Știrea zilei
Președinte nou la FC Botoșani, reorganizare din temelii a clubului: Nu este un viitor așa de roz, dar nici nu-i catastrofalVIDEO

Schimbările profunde pe care Botoșăneanul le anunța la primul club de fotbal al județului s-au produs deja în mare parte. Cei patru acționari de la grupul ”Elsaco” au constituit o nouă companie, pe care se va transfera întreaga activitate din sezonul 2023-2024.

De pe ONG pe SA, cu aceeași companie în spate, dar cu alt președinte


S-a creat o societate în care deținătorii acțiunilor sunt: Valeriu Iftime, Ovidiu Jitaru, Doru Popa și Patrică Parfenov.


Administratorul firmei a fost numit Adi Ignat, actualul delegat al clubului.


Toți angajații din prezent ai clubului, inclusiv antrenorii și jucătorii, vor fi trecuți de pe actuala Asociația Fotbal Club Botoșani pe societatea nou înființată care se dorește a fi înscrisă la Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal pentru a înlocui actualul ONG.


Practic, Adi Ignat va fi noul președinte al clubului, iar Cătălin Anton va rămâne președintele asociației, care va fi folosită doar pentru obținerea finanțărilor de la Primăria Botoșani și organizarea unor acțiuni caritabile.


”Sper să ne putem înregistra ca SA. Se ocupă acum noul administrator, Adi Ignat, să înscrie echipa, să vadă toate documentele, după care vedem noi și ce facem cu acțiunile. Nu este un viitor așa de roz, dar nici nu-i catastrofal. Suntem tot ca până acum, deocamdată banii vin doar de la Elsaco, grosul banilor care vin la FC Botoșani, avem 2 milioane de euro de la Elsaco. Norocul nostru este că se schimbă multe conducte, multe stații de epurare, multe panouri fotovoltaice și avem bani, că acum patru ani nu putem să ținem nici dacă mă lega unul, că nu aveai cum. Trebuie să ai un buget care să respire cât de cât sănătos, adică nu ultimii bani pe care îi ai să îi dai la fotbal”,


Valeriu Iftime, președinte grupul ”Elsaco”.

 

adi ignat

*Adi Ignat, FOTO: Facebook.com/fcbotosani

 

Discuții cu Electroalfa


Compania pe care o conduce și-a dorit trecerea clubului de pe asociație pe o societate comercială pentru a putea coopta și alți acționari care să vină cu un aport financiar.  


”Nu se schimbă nimic radical, dacă vin niște acționari ar fi extraordinar. Pe de altă parte, avem posibilitatea cel puțin legală de a da niște acțiuni, până acum nu puteai să faci nimic”,


Valeriu Iftime, președinte grupul ”Elsaco”.


Deocamdată, grupul ”Electroalfa” condus de Gheorghe Ciubotaru a încheiat un contract de publicitate pentru anul 2023, pentru ca la finalul sezonului să fie demarate discuții privind cumpărarea de acțiuni.


”Dl Ciubotaru este un om extraordinar și am vorbit cu dlui și lucrurile sunt constructive, dar deocamdată nu am discutat concret, câți bani. Vom face un deficit pe care trebuie să îl asumăm”,


Valeriu Iftime, președinte grupul ”Elsaco”.

 

S-au răcit relațiile acționari – președinte de asociație


Relațiile dintre acționari și președintele asociației par să se fi deteriorat. După meciul cu FC U Craiova 1948, Valeriu Iftime a mărturisit că a trebuit să se implice personal în rezolvarea unor probleme interne pentru că ”președintele meu este nervos în perioada asta”.


Iar la meciul cu Universitatea Cluj, Cătălin Anton a stat în lojă alături de fiul său (foto sus), de asemenea angajat al clubului, în capătul tribunei oficialei, în timp ce Valeriu Iftime a vizionat partida ca de obicei, din loja „Elsaco” (foto jos).


Schimbările în cadrul clubului vor continua cu numirea unui nou director tehnic și a unui nou delegat, tot dintre actualii antrenori și jucători.

