Știrea zilei
EXPLOZIV : USL-ul trădat la Lebăda într-o şedinţă cu bairam a PDL-ului – AUDIO
Trecerea mai multor primari ai Uniunii Social Liberale la partidul de guvernământ pare să fi devenit o certitudine. Vineri după-amiază la restaurantul Lebăda deputatul Nicolae Rebenciuc şi-a serbat împlinirea a 52 de ani. Aniversarea nu a fost însă doar o petrecere care a început ziua şi s-a terminat noaptea, ci şi o veritabilă demonstraţie de forţă a democrat-liberalilor.

Salutări pentru noii veniţi
Botoşăneanul.ro a intrat în posesia unei înregistrări efectuate la această întrunire care dovedeşte că acolo a fost o adevărată şedinţă de partid. Cei mai importanţi şefi ai administraţiei publice locale, preşedintele Consiliului Judeţean şi primarul municipiului reşedinţă, au avut alocuţiuni pe teme politice în prezenţa unor aleşi locali ai USL. „Profit de această ocazie să vă îndemn la luptă pentru că este un an greu, dar ce avem noi important, avem oameni, avem echipă, lucruri pe care ceilalţi ne le au. Nu-s mai buni ca noi. Vă garantez că nu sunt mai buni ca noi”, le-a transmis Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani, celor prezenţi, care apoi le-a urat şi „la mulţi ani” în perspectiva sărbătorilor de iarnă. Ulterior a luat cuvântul inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean în Construcţii, Ioan Ciobanu. Acesta este prim-vicepreşedinte al Colegiului Flămânzi şi a oficializat practic venirea în partid a unor primari din opoziţie. „Aş încheia salutând şi mulţumind încă o dată unor viitori colegi de-ai noştri”, a afirmat Ioan Ciobanu. Din înregistrare reiese că ar fi vorba de trei primari din opoziţie. Nu se înţelege foarte bine numele, însă se aude foarte clar cum se menţionează „dl. Acatrinei”. Cel mai probabil este Mircea Acatrinei, primarul comunei Coşula. Probabil că şi ceilalţi doi sunt de pe acelaşi colegiu, date fiind informaţiile publicate în mai multe rânduri de Botoşăneanul.ro privind trecerea unor primari USL la PDL. În septembrie s-a lansat astfel informaţia că tocmai Mircea Acatrinei de la Coşula, dar şi Constantin Rădeanu de la Frumuşica şi Florin Olaru, de la Răuseni, toţi oficial membri PSD, ar mai fi doar teoretic social-democraţi, însă participă la şedinţele PDL.
„Mă aflu într-un grup atât de select şi atât de serios”
Li s-a dat cuvântul şi unor primari, care nu s-au sfiit să aducă tot soiul de laude portocaliilor. „Trebuie să îmi exprim bucuria şi satisfacţia că mă aflu într-un grup atât de select şi atât de serios”, a afirmat unul dintre aleşi, care a adăugat că la PDL a găsit un „colectiv unit”, că deputatul Nicolae Rebenciuc este „om deosebit şi un caracter deosebit”, de aceea „să-i urăm din suflet d-lui deputat multă sănătate, multă fericire şi multe, multe succese alături de dvs.”, cerând totodată „să fim uniţi”. Un alt primar, se pare că al oraşului Flămânzi, Constantin Pitorac, i-a urat „la mulţi ani Nicu”, anunţând că obiectivul pentru 2012 este câştigarea alegerilor, pentru ca apoi să ia cuvântul preşedintele Consiliului Judeţean. „Nici nu ştii ce se petrece astăzi aici. E vorba de o reverberaţie a Zilei Naţionale a României? E vorba de faptul că dl. deputat Rebenciuc împlineşte o vârstă, desigur frumoasă, sau o fi o şedinţă de colegiu?” a întrebat Mihai Ţâbuleac, care a remarcat că, dacă este valabila ultima variantă, atunci nu poate fi vorba decât de o şedinţă a Colegiului Flămânzi, pe care a fost ales deputat Nicolae Rebenciuc. Şeful CJ a subliniat buna colaborare pe care o are cu parlamentarul, acesta ajutându-l în rezolvarea unor probleme la Ministerul Dezvoltării, Regionale şi Turismului şi Ministerul Sănătăţii. „Dl. deputat este un colaborator pentru mine, sunt convins că şi pentru dvs.”, a încheiat Mihai Ţâbuleac. Printre alţii, la şedinţa cu chef au participat şi senatorul Daniel Humelnicu şi deputatul Stelică Strugaru, dar şi angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor care au venit cu maşinile de serviciu la originala acţiune. 
