Știrea zilei
EXPLOZIV : USL-ul trădat la Lebăda într-o şedinţă cu bairam a PDL-ului – AUDIO
Trecerea mai multor primari ai Uniunii Social Liberale la partidul de guvernământ pare să fi devenit o certitudine. Vineri după-amiază la restaurantul Lebăda deputatul Nicolae Rebenciuc şi-a serbat împlinirea a 52 de ani. Aniversarea nu a fost însă doar o petrecere care a început ziua şi s-a terminat noaptea, ci şi o veritabilă demonstraţie de forţă a democrat-liberalilor.

Salutări pentru noii veniţi
Botoşăneanul.ro a intrat în posesia unei înregistrări efectuate la această întrunire care dovedeşte că acolo a fost o adevărată şedinţă de partid. Cei mai importanţi şefi ai administraţiei publice locale, preşedintele Consiliului Judeţean şi primarul municipiului reşedinţă, au avut alocuţiuni pe teme politice în prezenţa unor aleşi locali ai USL. „Profit de această ocazie să vă îndemn la luptă pentru că este un an greu, dar ce avem noi important, avem oameni, avem echipă, lucruri pe care ceilalţi ne le au. Nu-s mai buni ca noi. Vă garantez că nu sunt mai buni ca noi”, le-a transmis Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani, celor prezenţi, care apoi le-a urat şi „la mulţi ani” în perspectiva sărbătorilor de iarnă. Ulterior a luat cuvântul inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean în Construcţii, Ioan Ciobanu. Acesta este prim-vicepreşedinte al Colegiului Flămânzi şi a oficializat practic venirea în partid a unor primari din opoziţie. „Aş încheia salutând şi mulţumind încă o dată unor viitori colegi de-ai noştri”, a afirmat Ioan Ciobanu. Din înregistrare reiese că ar fi vorba de trei primari din opoziţie. Nu se înţelege foarte bine numele, însă se aude foarte clar cum se menţionează „dl. Acatrinei”. Cel mai probabil este Mircea Acatrinei, primarul comunei Coşula. Probabil că şi ceilalţi doi sunt de pe acelaşi colegiu, date fiind informaţiile publicate în mai multe rânduri de Botoşăneanul.ro privind trecerea unor primari USL la PDL. În septembrie s-a lansat astfel informaţia că tocmai Mircea Acatrinei de la Coşula, dar şi Constantin Rădeanu de la Frumuşica şi Florin Olaru, de la Răuseni, toţi oficial membri PSD, ar mai fi doar teoretic social-democraţi, însă participă la şedinţele PDL.
„Mă aflu într-un grup atât de select şi atât de serios”
Li s-a dat cuvântul şi unor primari, care nu s-au sfiit să aducă tot soiul de laude portocaliilor. „Trebuie să îmi exprim bucuria şi satisfacţia că mă aflu într-un grup atât de select şi atât de serios”, a afirmat unul dintre aleşi, care a adăugat că la PDL a găsit un „colectiv unit”, că deputatul Nicolae Rebenciuc este „om deosebit şi un caracter deosebit”, de aceea „să-i urăm din suflet d-lui deputat multă sănătate, multă fericire şi multe, multe succese alături de dvs.”, cerând totodată „să fim uniţi”. Un alt primar, se pare că al oraşului Flămânzi, Constantin Pitorac, i-a urat „la mulţi ani Nicu”, anunţând că obiectivul pentru 2012 este câştigarea alegerilor, pentru ca apoi să ia cuvântul preşedintele Consiliului Judeţean. „Nici nu ştii ce se petrece astăzi aici. E vorba de o reverberaţie a Zilei Naţionale a României? E vorba de faptul că dl. deputat Rebenciuc împlineşte o vârstă, desigur frumoasă, sau o fi o şedinţă de colegiu?” a întrebat Mihai Ţâbuleac, care a remarcat că, dacă este valabila ultima variantă, atunci nu poate fi vorba decât de o şedinţă a Colegiului Flămânzi, pe care a fost ales deputat Nicolae Rebenciuc. Şeful CJ a subliniat buna colaborare pe care o are cu parlamentarul, acesta ajutându-l în rezolvarea unor probleme la Ministerul Dezvoltării, Regionale şi Turismului şi Ministerul Sănătăţii. „Dl. deputat este un colaborator pentru mine, sunt convins că şi pentru dvs.”, a încheiat Mihai Ţâbuleac. Printre alţii, la şedinţa cu chef au participat şi senatorul Daniel Humelnicu şi deputatul Stelică Strugaru, dar şi angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor care au venit cu maşinile de serviciu la originala acţiune. 