 

valeriu iftime locja

 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
Dan Șucu, atac dur FC Botoșani: Este un club vasal economic domnului Becali / REACȚIA lui Iftime
Iftime: Cumpăr FCSB-ul așa cum îl vinde dl Becali

 

O femeie internată într-un centru al statului i-a rupt mâna unei infirmiere: Ne-o mai luăm așa, câteodată
Un conflict violent a avur loc săptămâna trecută într-un centrul al statului.
„Blestem” la noul spital al orașului: Probleme cu ușile, pereții și căldura, lucrări greșite descoperite de la o licitație la alta – FOTOGALERIE
Clădirea a fost ridicată în spatele Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” și ar urma să funcționeze ca secție a acestuia. Teoretic, imobilul este gata de luni bune, însă este departe de a fi deschis întrucât au fost descoperite unele lucrări greșite.
Muzica compozitorului nepereche al României a răsunat din nou în casa în care s-a născut și a copilărit, sute de oameni la concertul Filarmonicii de la Liveni – VIDEO & GALERIE FOTO
În plin festival ”George Enescu”, Filarmonica de la Botoșani care îi poartă numele a organizat un concert pe plaiurile natale ale muzicianului. Casa memorială se află în plin proces de reabilitare printr-un proiect european transfrontalier al Muzeului Județean și deja o mare parte din lucrări au fost efectuate.
Le iese greva pe ochi! Val de procese la Tribunal după protestele din vară ale profesorilor botoșăneni
Sunt acțiuni colective deschise la Tribunalul Botoșani de către unul dintre sindicatele din sistemul educațional botoșănean.
Un fost protopop și director & scriitorul care a inițiat poate cel mai important premiu literar din România, propuși oficial pentru ”cetățean de onoare”
Municipalitatea botoșăneană a demarat procedurile pentru declararea a doi noi cetățeni de onoare ai orașului, ambii cu zeci de ani de activitate în domeniile în care s-au consacrat.
Tânărul absolvent de Teologie care vrea să pună Botoșaniul pe harta rugby-ului și antrenează GRATUIT copiii: Nu este un sport periculosFOTOGALERIE
Este un tânăr originar din comuna Hlipiceni care își propune să unească prin sport copiii. George Gontineac are 27 de ani și a gândit un proiect pentru educarea elevilor, prin rugby.
Compania de apă a județului cheltuiește lunar aproape 20.000 de lei cu paza unei stații care nu a funcționat niciodată – FOTO&VIDEO
Compania cu drept exclusiv de furnizare a serviciilor de apă și canalizare în întreg județul continuă să înregistreze cheltuieli cel puțin ciudate. Iar contractul cu paza bunurilor și obiectivelor ar putea fi un exemplu, mai ales când sunt cheltuite sume consistente pentru obiective care nu aduc niciun beneficiu.
Primăria le ia banii proprietarilor cu clădiri sau terenuri în paragină, supraimpozitare de 400% pentru foste fabrici, cantine sau case: Îi executăm silitGALERIE FOTO
Aproape opt luni au durat verificările efectuate în municipiul Botoșani de către o comisie mixtă constituită prin dispoziția primarului Cosmin Andrei. Botoșănenii care nu-și îngrijesc proprietățile sunt buni de plată.
Șoptică și atacurile șefei CJ la adresa medicilor: Vine d-na președinte și le mai dă lecții / A făcut și ea liceul pe unde a putut, facultate, numai ea știe ce a făcut și ce licență are
Pornind de la ceea ce s-a întâmplat la Secția de Obstetrică – Ginecologie a Spitalului Județean Mavromati, unde o tânără de 25 de ani a murit fără ca timp de șapte ore să primească îngrijiri medicale, deputatul Costel Șoptică a arătat pentru Botoșăneanul că asemenea tragedii se produc și ca urmare a propulsării de către PSD-iști în funcții de conducere a unor oameni care nu au vreo legătură profesională cu domeniile respective.
”Un film așa, oarecum bășcălios, la adresa unui sfânt al Ardealului” - O premieră la Unirea cum n-a mai fost alta: Unii spectatori au părăsit sala, alții s-au enervat, regizorul luat la rost VIDEO & GALERIE FOTO
Câteva aplauze răzlețe, alte câteva zeci de secunde de tăcere, foarte puține felicitări și apoi un val de întrebări acuzatoare la adresa regizorului, venit în fața spectatorilor botoșăneni pentru a discuta pe seama filmului ”Arsenie. Viața de apoi”, a cărei proiecție specială a avut loc marți seară la Cinema Unirea.
Este OFICIAL! Daune de peste 7 milioane de euro solicitate de familie în cazul Alexandra
Solicitările de daune morale urmează a fi depuse de reprezentanții legali ai familiei Alexandrei Ivanov.
Alexandra ar fi împlinit 26 de ani! Comemorare la mormânt cu peste 100 de botoșăneni, slujbă oficiată de nouă preoți – VIDEO&FOTO