CITEŞTE ALTE MATERIALE DESPRE POSIBILA TRĂDARE A UNOR PRIMARI DIN OPOZIŢIE:
 Primari PSD care fac ședințe la PDL
 Buhăianu lansează o bombiţă : 10 primari PSD vor la PDL din cauza lui Ţurcanu
ASCULTĂ ÎNREGISTRAREA DE LA ŞEDINŢĂ:


SURPRIZA de la inaugurarea Cornișa!!! Nana s-a îndrăgostit la Botoșani și a refuzat să mai plece la aeroport
Rapperul german de origine ghaneză este stabilit în prezent în Germania și ar fi trebuit să părăsească orașul în cursul amiezii de sâmbătă, 18 mai 2019.
Cornișa a dat pe din afară din prima seară, de la mașini și terase până la scena cu artiști internaționali, lasere și artificii înălțate spre cer în miez de noapte – VIDEO & GALERIE FOTO
Prima seară a manifestărilor din cadrul Zilelor Orașului Botoșani, care coincid în acest an cu inaugurarea Cornișa Aquapark & Sports, au adus probabil cel mai mare număr de participanți de la sărbătorirea acestora din urmă cu mai bine de două decenii.
Explozie impresionantă de sunet și lumină la avanpremiera de la Cornișa, a fost club în aer liber noaptea trecută – VIDEO & GALERIE FOTO
Organizatorii Zilelor Orașului, care în acest an coincid cu inaugurarea Parcului Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa, au efectuat joi seară probele finale la instalațiile de sunet și lumini. Iar ceea ce a ieșit a fost de-a dreptul impresionant.
A tras camionul în față și a plecat! Încă o bancă a părăsit Botoșaniul – FOTOGALERIE
O nouă bancă se alătură mulțimii celor care au plecat din Botoșani, preferând să își continue afacerile din nordul Moldovei de la Suceava. Patria Bank este ultima instituție financiară care a făcut acest lucru.  
Vilă cu spații comerciale la parter construită pe terenul vândut de un fost președinte de partid
Investiție nouă pe una dintre cele mai circulate artere din municipiul reședință de județ: pe Calea Națională, zona de ieșire spre Șoseaua Iașului, un investitor privat ridică o clădire care va avea spații comerciale la parter și locuință la etaj.
Asediu pentru Andra la Ipotești: S-a umplut stadionul, s-a blocat circulația, a venit Poliția – VIDEO & GALERIE FOTO
Ajuns la a XII – a ediție, festivalul Floare Albastră organizat de Primăria și Consiliul Local Mihai Eminescu a avut parte în prima zi de cea mai mare asistență din istorie.
Zeci de mii de botoșăneni UMILIȚI de stat și puși pe drumuri aiurea - FOTOGALERIE
În județul nostru sunt zeci de mii de persoane care beneficiază de bilete de călătorie gratuite, pe care le pot folosi atunci când merg cu trenul sau cu autocarul în diferite locuri din țară. Cert este că acestea se eliberează pentru întreg județul, doar într-un sigur loc.
Șefii Botoșanilor și-au luat concediu ca să plece la miting la Iași, primăriile pesediste golite de oameni – GALERIE FOTO
9 mai 2019 va rămâne în memoria colectivă a iubitorilor PSD dar și a celor mai vehemenți opozanți ai lor, ziua în care s-a dorit o demonstrație de forță de necontestat din partea lui Liviu Dragnea, probabil cel mai huiduit lider din istoria acestui partid.
TRAGEDIE: Șeful de la Evidența Populației a încetat din viață
Șeful Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Judeţului (SPCEPJ) Botoşani a decedat seara trecută pe un pat de spital din București.
Campionul nesimțirii este din Botoșani: Bărbatul care nu și-a achitat NICIODATĂ facturile la apă și a ajuns la o datorie uriașă
Trăim într-o eră modernă, a confortului, iar cei mai mulți oameni muncesc zilnic pentru a beneficia de acest lucru. Alții, se pare că vor să se bucure de anumite servicii gratis, fără a-i interesa că orice lucru costă. Cel puțin, în anul 2019, există o persoană care niciodată în viața sa nu a achitat vreo factură la apă. Este de necrezut, însă se întâmplă chiar în municipiul Botoșani.
