Știrea zilei
FOTOREPORTAJ Balul Oamenilor de Afaceri: milionari, soţiicochete, patroni şi candidaţi
Lumea bună a oraşului s-a întâlnit vineri seară la Balul Oamenilor de Afaceri. Organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Botoşani, manifestarea a ajuns la cea de-a XIX-a ediţie şi a adunat laolaltă câţiva dintre cei mai puternici botoşăneni, fie că este vorba de afacetişti sau de oameni politici. Aceasta pentru că invitaţi la manifestare au fost preşedintele Consiliului Judeţean şi primarul de Botoşani.


Îmbărbătări de la primar şi şeful CJ

De altfel, aceştia au fost şi primii cărora li s-a dat cuvântul. “Mulţumesc pentru invitaţia făcută, mă onorează să fiu alături de dvs. în această seară, vreau să vă asigur că, Consiliul Judeţean vă sprijină în toate activităţile pe care dvs. ledesfăşuraţi. Vă doresc sănătate, success şi putere de muncă”, a afirmat Florin Ţurcanu, a cărui alocuţiune a durat exact 21 de secunde. În schimb, edilul şef a avut un mesaj mai lung , în care a amintit despre întâlnirile pe care le-a avut până acum cu ambasadori şi de o reprezentanţă pe care Primăria Botoşani vrea să o deschidă la Bruxelles. “Este o onoare pentru mine să mă aflu aici şi pentru prima dată în calitate de reprezentant al administraţiei locale. Până acum am participat la câteva ediţii acolo, în rândurile dvs. (…). Vreau să vă felicit pentru că dvs., cei de aici, toţi, sunteţi nişte supravieţuitori ai unei perioada extrem de dificile, o perioadă de criză economică, o perioadă prin care nu este uşor să treci”, a spus Ovidiu Portariuc.

Mai multe companii, aceiaşi oameni

Cum noul prefect de Botoşani nu a fost deocamdată învestit, după luările de cuvânt ale celor doi s-a trecut la premierea efectivă a companiilor care au avut cele mai bune rezultate în 2011. Astfel, topul firmelor după cifra de afaceri este deschis de SC Electroalfa Internţional SRL, cu 144,9 milioane de lei, iar cel după profitul brut din exploatare de SC Formens SRL, cu 14,9 milioane de lei. S-au acordat premii la o mulţime de categorii, însă în bună măsură acestea au ajuns cam la aceiaşi oameni, care au deschise afaceri în mai multe domenii. Astfel, au fost premiaţi în mai multe rânduri Tonino Boldea, printre altele pentru Five Continents, Condacia şi Prodalcom, Lucreţia Codreanu pentru Electroalfa Internţional şi o mulţime de alte firme crescute pe lângă aceasta, Carmen Solomonescu pentru Lacto Solomonescu şi alte societăţi.

Inflaţie de candidaţi

Spre deosebire de ediţiile precedente, de această dată prezenţa afaceriştilor cu implicare în politică a fost una masivă, faptul că se apropie alegerile parlamentare spunându-şi probabil cuvântul. Astfel, printre cei care au ridicat premii s-au numărat Viorel Grigoraş pentru RVG Speed, Cristian Roman pentru Cristianu Impex, Ovidiu Portariuc pentru Multiagra, o distincţie revenind şi pentru Top Design, însă Costel Şoptică, deşi prezent la acţiune, a preferat să-şi trimită un reprezentant care să ridice efectiv diploma. “Faţă de anul trecut economia judeţului Botoşani a avut o uşoară creştere. Şi asta o spun cifrele. Mă bucur să pot să spun acest lucru. De exemplu, numărul firmelor care s-au înmatriculat în judeţ a crescut faţă de anul trecut, numărul firmelor radiate de la Registrul Comerţului a scăzut faţă de anul trecut, cifra de afaceri în milioane de euro a crescut faţă de anul trecut şi chiar cu procente de aproape sută la sută”, a afirmat Dorin Floareş, preşedintele CCIA Botoşani.