CITEŞTE ALTE MATERIALE DESPRE POSIBILA TRĂDARE A UNOR PRIMARI DIN OPOZIŢIE:
 Primari PSD care fac ședințe la PDL
 Buhăianu lansează o bombiţă : 10 primari PSD vor la PDL din cauza lui Ţurcanu
ASCULTĂ ÎNREGISTRAREA DE LA ŞEDINŢĂ:


Dragoste ca-n filme: De 200 de ori ”TE IUBESC” de la Alexandra pentru băiatul vieții ei doar ca să îi recâștige inima – FOTOGALERIE
O dragoste începută acum aproape doi ani și intrată în impas anul acesta s-ar putea reînnoda după ceea ce s-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri.
Cadou la ziua de naștere: ALDE bate PSD și câștigă întâiul primar botoșănean, votat inclusiv de contracandidatul său
Funcția de viceprimar i-a fost probabil hărăzită botoșăneanului Ilie Oniciuc, omul care din acest punct de vedere pare să fie un monument de ghinion. A condus pe ultimul drum doi primari și din poziția de favorit a ajuns în ambele dăți pe locul II.
(ÎNCĂ) Un polițist local LOVIT în Centrul Vechi, ancheta ajunge la un procuror
Numeroasele semnale de alarmă care s-au tot tras în privința CentruluI Istoric al municipiului Botoșani au rămas doar vorbe-n vânt. Pe principiul că „la noi încă este bine”, zilele se rostogolesc unele după altele după scenariile prea bine cunoscute și ușor, ușor vor scăpa de sub control și la Botoșani, unde dreptatea se va face în cele din urmă, da, cu sabia.
După numai un an de zile în sistemul bugetar, soția unui lider PSD Botoșani a ajuns șefă la o instituție publică - FOTOGALERIE
Anul trecut, la finele lunii martie participa la un concurs, la compartimentul financiar – contabil din Instituția Prefectului, pe care l-a și promovat. A rămas acolo în jur de două luni, după care a cerut transferul la Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) – Centrul Județean Botoșani.
Ziua în care oameni de la Milano și până la Galați & Trușești au protestat pentru drumurile din Botoșani: Moldova, trezește-te! Botoșani, trezește-te! GALERIE FOTO
Așteptați în oraș la 9:30, așa cum au anunțat, protestatarii pentru infrastructură au ajuns vineri la locul de întâlnire cu o oră întârziere. Și nu a fost poligonul ACR, așa cum se făcuse public inițial.
Concurs pentru șefia unei instituții la care postul s-a eliberat prin... deces
Una dintre instituțiile importante din Botoșani este coordonată de un șef interimar la acest moment.
Orgoliu de medic PLĂTIT scump! Executor judecătoresc în stand-by pentru un spital închis de-o doctoriță
După trei ani, două instanțe de judecată au dat câștig de cauză reprezentanților unui spital care s-au trezit timp de o lună și jumătate cu pacienții… în stradă.
PREMIERĂ la Botoșani: Se pregătește cel mai lung sens unic din Botoșani, orașul tăiat în două – GALERIE FOTO
În municipiul Botoșani autoritățile au pregătit o serie de măsuri pentru eficientizarea traficului rutier. Iar una dintre intențiile factorilor de decizie, adică reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Primăriei prin Poliția Locală, Prefecturii sau Consiliului Județean este crearea celui mai lung sens unic din Botoșani, care va tăia practic orașul în două.
Cel mai SĂRMAN Consiliu Local din istoria orașului?! Aleșii noștri au sărăcit de când VOTEAZĂ pentru oraș
Aproape toți consilierii locali aleși în 2016 și-au publicat declarațiile de avere. Cu mici excepții, cei care votează hotărâri pentru interesul botoșănenilor și dezvoltarea municipiului par să trăiască la limita de subzistență.
Motociclist luat pe sus în bulevard de un Volkswagen, zeci de oameni la accident – GALERIE FOTO
Un nou accident cu un motociclist în prim plan a avut loc în seara de vineri la Botoșani. Evenimentul s-a petrecut după ora 23:00 pe bulevardul Mihai Eminescu.
