Știrea zilei
270 milioane lei vechi leafă și o prezență de 50% - cel mai scump salariat din Botoșani - FOTOGALERIE

Are un salariu de aproximativ 20 de ori mai mare decât media câștigurilor nete ale botoșănenilor, ceea ce înseamnă că într-o lună primește mai mulți bani decât majoritatea lucrătorilor din acest județ în mai bine de un an și jumătate. Și culmea, o parte din bani și-i ia tocmai din contribuțiile la stat plătite de acești oameni.

N-a dansat decât un tur

Dragi botoșăneni, faceți cunoștință cu Quenten Martinus, atacantul de la FC Botoșani care are un salariu de nici mai mult, nici mai puțin de 6.000 de euro. Jucătorul născut în 1991 în Curacao, o țară din America Centrală, a fost adus în vara anului precedent la FC Botoșani, după ce a mai evoluat la Heerenven, Sparta Rotterdam, Ferencvaros și Emmen. A impresionat în turul precedentei ediții de campionat, pentru ca apoi să facă mai mult figurație pe teren, în ciuda salariului uriaș pe care îl primește. În primul sezon la FC Botoșani a înscris trei goluri și a dat șapte pase de gol, însă cu excepția unei pase decisive, toate realizările au venit în amintitul tur. Pe 25 octombrie 2014 Quenten Martinus a înscris ultima dată pentru FC Botoșani. În schimb, în bugetul clubului continuă să marcheze copios.

”Stă doar cu şapca în cap acum, în vestiar, cu căștile pe urechi, ascultă muzică”

În actuala ediție de Liga 1 atacantul din Curacao a evoluat în doar cinci meciuri din 10, în rest ba fiind accidentat, ba nepregătit, ba neavând pur și simplu chef să își facă meseria, aducând la disperare conducătorii tehnici și oficialitățile clubului.
"Martinus mai stă doar cu şapca în cap acum, în vestiar, cu căștile pe urechi, ascultă muzică. Vrea să plece, nici noi nu ştim exact. Eu vreau să-i dau drumul acestui copil, dar nu liber. Pe Martinus îl caută Steaua, are cerere de la Barcelona... Eu nu vreau să-i dau drumul aşa cu una cu două", spunea Valeriu Iftime, președintele consiliului de administrație de la FC Botoșani, după 0 – 2 acasă cu Pandurii, meci în care Martinus nu s-a aflat pe teren.

N-a vrut la Steaua, nu i-a plăcut nici Dinamo

Atacantul din Curacao primește de la club 27.000 de lei pe lună, în condițiile în care președintele Consiliului Județean Botoșani, Gheorghe Sorescu și primarul municipiului reședință, au indemnizații de 4.616 lei, respectiv 3.763 de lei. Iar CJ și Primăria Botoșani sunt instituții care contribuie la bugetul clubului.
Quenten Martinus a refuzat în vară transferul la fosta Steaua, actuala FCSB, pentru ca peste câteva luni să evite și înregimentarea la Dinamo. Pe lângă figurația care o face pe teren, atacantul nu se obosește nici la antrenamente.
„Martinus are vreo zece luni de când nu mai vrea să joace pentru echipă, nu se integrează în program, are propriul program”, declara pe 22 august Leo Grozavu, fostul antrenor de la FC Botoșani.

Cifre dezastruoase în actualul sezon

5 meciuri din 10 a jucat Martinus în Liga 1, nici un gol, nici o pasă de gol.
3 meciuri din 4 în Europa League
0 meciuri din 1 în Cupa Ligii
Sergiu BĂLĂȘCĂU

 

Scandal și pornografie pe banii Primăriei Botoșani la Gala Premiilor Eminescu: Eu sunt tipa pe care aţi hărţuit-o, tipa pe care aţi numit-o curvă, prostituatăVIDEO &FOTO

Gala de decernare a Premiului Național de Poezie, ediția cu numărul 27, din anul 2018, a început cu scandal. Și a continuat într-un ton care i-a indignat pe unii spectatori botoșăneni ce au părăsit sala de spectacole a Casei cu Cultură a Tineretului care a găzduit evenimentul și anul acesta.