Cel mai tânăr șef de instituție din Botoșani are 28 de ani!
La nici trei decenii de viață, un botoșănean din municipiu se numără printre fericiții ai căror parcurs către o funcție publică de conducere nu a fost unul de durată.
Pe o STRADĂ din municipiu asfaltată recent mașinile NU au voie să parcheze, vecinii somați să-și bage autoturismele în curți – FOTOGALERIE
Este una dintre străzile care a stârnit multe discuții în contradictoriu în plenul municipal între cele două grupări politice reprezentantive. Dincolo de factorii decidenți sunt cetățenii de pe respectiva stradă care au așteptat ani de zile asfalt și în fața caselor lor.
LOCUL de la Mavromati unde se pun diagnostice GRELE: Asistent cu 25 de ani vechime - Aici NU sunt presupuneri
Există fel și fel de meserii, unele mai cunoscute, iar altele mai puțin cunoscute. De această dată, am pătruns într-un laborator, unul în care se pun fel și fel de diagnostice, un laborator care pentru mulți dintre noi este o necunoscută.
Mirajul străinătății destrămat în 8 luni: O familie din Botoșani s-a mutat „definitiv” în Canada unde a realizat că tot România este acasă – GALERIE FOTO
Eusebiu și Ramona s-au căsătorit în urmă cu 13 ani de zile și sunt fericiții părinți a doi băieți și o fetiță. Imediat ce au devenit răspunzători de micile suflete care au rezultat din iubirea lor, au început și frământările amestecate cu îngrijorarea specific părintească, la gândul privind viitorul copiilor. Au încercat „străinătatea” care s-a dovedit mai amară decât în versurile poeților și au revenit acasă, în România, trăind o poveste care poate fi un exemplu real de viață pentru mulți dintre tinerii botoșăneni și nu numai.
INTERVIU cu femeia din Botoșani care încondeiază ouă tot anul: De un deceniu, transmite tradiția la sute de copii – GALERIE FOTO
Sărbătorile Pascale pot reprezenta pentru unii un moment de liniște și pace sufletească, pentru alții o reîntoarcere la credință și rugăciune. Cert este că indiferent de însemnătate, Paștele vine la pachet cu o multitudine de sentimente și o atmosferă unică.
HRISTOS A ÎNVIAT! ... Și la biserica dintre două lumi așteptată de mai bine de un deceniu – VIDEO & GALERIE FOTO
De mai bine de 10 ani sute și sute de botoșăneni care locuiesc la ieșirea din Botoșani spre Curtești, acolo unde se întâlnesc două lumi, cea urbană cu cea rurală, așteptau să trăiască Învierea Domnului Iisus Hristos în propriul locaș de cult.
Familia Manoliu din Botoșani, cele mai triste sărbători: Au rămas fără casă și lucrurile agonisite de-o viațăGALERIE FOTO
Sărbătorile Pascale sunt despre familie și bucurie, însă pentru o familie din Botoșani, Paștele de anul acesta va fi cel mai trist din toate de până acum. De fapt, nici nu se poate compara, căci nu se mai pot bucura de nimic. Și când spunem nimic, chiar nu exagerăm deloc. Un incendiu le-a distrus tot ce aveau mai de preț.
Preot din Botoșani, MĂRTURISIRI emoționante la ceas de sărbătoare: De la bucuria de a dărui la urare pentru botoșăneni
Sărbătorile Pascale reprezintă un moment deosebit de important cu multe și multe semnificații. Fiecare dintre noi ar trebui sa fim buni, mai iubitori, sa fim atenți la nevoile semenilor noștri. Și nu numai în această perioadă.
„Doctorul” de suflete de la spital: Salvează copiii de la suicid și alină părinții sau chiar cadrele medicale  - GALERIE FOTO
De multe ori pe patul de spital avem nevoie și de un altfel de sprijin, unul duhovnicesc. De aceea fiecare spital are și preoți de caritate în structura de personal. Am stat de vorbă cu Marius Ciobanu, preot la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati, pentru a vedea care este rolul unui astfel de părinte într-o unitate spitalicească.
Adolescentă amenințată cu un cuțit în scara blocului, vinovatul NU știe nici când s-a născut
Unii botoșăneni vor cu orice preț să facă rost de bani indiferent de unde, cum și neținând cont nicio clipă de lege.
