Știrea zilei
EXPLOZIV : USL-ul trădat la Lebăda într-o şedinţă cu bairam a PDL-ului – AUDIO
Trecerea mai multor primari ai Uniunii Social Liberale la partidul de guvernământ pare să fi devenit o certitudine. Vineri după-amiază la restaurantul Lebăda deputatul Nicolae Rebenciuc şi-a serbat împlinirea a 52 de ani. Aniversarea nu a fost însă doar o petrecere care a început ziua şi s-a terminat noaptea, ci şi o veritabilă demonstraţie de forţă a democrat-liberalilor.

Salutări pentru noii veniţi
Botoşăneanul.ro a intrat în posesia unei înregistrări efectuate la această întrunire care dovedeşte că acolo a fost o adevărată şedinţă de partid. Cei mai importanţi şefi ai administraţiei publice locale, preşedintele Consiliului Judeţean şi primarul municipiului reşedinţă, au avut alocuţiuni pe teme politice în prezenţa unor aleşi locali ai USL. „Profit de această ocazie să vă îndemn la luptă pentru că este un an greu, dar ce avem noi important, avem oameni, avem echipă, lucruri pe care ceilalţi ne le au. Nu-s mai buni ca noi. Vă garantez că nu sunt mai buni ca noi”, le-a transmis Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani, celor prezenţi, care apoi le-a urat şi „la mulţi ani” în perspectiva sărbătorilor de iarnă. Ulterior a luat cuvântul inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean în Construcţii, Ioan Ciobanu. Acesta este prim-vicepreşedinte al Colegiului Flămânzi şi a oficializat practic venirea în partid a unor primari din opoziţie. „Aş încheia salutând şi mulţumind încă o dată unor viitori colegi de-ai noştri”, a afirmat Ioan Ciobanu. Din înregistrare reiese că ar fi vorba de trei primari din opoziţie. Nu se înţelege foarte bine numele, însă se aude foarte clar cum se menţionează „dl. Acatrinei”. Cel mai probabil este Mircea Acatrinei, primarul comunei Coşula. Probabil că şi ceilalţi doi sunt de pe acelaşi colegiu, date fiind informaţiile publicate în mai multe rânduri de Botoşăneanul.ro privind trecerea unor primari USL la PDL. În septembrie s-a lansat astfel informaţia că tocmai Mircea Acatrinei de la Coşula, dar şi Constantin Rădeanu de la Frumuşica şi Florin Olaru, de la Răuseni, toţi oficial membri PSD, ar mai fi doar teoretic social-democraţi, însă participă la şedinţele PDL.
„Mă aflu într-un grup atât de select şi atât de serios”
Li s-a dat cuvântul şi unor primari, care nu s-au sfiit să aducă tot soiul de laude portocaliilor. „Trebuie să îmi exprim bucuria şi satisfacţia că mă aflu într-un grup atât de select şi atât de serios”, a afirmat unul dintre aleşi, care a adăugat că la PDL a găsit un „colectiv unit”, că deputatul Nicolae Rebenciuc este „om deosebit şi un caracter deosebit”, de aceea „să-i urăm din suflet d-lui deputat multă sănătate, multă fericire şi multe, multe succese alături de dvs.”, cerând totodată „să fim uniţi”. Un alt primar, se pare că al oraşului Flămânzi, Constantin Pitorac, i-a urat „la mulţi ani Nicu”, anunţând că obiectivul pentru 2012 este câştigarea alegerilor, pentru ca apoi să ia cuvântul preşedintele Consiliului Judeţean. „Nici nu ştii ce se petrece astăzi aici. E vorba de o reverberaţie a Zilei Naţionale a României? E vorba de faptul că dl. deputat Rebenciuc împlineşte o vârstă, desigur frumoasă, sau o fi o şedinţă de colegiu?” a întrebat Mihai Ţâbuleac, care a remarcat că, dacă este valabila ultima variantă, atunci nu poate fi vorba decât de o şedinţă a Colegiului Flămânzi, pe care a fost ales deputat Nicolae Rebenciuc. Şeful CJ a subliniat buna colaborare pe care o are cu parlamentarul, acesta ajutându-l în rezolvarea unor probleme la Ministerul Dezvoltării, Regionale şi Turismului şi Ministerul Sănătăţii. „Dl. deputat este un colaborator pentru mine, sunt convins că şi pentru dvs.”, a încheiat Mihai Ţâbuleac. Printre alţii, la şedinţa cu chef au participat şi senatorul Daniel Humelnicu şi deputatul Stelică Strugaru, dar şi angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor care au venit cu maşinile de serviciu la originala acţiune. 