Treabă la municipiu: Primăria face licitaţie ca să vândă maşina viceprimarului distrusă într-un accident

Automobilul folosit de obicei de viceprimarul Marian Murariu a ajuns obiect de licitaţie. Deşi a fost distrus aproape complet într-un accident care a avut loc pe 15 septembrie, municipalitatea încearcă totuşi să obţină nişte bani de pe urma lui.

Directorul nemulţumit de leafa de peste 7.500 de lei a dat un fel de concurs și începe un nou mandat - DOCUMENT

Singurul candidat la postul de director de la o instituţie subordonată Consiliului Judeţean a obţinut nota necesară pentru a semna un nou contract de management.

Surpriza de 6 milioane vine cu… ascensorul: Doi fraţi din Flămânzi cu afaceri în… lifturi au ajuns să aibă cea mai profitabilă firmă botoşăneană din construcţii

Topul Judeţean al Firmelor lansat în ultima parte a anului trecut de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Botoşani cuprinde o surpriză de proporţii. Cea mai profitabilă companie din construcţii şi domeniile înrudite este din Flămânzi.

EXCLUSIV: Mărturisirea în lacrimi a tinerei care și-a aruncat bebelușul în canal: Aș vrea să dau timpul înapoi

Cu doar câteva ore înainte de a fi condamnată, tânăra de 21 de ani care și-a aruncat pruncul la poligonul ACR la doar patru zile de la naștere s-a aflat marți în fața instanței de la Tribunalul Botoșani.

Polițist lovit de o femeie din Centrul Vechi – VIDEO & FOTOGALERIE

Încă un incident, din seria celor numeroase care parcă nu se mai termină, s-a petrecut în Centrul Istoric al municipiului Botoșani, în preajma Crăciunului. Și din nou se demonstrează că în zona considerată de cei de la Poliție ca fiind una cu grad de infracționalitate scăzut, se sună la 112 și de câte trei ori pe săptămână.

Polițistul local de la Botoșani care trăiește în două lumi, unite însă de oameni, totul a început în urmă cu 44 de ani – GALERIE FOTO

Odată intrați în sediul Primăriei, oaspeții care vizitează Botoșaniul se opresc puțin pentru a-și bucura ochii și sufletele de culorile calde din tablourile expuse pe pereții instituției și care sunt poate un rând din cartea de vizită a municipiului reședință de județ.

Asalt la mall, imagini unicat: parcarea s-a blocat, film fără bilete, peste 13.000 de oameni înăuntru - FOTOGALERIE

Sărbătorile de iarnă au adus noi recorduri de asistență la cel mai mare complex comercial din Botoșani. Imagini unicat au putut fi văzute în zilele de după Crăciun și Anul Nou.

Drogurile și drogații pun stăpânire pe Botoșani, orașul terorizat de rețelele care vând moarte

Un drum în capitală în urmă cu mai mulți ani de zile însemna și o undă de șoc la vederea persoanelor care se aflau sub influența unor substanțe psihoactive și despre care la Botoșani nu se punea problema să existe. Astfel de cazuri erau văzute mai ales la televizor.

loading...
Furtul sfârșitului de an: O celebră pensiune a rămas fără armăsarul care încânta turiștii - Parcă avea aripi și a zburat

Pe lângă o mulțime de vitezomani, oameni care au comercializat fără drept petarde și pocnitori și bețivi la volan, sărbătorile de iarnă au adus la Botoșani și un furt pe care nu îl întâlnești chiar în fiecare zi.

A semnat! Peste 3 milioane de euro pentru furnizarea unei ape “mai pură decât apa plată” - DOCUMENT

Primarul unei comune din județul Botoșani a semnat la Bucureşti contractul de finanţare pentru realizarea obiectivului de investiţii “Extindere, reabilitare şi modernizare a sistemului de alimentare cu apă”.

Am trăit-o și pe asta: Vedeta revelionului a plecat în timpul concertului să vorbească la telefon și să tragă o țigară - VIDEO & GALERIE FOTO

Peripețiile la revelionul organizat de Primăria Botoșani au început înainte de pana de curent din timpul recitalului susținut de Ami. Show-ul nopții dintre ani l-a început Fly Project, care și-a terminat reprezentația într-un mod cel puțin ciudat.

