Știrea zilei
EXPLOZIV : USL-ul trădat la Lebăda într-o şedinţă cu bairam a PDL-ului – AUDIO
Trecerea mai multor primari ai Uniunii Social Liberale la partidul de guvernământ pare să fi devenit o certitudine. Vineri după-amiază la restaurantul Lebăda deputatul Nicolae Rebenciuc şi-a serbat împlinirea a 52 de ani. Aniversarea nu a fost însă doar o petrecere care a început ziua şi s-a terminat noaptea, ci şi o veritabilă demonstraţie de forţă a democrat-liberalilor.

Salutări pentru noii veniţi
Botoşăneanul.ro a intrat în posesia unei înregistrări efectuate la această întrunire care dovedeşte că acolo a fost o adevărată şedinţă de partid. Cei mai importanţi şefi ai administraţiei publice locale, preşedintele Consiliului Judeţean şi primarul municipiului reşedinţă, au avut alocuţiuni pe teme politice în prezenţa unor aleşi locali ai USL. „Profit de această ocazie să vă îndemn la luptă pentru că este un an greu, dar ce avem noi important, avem oameni, avem echipă, lucruri pe care ceilalţi ne le au. Nu-s mai buni ca noi. Vă garantez că nu sunt mai buni ca noi”, le-a transmis Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani, celor prezenţi, care apoi le-a urat şi „la mulţi ani” în perspectiva sărbătorilor de iarnă. Ulterior a luat cuvântul inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean în Construcţii, Ioan Ciobanu. Acesta este prim-vicepreşedinte al Colegiului Flămânzi şi a oficializat practic venirea în partid a unor primari din opoziţie. „Aş încheia salutând şi mulţumind încă o dată unor viitori colegi de-ai noştri”, a afirmat Ioan Ciobanu. Din înregistrare reiese că ar fi vorba de trei primari din opoziţie. Nu se înţelege foarte bine numele, însă se aude foarte clar cum se menţionează „dl. Acatrinei”. Cel mai probabil este Mircea Acatrinei, primarul comunei Coşula. Probabil că şi ceilalţi doi sunt de pe acelaşi colegiu, date fiind informaţiile publicate în mai multe rânduri de Botoşăneanul.ro privind trecerea unor primari USL la PDL. În septembrie s-a lansat astfel informaţia că tocmai Mircea Acatrinei de la Coşula, dar şi Constantin Rădeanu de la Frumuşica şi Florin Olaru, de la Răuseni, toţi oficial membri PSD, ar mai fi doar teoretic social-democraţi, însă participă la şedinţele PDL.
„Mă aflu într-un grup atât de select şi atât de serios”
Li s-a dat cuvântul şi unor primari, care nu s-au sfiit să aducă tot soiul de laude portocaliilor. „Trebuie să îmi exprim bucuria şi satisfacţia că mă aflu într-un grup atât de select şi atât de serios”, a afirmat unul dintre aleşi, care a adăugat că la PDL a găsit un „colectiv unit”, că deputatul Nicolae Rebenciuc este „om deosebit şi un caracter deosebit”, de aceea „să-i urăm din suflet d-lui deputat multă sănătate, multă fericire şi multe, multe succese alături de dvs.”, cerând totodată „să fim uniţi”. Un alt primar, se pare că al oraşului Flămânzi, Constantin Pitorac, i-a urat „la mulţi ani Nicu”, anunţând că obiectivul pentru 2012 este câştigarea alegerilor, pentru ca apoi să ia cuvântul preşedintele Consiliului Judeţean. „Nici nu ştii ce se petrece astăzi aici. E vorba de o reverberaţie a Zilei Naţionale a României? E vorba de faptul că dl. deputat Rebenciuc împlineşte o vârstă, desigur frumoasă, sau o fi o şedinţă de colegiu?” a întrebat Mihai Ţâbuleac, care a remarcat că, dacă este valabila ultima variantă, atunci nu poate fi vorba decât de o şedinţă a Colegiului Flămânzi, pe care a fost ales deputat Nicolae Rebenciuc. Şeful CJ a subliniat buna colaborare pe care o are cu parlamentarul, acesta ajutându-l în rezolvarea unor probleme la Ministerul Dezvoltării, Regionale şi Turismului şi Ministerul Sănătăţii. „Dl. deputat este un colaborator pentru mine, sunt convins că şi pentru dvs.”, a încheiat Mihai Ţâbuleac. Printre alţii, la şedinţa cu chef au participat şi senatorul Daniel Humelnicu şi deputatul Stelică Strugaru, dar şi angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor care au venit cu maşinile de serviciu la originala acţiune. 
