cu ce gaura in portofel ar ajunge acasa ?
23 august 2017, 19:50
Felicitari autoritatilor. Ati populat centru vechi al orasului cu tigani.In loc sa fie un loc de promenada este ring de lupte de strada.Tineti-o tot asa...
23 august 2017, 15:32
Politia romana are frica de ciori , in fiecare seara se aduna pe trecerea de pietoni ,trece masina politiei si se face ca nu vede , romanii sunt amendati oridecateori gresesc !
23 august 2017, 14:47
Nu i pierdere , un tigan in minus , un mare beneficiu pentru romani !!!
23 august 2017, 14:42
daca si noi am fi tot la fel de uniti la necaz sau atunci cand dorim sa se faca ceva in tara asta poate ca aveam si noi militie cum trebuie nu ne mai era frica sa trecem prin centru si nu trebuia sa mai vb de consilieri si de primarul reales .
23 august 2017, 13:36
Sunt sigur ca nu e nici o pierdere. Nici pt omenire si nici pt planeta asta.
23 august 2017, 11:05
Da Gigel, asa este, am trecut pe langa o fabrica de confectii, mai mare mila, statea patronul pe drum si plangea, ca nu i-au venit tiganii la munca. De asemenea, cica vin coloane de IT-isti tigani de la Iasi, si acolo e jale, nu mai are cine sa presteze. Acusi anunta Federovici zi de doliu national .
23 august 2017, 10:42
... ce putoare trebuie sa se fi produs in perimetrul upu...
23 august 2017, 10:21
Ce se intampla in acea zona seara de seara intrecere orice limita: scandaluri, galagie, scartait de roti, masini cu tot felul de numere si stari de degradare. Nici urma de politisti sau jandarmi. Unde e siguranta cetateanului?
23 august 2017, 10:16
Mai rău este că va scădea PIB-ul , câți oameni ai muncii s-au învoit de la serviciu, cred că sunt fabrici și uzine in dificultate din lipsă de forță de muncă.
23 august 2017, 10:08
Pai sa se mai tina festivalurile in centru vechi
23 august 2017, 09:02
Trebuie sa recunosc, urasc din toată ființa mea ciorile și refuzam sa cred ca sunt capabili uneori de lucruri minunate, cum ar fi sa se omoare intre ei !!! Da Doamne sa-i tina năravul...
23 august 2017, 08:44
aceste specime trebuie sa dispara din centru vechi! in ghetouri cu ei! si primaru si toti consilieri dupa ei! acolo e jungla in centru! se bat scuipa se injura toti stau la seminte!
23 august 2017, 08:18
Merkel ii asteapta in Germania.
23 august 2017, 08:13
Ei, asta e ceva special, nimic deosebit in rest, e liniste si pace, puteti veni cu incredere la plimbare. Nu s-au inregistrat foarte multe reclamatii, e zona sigura.
23 august 2017, 08:06
Loading...
Sondaj
Credeți că ”revoluția fiscală” a Guvernului va aduce lucruri bune pentru Botoșani și România?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
 ”Din cele patru locuri unde au fost înscriși câte doi o persoană a fost absentă, o persoană a fost descalificată pentru că are garaj. Într-un caz două doamne licitat până la 440 lei pe loc în zona Calea Națională nr 7 ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.6400 lei
USD
Dolarul SUA
3.9322 lei
CHF
Francul elveţian
3.9662 lei
GBP
Lira sterlină
5.2076 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4928 lei
XAU
Gramul de aur
162.2804 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2236 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4878 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9665 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0837 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1815 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6235 lei
Vremea
astăzi
Botosani
6.4 o C
Dorohoi
4 o C
Bucecea
6.4 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
4 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.