CITEŞTE ALTE MATERIALE DESPRE POSIBILA TRĂDARE A UNOR PRIMARI DIN OPOZIŢIE:
 Primari PSD care fac ședințe la PDL
 Buhăianu lansează o bombiţă : 10 primari PSD vor la PDL din cauza lui Ţurcanu
ASCULTĂ ÎNREGISTRAREA DE LA ŞEDINŢĂ:


Mihai Țurcanu pus pe lista de așteptare pentru postul Minodorei Vasiliu! Altcineva așteaptă ordinul
Una dintre cele mai disputate funcții de conducere din instituțiile publice de la Botoșani este deocamdată pusă la păstrare.
Școli cu blazon din județul Botoșani! Notele mici ale elevilor de sub numele mari ale personalităților: Pentru mine, asta înseamnă genocid. Pentru că eliminăm 40% din populația țării
Un adevărat genocid. Astfel caracteriza un academician situația în care se află școala în care învață copiii satelor. Iar la Botoșani notele obținute de elevi la Evaluarea Națională fac parte din acest tablou trist al societății românești. Un tablou în care, fără să exagerăm, se întrevede viitorul nostru ca popor.
TREI primari PSD scoși din ATOP pentru incompatibilitate și puși să dea înapoi banii pentru ședințe - DOCUMENT
Un raport al Curții de Conturi întocmit în 2020, pentru anul financiar trecut, a lăsat incompletă Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), o structură finanțată de Consiliul Județean care are ca scop general luarea de măsuri pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.
Alt botoșănean mort după sedare: Mi-l îngropi dezbrăcat, ca pe un nu știu cum, în pielea goală, într-un sac? Spitalul: Halucinații, depresie, delir la pacienți
„Asta este povestea noastră…(plânge în hohote n.r.), nu a vrut să meargă, mi-a spus: eu dacă merg în spital, iau COVID. Și așa a fost, așa a fost… Nu știu ce să zic. El a fost candidatul ideal. Avea glicemie mai mare, avea tensiune, era supraponderal. Dar nu a avut nici un simptom de COVID de acasă, din astea trâmbițate” – Mihaela Pietrariu, soția unui botoșănean mort la Spitalul Județean.
Alt gagiu, care de data asta a OMORÂT un om! Un șofer de 23 de ani și-a abandonat victima în șanț și a plecat acasă – GALERIE FOTO&VIDEO
Ziua de duminică a însemnat pentru polițiștii botoșăneni una de luptă continuă. Un accident mortal cu fugă a pus toate echipajele în alertă pentru găsirea făptuitorului. În mai puțin de 12 ore, cadrele Inspectoratului de Poliție Județean l-au identificat în județul vecin. Acasă.
Profesoara condamnată la închisoare cu suspendare pentru banii unei fetițe cu handicap vrea gradație de merit: Nu e moral, și noi suntem conștienți
Situație revoltătoare înregistrată la Botoșani. Un fost inspector școlar, actualmente profesor la o unitate de învățământ din municipiu, condamnat la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității, a depus dosar pentru gradație de merit, o distincție acordată cadrelor didactice cu performanțe deosebite în pregătirea elevilor.
Cu experiență de peste 20 de ani: CINE este noul subprefect al Botoșaniului: Este o funcție cu responsabilitate foarte mare
Începând cu data de vineri, 12 iunie 2020, printr-o Hotărâre de Guvern, Botoșaniul are doi subprefecți. Învestirea celui de-al doilea, în persoana Laurei Cronț, a avut loc într-un cadru restrâns, sâmbătă, 14 iunie. Un nume nou, de altfel, printre persoanele cu funcții de conducere de la Botoșani.
BĂTĂLIE incredibilă pe postul Minodorei Vasiliu de la DSVSA, listă lungă cu oameni care îi vor biroul
Postul eliberat de Minodora Vasiliu la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) face cu ochiul multor aspiranți care au obosit să se tot afle pe lista de așteptare ce a rămas neatinsă mai bine de un deceniu.