Un fost președinte de partid și-a scris pe monumentul din cimitir funcțiile de demnitate publică: ”deputat în...”, ”prefect al...” FOTOGALERIE
Dacă unii botoșăneni aflați încă în viață își scriu doar numele și atât pe crucile din cimitir, iar alții își pun meseriile (profesor, inginer, economist), există cel puțin unul care preferă să le reamintească botoșănenilor funcțiile politice pe care le-a deținut de-a lungul vremii.
Tramvaiele pericol public sar de pe linie unul după altul, primarul Flutur: Este o problemă politică & se fac presiuni
Situația actuală a tramvaielor din municipiul Botoșani, extrem de învechite și care cedează la intervale tot mai scurte de timp, a fost comentată într-un final și de primarul Cătălin Flutur.
Tot mai mulți botoșăneni mor pe șosele iar oficial NU din cauza drumurilor - Ce putem face pentru acele mame?
Județul nostru se confruntă cu o realitate dureroasă: lunar o persoană își pierde viața pe drumurile publice care sunt din ce în ce mai dezastruoase.
Două fete filmate în timp ce se băteau în Parcul Mihai Eminescu, nimeni nu este lăsat să intervină – VIDEO șocant
Un nou incident violent s-a petrecut în municipiul reședință de județ, iar protagoniste sunt două adolescente.
Un șef de instituție din Botoșani a luat bani din trei locuri – DOCUMENT
Trăim vremuri în care salariile bugetarilor au crescut considerabil și mai toți salariații din sistemul privat doresc să lucreze la stat din acest motiv. Ei bine, un șef de instituție de la Botoșani a acumulat venituri în anul 2018 din trei locuri.
„SĂRACII” noștri parlamentari! Senatori și deputați de Botoșani, fără case sau mașini și cu datorii la bănci
Nouă parlamentari au trimis botoșănenii din județul Botoșani în Parlamentul României, la alegerile parlamentare din 2016. Șapte sunt de la principala formațiune ce guvernează țara, iar doi din rândul opoziției liberale.
Șefii județului și-au băgat în plus la leafă vreo 10.000 de euro în numai un an - DOCUMENT
Conducătorii Consiliului Județean Botoșani par să fi făcut afacerea vieții lor atunci când au candidat și au reușit să obțină actualele posturi. Cel puțin din punctul de vedere al veniturilor. Aceasta cu toate că vicepreședintele CJ, Dorin Birta, a ținut să informeze protestatarii pentru drumul strategic că, ”eu nu am venit la scaunul ăsta rupt în fund”. Nu știm cum erau pantalonii săi, dar cu siguranță veniturile erau considerabil mai mici.
Afacerea care a EXPLODAT la Botoșani: Se deschid tot mai multe puncte de lucru - Pe fiecare stradă a apărut câte una-două
Există afaceri la Botoșani care înfloresc de la o zi la alta. Tot mai multe puncte de lucru sunt deschise la Botoșani, dar și în celelalte județe. Și ne referim la Casele de Pariuri.
SESIZĂRI la Poliție și MAI depuse de botoșăneni pentru SCOATEREA tramvaielor, se pregătesc autobuze
Ultimele incidente înregistrate la tramvaiele societății Eltrans s-au soldat cu sesizări către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) și Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Mai mulți cetățeni s-au adresat poliției și au cerut demersuri pentru îndepărtarea tramvaielor din traficul de la Botoșani.
Bărbat lovit cu pumnii și picioarele de un grup de oameni după ce n-a vrut să-i dea 1 leu unui cerșetor – POVESTEA străzii vs POZIȚIA poliției – FOTOGALERIE
Scenele de violență par să fie parte din cotidian într-unul dintre cele mai ocolite cartiere ale orașului. O spun oamenii care locuiesc acolo și contrazic aceste afirmații deseori forțele de ordine care au menirea de a restabili liniștea publică.