5.000 de oameni la revelionul în stradă, de la dansuri senzuale la o... capră, de la beznă la un grandios foc de artificii - VIDEO & GALERIE FOTO

Început timid, cu doar vreo sută de oameni, și trecut printr-o pană stânjenitoare de curent, revelionul în stradă organizat de Primăria Botoșani a plusat pe parcurs și a terminat ”en-fanfare” cu un grandios foc de artificii și cu mii de oameni exaltați de reprezentația lui Matteo.  

Un chef din Botoșani invitat la o televiziune națională, a gătit și pentru un ministru – CE recomandă pentru masa de Revelion – FOTO&VIDEO

Botoșani nu este recunoscut numai datorită personalităților care reprezintă acest județ sau a fetelor frumoase. Și în domeniul culinar, numeroși botoșăneni cu statut de chef, scot capul în țară și peste hotare și o fac cu cinste.

loading...
Botoșănenii l-au trimis în Parlamentul European, euro-Țurcanu moare de grija celor de la… Neamț – FOTOGALERIE 

În urmă cu mai bine de trei ani de zile, de la vârful politic al PNL mesajul transmis botoșănenilor era unul promițător: Botoșaniul avea să fie reprezentat pentru prima dată în Parlamentul European. 

Prima mare lovitură din ultimii 5 ani - Aproape 7 milioane de euro obținuți la municipiu, orașul se schimbă la față cu investiții de amploare

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) a făcut publice joi rezultatele preliminare ale evaluării și selecției Strategiilor de Dezvoltare Locală (SDL) propuse spre finanțare în cadrul mecanismului Dezvoltare Locală Plasată sub Responsabilitatea Comunității (DLRC).

Lovitură de proporții, toate instituțiile au INTERZIS la plăți prin trezorerie până în 2018 printr-un ordin adoptat pe vremea ”sarmalelor pentru Crăciun”

Administrația publică locală, dar nu numai, suferă un șoc financiar de proporții pe final de an. Zeci de instituții botoșănene nu își mai pot folosi banii pe care îi au în conturi, iar fonduri importante se vor întoarce la bugetul de stat.

Doi grei din construcțiile de drumuri țin de un an o Primărie cu peste 5 milioane de lei în conturi pentru un drum și un pod - FOTOGALERIE

Unii nu au bani pentru investiții, alții nu au nici măcar proiecte, iar alții nu au reușit încă să întocmească studii de fezabilitate. Se poate însă și invers.

PRIMUL Crăciun fără mâncare de la UE pentru familiile sărace de la Botoșani – VESTEA din 2018

Nefiind an electoral, 2017 își ia rămas bun de la Botoșani și botoșăneni fără deja tradiționala împărțeală a produselor alimentare acordate cu generozitate de Uniunea Europeană.

vivacredit.ro
Primarul Cătălin Flutur și-a cumpărat hibrid de 20.000 de euro – FOTOGALERIE

Achiziție făcută la Primăria municipiului Botoșani care se ridică la aproximativ 20.000 de euro cu tot cu TVA.