Mese cu dedicaţie

130 de patroni şi directori de agenţi economici au fost invitaţi la manifestare şi cea mai mare parte au şi onorat-o, astfel încât sala s-a umplut. Oficialităţile au stat la aceeaşi masă, şeful CJ fiind însoţit de consiliera sa Roxana Anuşca, primarul a foist singur, iar Mihai Tincu alături de soţie. Lângă ei a stat şi Paul Mustiaţă, directorul adjunct al Fiscului. Fostul prefect Cristian Roman şi soţia sa au luat loc la aceeaşi masă cu soţii Boldea, iar liberalii Viorel Grigoraş şi Costel Şoptică au stat la o altă masă. După premierea efectivă a debutat şi balul propriu-zis cu melodia “Ce seară minunată”. Puţini au fost însă cei care s-au şi încumetat la dans, mulţi preferând discuţiile pe hol sau prin parcarea plină ochi de maşini de lux. Aşezarea la mese a fost gândită de organizatori.

Balul Oamenilor de Afaceri Botosani 2012
Balul Oamenilor de Afaceri Botosani 2012 2
Balul Oamenilor de Afaceri Botosani 2012 3
Balul Oamenilor de Afaceri Botosani 2012 4
Balul Oamenilor de Afaceri Botosani 2012 6
Balul Oamenilor de Afaceri Botosani 2012 7
Balul Oamenilor de Afaceri Botosani 2012 8
Balul Oamenilor de Afaceri Botosani 2012 9
Balul Oamenilor de Afaceri Botosani 2012 10
Balul Oamenilor de Afaceri Botosani 2012 12VEZI ŞI:
 Mondenitatea anului : oficialii şi oamenii de afaceri şi-au scos nevestele pe covor roşu cu şampanie şi hostess pentru Bogdan Ota - GALERIE FOTO

VEZI ŞI:
 Monden de Botoşani : Şefi, şefe, politicieni şi scriitori la lansare de carte – GALERIE FOTO