CITEŞTE ALTE MATERIALE DESPRE POSIBILA TRĂDARE A UNOR PRIMARI DIN OPOZIŢIE:
 Primari PSD care fac ședințe la PDL
 Buhăianu lansează o bombiţă : 10 primari PSD vor la PDL din cauza lui Ţurcanu
ASCULTĂ ÎNREGISTRAREA DE LA ŞEDINŢĂ:


Polițist de frontieră cercetat pentru că ar fi agresat sexual două fetițe orfane, de câțiva anișori! O familie din alt județ a sesizat procurorii
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au în cercetare o anchetă extrem de delicată care privește o presupusă faptă de agresiune sexuală asupra a două fetițe aflate în rețeaua de asistență maternală.
Femeia care și-a înjunghiat fiul adolescent, monitorizată de 13 ani, poate scăpa de închisoare
Viața familiei din Săveni s-a transformat într-o dramă tragică din cauza unei afecțiuni netratate, care în timp s-a acutizat și a avut drept rezultat moartea unui adolescent de 17 ani, dar și o familie cu sufletele sfâșiate.
Polițist bătut în seara alegerilor în apropierea unei secții de votare! A primit un pumn în plină figură
Un cadru al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) din structura Inspectoratului de Poliție Județean a fost agresat fizic duminică seara, în ziua primului tur al alegerilor prezidențiale din 10 noiembrie 2019.
REZULTATE FINALE: 4.623 de votanți au izolat Botoșaniul de restul țării, o blondă cvasinecunoscută votată de mii de oameni
Procentual am putea spune că rezultatul primului tur al alegerilor prezidențiale seamănă izbitor cu cel înregistrat, la nivel de județ Botoșani, la europarlamentare.
REZULTATE BOTOȘANI: PSD, izbândă cu mari emoții în județ, PNL câștigă municipiul reședință, surpriză colosală pe 3
Social-democrații botoșăneni reușesc să câștige alegerile prezidențiale la nivel județean în ciuda celui mai slab scor din istorie obținut de candidatul PSD la nivel național.
Curentul a picat în oraș când se făcea recepția buletinelor de vot pentru alegerile prezidențiale: Absolut suspect
Stingerea pentru câteva secunde a instalației de nocturnă de la finalul primei reprize dintre FC Botoșani și FCSB, meci desfășurat sâmbătă seară pe Stadionul Municipal, a făcut parte dintr-o pană de proporții care a afectat urbea.
Fosta elevă a Liceului Pedagogic din Botoșani, mucenița de la Petru Vodă care s-a sfințit prin suferință: Ea a luptat până la sfârșit cu o vitejie fără seamăn - FOTOGALERIE
Fosta elevă a Liceului Pedagogic din Botoșani este înmormântată în cimitirul Mănăstirii Petru Vodă. Înainte de a muri, Părintele Justin Pârvu îi binecuvânta călugăria, Svetlana primind astfel nume și veșnicie de muceniță: Heruvima.
PNL-ul ”rașchetează” tot: La ceas de seară s-a făcut comisie specială pentru desemnarea directorilor, se depun CV-uri
Comitetul Director al PNL Botoșani s-a întrunit miercuri seară la Hotel Premier pentru prima dată după preluarea guvernării. Pe lângă problemele organizatorice privitoare la alegerile prezidențiale de duminică, s-au pus în discuție și câteva aspecte extrem de importante pentru un partid aflat la putere.
Tânără jefuită în stația de maxi-taxi de o altă femeie în văzul tuturor, a rămas fără 500 de euro după un „filaj” în toată regula: Banii nu sunt ai mei
O tânără botoșăneancă nu va uita prea curând ziua de 6 noiembrie 2019, după ce a fost jefuită în zona Pieței Centrale. S-a întâmplat în timp ce voia să urce în maxi-taxi.
A.U.R. - Romii și-au făcut un nou partid cu planuri mari: Putem chiar să avem primariGALERIE FOTO
Luni seară a fost o zi importantă pentru comunitatea romă din Botoșani. La 30 de ani de la revoluție a apărut și în acest colț de țară o a doua formațiune care își propune să reprezinte interesele acestei minorități.