Inseamna ca patronii de la echipa sunt rau de tot pe langa,daca el sta degeaba si primeste 6.000 euro!!!Macar o amenda ceva,sa fie sanctionat pt ca nu si face datoria de jucator profesionist!
19 septembrie 2015, 02:59
AI MARE DREPTATE D LE ALEXANDRU SI MIE MI-AR CONVENI CHIAR SI CU O SUMA MAI MICA AM NUMAI STUDII POSTLICEAE SI PE LINGA TINE AS MINCA SI EU O BUCATA DE PIINE MAI ALBA,ADUC SI CIINII CA MAI SUNT PRIN ORAS NU SUNT TOTI LA PADOC,DAR OARE MAI INCAPEM IN ORGANIGRAMA STUFOASA SI BANOASA A F C BOTOSANI,VEZI CA TREBUIE DE ARANJAT TOT CU UN DOMN CARE ESTE IN CURTEA CLUBULUI PE CAI MARI SI ESTE IN NUME CU DV.,IAR DACA GASITI O PORTITA ATI FACE SI O POMANA,ACEL ,,DOMN,, IN NUME CU DV TAIE SI SPINZURA PE ACOLO SI CINE STIE POATE DL IULIAN SA SI INTEGRAT IN ORGANIGRAMA DE ,,PORCAIESTE PE TOATA LUMEA,ORICUM VA ADMIR CA ATI PUS PUNCTUL PE ,,I ,,
18 septembrie 2015, 17:27
Domnule Iulian daca esti asa"destept" si "cunoscator" cum te pretinzi, te rog vorbeste cu"fraierii" care platesc din banii lor 6000 de euro pe luna sa-mi ofere si mie macar 1000 de euro lunar...iar eu sa tai frunza la caini...Acest incident este inca o mostra de management defectuos si lipsa de responsabilitate!!
18 septembrie 2015, 13:07
IULIANE,nu am chef de polemica,dar sunt curios de anumite lucruri pe care nu le stiu [asta nu inseamna ca sunt...asa cum spui tu---totusi vazind ca tu esti atit de documentat te rog sa-mi spui si mie cine se face vinovat de neinscriptionarea tricourilor cu sigla LPF de a fost amendat clubul cu modesta suma de 10 mii lei ,I s-a imputat persoanei ce avea in fisa postului aceasta responsabilitate sau tot din banii clubului de unde vinovatul isi primeste salariul,sau tot din alta parte.Iti multumesc ca esti dispus macar tu sa ne spui adevarul pe care eu si altii ca mine nu il stim[curiozitatea asta bat-o vina]AS FI RECUNOSCATOR SA STIU DIN CARE...PARTE ,iar daca tot ai acces la informatiile stricte din interiorul clubului as dori sa mai stiu cind se angajeaza dir marketing lasat liber prin promovarea fostului occupant ,cred ca ar fi si un prilej pt mine sa ma lipesc si eu pe acolo si sa-ti dovedesc ca nu sunt asa cum afirmi TU pt ca stiu si eu sa semnez un stat de plata,ca rezultatele muncii nu conteaza si nu se vad, si in timp se poate promova si daca nu am avut talent si sansa cum a avut dl ,,purtator de tricou ROSU ,, sa fac figuratie in liga 1 SI CA MINE SUNT O ARMATA IN LIGA 4 BT] macar pe la administrative sa ciugulesc si eu ceva MAI ALES CA NU SE DA...EXAMEN.
18 septembrie 2015, 10:18
Daca esti p**st....De ce nu te-ai facut fotbalist? Salariile de la FC BOTOSANI nu sunt platite din bani publici (aia care ii da primaria sau consiliul judetean), acei bani merg in alta parte.
18 septembrie 2015, 09:11
vedeti unde se duc banii nostril ai contribuabilului botosanean,la care se mai adauga si banii pt cel numit[atentie]NUMIT dir executive la fc botosani ,premiile luate si pt meciurile pierdute asa cum spune curtea de conturi,cine raspunde pentru toate aceste CHESTII,in concluzie ,,DACA AI CUNOSTIINTE SI ESTI RUDA CUIVA DE LA FC BOTOSANI TE-AI SCOS SI ITI TACE CAPUL CA NOI MAJORITATEA MUNCIM DE NE SAR CAPACELE PT MINIM PE ECONOMIE SI MAI CUMPARAM SI ABONAMENTE SAU BILETE CU 40-50 LEI SA VEDEM....NIMIC
18 septembrie 2015, 08:54
iarena.ro
loading...
loading...
Sondaj
Se califică FC Botoșani în play-off?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Roțile tuturor utilajelor, camioanelor și vehiculelor care vor ieși din șantier vor fi spălate în așa fel încât să nu murdărească străzile din municipiu”, Marian Murariu, viceprimarul municipiului Botoșani ...
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.6614 lei
USD
Dolarul SUA
3.7984 lei
CHF
Francul elveţian
3.9727 lei
GBP
Lira sterlină
5.2814 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4322 lei
XAU
Gramul de aur
163.0820 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2250 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.5077 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0446 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0592 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1834 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6259 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-2 o C
Dorohoi
-2 o C
Bucecea
-2 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
-2 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2018 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.