Pacienți SEDAȚI și cu telefoanele închise de personalul medical! Au murit în saloane, familiile acuză, tăcere din partea spitalului
Finalul săptămânii trecute a fost marcat la Botoșani de cea mai lungă listă cu oameni morți din cauza virusului SARS-COV-2. Cinci decese într-o singură zi, trei femei și doi bărbați. Toți se aflau pe secția ATI a Spitalului Județean Mavromati.
inpuff.ro
Loading...
Uvertura Mall s-a redeschis cu restricții și mari reduceri: restaurante fără food-court, terasă renovată și o mulțime de afișe – GALERIE FOTO
Noua etapă de relaxare intrată luni, 15 iunie 2020, în vigoare include și redeschiderea marilor centre comerciale. Astfel, începând de ieri dimineață, după aproape trei luni, și-a reluat programul și Uvertura Mall.
Botoșănenii s-au săturat să stea în casă și pleacă în vacanțe: Litoralul, la mare căutare - CUM sunt prețurile
După luni bune în care botoșănenii și românii în general au fost nevoiți să stea în case, odată cu relaxarea măsurilor, unii dintre ei au început să plece în concedii. Sau măcar să și le planifice, semn că pandemia nu-i mai sperie.
Scandal politic la Botoșani pentru un viceprimar cu fundu-n două bărci! Țurcanu acuză prefectul de simpatii liberale
Încep să se încingă spiritele printre politicienii de la Botoșani, mai ales în prag de alegeri locale când au loc practic cele mai multe conflicte din toți anii de administrație locală. Viceprimarul de la Dângeni, care s-a pozat alături de familia ALDE, a fost exclus din PNL și nu poate ataca decizia în instanță. De aici a pornit un tăvălug de acuzații.
Președinte de partid la 35 de ani! Botoșaniul are un nou lider politic: Fondurile sunt puține, nu prea avem ce împărți
Cea mai... verde formațiune politică din România are un nou lider la Botoșani. Începând cu data de 20 martie, filiala județeană a Partidului Ecologist Român este condusă de Adrian Lupu.
Vă linșez!!! Amendă uriașă pentru un post TV central după amenințări fără precedent la adresa primăriței de la Ipotești
Postul B1 a fost amendat cu 20.000 de lei de către Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) după o ieșire verbală violentă a unui realizator la adresa primarului comunei Mihai Eminescu.
Loading...
Botoșaniul, în fruntea unui top dureros: Oamenii care au salvat oameni până au… murit!
După luni bune în care COVID-ul a pus stăpânire pe întreaga țară, Botoșaniul este în fruntea unor clasamente dureroase. Dacă în celelalte articole din Botoșăneanul ne-am referit la numărul de cazuri și de decese, astăzi este despre ei, eroii, care au murit pe frontul de luptă cu noul coronavirus.
Premieră politică în sănătate: Edilul de la PSD numește manager de spital un consilier de la PNL cu care s-a bătut în campanie
După mai bine de o săptămână, interval în care unitatea medicală a avut conducere provizorie în urma demisiei medicului ce îndeplinea această prerogativă, s-a luat o decizie în privința următorului director.
Veștile bune despre autobuzele noi, puse puțin la păstrare! Eltrans nu are șoferi după scandalul din Consiliul Local și nici licență de traseu - FOTO&VIDEO
Începutul săptămânii era marcat la Botoșani de sosirea autobuzelor turcești care vor înlocui istoricele tramvaie care aproape că-și dau duhul zi de zi, pe străzile orașului. Patru din cele nouă autobuze au fost aduse din portul Constanța, într-un mult așteptat aer al schimbării.
Ada, come back! Fosta șefă a educației revine la Inspectoratul Școlar Județean
Schimbările pe care liberalii doresc să le facă în fruntea instituțiilor de învățământ nu se opresc doar la Casa Corpului Didactic (CCD), acolo unde în urmă cu o săptămână au înlocuit directorul.
De la minister la… calculator! Liberala Magda Roman s-a angajat la o instituție din Botoșani
Experiența profesională la Ministerul Transporturilor nu a durat extrem de mult pentru tânăra liberală care este și consilier județean.
Presupusul șofer din Audi NU are permis în România, a amenințat cu bătaia un polițist: Îți f... una de îți sar ochelariiVIDEO & GALERIE FOTO
Primele cercetări efectuate de oamenii legii față de tânărul despre care se bănuiește că se afla la volanul decapotabilei care a provocat accidentul de o rară violență de luni seară au scos la iveală un lucru extrem de important.