VEZI CUM A FOST BALUL DE ANUL TRECUT:
 Balul oamenilor de afaceri – milionari, hostesse, operetă – GALERIE FOTO
Spitalizare de 25.000 de euro pentru un botoșănean cu COVID, internat la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani
Aproape 600 de botoșăneni au fost tratați la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani după ce au fost infectați cu virusul SARS-C0V-2. Acești pacienți au fost internați pe secțiile celei mai mari unități medicale a județului și au fost externați după vindecare.
Urban Serv obligată de instanță să îi plătească lui Nicuță despăgubiri de aproape un sfert de miliard de lei vechi
La doi ani după ce a fost destituit din funcția de administrator al societății de salubrizare a orașului, Cezar Nicuță a obținut la Tribunalul Botoșani plata unei sume destul de consistente.
Mihai Țurcanu pus pe lista de așteptare pentru postul Minodorei Vasiliu! Altcineva așteaptă ordinul
Una dintre cele mai disputate funcții de conducere din instituțiile publice de la Botoșani este deocamdată pusă la păstrare.
Școli cu blazon din județul Botoșani! Notele mici ale elevilor de sub numele mari ale personalităților: Pentru mine, asta înseamnă genocid. Pentru că eliminăm 40% din populația țării
Un adevărat genocid. Astfel caracteriza un academician situația în care se află școala în care învață copiii satelor. Iar la Botoșani notele obținute de elevi la Evaluarea Națională fac parte din acest tablou trist al societății românești. Un tablou în care, fără să exagerăm, se întrevede viitorul nostru ca popor.
TREI primari PSD scoși din ATOP pentru incompatibilitate și puși să dea înapoi banii pentru ședințe - DOCUMENT
Un raport al Curții de Conturi întocmit în 2020, pentru anul financiar trecut, a lăsat incompletă Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), o structură finanțată de Consiliul Județean care are ca scop general luarea de măsuri pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.
Alt botoșănean mort după sedare: Mi-l îngropi dezbrăcat, ca pe un nu știu cum, în pielea goală, într-un sac? Spitalul: Halucinații, depresie, delir la pacienți
„Asta este povestea noastră…(plânge în hohote n.r.), nu a vrut să meargă, mi-a spus: eu dacă merg în spital, iau COVID. Și așa a fost, așa a fost… Nu știu ce să zic. El a fost candidatul ideal. Avea glicemie mai mare, avea tensiune, era supraponderal. Dar nu a avut nici un simptom de COVID de acasă, din astea trâmbițate” – Mihaela Pietrariu, soția unui botoșănean mort la Spitalul Județean.
Alt gagiu, care de data asta a OMORÂT un om! Un șofer de 23 de ani și-a abandonat victima în șanț și a plecat acasă – GALERIE FOTO&VIDEO
Ziua de duminică a însemnat pentru polițiștii botoșăneni una de luptă continuă. Un accident mortal cu fugă a pus toate echipajele în alertă pentru găsirea făptuitorului. În mai puțin de 12 ore, cadrele Inspectoratului de Poliție Județean l-au identificat în județul vecin. Acasă.
Profesoara condamnată la închisoare cu suspendare pentru banii unei fetițe cu handicap vrea gradație de merit: Nu e moral, și noi suntem conștienți
Situație revoltătoare înregistrată la Botoșani. Un fost inspector școlar, actualmente profesor la o unitate de învățământ din municipiu, condamnat la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității, a depus dosar pentru gradație de merit, o distincție acordată cadrelor didactice cu performanțe deosebite în pregătirea elevilor.
Cu experiență de peste 20 de ani: CINE este noul subprefect al Botoșaniului: Este o funcție cu responsabilitate foarte mare
Începând cu data de vineri, 12 iunie 2020, printr-o Hotărâre de Guvern, Botoșaniul are doi subprefecți. Învestirea celui de-al doilea, în persoana Laurei Cronț, a avut loc într-un cadru restrâns, sâmbătă, 14 iunie. Un nume nou, de altfel, printre persoanele cu funcții de conducere de la Botoșani.
inpuff.ro
Loading...
BĂTĂLIE incredibilă pe postul Minodorei Vasiliu de la DSVSA, listă lungă cu oameni care îi vor biroul
Postul eliberat de Minodora Vasiliu la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) face cu ochiul multor aspiranți care au obosit să se tot afle pe lista de așteptare ce a rămas neatinsă mai bine de un deceniu.
Pacienți SEDAȚI și cu telefoanele închise de personalul medical! Au murit în saloane, familiile acuză, tăcere din partea spitalului
Finalul săptămânii trecute a fost marcat la Botoșani de cea mai lungă listă cu oameni morți din cauza virusului SARS-COV-2. Cinci decese într-o singură zi, trei femei și doi bărbați. Toți se aflau pe secția ATI a Spitalului Județean Mavromati.
Uvertura Mall s-a redeschis cu restricții și mari reduceri: restaurante fără food-court, terasă renovată și o mulțime de afișe – GALERIE FOTO
Noua etapă de relaxare intrată luni, 15 iunie 2020, în vigoare include și redeschiderea marilor centre comerciale. Astfel, începând de ieri dimineață, după aproape trei luni, și-a reluat programul și Uvertura Mall.