TRAGEDIA de la Săveni: Drama nespusă a femeii care și-a înjunghiat propriul copil: CUM și-a motivat gestul - FOTOGALERIE
Un caz șocant a zguduit Săveniul în dimineața zilei de luni, 4 noiembrie 2019. O femeie în vârstă de 52 de ani și-a înjunghiat propriul copil și a aruncat cu apă fiartă către soț, opărindu-l.
Lina și Gherghina, fetele salvate de medicul providențial cu rădăcini botoșănene, istoria NEȘTIUTĂ a unei familii care a dat numele unei școli
Pe 15 noiembrie se împlinesc 29 de ani de la dispariţia uneia dintre cele mai importante personalităţi botoşănene. Este vorba despre tatăl unui medic celebru în România.
Iftime a cerut parlamentarilor să-și plătească meniul la Balul Afaceriștilor Camerei de Comerț, politicienii au dat bir cu fugiții – GALERIE FOTO
Au trebuit să treacă XXV de ediții a Balului Oamenilor de Afaceri pentru ca la a XXVI – a, care a avut loc vineri seară la salon Luceafărul de la Popas Cucorăni, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Botoșani să introducă și parlamentarii în rândul oamenilor.
Crima din Centrul Vechi! Plângeri penale pentru martori analfabeți care au dat declarații scrise, apărarea atacă probele acuzării
De aproape doi ani și jumătate, bărbatul judecat pentru moartea lui Ioan Bălan, în centrul istoric al orașului, se află după gratii, în stare de arest preventiv. Omorul care avea să zguduie orașul a avut loc pe 23 august 2017 și a fost una dintre cele mai controversate tragedii prin prisma evenimentelor ulterioare care au urmat și care au avut în centru comunitatea romă de la Botoșani.
Procesul lui Florin Țurcanu își ia avânt! Fost parlamentar, mare director de la stat și… soacră chemați la Tribunal
După trei ani de zile în care a schimbat doi judecători și mai mulți avocați, fostul președinte al Consiliului Județean face un salt uriaș în procesul în care este judecat pentru fapte de corupție, alături de socrul său, Aristomel Anușcă, tatăl Roxanei Anușcă Țurcanu.
PRIMELE DECLARAȚII ale juristului votat director general în locul lui Eugen Țurcanu, prefectul are ULTIMUL cuvânt
Până la urmă, soarta lui Eugen Țurcanu, directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) din cadrul Primăriei Botoșani, se află în mâinile prefectului județului, Dan Șlincu.
LOVITURĂ în procesul fostului inspector școlar care a primit bani pe urma unei fete în scaun cu rotile, MAMA a cerut daune morale uriașe
Dacă în fața colegilor de la Inspectoratul Școlar Județean, a Consiliului de Administrație al Școlii Speciale Sfântul Stelian și a jurnaliștilor, fostul inspector școlar Cătălina Hodan a negat categoric acuzațiile care i-au fost aduse, în schimb, în instanță a recunoscut totul.
Angajat de la un amanet din Botoșani, pagubă uriașă într-o singură lună: Bijuterii lipsă, contracte FALSE
În doar o lună de zile, un angajat a reușit să-și înșele patronul cu peste 12.000 de lei.
În prag de iarnă și sărbători, peste 120 de angajați din Botoșani DISPONIBILIZAȚI! Două fabrici închise, una la Botoșani și alta la Dorohoi
O secție de confecții a unei fabrici din Suceava care era funcțională în cel de-al doilea municipiu al județului și-a suspendat activitatea. Salariații au fost trimiși acasă. La fel s-a întâmplat și cu altă fabrică din Botoșani, un brand pe piața locală cu decenii de activitate în spate. Patronii păstrează doar paznicii, toți salariații au fost concediați.
Ghinionul carierei pentru șeful Poliției! Ultima zi la muncă pentru Viorel Șerbănoiu, politicienii l-au trimis la pensie
Vineri, 25 octombrie 2019, ar putea fi ultima zi de activitate în fruntea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani pentru Viorel Șerbănoiu.