Imi pare rau ca toti s-au lasat pagubasi si nu au mai comentat despre acest incident. Ma intreb daca primarii care au trecut la cei portocalii candideaza din partea lor la primarii sau s-au lasat pagubasi si isi vor primi spaga promisa, ca nu au trecut ei degeaba in barca portocalkie care s-a inverzit si se cam clatina. Credeti ca acei primari traseisti pe ultima suta de metri au plecat pentru ca erau prea apreciati in PSD ? Aveau ei o "BUBA' in cap si nu puteau fi scarpinati decat legionarii pdl-isti. Probabil erau la baut si chefuit (cu oameni mari ? asa spunea unul dintre tradatori - probabil de 2 metri inaltime) si erau prea euforici, asa ca au crezut ca semneaza cine stie ce afacere.UN RAHAT MARE, ASTA AU CASTIGAT. Pute in fiecare directie de la ei. Denisa Rotariu, mi-e mila de tine. Fugi de partidul in care ai crezut si abdici de la prima deziluzie. Esti putin nevrotica. Saracuta ! Lasati acesti oameni care tradeaza sa se duca pe TUTOVA. Si la urma cine este parlamentarul cu sarbatoarea ? UN NIMENI. UN NIMIC. UN MAGAR. UN POPONAR. UN CRETIN.UN LEGIONAR VERDE.
4 iunie 2012, 22:35
Din partea unui alegator din colegiul Flamanzi, tin sa/i aduc domnului deputat toate urarile de ,,bine ,, si sa/i doresc aceiasi viata buna si prosperitate de care am avut parte in acesti ultimi ani, noi cea mai mare parte a populatiei acestei din ce in ce mai amarate tari, si vreau sa/i aduc aminte ca l/am votat in 2008 crezandu/l un om onest, care poate i/si va aminti candva si de amaristenii din colegiul sau, din pacate domnul ne/a dat tuturor palma dureroasa in obraz, ca o crunta trezire la realitate pentru cei care au crezut cu adevarat in vorbele sale prin dezertarea rusinoasa din radurile partidului ce la sustinut, asa ca nu pot sa/i doresc decat tot ceea ce ne/a oferit el noua alegatorilor sai. RUSINE, RUSINE........
6 decembrie 2011, 00:55
sunt un membru PNl...acum imi este rusine de acest lucru...doresc din suflet PDL sanse la alegeri.
4 decembrie 2011, 13:08
Va place sau nu, din cite stiu eu dl. deputat Rebenciuc a facut foarte multe pentru colegiul d-lui.Circotasi sunt mereu. dar faptele vorbesc.
4 decembrie 2011, 12:15
Va place sau nu, din cite stiu eu dl. deputat Rebenciuc a facut foarte multe pentru colegiul d-lui.Circotasi sunt mereu. dar faptele vorbesc.
4 decembrie 2011, 12:15
"Nu-s mai buni ca noi. Vă garantez că nu sunt mai buni ca noi, le-a transmis Cătălin Flutur"După acest citat îți dai seama ce oameni valoroși conduc Botoşaniul, am lucrat 28 de ani la Ecb, de abia când a ajuns primar am aflat că analfabetul de fluturache a lucrat şi el acolo, aia este valoarea lui, nici cei din încăperea unde s-a făcut că lucrează nu au auzit de el, acum avansat în post de celălalt tâlâmbă de la Sv e mare şmecher la primărie, pică omida de la suceava pică şi cea de la Bt. el nu are atâta minte încât să meargă singur pe stradă nu să mai fie şi primar, cei ce l-au votat şi-l vor vota sunt la fel ca el nişte analfabeţi cu ifose de erudiţi.
4 decembrie 2011, 12:01
Ha, ha, ha! Vă pleacă primarii si vă lasă să lătrați la lună! Latraii psd, pupincuristii lui Iliescu si Nastase, incep sa faca bale folosind cuvinte mari: hoti, ciuma, lepra, bâte, legionari, etc. Ho pudelilor că nu a început încă campania electorală! Cătălin Flutur este fostul, actualul și viitorul primar al Botoșaniului! Și știți de ce? Pentru că așa vor botășenenii, pentru că vrea și poate, pentru că e cel mai bun. Insultele și flatulațiile postacilor plătiți poate și din banii Portas nu mai sperie pe nimeni. Mai schimbați tovarăși limbajul ăsta că de 22 de ani îl tot folosiți și s-a uzat!