Botoșănenii s-au săturat să stea în casă și pleacă în vacanțe: Litoralul, la mare căutare - CUM sunt prețurile
După luni bune în care botoșănenii și românii în general au fost nevoiți să stea în case, odată cu relaxarea măsurilor, unii dintre ei au început să plece în concedii. Sau măcar să și le planifice, semn că pandemia nu-i mai sperie.
Scandal politic la Botoșani pentru un viceprimar cu fundu-n două bărci! Țurcanu acuză prefectul de simpatii liberale
Încep să se încingă spiritele printre politicienii de la Botoșani, mai ales în prag de alegeri locale când au loc practic cele mai multe conflicte din toți anii de administrație locală. Viceprimarul de la Dângeni, care s-a pozat alături de familia ALDE, a fost exclus din PNL și nu poate ataca decizia în instanță. De aici a pornit un tăvălug de acuzații.
Loading...
Președinte de partid la 35 de ani! Botoșaniul are un nou lider politic: Fondurile sunt puține, nu prea avem ce împărți
Cea mai... verde formațiune politică din România are un nou lider la Botoșani. Începând cu data de 20 martie, filiala județeană a Partidului Ecologist Român este condusă de Adrian Lupu.
Vă linșez!!! Amendă uriașă pentru un post TV central după amenințări fără precedent la adresa primăriței de la Ipotești
Postul B1 a fost amendat cu 20.000 de lei de către Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) după o ieșire verbală violentă a unui realizator la adresa primarului comunei Mihai Eminescu.
Botoșaniul, în fruntea unui top dureros: Oamenii care au salvat oameni până au… murit!
După luni bune în care COVID-ul a pus stăpânire pe întreaga țară, Botoșaniul este în fruntea unor clasamente dureroase. Dacă în celelalte articole din Botoșăneanul ne-am referit la numărul de cazuri și de decese, astăzi este despre ei, eroii, care au murit pe frontul de luptă cu noul coronavirus.
Premieră politică în sănătate: Edilul de la PSD numește manager de spital un consilier de la PNL cu care s-a bătut în campanie
După mai bine de o săptămână, interval în care unitatea medicală a avut conducere provizorie în urma demisiei medicului ce îndeplinea această prerogativă, s-a luat o decizie în privința următorului director.
Veștile bune despre autobuzele noi, puse puțin la păstrare! Eltrans nu are șoferi după scandalul din Consiliul Local și nici licență de traseu - FOTO&VIDEO
Începutul săptămânii era marcat la Botoșani de sosirea autobuzelor turcești care vor înlocui istoricele tramvaie care aproape că-și dau duhul zi de zi, pe străzile orașului. Patru din cele nouă autobuze au fost aduse din portul Constanța, într-un mult așteptat aer al schimbării.
Ada, come back! Fosta șefă a educației revine la Inspectoratul Școlar Județean
Schimbările pe care liberalii doresc să le facă în fruntea instituțiilor de învățământ nu se opresc doar la Casa Corpului Didactic (CCD), acolo unde în urmă cu o săptămână au înlocuit directorul.
raducu, papa niste kum .... mentionati 10 oameni de afaceri valorosi din Botosani, cu afacerile in Botosani daca puteti argumenta ...va dau eu 2 firme ; Electroalfa si Elsaco,
13 noiembrie 2012, 03:59
Raducu...vezi ca te cam bate limba romana...lasa-ne...Cat despre afaceristii lu peste... Evaziunea si mita in floare... Ca sa nu mai zic de incumatratirile cu diversi insi din primarie, prefectura, consiliu, garda samd....
12 noiembrie 2012, 15:25
cine va opreste sa ganditi si voi o afacere, sa o puneti in practica.Sa nu dormiti noapte clocind idei.SAU cum sa gasiti o piata de desfacere.
11 noiembrie 2012, 21:59
mai flamanzilor va ti gandit sa mai comentati si voi...sunt unii dintre ei,oameni ku valoare;)...asta k sa stii si u....kum pot sa faci un om hot.crenu a mai canndidat niciodata pana akum?snteti niste jalnici careva bagat in seama
11 noiembrie 2012, 11:25
Sau balul parvenitilot, impostorilor! S-ar potrivi mai bine!
11 noiembrie 2012, 09:23
,,BALUL HOTILOR LA BOTOSANI''
10 noiembrie 2012, 19:39
ai dreptate...:))))))))))))
10 noiembrie 2012, 18:52
niste fraieri
10 noiembrie 2012, 16:32
melimeloparis.ro%20
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Am construit cât de mult am putut, am întemeiat o familie frumoasă, am sprijinit multe alte familii, am dezvoltat o localitate. Acum, după ce cred că am lăsat ceva în urma mea pe unde am trecut, consider că este momentul să î ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8408 lei
USD
Dolarul SUA
4.2716 lei
CHF
Francul elveţian
4.5537 lei
GBP
Lira sterlină
5.4099 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9808 lei
XAU
Gramul de aur
249.0787 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2485 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3664 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9857 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1657 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1818 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6497 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.