Alexandra Ivanov, născută pe data de 11 septembrie 1997.Decedată pe data de 18 august 2023, în Maternitatea Botoșani.
Povestea ”made in PNL” a numirii de către Doina Federovici a unui manager liberal: Să nu se facă de rușine, îi ajutăm și cu Monica Adăscăliței la Botoșani
Decizia președintelui social-democrat al Consiliului Județean Botoșani de a numi un manager liberal la conducerea celui mai mare spital a fost una surprinzătoare, cel puțin din punct de vedere politic.
An nou, probleme vechi: Zeci de școli din Botoșani tot FĂRĂ autorizație sanitară
Și în anul de învățământ care va începe luni vor exista școli din județul Botoșani care nu dețin autorizație sanitară de funcționare.
Momente emoționante: Prima generație de la ”Electro” s-a întâlnit după 45 de ani, alături de directorul care a înființat liceul – VIDEO&FOTO
Majoritatea foștilor elevi au împlinit de ceva vreme vârsta pensionării. Au făcut parte din prima generație a actualului Colegiu Tehnic ”Gheorghe Asachi”, fostul ”Liceu Electrocontact”.
Daune de peste 1 milion de euro pentru Alexandra: Să le luăm bunurile și casele / Viața nu poate costa trei paraleVIDEO
Specializată în dreptul asigurărilor, avocata din Iași care a preluat cazul Alexandrei Ivanov are deja două sentințe cu daune care depășesc pragul de 1 milion de euro. Se gândește ca și în acest proces nivelul daunelor ce vor fi solicitate să fie ridicat.
Președintele tinerilor liberali a plecat din partid la câteva luni după ce a fost ales. Cu tot cu soție... – GALERIE FOTO
La sfârșitul lunii iunie a anului trecut Andi Buchi (foto cu ochelari) a fost ales cu o largă majoritate președinte județean al Tineretului Național Liberal. La începutul lunii septembrie a acestui an, a fost anunțat oficial drept membru al Forței Dreptei, formațiune înființată de fostul președinte PNL, Ludovic Orban și condusă la Botoșani de un alt ex-liberal, Viorel Iliuță.
Se cere OFICIAL arestarea preventivă a unor angajați ai Maternității în dosarul decesului Alexandrei Ivanov: Pot în numele dreptății să fac aceste solicităriVIDEO
Ancheta în cazul morții Alexandrei Ivanov este încă în plină desfășurare și departe de a se finaliza. Se anunță un nou maraton de audieri programate cel mai probabil săptămâna viitoare, cu țintă către personalul medical.
Patronul din Suceava care era să ne lase fără depozit de deșeuri mai prosperă patru ani la Botoșani
În 2021 și 2022, depozitul a fost la un mic pas să rămână fără autorizație de mediu, din cauza unui management defectuos care a atras amenzi de la Garda de Mediu. Anul acesta, administratorul depozitului a primit „undă verde” pentru a se ocupa de depozit încă patru ani. Liberalii de la Județ nu au scos un sunet.
Percheziții la doctorițele Oprișanu și Pitrop, medicul de gardă în noaptea morții, audiere maraton la Parchetul din Suceava
Medicul Mariana Pitrop, care se afla de gardă în noaptea în care Alexandra Ivanov a încetat din viață la Maternitatea Botoșani fără ca timp de șapte ore să i se acorde vreun ajutor medical, a fost audiată timp de șase ore în cursul zilei de vineri.
Luați-vă labele de pe club,sau nu aveți unde vă spălați banii, ăsta a lui Drăguțu, a ajuns și el mare fotbaliator, a terminat de cărat sfecla?, oare când a ajunge autoritățile
8 mai 2023, 12:32
L-ai dat afara pe Sfaiter si ai adus un terchea -berchea, iar acum suporti consecintele.
8 mai 2023, 10:11
Sondaj
La clasa copiilor dvs. s-au cerut bani pentru fondul clasei?
Declaraţia zilei
„Putem constitui o comisie prin ordin de prefect în care invităm Protecția Consumatorilor, Direcția Sanitar Veterinară, Serviciul de Metrologie și ne putem stabili un targhet, o zonă de activitate și putem face un control ...
answear.ro%20
flanco.ro/
inpuff.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9744 lei
USD
Dolarul SUA
4.7191 lei
CHF
Francul elveţian
5.1701 lei
GBP
Lira sterlină
5.7415 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.1518 lei
XAU
Gramul de aur
278.1602 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2569 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2848 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0182 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4671 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2036 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6669 lei
Vremea
astăzi
Botosani
19.4 o C
Dorohoi
19.5 o C
Bucecea
18.7 o C
Darabani
19.7 o C
Saveni
19.9 o C
Ştefăneşti
21.9 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.