Imi pare rau ca toti s-au lasat pagubasi si nu au mai comentat despre acest incident. Ma intreb daca primarii care au trecut la cei portocalii candideaza din partea lor la primarii sau s-au lasat pagubasi si isi vor primi spaga promisa, ca nu au trecut ei degeaba in barca portocalkie care s-a inverzit si se cam clatina. Credeti ca acei primari traseisti pe ultima suta de metri au plecat pentru ca erau prea apreciati in PSD ? Aveau ei o "BUBA' in cap si nu puteau fi scarpinati decat legionarii pdl-isti. Probabil erau la baut si chefuit (cu oameni mari ? asa spunea unul dintre tradatori - probabil de 2 metri inaltime) si erau prea euforici, asa ca au crezut ca semneaza cine stie ce afacere.UN RAHAT MARE, ASTA AU CASTIGAT. Pute in fiecare directie de la ei. Denisa Rotariu, mi-e mila de tine. Fugi de partidul in care ai crezut si abdici de la prima deziluzie. Esti putin nevrotica. Saracuta ! Lasati acesti oameni care tradeaza sa se duca pe TUTOVA. Si la urma cine este parlamentarul cu sarbatoarea ? UN NIMENI. UN NIMIC. UN MAGAR. UN POPONAR. UN CRETIN.UN LEGIONAR VERDE.
4 iunie 2012, 22:35
Din partea unui alegator din colegiul Flamanzi, tin sa/i aduc domnului deputat toate urarile de ,,bine ,, si sa/i doresc aceiasi viata buna si prosperitate de care am avut parte in acesti ultimi ani, noi cea mai mare parte a populatiei acestei din ce in ce mai amarate tari, si vreau sa/i aduc aminte ca l/am votat in 2008 crezandu/l un om onest, care poate i/si va aminti candva si de amaristenii din colegiul sau, din pacate domnul ne/a dat tuturor palma dureroasa in obraz, ca o crunta trezire la realitate pentru cei care au crezut cu adevarat in vorbele sale prin dezertarea rusinoasa din radurile partidului ce la sustinut, asa ca nu pot sa/i doresc decat tot ceea ce ne/a oferit el noua alegatorilor sai. RUSINE, RUSINE........
6 decembrie 2011, 00:55
sunt un membru PNl...acum imi este rusine de acest lucru...doresc din suflet PDL sanse la alegeri.
4 decembrie 2011, 13:08
Va place sau nu, din cite stiu eu dl. deputat Rebenciuc a facut foarte multe pentru colegiul d-lui.Circotasi sunt mereu. dar faptele vorbesc.
4 decembrie 2011, 12:15
Va place sau nu, din cite stiu eu dl. deputat Rebenciuc a facut foarte multe pentru colegiul d-lui.Circotasi sunt mereu. dar faptele vorbesc.
4 decembrie 2011, 12:15
"Nu-s mai buni ca noi. Vă garantez că nu sunt mai buni ca noi, le-a transmis Cătălin Flutur"După acest citat îți dai seama ce oameni valoroși conduc Botoşaniul, am lucrat 28 de ani la Ecb, de abia când a ajuns primar am aflat că analfabetul de fluturache a lucrat şi el acolo, aia este valoarea lui, nici cei din încăperea unde s-a făcut că lucrează nu au auzit de el, acum avansat în post de celălalt tâlâmbă de la Sv e mare şmecher la primărie, pică omida de la suceava pică şi cea de la Bt. el nu are atâta minte încât să meargă singur pe stradă nu să mai fie şi primar, cei ce l-au votat şi-l vor vota sunt la fel ca el nişte analfabeţi cu ifose de erudiţi.
4 decembrie 2011, 12:01
Ha, ha, ha! Vă pleacă primarii si vă lasă să lătrați la lună! Latraii psd, pupincuristii lui Iliescu si Nastase, incep sa faca bale folosind cuvinte mari: hoti, ciuma, lepra, bâte, legionari, etc. Ho pudelilor că nu a început încă campania electorală! Cătălin Flutur este fostul, actualul și viitorul primar al Botoșaniului! Și știți de ce? Pentru că așa vor botășenenii, pentru că vrea și poate, pentru că e cel mai bun. Insultele și flatulațiile postacilor plătiți poate și din banii Portas nu mai sperie pe nimeni. Mai schimbați tovarăși limbajul ăsta că de 22 de ani îl tot folosiți și s-a uzat!
4 decembrie 2011, 10:57
D-lor din PDL va imbatati cu apa chioara.Voi credeti ca cetatenii botosaneni sunt atat de prosti cum credeti voi si va vor vota.Nu,in nici un caz,ci va vor fugari de peste tot,iar pe unii dintre dumneavoastra o sa va aciuieze la mititica, pentru ca prea mult ati furat. Pentru cei care comenteaza in favoarea hotilor le zic sa le fie rusine,sunt niste nemernici.