Imi pare rau ca toti s-au lasat pagubasi si nu au mai comentat despre acest incident. Ma intreb daca primarii care au trecut la cei portocalii candideaza din partea lor la primarii sau s-au lasat pagubasi si isi vor primi spaga promisa, ca nu au trecut ei degeaba in barca portocalkie care s-a inverzit si se cam clatina. Credeti ca acei primari traseisti pe ultima suta de metri au plecat pentru ca erau prea apreciati in PSD ? Aveau ei o "BUBA' in cap si nu puteau fi scarpinati decat legionarii pdl-isti. Probabil erau la baut si chefuit (cu oameni mari ? asa spunea unul dintre tradatori - probabil de 2 metri inaltime) si erau prea euforici, asa ca au crezut ca semneaza cine stie ce afacere.UN RAHAT MARE, ASTA AU CASTIGAT. Pute in fiecare directie de la ei. Denisa Rotariu, mi-e mila de tine. Fugi de partidul in care ai crezut si abdici de la prima deziluzie. Esti putin nevrotica. Saracuta ! Lasati acesti oameni care tradeaza sa se duca pe TUTOVA. Si la urma cine este parlamentarul cu sarbatoarea ? UN NIMENI. UN NIMIC. UN MAGAR. UN POPONAR. UN CRETIN.UN LEGIONAR VERDE.
4 iunie 2012, 22:35
Din partea unui alegator din colegiul Flamanzi, tin sa/i aduc domnului deputat toate urarile de ,,bine ,, si sa/i doresc aceiasi viata buna si prosperitate de care am avut parte in acesti ultimi ani, noi cea mai mare parte a populatiei acestei din ce in ce mai amarate tari, si vreau sa/i aduc aminte ca l/am votat in 2008 crezandu/l un om onest, care poate i/si va aminti candva si de amaristenii din colegiul sau, din pacate domnul ne/a dat tuturor palma dureroasa in obraz, ca o crunta trezire la realitate pentru cei care au crezut cu adevarat in vorbele sale prin dezertarea rusinoasa din radurile partidului ce la sustinut, asa ca nu pot sa/i doresc decat tot ceea ce ne/a oferit el noua alegatorilor sai. RUSINE, RUSINE........
6 decembrie 2011, 00:55
sunt un membru PNl...acum imi este rusine de acest lucru...doresc din suflet PDL sanse la alegeri.
4 decembrie 2011, 13:08
Va place sau nu, din cite stiu eu dl. deputat Rebenciuc a facut foarte multe pentru colegiul d-lui.Circotasi sunt mereu. dar faptele vorbesc.
4 decembrie 2011, 12:15
Va place sau nu, din cite stiu eu dl. deputat Rebenciuc a facut foarte multe pentru colegiul d-lui.Circotasi sunt mereu. dar faptele vorbesc.
4 decembrie 2011, 12:15
"Nu-s mai buni ca noi. Vă garantez că nu sunt mai buni ca noi, le-a transmis Cătălin Flutur"După acest citat îți dai seama ce oameni valoroși conduc Botoşaniul, am lucrat 28 de ani la Ecb, de abia când a ajuns primar am aflat că analfabetul de fluturache a lucrat şi el acolo, aia este valoarea lui, nici cei din încăperea unde s-a făcut că lucrează nu au auzit de el, acum avansat în post de celălalt tâlâmbă de la Sv e mare şmecher la primărie, pică omida de la suceava pică şi cea de la Bt. el nu are atâta minte încât să meargă singur pe stradă nu să mai fie şi primar, cei ce l-au votat şi-l vor vota sunt la fel ca el nişte analfabeţi cu ifose de erudiţi.
4 decembrie 2011, 12:01
Ha, ha, ha! Vă pleacă primarii si vă lasă să lătrați la lună! Latraii psd, pupincuristii lui Iliescu si Nastase, incep sa faca bale folosind cuvinte mari: hoti, ciuma, lepra, bâte, legionari, etc. Ho pudelilor că nu a început încă campania electorală! Cătălin Flutur este fostul, actualul și viitorul primar al Botoșaniului! Și știți de ce? Pentru că așa vor botășenenii, pentru că vrea și poate, pentru că e cel mai bun. Insultele și flatulațiile postacilor plătiți poate și din banii Portas nu mai sperie pe nimeni. Mai schimbați tovarăși limbajul ăsta că de 22 de ani îl tot folosiți și s-a uzat!