Imi pare rau ca toti s-au lasat pagubasi si nu au mai comentat despre acest incident. Ma intreb daca primarii care au trecut la cei portocalii candideaza din partea lor la primarii sau s-au lasat pagubasi si isi vor primi spaga promisa, ca nu au trecut ei degeaba in barca portocalkie care s-a inverzit si se cam clatina. Credeti ca acei primari traseisti pe ultima suta de metri au plecat pentru ca erau prea apreciati in PSD ? Aveau ei o "BUBA' in cap si nu puteau fi scarpinati decat legionarii pdl-isti. Probabil erau la baut si chefuit (cu oameni mari ? asa spunea unul dintre tradatori - probabil de 2 metri inaltime) si erau prea euforici, asa ca au crezut ca semneaza cine stie ce afacere.UN RAHAT MARE, ASTA AU CASTIGAT. Pute in fiecare directie de la ei. Denisa Rotariu, mi-e mila de tine. Fugi de partidul in care ai crezut si abdici de la prima deziluzie. Esti putin nevrotica. Saracuta ! Lasati acesti oameni care tradeaza sa se duca pe TUTOVA. Si la urma cine este parlamentarul cu sarbatoarea ? UN NIMENI. UN NIMIC. UN MAGAR. UN POPONAR. UN CRETIN.UN LEGIONAR VERDE.
4 iunie 2012, 22:35
Din partea unui alegator din colegiul Flamanzi, tin sa/i aduc domnului deputat toate urarile de ,,bine ,, si sa/i doresc aceiasi viata buna si prosperitate de care am avut parte in acesti ultimi ani, noi cea mai mare parte a populatiei acestei din ce in ce mai amarate tari, si vreau sa/i aduc aminte ca l/am votat in 2008 crezandu/l un om onest, care poate i/si va aminti candva si de amaristenii din colegiul sau, din pacate domnul ne/a dat tuturor palma dureroasa in obraz, ca o crunta trezire la realitate pentru cei care au crezut cu adevarat in vorbele sale prin dezertarea rusinoasa din radurile partidului ce la sustinut, asa ca nu pot sa/i doresc decat tot ceea ce ne/a oferit el noua alegatorilor sai. RUSINE, RUSINE........
6 decembrie 2011, 00:55
sunt un membru PNl...acum imi este rusine de acest lucru...doresc din suflet PDL sanse la alegeri.
4 decembrie 2011, 13:08
Va place sau nu, din cite stiu eu dl. deputat Rebenciuc a facut foarte multe pentru colegiul d-lui.Circotasi sunt mereu. dar faptele vorbesc.
4 decembrie 2011, 12:15
Va place sau nu, din cite stiu eu dl. deputat Rebenciuc a facut foarte multe pentru colegiul d-lui.Circotasi sunt mereu. dar faptele vorbesc.
4 decembrie 2011, 12:15
"Nu-s mai buni ca noi. Vă garantez că nu sunt mai buni ca noi, le-a transmis Cătălin Flutur"După acest citat îți dai seama ce oameni valoroși conduc Botoşaniul, am lucrat 28 de ani la Ecb, de abia când a ajuns primar am aflat că analfabetul de fluturache a lucrat şi el acolo, aia este valoarea lui, nici cei din încăperea unde s-a făcut că lucrează nu au auzit de el, acum avansat în post de celălalt tâlâmbă de la Sv e mare şmecher la primărie, pică omida de la suceava pică şi cea de la Bt. el nu are atâta minte încât să meargă singur pe stradă nu să mai fie şi primar, cei ce l-au votat şi-l vor vota sunt la fel ca el nişte analfabeţi cu ifose de erudiţi.
4 decembrie 2011, 12:01
Ha, ha, ha! Vă pleacă primarii si vă lasă să lătrați la lună! Latraii psd, pupincuristii lui Iliescu si Nastase, incep sa faca bale folosind cuvinte mari: hoti, ciuma, lepra, bâte, legionari, etc. Ho pudelilor că nu a început încă campania electorală! Cătălin Flutur este fostul, actualul și viitorul primar al Botoșaniului! Și știți de ce? Pentru că așa vor botășenenii, pentru că vrea și poate, pentru că e cel mai bun. Insultele și flatulațiile postacilor plătiți poate și din banii Portas nu mai sperie pe nimeni. Mai schimbați tovarăși limbajul ăsta că de 22 de ani îl tot folosiți și s-a uzat!
4 decembrie 2011, 10:57
D-lor din PDL va imbatati cu apa chioara.Voi credeti ca cetatenii botosaneni sunt atat de prosti cum credeti voi si va vor vota.Nu,in nici un caz,ci va vor fugari de peste tot,iar pe unii dintre dumneavoastra o sa va aciuieze la mititica, pentru ca prea mult ati furat. Pentru cei care comenteaza in favoarea hotilor le zic sa le fie rusine,sunt niste nemernici.