4 decembrie 2011, 07:52
Acest Flutur este foarte periculos, apare atunci cand este de taiat o pamblica si scoate cateii in fata atunci cand este scandal, se da lovit cand are un esec.Atentie !!!!!!!!!!!! acest om calca pe urmele comunistilor,legionarilor.Primarii de frica stau in sau aproba pe Rebenciuc, au fost amenintati cu dosare penale,sunt atat de duri? se cred atat de buni? de se lauda intre ei.
4 decembrie 2011, 07:22
woow fratilor... inca mai aratati cu degetul spre unul si spre altu' , acuzati un anume partid, o anumita persoana, caci face parte dintr-un anume partid... uita-ti la persoane... astia de care vorbiti au invatat sa fure si acum ii invata si pe altii... va da o ciocolata, dar cutia o pastreaza ei... eu unul as proceda cu ei la fel cum au procedat ei sau "altii" cu ceausescu... de asta eu sunt plecat din tara... dupa ce am participat la o sedinta a infiintarii PDL... sa traiti bine... macar ca mine :)))
3 decembrie 2011, 20:47
EU SUNT MULTUMIT DE PRIMARUL BOTOSANIULUI...A STIUT CUM SA ADUCA BANII EUROPENI LA NOI IN ORAS,SI A SCHIMBAT RADICAL ORASUL IN BINE ....BV CATALINE
3 decembrie 2011, 19:41
Lasati-l pe acest parlamentar de 2ooo de voturi si 7o.ooo Euro,sa fie fericit.Si cand se va trezi,impreuna cu toata sleahta vor constata ca poporul roman arunca cu rosii si oua clocite in ei.Mai papagalilor,ati furat totul din aceasta tara si acum incercati sa furati primari?Credeti ca exista un primar idiot care sa mearga la voi?Doar cei cu dosare,carora le aratati pisica.Mai visati cat mai puteti.
3 decembrie 2011, 19:31
mai kishato,daca pisu vine de la pipi,esti ceva din zona vezicii.tu alegi ,.....
3 decembrie 2011, 19:27
Cristina, fii sincera si spune unde l-ai mirosit.
3 decembrie 2011, 19:21
Mai pisule pisate pe tine ca poporul acesta nu mai poate suporta si va vom fugari cu parii. Nu vezi ca puti de la o posta?
3 decembrie 2011, 15:06
TRADARE ,TRADARE, DAR SA STIM SI NOI!..........SI UITE ASA USL MAI STA IN OPOZITIE PANA LA TREZIRE.
3 decembrie 2011, 14:23
toti sunt niste scirbe, tractoristi si muieruste din mediu rural care vor sa fure din banii cetatenilor. uitati-va si la pnl si la psd ce jigodii ordinare si ce tate de doi bani care fac parada modei si n-au nimic in capul ala sec. in schimb si-au cumparat diplome ca sa prosteasca taranii.
3 decembrie 2011, 13:25
Cred ca ei nu citesc nimic din ce se spune...
3 decembrie 2011, 12:24
Ciuma si lepra PDL-ista trebuie starpita pana la ultima suflare, fara nici o mila. Botosaniul a fost confiscat botosanenilor iar Romania nu mai este tara romanilor. Orice roman este mult mai bun decat oricare dintre PDL-isti.
3 decembrie 2011, 11:26
Acest Flutur bandit inrait in hotii v-a sfirsi ca ceasca deoarece vin vremuri grele si lumea n-o sa mai suporte.
3 decembrie 2011, 09:45
kalapod.net%20
starshiners.ro%20
Sondaj
Mergeți duminică la vot?
Da
Nu
Încă nu m-am hotărât
Declaraţia zilei
“Atenţie la propaganda electorală în şcoli! Solicităm inspectorilor şcolari, directorilor de şcoli şi cadrelor didactice să respingă orice formă de propagandă electorală în unităţile de învăţământ. Ne-a fost ...
fashiondays.ro
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7759 lei
USD
Dolarul SUA
4.3145 lei
CHF
Francul elveţian
4.3522 lei
GBP
Lira sterlină
5.5810 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9646 lei
XAU
Gramul de aur
203.3031 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2462 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4262 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9420 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2666 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1868 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6391 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.