4 decembrie 2011, 10:57
D-lor din PDL va imbatati cu apa chioara.Voi credeti ca cetatenii botosaneni sunt atat de prosti cum credeti voi si va vor vota.Nu,in nici un caz,ci va vor fugari de peste tot,iar pe unii dintre dumneavoastra o sa va aciuieze la mititica, pentru ca prea mult ati furat. Pentru cei care comenteaza in favoarea hotilor le zic sa le fie rusine,sunt niste nemernici.
4 decembrie 2011, 07:52
Acest Flutur este foarte periculos, apare atunci cand este de taiat o pamblica si scoate cateii in fata atunci cand este scandal, se da lovit cand are un esec.Atentie !!!!!!!!!!!! acest om calca pe urmele comunistilor,legionarilor.Primarii de frica stau in sau aproba pe Rebenciuc, au fost amenintati cu dosare penale,sunt atat de duri? se cred atat de buni? de se lauda intre ei.
4 decembrie 2011, 07:22
woow fratilor... inca mai aratati cu degetul spre unul si spre altu' , acuzati un anume partid, o anumita persoana, caci face parte dintr-un anume partid... uita-ti la persoane... astia de care vorbiti au invatat sa fure si acum ii invata si pe altii... va da o ciocolata, dar cutia o pastreaza ei... eu unul as proceda cu ei la fel cum au procedat ei sau "altii" cu ceausescu... de asta eu sunt plecat din tara... dupa ce am participat la o sedinta a infiintarii PDL... sa traiti bine... macar ca mine :)))
3 decembrie 2011, 20:47
EU SUNT MULTUMIT DE PRIMARUL BOTOSANIULUI...A STIUT CUM SA ADUCA BANII EUROPENI LA NOI IN ORAS,SI A SCHIMBAT RADICAL ORASUL IN BINE ....BV CATALINE
3 decembrie 2011, 19:41
Lasati-l pe acest parlamentar de 2ooo de voturi si 7o.ooo Euro,sa fie fericit.Si cand se va trezi,impreuna cu toata sleahta vor constata ca poporul roman arunca cu rosii si oua clocite in ei.Mai papagalilor,ati furat totul din aceasta tara si acum incercati sa furati primari?Credeti ca exista un primar idiot care sa mearga la voi?Doar cei cu dosare,carora le aratati pisica.Mai visati cat mai puteti.
3 decembrie 2011, 19:31
mai kishato,daca pisu vine de la pipi,esti ceva din zona vezicii.tu alegi ,.....
3 decembrie 2011, 19:27
Cristina, fii sincera si spune unde l-ai mirosit.
3 decembrie 2011, 19:21
Mai pisule pisate pe tine ca poporul acesta nu mai poate suporta si va vom fugari cu parii. Nu vezi ca puti de la o posta?
3 decembrie 2011, 15:06
TRADARE ,TRADARE, DAR SA STIM SI NOI!..........SI UITE ASA USL MAI STA IN OPOZITIE PANA LA TREZIRE.
3 decembrie 2011, 14:23
toti sunt niste scirbe, tractoristi si muieruste din mediu rural care vor sa fure din banii cetatenilor. uitati-va si la pnl si la psd ce jigodii ordinare si ce tate de doi bani care fac parada modei si n-au nimic in capul ala sec. in schimb si-au cumparat diplome ca sa prosteasca taranii.
3 decembrie 2011, 13:25
Cred ca ei nu citesc nimic din ce se spune...
3 decembrie 2011, 12:24
Ciuma si lepra PDL-ista trebuie starpita pana la ultima suflare, fara nici o mila. Botosaniul a fost confiscat botosanenilor iar Romania nu mai este tara romanilor. Orice roman este mult mai bun decat oricare dintre PDL-isti.
3 decembrie 2011, 11:26
Acest Flutur bandit inrait in hotii v-a sfirsi ca ceasca deoarece vin vremuri grele si lumea n-o sa mai suporte.
3 decembrie 2011, 09:45
Sondaj
Vă place Parcul Cornișa?
Da
Nu
Încă nu am fost acolo
Declaraţia zilei
”Vom primi o sumă importantă de bani de la Ministerul Sănătății pentru achiziția de aparatură medicală. Noi am făcut o listă foarte mare la începutul anului și nu ne-am așteptat să primim așa de mult. Cu aparatura asta ...
astratex.ro
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.7612 lei
USD
Dolarul SUA
4.2560 lei
CHF
Francul elveţian
4.2429 lei
GBP
Lira sterlină
5.3976 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8834 lei
XAU
Gramul de aur
175.4191 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2371 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4596 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9369 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1633 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1842 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6376 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.