4 decembrie 2011, 10:57
D-lor din PDL va imbatati cu apa chioara.Voi credeti ca cetatenii botosaneni sunt atat de prosti cum credeti voi si va vor vota.Nu,in nici un caz,ci va vor fugari de peste tot,iar pe unii dintre dumneavoastra o sa va aciuieze la mititica, pentru ca prea mult ati furat. Pentru cei care comenteaza in favoarea hotilor le zic sa le fie rusine,sunt niste nemernici.
4 decembrie 2011, 07:52
Acest Flutur este foarte periculos, apare atunci cand este de taiat o pamblica si scoate cateii in fata atunci cand este scandal, se da lovit cand are un esec.Atentie !!!!!!!!!!!! acest om calca pe urmele comunistilor,legionarilor.Primarii de frica stau in sau aproba pe Rebenciuc, au fost amenintati cu dosare penale,sunt atat de duri? se cred atat de buni? de se lauda intre ei.
4 decembrie 2011, 07:22
woow fratilor... inca mai aratati cu degetul spre unul si spre altu' , acuzati un anume partid, o anumita persoana, caci face parte dintr-un anume partid... uita-ti la persoane... astia de care vorbiti au invatat sa fure si acum ii invata si pe altii... va da o ciocolata, dar cutia o pastreaza ei... eu unul as proceda cu ei la fel cum au procedat ei sau "altii" cu ceausescu... de asta eu sunt plecat din tara... dupa ce am participat la o sedinta a infiintarii PDL... sa traiti bine... macar ca mine :)))
3 decembrie 2011, 20:47
EU SUNT MULTUMIT DE PRIMARUL BOTOSANIULUI...A STIUT CUM SA ADUCA BANII EUROPENI LA NOI IN ORAS,SI A SCHIMBAT RADICAL ORASUL IN BINE ....BV CATALINE
3 decembrie 2011, 19:41
Lasati-l pe acest parlamentar de 2ooo de voturi si 7o.ooo Euro,sa fie fericit.Si cand se va trezi,impreuna cu toata sleahta vor constata ca poporul roman arunca cu rosii si oua clocite in ei.Mai papagalilor,ati furat totul din aceasta tara si acum incercati sa furati primari?Credeti ca exista un primar idiot care sa mearga la voi?Doar cei cu dosare,carora le aratati pisica.Mai visati cat mai puteti.
3 decembrie 2011, 19:31
mai kishato,daca pisu vine de la pipi,esti ceva din zona vezicii.tu alegi ,.....
3 decembrie 2011, 19:27
Cristina, fii sincera si spune unde l-ai mirosit.
3 decembrie 2011, 19:21
Mai pisule pisate pe tine ca poporul acesta nu mai poate suporta si va vom fugari cu parii. Nu vezi ca puti de la o posta?
3 decembrie 2011, 15:06
TRADARE ,TRADARE, DAR SA STIM SI NOI!..........SI UITE ASA USL MAI STA IN OPOZITIE PANA LA TREZIRE.
3 decembrie 2011, 14:23
toti sunt niste scirbe, tractoristi si muieruste din mediu rural care vor sa fure din banii cetatenilor. uitati-va si la pnl si la psd ce jigodii ordinare si ce tate de doi bani care fac parada modei si n-au nimic in capul ala sec. in schimb si-au cumparat diplome ca sa prosteasca taranii.
3 decembrie 2011, 13:25
Cred ca ei nu citesc nimic din ce se spune...
3 decembrie 2011, 12:24
Ciuma si lepra PDL-ista trebuie starpita pana la ultima suflare, fara nici o mila. Botosaniul a fost confiscat botosanenilor iar Romania nu mai este tara romanilor. Orice roman este mult mai bun decat oricare dintre PDL-isti.
3 decembrie 2011, 11:26
Acest Flutur bandit inrait in hotii v-a sfirsi ca ceasca deoarece vin vremuri grele si lumea n-o sa mai suporte.
3 decembrie 2011, 09:45
zenda.ro
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Nu sunt singura care dorește. Sunt trei candidați, din astea trei propuneri noi vom decide în for statutar, la nivel județean după care propunerea noastră va pleca către București pentru că așa cum spune  statutul ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8365 lei
USD
Dolarul SUA
4.2843 lei
CHF
Francul elveţian
4.5467 lei
GBP
Lira sterlină
5.3551 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9818 lei
XAU
Gramul de aur
244.6054 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2494 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3703 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9826 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1614 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1811 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6490 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.