4 decembrie 2011, 07:52
Acest Flutur este foarte periculos, apare atunci cand este de taiat o pamblica si scoate cateii in fata atunci cand este scandal, se da lovit cand are un esec.Atentie !!!!!!!!!!!! acest om calca pe urmele comunistilor,legionarilor.Primarii de frica stau in sau aproba pe Rebenciuc, au fost amenintati cu dosare penale,sunt atat de duri? se cred atat de buni? de se lauda intre ei.
4 decembrie 2011, 07:22
woow fratilor... inca mai aratati cu degetul spre unul si spre altu' , acuzati un anume partid, o anumita persoana, caci face parte dintr-un anume partid... uita-ti la persoane... astia de care vorbiti au invatat sa fure si acum ii invata si pe altii... va da o ciocolata, dar cutia o pastreaza ei... eu unul as proceda cu ei la fel cum au procedat ei sau "altii" cu ceausescu... de asta eu sunt plecat din tara... dupa ce am participat la o sedinta a infiintarii PDL... sa traiti bine... macar ca mine :)))
3 decembrie 2011, 20:47
EU SUNT MULTUMIT DE PRIMARUL BOTOSANIULUI...A STIUT CUM SA ADUCA BANII EUROPENI LA NOI IN ORAS,SI A SCHIMBAT RADICAL ORASUL IN BINE ....BV CATALINE
3 decembrie 2011, 19:41
Lasati-l pe acest parlamentar de 2ooo de voturi si 7o.ooo Euro,sa fie fericit.Si cand se va trezi,impreuna cu toata sleahta vor constata ca poporul roman arunca cu rosii si oua clocite in ei.Mai papagalilor,ati furat totul din aceasta tara si acum incercati sa furati primari?Credeti ca exista un primar idiot care sa mearga la voi?Doar cei cu dosare,carora le aratati pisica.Mai visati cat mai puteti.
3 decembrie 2011, 19:31
mai kishato,daca pisu vine de la pipi,esti ceva din zona vezicii.tu alegi ,.....
3 decembrie 2011, 19:27
Cristina, fii sincera si spune unde l-ai mirosit.
3 decembrie 2011, 19:21
Mai pisule pisate pe tine ca poporul acesta nu mai poate suporta si va vom fugari cu parii. Nu vezi ca puti de la o posta?
3 decembrie 2011, 15:06
TRADARE ,TRADARE, DAR SA STIM SI NOI!..........SI UITE ASA USL MAI STA IN OPOZITIE PANA LA TREZIRE.
3 decembrie 2011, 14:23
toti sunt niste scirbe, tractoristi si muieruste din mediu rural care vor sa fure din banii cetatenilor. uitati-va si la pnl si la psd ce jigodii ordinare si ce tate de doi bani care fac parada modei si n-au nimic in capul ala sec. in schimb si-au cumparat diplome ca sa prosteasca taranii.
3 decembrie 2011, 13:25
Cred ca ei nu citesc nimic din ce se spune...
3 decembrie 2011, 12:24
Ciuma si lepra PDL-ista trebuie starpita pana la ultima suflare, fara nici o mila. Botosaniul a fost confiscat botosanenilor iar Romania nu mai este tara romanilor. Orice roman este mult mai bun decat oricare dintre PDL-isti.
3 decembrie 2011, 11:26
Acest Flutur bandit inrait in hotii v-a sfirsi ca ceasca deoarece vin vremuri grele si lumea n-o sa mai suporte.
3 decembrie 2011, 09:45
starshiners.ro%20
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Sondaj
Unde vă doriți cel mai mult să lucrați?
În sistemul bugetar
În sistemul privat
În străinătate
Nu știu / nu mă intereseză
Declaraţia zilei
„Ultima dată când am fost solicitați aici, l-am sancționat în conformitate cu prevederile Legii 61/1991. Avea manele la maximum și deranja tot blocul, s-a luat la ceartă cu toți vecinii, îi înjură, el era aici ca în curte la ...
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7315 lei
USD
Dolarul SUA
4.2103 lei
CHF
Francul elveţian
4.2800 lei
GBP
Lira sterlină
5.2727 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9100 lei
XAU
Gramul de aur
194.9091 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2395 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4541 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9707 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2289 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1852 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6337 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.